Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2916 . 2917 . 2918 . 2919 . 2920 . 2921 . 2922 . 2923 . 2924 . 2925 . 2926 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:21
- Nahlásit

davidkova renata
hele kolik dáš,dyš tě neprásknu??!!
Přijeď na výbornej guláš, ale fakt výbornej. Předseda supr dupr kuchař. My ty akce pořádáme beztak jenom kvůli tomu jeho guláši

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:24
- Nahlásit

Nazdar pitomcííí a yntelygentíííí a lidi, co už taky nemáte volno, ale budete mít dveře!
Furt tady byly ňáký svátky, takže tady máte všichni dortisko:

Měli sme krásnej výlet v sobotu s Waldou, jen Maryje byla nejhnusnější ze fšech a chtěla celou dobu sežrat Melovic Taru. Ale zážitky už tu stejnak někde mít budete, eště sem vás nečetla. Jinak Mařena je tak unavenej pes, že byla dnes moc ráda, když už sem šla pryč a nechala jí aspoň chvíli normálně spát. Furt musela bejt někde venku, něco dělat, vůbec se přes den nevyspala, a tak je to správně. Jak se máte bumbrdlíčci?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:26
- Nahlásit

Baico
Přijeď na výbornej guláš
z kerýho psa? doufám,že né z Bajkonůra!

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:29
- Nahlásit

davidkova renata
doufám,že né z Bajkonůra!
Bajkonůr přijde na řadu, když neudělá tu ZM
Jeho máma má akurát štěnda, takže když nebude ZM bude guláš a následně novej pes

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:31
- Nahlásit

Baico
Bajkonůr přijde na řadu, když neudělá tu ZM
no tak to je jasný! Pokud neudělá ZM,je k ničemu,úpa zkaženej debil a tupec a MUSÍŠ si koupit novýho psa,to se tak dělá!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 10:43 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Čus fšicííííí........
Sem děsně nasratá. Vo půl jedný v noci mě vzbudila šílená bolest f krku a dneska sem se dozvěděla,že mám po třetí za půl roku angínu!!! tagže dneska paní doktor rozhodla,že po zaléčení mě čekaj krevní testy,výtěry a následně imunologický vyšetení.Moc se na to těším.
Jo a taky uš sme společně s Othelem nejspíš přišli na co mám tu alergii.Nejvíc se to spustí,gdyš čerstvjě posekáme trávu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:31
- Nahlásit

davidkova renatacus pani a cus vsici,tak hajosek byl dnes mezi harantikama a harantici upa skveli,pani ucitelka nejskvelejsi,tak aspon jsem mela pekny start a premieru,akurat hajan byl z toho na nerv,ze musel lezet a byt v klidu,ze se nemohl vrhnout blbnout za deckama a nemohl si tam nic ocuchat a projit to tam,byl ze me upa znechucenej a jinak decka fakt velice chytry,prednaska moc dobra,dokonce rikali,ze by si me jeste jednou pozvali,pokud by mi to nevadilo,to jsi mela videt,jak hajan s radosti vystrelil ze skolky,ted chrape a je hotovej,jdu si udelat scripta navic,aby to haranti meli zazivnejsi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:33
- Nahlásit

jablunkapani,jinak anginku mam taky,pekne jsem na decka mluvila,az jsem pomalu ztratila hlas,to jse prisla a jeste jsme jeli do polska pro hadry na brachovu svatbu,tak jsem si tam vybrala,jinak si myslim,ze to bude tim pocasim,asi.

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:38
- Nahlásit

nemethova5
jinak si myslim,ze to bude tim pocasim,asi.
No nevím,fakt jí mám za půl roku potřetí.Asi si nechám vyndat mandle a bude.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:48
- Nahlásit

jablunkapani,tak to bude jeste horsi,to budete chytat kde co!to ne,radsi ne.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:49
- Nahlásit

jablunka
Pani, vy umíte žít, to se musí nechat. Jak na to koukám, děda pomalu ztrácí svůj statut nejnemocnějšího čéka na foře. Ste asi vopravdickej vítěz. Hele ale to přece neni možný, abys měla už zase angínu! Děfče, zamysli se nat sebou!

Děcka, kde si vybíráte sedačky? Příští tejden mi přijedou dveřiska, tak začnu škudlit na sedajdu. Musí bejt roskládací, bo se strašně tešim na válení u telky. Takže musim ležet a pohodlně vidět kupředu. A taky musí bejt levná. A f ikeje se mi zdaj drahá a divný.

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:56
- Nahlásit

Gerda
A f ikeje se mi zdaj drahá a divný.
Zkus Asko.
Jak na to koukám, děda pomalu ztrácí svůj statut nejnemocnějšího čéka na foře. Ste asi vopravdickej vítěz
Tak tohle vítězství mu klíďo přenechám.
Hele ale to přece neni možný, abys měla už zase angínu! Děfče, zamysli se nat sebou!
No uš je to tak,já sem snat letos předčila v nemocnosti fšechny štyry harantí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 13:58 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Gerda
Musí bejt roskládací, bo se strašně tešim na válení u telky. Takže musim ležet a pohodlně vidět kupředu. A taky musí bejt levná. A f ikeje se mi zdaj drahá a divný.

co tohle? http:

http://www.sedacisoupravynazakazku.cz/

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:00
- Nahlásit

jablunka
,já sem snat letos předčila v nemocnosti fšechny štyry harantí
To máš z těch nervůch

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:03
- Nahlásit

Neessi
To máš z těch nervůch
taky mě to napadlo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:14
- Nahlásit

Neessi
Tyhle už sem našla, blbý je, že mám strašně maličkej pokoj a všecky sou ňáký velký, plus sem chudej čék a víc než 10 000 (a to na to budu ještě šetřit celý léto) do toho vrazit nemůžu....eště budou kókat a zvažovat - mi přijdou šecky ňáký hnusný, ach jo.

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:21 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Gerda
sem chudej čék

http://www.stylovynabytek.eu/

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:24 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Neessi
Dyť řikam, že to levný je hnusný. Už lozim po těch na míru dělanejch, vono to máš fuk, jesi vyplivnu ve finále za sedačku 15 - to už rači 15 za ňákou, co se mi bude aspoň trochek líbit, musíme se na ní vejít v odpočinkový pozici maryje i já.
Fuj a než na použitym, rači budu ležet na zemi - si přectavim, jak se na tom válel ňákej upocenej smrdutej chlap v tílku, prděl do čalounění...blééééééééé )))

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:28
- Nahlásit

Gerda
si přectavim, jak se na tom válel ňákej upocenej smrdutej chlap v tílku, prděl do čalounění...blééééééééé )))

nesmíš mít ty přectavy ,když jsi u někoho na návštěvě,tak tam taky sedíš na zaprděným

No nic,jdu se postarat o koně a jdu balit na cvičák.Tak čus bus

kokoška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:30
- Nahlásit

Gerda
mrkni sem: http://www.cobra-cal.cz/pohovky.htm
mám tu PZ85, či jak se jmenuje, má super úložný prostor a rozložená je dost velká pro 2 lidi i se psem
akorát se mi nelíbil potah (barva, textura), vybrala jsem si "extrabuřty" s teflonem - nemělo by se to tolik špinit, mám to doma asi měsíc a pes si to nemůže vynachválit
objednala jsem si ji u nás přes krám s nábytkem, kde mi dali vybrat i ten potah -kvůli tomu byla trochu delší dodací lhůta a vyšší cena (jako vždy jsem neomylně vybrala to nejdražší ), ale jinak vše bez problémů, jo a vešla jsem se těsně do 10 táců

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:31
- Nahlásit

Gerda
Nábytek nakupujem výhradně v Polsku, je tam snad o polovinu levnější než u nás. Ovšem když zaplatíš převoz do Práglu tak jsi na stejné ceně jako u nás . Leda by sis ji naložila na vozík za Knedlíka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:40
- Nahlásit

jablunka
mám po třetí za půl roku angínu
hm,tak todle sem měla taky tak,až mě pí dochtorka arogantně sdělila,že jistě simuluju(nevim jaxe simuluje angína).Po tý třetí to vodeznělo,asi to bylo pubertou bo mi bylo 17 a něco,což u vás asik nepřipadá f úvahu
nemethova5
no ty voe,taxi přežila jo?????????????? a dobrý jo?????????? Sou věci..

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:48
- Nahlásit

Neessi
když jsi u někoho na návštěvě,tak tam taky sedíš na zaprděným
No jo, ale přídš domky, sundáš gatě a dáš si je vyprat, navíc na tý náfštěvě nespíš a nemáchcáš si vobličej f tom zaprděnym ))) Pozdravuj Ajšenku a Bobana a kůníky!

kokoška
No, tak ta tvoje sedajda je taky z tý zakáskový výroby, co sem můdr dávala ten odkaz - Kbely výrobna sedaček....To už zní tak, že se tam budu muset zajet podívat )) A eště si pro jistotu změřim prostor, kerej na tu sedaju mám

Biluška
Leda by sis ji naložila na vozík za Knedlíka
Ten by to neujel prosimtě pani! Hele Bilu a jak moc vadí, že sem zaplatila pojistku domácnosti vo 3 dny pozdějc? Jako měly tam bejt ty peníze fčéra a já si na to fčéra vspomněla a poslala účtem peníze a ty tam budou asi aš zejtra....zrušej mi pojistku? Dostanu pokutu?

davidkova renata
Čus mamko, sem fčéra usla, dyš sem přišla domu. A spala sem tak tvrdě (bo sem si vzala brufen na hlavu), že sem neslyšela zvonek a máma myslela, že sem umřela, tak se vloupala do bytu a pak mi vynadala ))

kokoška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 14:59
- Nahlásit

Gerda
eště si pro jistotu změřim prostor, kerej na tu sedaju mám
tak 2x měř, ať pak nemusíš řezat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 15:01
- Nahlásit

Gerda
máma myslela, že sem umřela, tak se vloupala do bytu a pak mi vynadala ))
bóóóže to sou dramata!

du dřít,nepište!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 15:03
- Nahlásit

Gerda
..zrušej mi pojistku? Dostanu pokutu?

F klidu, ti si toho ani nevšimnou

Ten by to neujel prosimtě pani!
Tak si zkus sehnat někoho kdo má auto s tažným a dělal by ti řidiče. Páč v tom Polsku je to fakt výrazně hodně moc levnější (ale ne hned na hranicích, musíš alespoň kousíček do vnitrozemí). Jsou lidi, kteří tvrdí, že polský nábytek je šmejd, ale ve všech těch Ikejách, Hornbaších, Askách a tak mají 80% nabídky dovežené z Polska . Akorát patřičně dražší, aby na tom trhli

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 15:03
- Nahlásit

kokoška
Vono to bude dost rychlý, bo ten pokoj je 4,5 na 4, takovej pidižvik - rači si vyberu zaokrouhlený rozměry, bo se s tim pak líp počítá....ne jako dyš sem si kupovala koberec a von mi ve výsledku na jedný straně chybí a na druhý přebejvá a to jen proto, že pokoj nemá zaokrouhlený rozměry!!!!!

davidkova renata
du dřít
Práce šlechtí, mamko, budeš mít koláče....v tvym případě asi jen na triku f potpaždí, bo neumíš péct, ty amatérko.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 15:09
- Nahlásit

Biluška
To ne, tak daleko pro pitomej sedák nepojedu, to budu rači po samurajsku koukat na telku ze země - dnes sem si objednala další dva kurosavový filmy a 4 knihy o Sanovi Ičirovi, už stačí jen pohankový meditační sedáček )))

kokoška
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 15:12
- Nahlásit

Gerda
rači si vyberu zaokrouhlený rozměry, bo se s tim pak líp počítá... Plus, mínus autobus,jo?
no já nic zaokrouhlit nemohla, měla jsem plac pod patrovou postelí o délce 198cm a modlila se, aby se tam těch jejich slibovaných 195cm vešlo. Představ si, klaplo to, to bylo slávy!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2009 15:12
- Nahlásit

Gerda
bo neumíš péct, ty amatérko.
tsssssssssssssss!! Právě zejtra se chystám dle novýho receptu,je tak jednoduchej,že to víc už ani nejde
A ted mi poslal Jirka SMS kde ho naberem...vona tě ta rozjívenost přejde ,ti jí přepošlu

<< 1 ... 2916 . 2917 . 2918 . 2919 . 2920 . 2921 . 2922 . 2923 . 2924 . 2925 . 2926 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání