| Autor |
Zpráva |
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:49 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Já jsem měla úžasnej sen o jídle, bylo ho hodně a bylo moc dobrý, pak se sen zvrtnul...dala sem pohlavky svým kolegyňkám, páč si na oběd chodily beze mne, já je načapala a dala každý pohlavek až mě začaly brnět ruce....pak sem se probudila.... a na těch dvou hnátách sem si ležela
Chci psychoanalýzu...HNED!
Už dlouho jsem neměla tak barevný a voňavý sen
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
Ofšem fobyje s kraf nám bé činit problém jak jistě chápete..
Máme teda dojet s Cirouškem? Nemá vyšetřený kyčle, ale má vlohy pro pobyt v kotci, reakci na nápřah (i když jí michal odstraňuje ), alergii na nikl a pozor, je cvičenej - má ZZO . Jo a krávy mu nevaděj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
Ofšem fobyje s kraf nám bé činit problém jak jistě chápete..
no ale aspoň bude co Ř E Š I T
no ale s těma krávama pozor! To je jako vážná věc! Jedem na chalupu, míjíme sousedův pozemek. Když jsou pastviny prázdný, sedí vzadu sošný psí hlídač, který monitoruje okolí. Jsou-li na pastvině ovce, pozorný monitorující psí hlídač začne nejistě těkat očima. A jsou-li na pastvině, nedejnadbůch!!!, dokonce krávy, pozorný monitorující psí hlídač se rozplyne jak závoj Šeherezády a máme jen kufr, kterej zbaběle vrčí a úplně dole leží zrzavej hadr nějakej. Nedejnadbůch, abychom snad zpomalili-to už kufr i pro jistotu zmlkne
Jimmi
Už dlouho jsem neměla tak barevný a voňavý sen
to je jednoduchý- na todle nemusíte ani za strejdou Frojdem, na to stačim sama :nedaj vám pořádně doma nažrat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:59
- Nahlásit
kachna_
alergii na nikl
a co hliník?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:00
- Nahlásit
PetraK
a co hliník?
Hliník se odstěhoval do humpolce, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:03
- Nahlásit
kachna_
Hliník se odstěhoval do humpolce, ne?
správně to já jen tak pro ověření
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:05
- Nahlásit
Jimmi
di se nažrat
kachna_
ale má vlohy pro pobyt v kotci, reakci na nápřah (i když jí michal odstraňuje ), alergii na nikl a pozor, je cvičenej - má ZZO
Tak to zní poměrně dobře ,vlohy pro chof f kotci pružně zaměním za vlohy pro chof na balgoně ,ofšem reakci na nápřach si u mě nezlepší .
Jo a krávy mu nevaděj
myslim,že si spolu budem rozumět
PetraK
A jsou-li na pastvině, nedejnadbůch!!!, dokonce krávy, pozorný monitorující psí hlídač se rozplyne jak závoj Šeherezády a máme jen kufr, kterej zbaběle vrčí a úplně dole leží zrzavej hadr nějakej.
to je jasný,má vlohy pro pasení
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:09
- Nahlásit
davidkova renata
myslim,že si spolu budem rozumět
koho má teda nakrejt?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
to je jasný,má vlohy pro pasení
zkusim ho vo tom přesvědčit. No je fakt, že bordery u toho taky skorem jako ležej, takže možná mu to pude. A dyš fascinovaně čumí na kus žvance, tak taky vypadá skorem jak bordera dyš pase............ tak ale nemám já nakonec borderu????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:19
- Nahlásit
kachna_
koho má teda nakrejt?
A tak..dyš uš tu bude..
PetraK
tak ale nemám já nakonec borderu????
jako je to klidně možný!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:23
- Nahlásit
davidkova renata
jako je to klidně možný!!
tak ale to je v hajzlu ,páč pak nevim, proč sem tak pečlivě vybírala plemeno. Já právě borderu zavrhla, že bych jí nedala dostatečný zaměstnání. A nakonec mám tetkon borderu, kerá pase krávy z kufru auta
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:35 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
Krásný dopůledne fšem,
Lidi já jsem měla strašně živej sen, ale fakt nekecám, až sem se z toho úplně vorosila, zdálo se mi totiž se sem železnou tyčí chladnokrevně umlátila černýho chlupatýho psa, na to snat ani Frojda netřeba.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:39
- Nahlásit
AlenaD
zdálo se mi totiž se sem železnou tyčí chladnokrevně umlátila černýho chlupatýho psa
kerá čupka vám chybí?
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
kerá čupka vám chybí?
Zatím žádná, ale ta nejmladší je dobrá adeptka, se*e mě neskutečně.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 10:52
- Nahlásit
GDE JE BILUŠE II?
Bucku dvacet malých harantíků ztýralo až do morku kostí, a Fifinka nějakému harantíkovi šlohla jabko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:17
- Nahlásit
je tady někdo od haskounu?
sem teď objevila ve Strakonickým útulku tuhle fenku
a překvapilo mě to zbarvení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:26
- Nahlásit
PetraK
a ještě si dovolím vypustit páru z uší z tohodle dotazu na strážníky MP v jednom městě:
Dobrý den, je možné donést do útulku štěňata? Když se nedají po známých sehnat majitelé, v útulku si je jistě někdo najde. A to určitě hodně rychle. Děkuji za odpověď!
tak mi to sebralo chuť k tomu vobědu, kterej teď mám.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:33
- Nahlásit
PetraK
tak mi to sebralo chuť k tomu vobědu, kterej teď mám.
kungpao?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:36
- Nahlásit
argosek
kungpao?
Bez tlumočníka odmítám další výslech!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:39
- Nahlásit
PetraK
tim hur :-P
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 12:43
- Nahlásit
Krásný sluneční den všem, co mají psa debila, neb včera sežral s kuřecím krkem na stopě i předmět
davidkova renata
.Nána hárá,okamžitě sežente kryče,
Baikonůr by ti nestačil?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:05
- Nahlásit
Čus žumpo, jenom procházím, zase nic nestíhám
Ten malej pošahanej kretén si někde urval dráp, vůbec nevím kde Asi na stavbě, nám tu budujou novej most a on se nějak podezřele moc kámoší s tmavýma dělníkama
Taky něgde našli hlavu z chcíplé slípky, takovou hezky jetou, už s ní hýbali červy Dotáhli ji do chodby, nevím kdo, podezírám malýho šmejda, nebo Pumu. Jak tam bylo šero a s tou hlavou hýbali červy tak to vypadalo jako kdyby na mě ta slípka mrkla Sem se pak musela jít převlíct, páč jsem si zapoměla pemprzky
Tohle je děsnej barák, máme tu ducha mrtvýho partyzána, kouzelný trupky, Samaru ve studni a eště na mě mrká slepičí hlava
Gdo dělá dneska výcuc? Nemám čas to celý číst, leda až večer a to tu zase bude o sto stránek víc
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:30
- Nahlásit
janika
Kde jste fšicíííí???
bohužel furt f práci
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 13:37
- Nahlásit
janika
A nechceš mi jít vypomoct? Topim se tady ve spisech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:13
- Nahlásit
janika
Kde jste fšicíííí???
přepadla mě práce , ale už sem tu
Psíček
ze prej tady dolejza a votravuje stale jista vosoba....
hm tak nic, rači teda du
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:15
- Nahlásit
janika
Díkes, házet z vokna to můžu sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:19
- Nahlásit
janika
To je určitě zase nějaká schíza
to určo- ale je to pěkně rozdělený, ne? Jednou maká jedna, podruhý druhá
že máš šíleně práce
šíleně ani ne- to v porovnání s předchozím zaměstnáním rozhodně nejde říct (šílený třeba bylo hledat kontejner, kterej nám zašubelili někde v přístavu. , kdyby šlo o krabice s botkama, není to tak hrozný, ale to se zrovinka stěhovala rodina se třema malejma dětma. Před vánocema ), ale něco se našlo, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:30
- Nahlásit
janika
v tom případku tě čeká povýšení
a kuva- znamená to, to co si myslim?
zašubelili
co to je??
= zabordelili myslim, že zašubelený pindělí by se i prtínat mohlo - kdybych teda tušila, co to prtínati se jest
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:39
- Nahlásit
janika
skorem...téměř. Osobně
počki- esi si rozumíme. Páč to máme vždycky tak nějak opačně, tak opakem povýšení je........ minimálně degradace, nebo rovnou "getoutuj se!" = hledej si novej flek. Jdu správným směrem, nebo jsem zabloudila?
protnout se
jako ve dvou? Mám dnes obzvláště velký mozkový deficit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2009 14:40
- Nahlásit
PetraKcau pani,tak takhle vypadal pes od kamosky,ale nebyl to haskoun,ale eskymacky pes,jmenoval se abigarado,papirak jak blazen a tahoun taky,ta fena jak by mu z prd.le vypadla.
jinak vas vsecky zdravim a jdu se kochat na cvicak,zejtra mame premieru s hajanem a harantikama ve skokce,muchos si to uz prosel,ted je rada na me!drzte palce,at me haranti nesezerou i se psem.
|