| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:19
- Nahlásit
Tinta76
ale hovno!!!!
tejraný jsou ty zavřený v boxe!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:22
- Nahlásit
Hyena
to já vůbec neznám takový plemeno...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:28
- Nahlásit
Hyena
jbat
že jsem se dřív nezeptala přítele gůgla ... severočeský mustang je to! to je to, co bylo tenkrát v televizi, ale podle mě tam šlo spiš vo pozemky, než vo ty koně ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
isdpch
další byla ..... když plavání zeštihluje, tak co dělaj velryby špatně
Hyena
"Mám, je vyhráno
huraráááá!!! díky moc. já byla nejdřív načtvatá,že tam nedostanu ten zbytek a pak si vzpomněla na toho Kašpara Kašparoviču u Báry Kolmanový a musím se pochválit, že jsem to vymyslelal dobře. Lidi to bude numero uno tenhle pes, podle toho co včera žesnký říkaly , s ním se fakt nikdo nudit nebude , to je tak pozitivní stvoření s neuvěřitelnou schopností vymyslet hovadiny, že to snad ani není možný
Tinta76
a sám chce chodit dolů po schodech, tak je mu to většinou umožněno, z čehoš má von děsnou radost ...
a já taky. jáá taky!! Páč to je moc dobrý znamení. Jaro už snad taky někdy dorazí, tak bude ještě lípějc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:39
- Nahlásit
čus všicíí rychlí a zbjesilí
proč uš zas chčije a fouká????!!!! a mám toho dost du se vobjesit
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:44
- Nahlásit
jbat
http://www.qaltmercator.cz/hol_ovcak.html
Počti si tady, počti si vlákno tady na Cz v sekci chov. A když tak jsem ti k dispozici pro dotazy. Myslím, že pro tvůj vcelku aktivní život okolo zvířat by se hodil. Jen by si musela naložit nějak s jeho pastevními pudy.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:50
- Nahlásit
Tinta76
No jen tak jsem hodila do googlu jméno "špičkového chovatele Rašínaů Vypadl mi tam odkaz na jeho stránky s turistickou jízdárnou, které jsou nefunkční....Žádné odkazy na světové úspěchy v chovu. Tím nechci říct, že majitelka mustangů nemá máslo na hlavě, protože při nonstop ustájení venku je třeba, aby v zimě měli koně nustálý přístp k senu. Nicméně odkaz na velká břicha mi pobavil. Pokud máš koně, který bude jenom na pastvě a nebude nic dělat, tak prostě velký břichomít bude. Spíš bychkoukala po dalších atributech tělesné kondice. jako např. krk, žebra apod. Ale přirovnávat břicha koní k břichům afrických dětí, to svědčí fakt o velkých znalostech
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
Hyena
no jo, ale JAK s něma naložit...? proto jsem zavrhla i borderku, i když bych ji strašně moc chtěla... nebo bulla, to je můj sen...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:57
- Nahlásit
jbat
si kup stafbula,ty sou fajný
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:57
- Nahlásit
Hyena
přesně toho špičkovýho chovatele znám, proto si myslim, že tam spiš byl boj vo pozemky a vůbec nešlo vo žádný koně ...
PetraK
Jaro už snad taky někdy dorazí, tak bude ještě lípějc
v to doufám a taky se už nemůžu dočkat
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:58
- Nahlásit
jbat
No třeba jako já
Coursing, treky, vandr, tahání na běžkách, běžná i zkoušková poslušnost, obrany, stopy...... Vyjížďky s koňmi..... Erája tady z fora se svými pase....běhají agility, možno i na frisbí jě něco, na co jsem zapomněla ? Je to hodně aktivní pes, ale to už znáš i od blbís a co tak mám nachytáno od ostatních, tak obecně hooodně vnímavý na páníčka, zvláště na jeho emoce. Ale za sebe to u čuby vnímám spíš jako plus.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 09:58
- Nahlásit
Krásné dobré ráno fšem, co je po pepřovém salátu s houskou strašlivjě pálí hubjěnka, fšem, co jsou jak za groš kudla, fšem, co ještě jezdí na saních a fšem, co vlastně ani nevědi, že je pátek!
Dnes má svátek dědečéééééék ispidííííích! Šéééécko nejlééépči a tady máš dort (řekni janice, ať ti pučí zuby, co ti skovala do kredence)...jééé dědečku prosimtě, přišel tvůj spolužák z keramiky a dort ti sežral, ale ovoce ti eště nechal, tak aspoň pár jahůdek, no:
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:00
- Nahlásit
jbat
Hele ho, broučka
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:01
- Nahlásit
Gerda
spolužák z keramiky
jakej byl koncík? vočíhlas to tam pořádně?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:06
- Nahlásit
Hyena
ot..deš dneska vodpoledne venčit?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:09
- Nahlásit
Hyena
nejde mi to ukázat, prosim tě pošli mně fotku na jbatouskova@csas.cz
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
Tinta76
jakej byl koncík? vočíhlas to tam pořádně?
Pani, koncik byl super, ale totál vyprodanej. Já neměla vůbec odvahu nakouknout do sálu, bylo mi špatně už jen ve frontě na pivo. Takže sem koncert strávila s kolegyní se stejnym problémem v baru, což bylo příjemné, bo tam skoro nikdo nebyl. Holky řikaly, že zpěvačka je moc hezká, znělo to jako z cédesa, opravdu hezký, ale touhle zkušeností s koncertama končim, já tam vážně mezi ty lidi nevlezu, tak nemá smsl za to vyhazovat peníze.
davidkova renata
Hyena
Děfčata, dyš pudete venčit - nemohly byste se stavit pro Mařenku a vzít jí s sebou?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:10
- Nahlásit
jbat
si prebehla k jinaci bance?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:12
- Nahlásit
StaHi
jj, už dávno ale, vlastně dva měsíce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:14
- Nahlásit
Gerda
jééé dědečku prosimtě, přišel tvůj spolužák z keramiky a dort ti sežral, ale ovoce ti eště nechal, tak aspoň pár jahůdek, no
pani- vy ste echtgoldblpkááá!!
Dědečkova óda
Dědeček svůj svátek měl
jen na něj chůdě skloretický zapomněl.
Oslavu mu na chystali
kámoši fšak nečekali.
Dorta chůdě nemá děda
zbyly na něj jahody
a tak volá běda, bědáá
dělaj na mě podvody.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
Gerda
teda pani, vy ste mi reportérka! ale huš sem našla nějaký fotky, vypadá to, že tam měli živě kytaru, dva saxíky, trupku, ale základ šel z kláves no možná tam použili chvíli aji bonga ...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:19
- Nahlásit
jbat
to je dobry vedit, taky sporim.. zatim mi to teda moc nejde, dyby ti nahodou uklouz nakej milijounek na muj ucet, dost by to pomohlo
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:24
- Nahlásit
StaHi
dost by to pomohlo
no jak komu, pani, jak komu...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:29
- Nahlásit
PetraK
Vy ste echgoldblpkáááááá )))))))
Tinta76
No vidite, jak to pěkně šecko víte, víte víc neš já - holky řikaly, že spjěvanka měla stříbrný šaty a byla mco krásná. Víc nevim, povidaly sme si s baruškou v báru o poruchách na autech ))
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:30
- Nahlásit
PetraK
běda, bědáá
furt sou lepsi jahody,
nez dreny, cevky, vyvody...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:31
- Nahlásit
děcka zkopčete mi někdo toho holanďána do mejlu, plíííís...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:34
- Nahlásit
jbat
ja ho taky nevidim
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:35
- Nahlásit
StaHi
ja ho taky nevidim
tak to máme, pani, stejnou vadu asi...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:36
- Nahlásit
Gerda
bože vy ste matrijál teda, tak se aspoň jukněte na ty fotky na rajčeti (možná jsou i jinde), ať aspoň víte, za co ste ty prachy vyhodila
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2009 10:40
- Nahlásit
jbat
stejnou vadu asi
nojo ..to bee to bourlivy mladi taty davitkovy
|