Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 08:07
- Nahlásit

čus žumpo, neflákejte se a děte dřít
Nebo děte aspoň na cvičák, ať nemáte štréz . Jdem taky a dneska bude hopinkat aj pumička . Jedno gulakové dítě má totiž zraněného psa a nemá s čím trénovat. Tak si chce půjčit Bibinku . Dám vám vědět průběžné skóre mrtvých

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 18:15
- Nahlásit

co je to tu za chcíplou čelátku???
Dám vám vědět průběžné skóre mrtvých
tak kolik?

hally001
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 18:26
- Nahlásit

Ahoj lidi, abyste se netěšili, že sem mrtvá...tak teda nejsem a minulou sobotu sem se teda stala Chovatelem a ošetřovatelem koní-tak vočekávám gratulace!-mé sebevědomí je sice obří, ale soudné, proto se koňáci nemusí bát , do voboru jim nevlezu-jen občasně, rekreačně. Jinak , Pepka má uřízlej polštářek na pacce, tak je míň drajvová-tuším, že se jednalo o nepovedený pokus o sebevraždu, Ajda se naštěstí o nic nepokouší a myslím, že pokoušet nebude.....Roman beze změny, já schizofreně každej den jinak. POTŘEBUJU RADU předám v plném znění-co se stane, když je pes, který nebyl nikdy očkován ASI, oočkován na vzteklinu a...prostě tou "několikakombinací" pro psy již oočkované-chápej:normálně se očkuje natřikrát a tenhle by byl jen jednou.....kamarádka našla psa-asi 7měs.-nechá si ho a myslela, že by ho nechala jen klasicky očkovat. Já nevím, jestli by , pokud by byl bodnut poprvé, nenastaly nějaké komplikace.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 18:37
- Nahlásit

hally001
co se stane, když je pes, který nebyl nikdy očkován ASI, oočkován na vzteklinu a...prostě tou "několikakombinací" pro psy již oočkované-
Nemusi se stat nic nebo taky muze mit psik problemy od malych po velky. Bych to rozdelila aspon na kombinaci a paktak za tri tejdny dopichnout vzteklinu, pro jistotu. A taky se voplendovat kolem veteriny po pichnuti nejakou chvili, kdyby nahodou nastala alergicka reakce.

A ja se tech cajtu nezbavim, dneska jsem je volala na cvicak, dva snedi hosi tam privedli udajne nalezenyho psa v lese. Vorisek, peknej, milej, kluci slusny. Mestaci o vikendu nepremavaji, to da rozum, tak si ho tam vyzvedl statni organ a prevezl do zachytnych kotcu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 18:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

hally001

Chovatelem a ošetřovatelem koní
tak velká gratulace!!!
Pepka má uřízlej polštářek na pacce, tak je míň drajvová
možná by zabralo dyby měla uřízlý packy..fšecky čtyry

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 19:40
- Nahlásit

davidkova renata
tak kolik?
Nuda. Akorát jedno děcko kousla do nohy a jednomu skočila na hlavu. A tu holku, co s ní běhala pokousala do ruky, ale za to si mohla sama, páč jí blbě ukazovala Fakt nuda, už ten pes není co bejval Dítě už se s ní pak bálo běhat, tak si vzalo radši Lilátko. Čímž si pěkně naběhla, páč Lilie běhá jenom když se pěkně poprosí. Tudíž se pak díťato muselo u každé skočky klanět a říkat "oooooo velké krásné Lilátko, bylo byste tak laskavo a udělalo hop?"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 19:54
- Nahlásit

Biluška
oooooo velké krásné Lilátko, bylo byste tak laskavo a udělalo hop?"

Lilátko neni debil,to zná jak mluvit s hráběnkou
už ten pes není co bejval
slabota,pani

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
to zná jak mluvit s hráběnkou
To sice ano, ale s tou první částí věty se rozhodně souhlasit nedá Páč odpoledne se ta trupka rozhodla, že si bude kousat klacíček a obzvlášť se jí zalíbila ostružina, co zrovna Mášenek vysekal u plotu. Tahala jsem jí trny z huby a z jazyka asi hodinu

už ten pes není co bejval
slabota,pani

No jo, ale třá se ještě dostane do formy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 21:06
- Nahlásit

čau všem
dnešní vejlet: Karlštejn - Praha
tak jsem vstala v 6 ráno,vyvenčila okolo bloku a jala se balit že pojedem na vejletek. Zabalila vjeci + jiné kraviny a jala se oblékat psiska. dasty jako vždy vyšiloval,vzal si sebou do náhubku míček,elišce jsem nasadila kšírečky a sindy obojek, a vyrazili za dobrodružstvím
Jeli jsme tramvají na hlavák a šli koupit lístky na vláček ,lidí moc nebylo,takže jsem byla asi 3 a řekla 1x dospělej a 3x psiska,paní se zazubila a řekla částku 94 kč. Měli jsme asi 15 minut čas a tak jsme šli pomalu. Psiska byli pohodový.
Našli jsme si místečko,já dala příkaz sednou a lehnout a bejt zticha,byli hodní celou cestu,lidí bylo docela dost,ale dalo se to.
Vystoupili jsme na zastávce Karlštějn a že půjdem po žluté k hradu,kam jsme opravdu došli a přešli na červenou značku,psy hned napálili tempo,tak jsem je musela všecky krotit,bo jsme měli před sebou dlooooohou cestu směr Praha.
Došli jsme pod hrad,kde byli velice příjemné paní z hradu a jelikož tam nikdo ještě nebyl a elis tam vlezla,jako že se depodívat sama na hrad,že tohle ještě neviděla,tak jsem jí odvolala a paní jen se koukněte,ale jenom kousek,sem psy nesměj. Tak jsem viděla doslova krásu . poděkovala jsem,dasty hned sežral paní asi svačinu,řízek a pak se vydali po červené směr Malá Amerika . Došli jsme na místo,psy lítali okolo mě,já fotila lom a že se vydáme na Velkou Ameriku,no šli jsme pořád po žluté,ale nějak jsme se zamotali a já nevěděla jak dál,tak pak jsem objevila lidi se psema a řekli mi že támhle to městečko je Mořina,takže jsem věděla že jdem dobře,jenom jsme zkrátka nedošli na Velkou Ameriku . Došli do obce Mořina a potkala jsem milou paní,kde jsem požádala o vodu pro psy,bo 2 l už měli vyžuhlí,paní byla velice příjemná,dala mi vodičku a mi si u paní chvilku odpočinuli,krásnej baráček,zahrádka,slepičky a kachny , pak jsem poděkovala a pokračovali dál.Došli sme do další vesnice a tam byli krávy a koně v ohradě a elek,ohradník,no já ho viděla,jenže elis se musela jít podívat a tak dostala ránu. Chvilku řvala ale pak byla v pohodě . Došli jsme do vesničky Vonoklasy ,kde zrovna hráli malí špunti fotbal,ale dastyho to nezajímalo,měl sebou klacek a tak byl štastnej jak blecha ,holky šli vedle mě,sem tam sindy vyplašila koroptev a jinak v poho. .
Pak jsme došli v lese do Černošic a šli na nádraží a jeli zpátky vlakem. Psy si lehli a nehnuli se až na hlavák.
Tot konec našeho vejletu
Dasty je v poho s nohama a ted už po masu spěj všecky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 07:31
- Nahlásit

dobré ráno všem
dnes to na koupání asi nebude

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 16:09
- Nahlásit

čus mrtvoly

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 16:40
- Nahlásit

Biluška
já jsem už v práci byla a zas jsem,bo jsem si odskočila na 3 hodky ven s dastíkem ho vyplavat a sebe taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 18:53
- Nahlásit

gde ste fšicííí,vy povalečí???!!!
něco novýho co bych měla vědět??

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 19:43
- Nahlásit

brezen2008
dnešní vejlet: Karlštejn - Praha
Čus, to koukám, jak jste si to pěkně užili, včera bylo na výlet počasí akorát.

argosek
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 20:44
- Nahlásit

lo oubien lola1
du pareil au meme1

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 20:46
- Nahlásit

Lidi, konečně jsem přišla na něco, co buldok nežere . Nežere magi . Jako kytku magi, ne to tekutý co se leje do polífky
Což mě ofšem štve, páč nevím co s tím plevelem Je to nezničitelný, už jsem ji asi třikrát vykopala a furt tam roste Moje vrozená lakota mi nedovolí to jenom tak posekat gdyž už to tu roste, ale poblífky kvůli tomu vařit taky nebudu

Cesmina
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 21:20
- Nahlásit

tak to usus a davej mladym nadejnym majitelkam psu a treba se stanou i nadejnymi kucharkami :=)))
Jinak to zkus vypalit a ne ze budes sikovna jako kamos, ktery zapalil pri podobne akci vodarnu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 21:32
- Nahlásit

Cesmina
tak to usus a davej mladym nadejnym majitelkam psu a treba se stanou i nadejnymi kucharkami :=)))
Dobře, sníme to na gulaku . Každý dostane za úkol něco z toho uvařit . Až nám dojde magi tak se pustíme do rebarbory, ta je taky nezničitelná

Jinak to zkus vypalit a ne ze budes sikovna jako kamos, ktery zapalil pri podobne akci vodarnu
Včera jsme našli termitiště V pařezu. On ten pařez dost zavazel a včera se tu mihnul švára a navíc jsem tu měla kluky z ústavu na pracovní terapii. TAk jsem je všechny nahnala vyvrátit ten pařez. V něm bylo normoš termitiště Tak jsme hodinu řešili co s nima, páč máme barák z půlky dřevěný a představa, že nám ho sežerou termiti mi dost vadila. Pak se tam nachomýtl soused a taky si nechtěl ty termity vzít ani domů, ani do stodoly Nakonec to chlapi polili benzínem a zapálili. Sem se odmítla účastnit, páč tohle mi dost vadí Doutnalo to půl dne, páč hořely ty kořeny pod zemí. Dneska jsem chodila celý den a koukala který strom začne hořet až se pod zemí těma kořenama propojí a chytnou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 22:59
- Nahlásit

http://klimatizac.rajce.idnes.cz/23.5._2009_Karlst ejn_-_Cernosice/
fotky ze včerejška

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2009 23:21
- Nahlásit

jinak dnes jsem si odskočila z práce a jela jsem dastyho vykoupat a nasvalit,tak jsem se rochnila taky,a zejtra znova,bo přehrada byla teplá,lidí hodně,ale šli jsme pod velkej strom a byla tam slečna nebo paní se 4 retrívry,2 klasičtí a 2 takový ty kudrnatí a dělá snimi vodní zachranařinu, zemní zachranařinu a chce i kanisku
dobrou noc všem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:06
- Nahlásit

brezen2008

Téééda, výlet ti závidim, skvěle jste si to užili.. )))) my pořád makáme na baráku

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:11
- Nahlásit

Ahoj fšici
Tak jsem opje v práci, ačkoliv mám dovolenou. Ale moc dlouho se tu rozhodně nazdržím!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:12
- Nahlásit

Baico
jasně, moc se tam nezdržuj, hlavně rychle pošli ty dotace

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:28
- Nahlásit

Biluška
hlavně rychle pošli ty dotace
Dneska jsme ještě ve výzkumáku. Tady žádný dotace nejsou, tady by byly spíš zapotřebí

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:53
- Nahlásit

Brýtro ve spolek

kdo má na svědomí to, že je zas pondělí???

Fifi
Zumpo, je mi smutno. Jeden starsi, hodny, usmevavy a hodne nemocny clovek se rozhodl ukoncit svoje trapeni. Rikam si, kolik odvahy je k takovymu rozhodnuti potreba

, obdivuju, když v takový chvíli někdo najde tu odvahu. Když už není schopna to zařídit společnost, aby v takový chvíli to nemusel řešit ten člověk sám.
Je to pohled náš,těch co tu zůstaneme, že je člověku smutno. Ve svý podstatě by měl mít člověk asi radost, že už toho druhýho nic nebolí a nemusí se trápit. Já vim, že to zní asi naprosto úchylně a ani to neumím, ale je to ve svý podstatě asi tak.

argosek
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:54
- Nahlásit

byt s ni na maly lodicce

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:55
- Nahlásit

Baico
Dneska jsme ještě ve výzkumáku. Tady žádný dotace nejsou, tady by byly spíš zapotřebí
Ježiš tak co tam lozíš, gdyž tam nejsou prachy? Vyprdni se na ně a jdi na to ministerstvo poslat prašule

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 08:57
- Nahlásit

Baico
Tak jsem opje v práci, ačkoliv mám dovolenou

je to magor!

Biluška

pani - je dobře, když f přípravným tréninku na hopikání čokl řve jak prorvanej? (pilovali jsme otočky mezi stromama).

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:14
- Nahlásit

Lidi, mám akutní záchvat KOPRu a fakt nevím, co s ním. Odmítli mi na něj dát neschopenku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Kvě 2009 09:52
- Nahlásit

čuus,je hyc,du se smažit,tak nepište nigdo nic!
PetraK
kdo má na svědomí to, že je zas pondělí???
já nééé !
argosek
byt s ni na maly lodicce
myslíš třá Titanic,jo?
Biluška
Jako kytku magi,
co to je,probůch?? kytka magi...to neznám
Hyena
Odmítli mi na něj dát neschopenku
si vystaf papír ,že si na hlavu a to snad makat nemusíš

Jooo a gratulujééém k ZZO!!!

<< 1 ... 3015 . 3016 . 3017 . 3018 . 3019 . 3020 . 3021 . 3022 . 3023 . 3024 . 3025 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání