| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 23:22
- Nahlásit
Dobrou s kobrou. Du spát. Nebaví mě čistit si zuby, ale co nadělám, devět z deseti stomatologů tvrdí, že se to musí. A když musíš, tak musíš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2009 23:33
- Nahlásit
Garfield
No s tím, co chováte doma paní, Vás pravděpodobněji sežere to Vaše psovstvo ve chvíli, kdy spadnete ze žebříku a zůstanete chvíli K.O. Pak se sice proberete, ale to už se neproberete, neboť budete sežraná. To je jednoduchá matematika. Vím, o čem mluvím, mám to doma.
Devět z mých deseti psů má kanystrovou zkoušku, tudíž mám doklad na to, že mě nesežerou . Ale nejspíš mě ušlapou, páč gdyž mi posledně mastodontí Lilátko lezlo do klína tak mi rozšláplo dělohu i s vaječníkama a jinýma přilehlýma orgánama
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 08:33
- Nahlásit
Krásné slunečné ráno všem pracujícím i kibicům
Nebo nitrodelozni mor to je ale luksusní choropa
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 08:41
- Nahlásit
čuuus,je hásky ,táhnu k rybníku
Garfield
Počkej až se blechy množí,
bafni na ni při souloži.
Způsobíš jí stres,
vyvoláš v ní děs!
A v nastalém jitru,
nevypustí jikru.
Než se z toho vybrečí,
vymřou všechny po meči
no tak to je děsná básen ,ale problém vidim f tom jak bé děda vyčihovat blechu zrovínka dyš TO,páč mj. uš houno vidí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 08:54
- Nahlásit
davidkova renata
mj. uš houno vid
tak zas ale do něj nešlápne
Brýtro fšem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:00
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co mají virovou meningitýdu po havanskym rumu a porckym víně. Dnes nic, teda jakoby nic, tak aspoň kávička.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:00
- Nahlásit
Zdravím,
je pravda, že 10 měsíční 45 kg pes není štěně. Sem trochu zmatená.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:05
- Nahlásit
isdpch
nepochopil kdo má TO .. ta blecha ... nebo nedej bože .......
šiš nestraš!!!!!! blecha,samosebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i vy hexapodi
copa je to za sprostý slovo? můžu ho používat v reálu i virtuálu dyštak?
Gerda
co mají virovou meningitýdu po havanskym rumu a porckym víně
se to přenáší teda rumem,jo? sou vjeci..
malinka
Sem trochu zmatená.
já teda taky páíč vůbec nevim co tim chtěl básník říct ...leda by ti tam chyběl otazník...?
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:29
- Nahlásit
davidkova renata
no jo chýýbáá ? VÉÉLKÁ OMLUVÁÁÁ
Sem si myslela, že označení štěnda se neurčuje podle váhy, ale věku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 10:38
- Nahlásit
Stane se něco, když mi tlustoflet sežral ze stolu paštiku i s igelitem, ve kterym byla zabalená? Jako samozřejmě kromě toho, že mě tim dost naštval - umře na zauzlení z důvodu igelitu?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 11:49
- Nahlásit
Gerda
hubenej Balon mi jako stene sezral pastiku v ty roure i s kovovym ceckem... a fse vysral. ALe nefim, jakej bude mit vliv to, ze to je tlustoflat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 12:12
- Nahlásit
isdpch
nebo nedej bože
jako VY A BLECHA???
Jinak myslím, že v bytě to nebude tak hrozný, jako v domě, jak píše Biluška, je to přeci jen uzavřený malý prostor. Nevím sice co jsme tehdy použili, bohužel je to už hodně let zpátky, ale když KAMARÁD!!!!!!!!!!!!!!! dones k nám domů blechy. Hajzl nejdřív to sváděl na Murphyho, pak se zjistilo, KDO je původce!! (dělal námořníka na lodi, ty svině se tam usalašily ve filcu, který byl na trubkách v podpalubí a když se začlo opravovat...... došlo to až do Dejvic . Musel se tehdy Murphymu hluboce omluvit. No nic, koupili jsme sajrajt nějakej. Moc sajrajtů ve spreji a doslova celej byt tím zamořili, utěsnili a provedli evakuaci. Toto po dvakráte a byl pokoj. Tak držím palec, ať se zadaří.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 12:14
- Nahlásit
Gerda
hlídat bobky, mělo by to projít, ale hlídat se to musí. Ešus dal mikrotéňák, ráno jako rozcvičku mých nervů (byly mu asi čtyři měsíce??) a odpolko už to vydal.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 12:16
- Nahlásit
isdpch
zkus kadox - KADOX – účinná látka chlorpyrifos: spray, který v sobě slučuje z pohledu současného stavu vývoje maximálně možný účinek na bleší populaci spojený s maximálně nízkou toxicitou pro teplokrevné živočichy. KADOX spray obsahuje smrtící účinnou látku v mikrokapslích pro dospělé blechy. K úspěšnému boji proti početné bleší populaci, která se nachází v prostředí (ve skulinách, ve škvírách apod.), obsahuje KADOX spray současně růstový regulátor, který přerušuje vývojový cyklus blech, kdy z jednotlivých stádií tzv.vajíček, larev či kukel se dále nevyvinou další následné formy. Růstový regulátor působí v nepatrném množství a to jen u hmyzu. Pro lidi a teplokrevná domácí zvířata je zcela neškodný
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 13:00
- Nahlásit
mac1
Hele,já Kadox scháněla loni a bylo mi řečeno,že už se nedělá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 15:09
- Nahlásit
čus eště se tu drbete??
rači du abysem nechytla nějaký filcky eště
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 15:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
tak skočte ke mně, tam nic nechytnete, leda něco v žitě a mám tam fotky od Psa Jíry. Bože ten chlap tak neskutečně krásně fotí!!
Mně dycky chybí půlka vobrásku
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 15:46
- Nahlásit
Renátko i ostatní, jak to teda je?? Je štěndo, nebo není štěndo. RD někomu napsal, že není.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 15:51
- Nahlásit
malinka
Tak to samosebou znamená, že to štěndo JE
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 15:51
- Nahlásit
malinka
ale jistěže je a čím větší plemeno,tím dýl štěně. Ty větší plemena dospívají dýl.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 15:55
- Nahlásit
Biluška
Garfield
Normální reakce není, když se flek objeví až s časovým odstupem, je větší než 5 cm, má světlý střed a červené okraje
přidám vlastní zkušenost: takovýhle flek vot hmyzu sem měla, dochtorka udělala testy na borelu a borela to nebyla......asi ňáká jiná infekce
Já uš sem jako důchodce. Du na net pokecat a kecám o nemocech
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:10
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jablunka
Uff, to mi pad kámen ze srdíčka. Našemu štěndu bude už 9 m a má skoro 30 kg - a že by měl bejt skoro dospělej.....? No, nevim, nevim ....
jablunka
jaký dávky dávat pro pesany? Mám 25 kg ,35 kg a štěníka.Dík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:13
- Nahlásit
malinka
Dávky čeho?Granulí?To nevím,krmím granulema minimálně a nikdy sem neodměřovala,neodvažovala,vždycky sem krmila vod voka,i syrovým a vařeným.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:16
- Nahlásit
jablunka
hele pani číhněte se ke Psu Jírovi, ten má taky povedený boxeří momentky
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:19
- Nahlásit
nee,
Tohhle http://www.001shop.cz/ELEUTEROCOCC-koren-z-tajgy-s -Beta-Glukanem
Taky dávám maso. Granule jen malinko, aby pesan věděli, že je eště vyrábí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:20
- Nahlásit
PetraK
Uš se číhla,tentokrát tam jak dement vypadá i ten bílej.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:23 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
malinka
Jo tááááák,dávám měsíc 10 kapek 2x denně,pak 14 dní vynechám a pak 10 kapek 1x denně zase měsíc a pak jak si vzpomenu,ale většinou Tak 3x -4 tejdně furt 10 kapek.Mám je 2x přez 30 kilo a 2x do 30 kilo.
Ale sama beru teďka 15 kapek 3X denně a dlouho budu,páč sem s imunitou na štíru.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 16:31 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit
jablunka
páč sem s imunitou na štíru
já a feňule taky.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 17:02
- Nahlásit
Kdes nad mořskou hladinou,
skáče delfín nad kladinou.
Předvádí se před rybáři,
jež přátelsky se moc netváří.
Delfíně je ještě blbé,
naivní, no zkrátka mladé.
Dělá různé opičky
ze své ranní rozcvičky.
Rybáři už vrhaj sítě,
na delfína spadly nitě.
Plácá ploutví, křičí ouha
a stačilka chvilka pouhá.
Takhle dopadne i on,
kdož si koupil tachyon.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2009 17:33
- Nahlásit
isdpch
nevím, kdo se mi smál, když jsem popisovala svůj boj s blechama, který měla Svině, která neleze ven, páč má fobii z otevřených prostor
Někde to tu na diskuzi je jako samostatné téma i s radama od bylinkářek
|