Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2916 . 2917 . 2918 . 2919 . 2920 . 2921 . 2922 . 2923 . 2924 . 2925 . 2926 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Mucholabka
jo hele pani, když ste tady, vyřiďte voslavenci, krom mejch gratulací, ať se moc nezaklání dyš se tlemí. Páč by se mu taky ta hlava mohla vodklopit úplně - bože ten má hubu přes celou hlavu

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 16:30
- Nahlásit

janika
Já sem biochemik,ale uš to asi neumím......
Ale uš sem snat dělala fšechno,jen teď po tý vosmiletý vodmlce nevim,esli mě eště budou něgde chtít.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:01
- Nahlásit

čau,venku bylo krásně,škoda že jsem byla bez psů

Tinta76
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:02
- Nahlásit

čaute, pěkný vodpoledne vám přeji

janika
Kdo děláte v jaký profesi?
účtařina a práce vokolo istalace a různých nastavení "našeho" účetního SW
a co děláte, pani, vy?

jablunka
biochemik
a vy byste, pani, věděla vzorec metan etan ftalátu?

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 18:26
- Nahlásit

PetraK
dělala jsem odjakživa v zahraničním obchodě
no já teda taky imrfurt.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 19:52
- Nahlásit

Tinta76
a vy byste, pani, věděla vzorec metan etan ftalátu?

No jasně a stejně z hlavy vyfiknu i jný chujoviny.

Tinta76
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:04
- Nahlásit

jablunka
jsem si to hned myslela
(btw ten vzorec nemůžu nikde najít)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:14
- Nahlásit

PetraK
Děkuju a vyřídím, dostal frisbíčko a ta malá sfiňka jeho už se taky umí přetahovat. Mám pocit, že na akci pojedu se dvěma žhavýma želízkama, ne s jedním jak jsem myslela a bílý přicmrndlík chybět taky nebude, ale ta na tyhle sporty tolik není.
Za chvilu zas budu muset chodit venčit po jednom, hnědá kravička Ferdíkovi šlohá hračky a bere to stejně vážně, jako Buca. Ferdík je hračička a nechá si to od fen líbit, Buca to nebere jako hru ale smrtelně vážně a když jí někdo vezme hračku tak ho zabije, a ta maloška je obojí-magor hračička, ale jak jí to někdo veme, tak ho zabije už se těším, až doroste. Oproti Ferdíkovi má ale výchovu, tak to bude ok.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:16
- Nahlásit

Lola1
no já teda taky imrfurt.
Jo? Je to fajn práce, že jo? hrozně mě to bavilo, člověk je ve spojení se světem. Nejvíc v tý skorem poslední práci- to bylo stěhování pro nadnárodní společnosti a diplomatický služby, takže tak trochu nestandardní zahr. obchod - spíš zahr. služba. Ale naprosto bombová práce, mluvila jsem každej den s lidma v různých částech světa a když jsem se otrkala, byla moje anglina Gůůt Jarkofský. Dneska už stojí za prtlačku A taky jsem viděla výsledek svý práce - což třeba u import/exportu papíru vidět nebylo, kdežto při tom stěhování jsem měla zpětnou vazbu na svojí práci, když mi lidi řekli, že mi moc děkujou za profi přístup, bylo to super
To mi dneska chybí , ale zas jsem celkem brzo doma, můžu vyrazit s čoklidem ven. Něco za něco, no.

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:30
- Nahlásit

Tinta76
(btw ten vzorec nemůžu nikde najít)

Ani já ne a že sem se snažila.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:55
- Nahlásit

janika
Kdo děláte v jaký profesi?
Prodávám v chovatelskejch potřebách. Co mě bavilo nejvíc -sekretářka chovatelskýho časopisu, jo a taky korektorka, písařka, pomocná redaktorka, telefonní operátorka - byl to hodně malej časopis tvořenej ještě dvěma majitelama (šéfredaktorkou a grafikem)

Tinta76
# Zasláno: 14 Dub 2009 20:57
- Nahlásit

jablunka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:16
- Nahlásit

du se svalit,trupky,tadyk vám posílám jarooooo

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:29
- Nahlásit

Čau žumpo!

něgde de chrápat co?! Davídková a já se tprf dostala k nééétu, ještě teď se léčim z výletu, sem asi měla úžeh či co nebylo mě vůbec dobře

janika
Jsem zvědavá. Udělala bych takovej průzkum pro mne, jestli souhlasíte a nepošlete mne do řitního kanálu. Kdo děláte v jaký profesi? Kromě davítkojc, gerdy a jimmy, želvy a kratochvílky. U těch to vim.

no doprdele to sem provařená
ale f práci sem naprosto korektní, slušná, milá, ochotná , ále je mi to prd platný, gdo de vo de mně tak se nigdy nesměje....

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:38
- Nahlásit

davidkova renata

ahoj davidkova, tak jsi mela pravdu - predvcirem mel andel straznej vazne sichtu. tak se unavil, ze si dneska musel vzit volno, takze se mi dopoledne na 2. kilometru dalnice d1 do prahy podarilo udelat z me skody octavie combi skodu octavia combi buldok a ted k veceru v hostivarskem parku pri mazleni s vasnivym vymarackem tomuto podarilo se vyrazit mi kus predniho horniho zubu, takze ted vypadam jako pizizubka.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:47
- Nahlásit

argosek

pane hoďte sem foto, ať nám zpříjemníte večer cizím neštěstím

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 21:49
- Nahlásit

Jimmi

foto a video meho usmevu ma kamaradka, az mi to posle, podelim se . stribrnou princeznu ovsem vyfocenou nemam - je tredcela pomackana a nejde otevrit kapota - snad ji pan doktor v holesovicich vyleci, budu mu muset zavolat.

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 22:13
- Nahlásit

PetraK
Je to fajn práce, že jo?
jj, máš pravdu. Momentálně mám 172 dní do důchodu. Ten svět mi bude chybět, ale zase nebudu muset brzy vstávat a skoro celý den sedět na židli.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2009 22:19
- Nahlásit

argosek
nezapomeňte dát panu doktorovi přes autíčka třicetikorunový úplateček, voni si na to dost potrpí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 07:15
- Nahlásit

dobré ráno všem
argosek
pane,dnes se jdu zeptat jestli daj velké množství

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 08:13
- Nahlásit

argosek
takze se mi dopoledne na 2. kilometru dalnice d1 do prahy podarilo udelat z me skody octavie combi skodu octavia combi buldok a ted k veceru v hostivarskem parku pri mazleni s vasnivym vymarackem tomuto podarilo se vyrazit mi kus predniho horniho zubu
ajajaj,pane..,se asik nasral,ten andílek
Pošlu vám teda jednoho drajvovějšího..

A nemáte šahat na cití psy bo každej ví,že psíí sou agresíívní a nebespečný!!!!Můžete bejt rád,že vás nezardousil!

čus fšicííí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:25
- Nahlásit

GDE JE BILUŠE???
Nána hárá,okamžitě sežente kryče,nejlíp víc najednou!!!
janika
se mi vo tobě zdálo,naštěstí zvonil budík..

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:28
- Nahlásit

janika
kdy bych potřebovala někomu dát na budku

zkus se zeptat Gerdy esli nemá zrovna volnou ňákou. Vona je zdejší spešlist na butky, ne?

Lola1
Momentálně mám 172 dní do důchodu

ty jo pani, ale víte, že celkem závidim??? Budete vod rána do večera venčit!!

Ten svět mi bude chybět, ale zase nebudu muset brzy vstávat a skoro celý den sedět na židli.

hm a taky třeba hlídat platební a dodací podmínky, ešivá je ten akreditýf voteuřenej nebo ne, ešivá to sfíně celníci proclili (bože celník! to slovo mi způsobuje vosypky )...... bude vám to chybět tak maximálně tejden , pak to natuty rozchodíte

Jinak bodré podoledne

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:29
- Nahlásit

davidkova renata
Nána hárá,okamžitě sežente kryče,nejlíp víc najednou!!!

mám jít dneska na Filajku teda??? Sice máme po víkendu klíd, ale se vobětujem voba teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:37
- Nahlásit

janika
chudák Gerda...to by bylo moc butek, moc...

proč chudák? Byla by ráda, že jí neni kam zavřít, ne?

Ale jednu nech, budem jí potřebovat tenhle víkend, aby byla kam přeci jen zalígrovat- má totiš o víkendu pršeti

davidkova renata
se mi vo tobě zdálo,naštěstí zvonil budík

mi se zas zdálo, že mám f kufru auta útulkovýho kokršpaněla , kterýho nebylo kam dát. Dokonce Brtnik rozdejchal, že jsme s ním jeli na víkend - skončili jsme na celnici - a že když teda jsme vydrželi víkend, tak už si ho necháme., při zpáteční cestě jsme potkali pána co měl bílýho špice - taky z útulku, měl ho jeden den a šel ho vrátit, protože se pes vo ně nezajímal. Asi už to přestanu hulit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:40
- Nahlásit

ČUS žumpo....se tady bojim... kdeste kdo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:41
- Nahlásit

Jimmi
....se tady bojim...

to je proto, že sem dává Davídkojc ty svý příšerný vobrásky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:42
- Nahlásit

janika
...a co prosimtě
já ti ani uš nefim..nějak sme šly nevim proč po lese a byl tam aji Decibel
čaj Klidné spaní
kup mi spíš Na střeva a zažívání
PetraK
mi se zas zdálo, že mám f kufru auta útulkovýho kokršpaněla
jako stačí naznačit a sen se stane skutkem,do hodiny vám ho seženu!
P.S. má Esšálek nějaký závažný vady krom vás?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
jako stačí naznačit a sen se stane skutkem,do hodiny vám ho seženu!

vystačim si sama- co jsem teď projížděla pro Dejavu a Fifi stránky útulků, tak nejčastější je tam právě kokr. Zlatej kokr. . A vlčási sámoška.

má Esšálek nějaký závažný vady krom vás

já vám snat nestačim?
Jinak- můžu u něj nabídnout:
* opuštěnou mozkovnu, kde se ukrývá jedna osamocená buňka, *nezřízenou neunavitelnost
*a pozorte - hypochondrickou hystérii.
*A fóbii z vos, fčeliček, čmeláků a jetelíčku, kraf a drátů.
To nejni tak málo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2009 09:48
- Nahlásit

PetraK
To nejni tak málo
too jako ne.. Ofšem fobyje s kraf nám bé činit problém jak jistě chápete..

<< 1 ... 2916 . 2917 . 2918 . 2919 . 2920 . 2921 . 2922 . 2923 . 2924 . 2925 . 2926 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání