| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:30
- Nahlásit
PetraK
to je nepopsatelný... přesně jak píše Ebony...tělo nefunguje, ale mozek je skvělý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:30
- Nahlásit
AlenaD
vidíte to jak jsem stará tak jsem nevzdělaná, to bude asi vono!
no! nemožný to není. šak ptáček může taky chytit vaši klasickou křípku a pak humře . už s náma žijou ty zvířata tak dlouho, že chytaj i naše nemoce.
ale to bylo možná spíš že se nevychrápaly.
JO!!Todle jediný je dokáže zničit!! Že nespěj. To vidím po víkendu. čokl je od rána do večera na nohou, furt buď něco kutí a nebo něco děláme ale hlavně NESPÍ. V neděli večer upadne do kómatu a probere se až v úterý
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:34
- Nahlásit
mufatko dneska parkrat psiklo, tak se taky drobet nervim.. protoze dyby mel to co ted ja (..priznavam, sme se libali)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:34
- Nahlásit
PetraK
Znáte takový ty aportovací, plavací kroužky?
Ten neoprénovej máme doma a je super (viditelnej...), ten tvrdej plovací od Askina jsem nezkoušela.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:35
- Nahlásit
Ebony
to mě na tom právě nejvíc děsí...že mu ten mozek pořád šrotuje a tělo přestává fungovat...
já vím, ale von bolesti nemá...jen prostě fyzicky pomalu přestává fungovat
Ebony moc mě mrzí, že na tohle člověk nenajde nic smysluplnýho, co by mohl napsat a neznělo by to jako fráze. Sem plačka s velkou představivostí, takže si du pro šnuptychl.
brut
to je nepopsatelný... přesně jak píše Ebony...tělo nefunguje, ale mozek je skvělý
nesnášim takovýhle věci, nesnášim. Zvířata a hodný lidi takovýhle věci nemaj poznat. Maj - až přijde jejich čas - usnout a spát. Ne tohle. Já vím, zní to dětinsky - ale řekni, že by to tak nemělo bejt? Nic z toho nikdy nepotká člověka svini svinutou, vždycky je to takhle.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:37
- Nahlásit
kachna_
Tvrdej plovací neznám, já znám jen ten od pana Pácy, páč ten je fajn, že je hodně pružnej, člověk ho mrskne pěkně daleko a na přetahování taky super.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:38
- Nahlásit
PetraK
mám to nastavený taky tak .... jenže svět je jinej Nic z toho nikdy nepotká člověka svini svinutou, vždycky je to takhle.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:38
- Nahlásit
PetraK
běžte, já už smrkám, takže toho radši nechám, a jdu krmit a venčit, než se z toho zblázním
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:41
- Nahlásit
StaHi
(..priznavam, sme se libali
proč se líbáte s čoklem, dyš ste zavirovaná?? U nás de zavirovanej do karantény a má přísně zapreščého kamarádit se s ptícou a s čoklem radši taky. Doma mi kvůli tomu řikaj doktorko s červenym diplomem , ale nesci aby Kosťa scípnul. To radši ať furt řve.
Joo a propooo- bych řekla, že s předstihem tušil vládní krizi. Předefčírem my řek: "Budeš prezident děvečko!" Vynechal tentokrát dovětek Ajne Štunde, takže tentokrát je to časově neomezený!! takže je vám to jasný? Sem první žena v dějinách ČR, která se stala Prezidentem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:43
- Nahlásit
brut
jenže svět je jinej
já vim, ale - útlocitní prominou - sere mě to! Moc.
Ebony
t a venčit,
esi smrkáte, tak tetkon ven nechoďte, dopadnete jako já, budete mít zasukovanou hlavu.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:50 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
PetraK
Budeš prezident děvečko!
tentokrát je to časově neomezený!
no ja nevim esi je to jako upa dobra zprava ..pomnete posranej stat, vo CR Kostej nepipal
proč se líbáte s čoklem, dyš ste zavirovaná?
se to snazim omezit co to da, ale nekdy se me hafaci neptaj no (u nas funga craptreeho 'zaslineni' v praxi)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:51
- Nahlásit
PetraK
ale - útlocitní prominou - sere mě to! Moc.
mně taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:52
- Nahlásit
StaHi
..pomnete posranej stat, vo CR Kostej nepipal
nemám obaf ČR je tak posranej stát, že rozdíly sou setřeny
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 21:56 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
PetraK
ČR je tak posranej stát, že rozdíly sou setřeny
to mate sice pravdu, ale stejne ste to tak docela nedomyslela... hlava posranyho statu se musi zakonite poeat nejvic.. a za to, jaxte se mi tudleva smala, to budete mit casove neomezeny
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:05
- Nahlásit
StaHi
hlava posranyho statu se musi zakonite poeat nejvic
pani! vy to máte ňáký zidealizovaný tu politiku!! Jako si myslíte, že ňákej politik se bude snažit víc než vobyč vobčan? to nevim teda. zvlášť dyš třeba náš pan prezidént řiká vo lidech že sou lůza. Tam si budu já brát příklad ať sejřej vostatní, co si já bud drát prtku!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:16
- Nahlásit
PetraK
pani to ale neni z moji hlavy... vy ten titul proste dostanete prave za to, ze se poeate nejvic.. s tim uz nadelate leda tak prt (a to je jenom malej kousicek pravdy)
..nako mi drhne cz-pes (ted jsem se sem nemohla par minut dostat vubec).. takze se radsi loucim predem: dobrou noc vsem (ale este tu budu, esli server dovoli)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:17
- Nahlásit
StaHi
se mi taky seká... jdu s čokliskem ven ...dobrou všem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:28 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Pana Pácu neznám, o ten co máme se přetahovat nelze.
samotnej plovací kruh na vodě mě nenapadlo fotit...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:30
- Nahlásit
kachna_
ten vypada primovne... a proc nelze pretahovat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:32
- Nahlásit
StaHi
je to neoprenovej potah vyplněnej dutym vláknem, dlouho by to nevydrželo, i tenhle už je zapošívanej. Ale zase tahle fotka je z června a kruh furt funguje.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:37
- Nahlásit
kachna_
aha, tak to nic pro nas, buldousi jsou desny destruenti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 22:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
taky mám sekanou
vy ten titul proste dostanete prave za to, ze se poeate nejvic
ale já nechci ten fujtajxl co má AlenaD a její čupky, nechci
kachna_
tak to co máme my je něco jinýho
http://voditka.webpark.cz/nahledy/aportkol.html
je to z takovýho zvláštního matroše - na těch fotkách to bohužel není vidět. ale když nezapomenu, můžu vyfotit a dát sem. Právě tohle je fajn, že můžete přetahovat a házet aj do vody a hází se s tím fakt docela daleko.
a není to nějako moc drahý navrch. my máme ten průměr 23 cm co je za stovku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 23:32
- Nahlásit
ať mi nikdo neříká, že tohle nejni hyjéna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 00:14
- Nahlásit
Fifi
sem právě zjistila, že Agátka našla domov
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 07:42
- Nahlásit
dobré ránoo všem
tady leje
jinak at se na mě dědeček isdpch nezlobí,ale jako co to mělo včera znamenat slávisti?????????? ,synek je stejnej blb jako tatínek,jenom synáček asi ještě nežvejká
pro mě růžička je vůl a tím to hasne,jediný co dokázal a to díky Hlinkovi bylo nagano 1998,jinak vůbec nic a když jsem včera mluvila s jednou osobou a zjistila že to má od začátku pod palcem,tak se mi udělalo včera nevolno
tohle není hokej,tady jde vo velký prachy a né vo lidi
tak se nezlob,ale tuhle vaší serii do finále nezkousnu,bo se obávám že to vyhrajete celý,bo když vidím spartu a hlavně KV jak snimi vořou,tak je mi jasný,že nikdo jinej než Slávisti to nemůžou bejt,kor když to maj předem zajištěný
tak se na mě nezlob,ale já to mušela napsat,včera bych ten počítač rozmlátila než bych to ještě zapla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 09:53 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
janika
nemám,nic mi nedošlo
už to mám
díkys
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 10:17
- Nahlásit
tak a moje morčátka se stanou hvězdy paláce flora,jdou se ukázat dětem a budou i v časáku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 10:34
- Nahlásit
PetraK
Ten náš taky neni až tak drahej a jak je tlustej, tak je výborně vidět ve vodě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 14:40
- Nahlásit
Zdravím vespolek .... jen probíhám a koukám, co je nového .... nic, tak jsem spokojená a jdu venčit
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2009 14:46 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
nazdar zumpani ..zakoupila jsem si vecernicky a podelim se s vama o krasnej a pravdivej uryvek z Macha a Sebestovy..
Jednou vypravela soudruzka ucitelka detem, ze panem tvorstva je clovek, ze je hlavou rodiny vsech bytosti na nasi planete...
Pazout: 'Prosim, jak muze bejt clovek panem tvorstva, kdyz se boji kolikrat i mysi? Ja bych teda rek, ze panem tvorstva je spis takovej slon, ten se neboji nikoho.'
Horacek: 'Nejses nakej vadnej? Clovek udela pic a je po slonovi. Tak jak by moh bejt slon panem tvorstva, ty tele?'
Soudruzka ucitelka: 'Za prve, Horacku, Pazout neni tele, ale tvuj spoluzak a za druhe, kdyz chces neco rict, musis se hlasit. Ale jinak mas pravdu. Clovek je panem tvorstva, protoze si vi rady v kazde situaci a vitezi cim? Ro-zu-mem.'
Mach: 'Clovece, Sebestova, nezda se ti to naky divny? Nas tata je taky hlavou rodiny a ze by po nas strilel? No to teda ne!'
Sebestova: 'To je fakt, nas zas nevitezi pokazdy rozumem.'
|