| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
Jo a měla jsem Bílej rum s limetkovým džusem, ale to bylo včera večer v osm. Dnes jsem měla čínu s rýží. Ale v číně byly ty houbičky... normální houbový... a v tom to bude.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:01
- Nahlásit
Garfield
nerob paniku a nezavádzaj
Čaj neexistuje!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:03
- Nahlásit
Garfield
normální houbový lysohlávky )))))
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:31
- Nahlásit
Garfield
Ale v číně byly ty houbičky... normální houbový... a v tom to bude.
Ty woe, tu ci takýýý..... by se mi dneska šikly. Anebo spíš perníček, bo to,co mám dneska stihnout se bez rauše asi nedá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:40
- Nahlásit
Dnes sem toho stihla překvapivě dost. Strašlivě sem se nasejřila, ale fakt strašlivě, tak, jak to skoro normálně neumim, až sem to přehnala a dveře lítaly ve futrech, jinak by někomu lítala moje ruka po obličeji. A jak sem byla v tomhle rauši strašlivym, stihla sem si tak nasrat kamarátku, že už se mnou nechce mluvit. Na svou obhajobu řikám, že jen neunesla to, co jí už několik let řikám velmi jemnými slovy až s prosebným výrazem ve tváři snaživse jí tím svým názorem nenasrat. No a teď to bouchlo, obezličky sem vynechala, řekla znova, jak si to myslim, ale už bez kudrdlinek. A to jí nějak skolilo. Asi to neumim řikat, musim se držet svejch obezliček. Mám velikej vztek, ale už to polevuje, taky uš mi míň buší sérce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:42
- Nahlásit
Garfield
Ale v číně byly ty houbičky... normální houbový... a v tom to bude.
hele ale f poho,píšou že maj blahodárnej vlif na duševno
http://www.novinky.cz/clanek/144622-lysohlavky-moh ou-dlouhodobe-obohacovat-dusi-cloveka.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:44
- Nahlásit
Gerda
stihla sem si tak nasrat kamarátku, že už se mnou nechce mluvit.
dyk s tebou mluvim
musim se držet svejch obezliček
ne to nemusíš
bo todle je její problém a ne tvůj
ale už bez kudrdlinek. A to jí nějak skolilo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 13:45
- Nahlásit
davidkova renata
hele ale f poho,píšou že maj blahodárnej vlif na duševno
Je to asný, neci houbišky, ci perníček, bo nepotřebuju bohatší duševno, ale rychlejší nohy a ruce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 14:16
- Nahlásit
tak jsme byli na kopci,ted tu spěj psy
davidkova renata
si možná pamatuješ na to vyprávění jak jsem ti říkala že ta holka chce dastyho na krytí,jak nakrejvá jak pako,tak ti nejak snad zrozuměla a už prej krýt nechce,čuby má krásné,tak akorád,ani tlusté ani hubené a jsme si pokecali a osyrové stravě a vona normálně tím krmí naprosto vpoho,bych to do tí nikdy neřekla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:10
- Nahlásit
Gerda
Byla jsem včera na veterině na Lhotce - velká spokojenost s přístupem při "blbym" očkování.
Jenom jí teda napadlo, že Beska nemusí bejt jenom flegmatická, že to může být způsobenou nějakým problémem, protože má i ve stresu velmi pomalej tep (bylo řečeno změřit po zátěži, pokud bude pomalej navrženo EKG a vyšetření štítný žlázy). Tak nevim, jestli mám mít radost...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:16
- Nahlásit
kachna_
Tak nevim, jestli mám mít radost...
Tak nevim, co na to říct.....jiný příznaky problému nejsou? Kolik je Besce? Nám se ta veterina v Tajovského někam stěhuje - naposled sem se dověděla, že krmit psa masem je špatně - takže přejdu na Lhotku, snad to tolik potřebovat nebudem, teď bych potřebovala podpořit střeva, co asi eště furt nejsou po těch ATB košer. A proč se řešilo, že je Beska flegmatická?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:23
- Nahlásit
Gerda
A proč se řešilo, že je Beska flegmatická?
Ale neřešilo, jen se tak ptala, tak jsem jen tak odpověděla a tohle bylo v rámci běžný kontroly před očkováním. Besce je dva a půl. Třeba vyšetření prokáže, že jí nic není. Mája měla tep 130, což jsou odpovídající hodnoty.
Cir dostal desinfekční šampon.
Krmení masem neodsuzují, kastrace nedoporučují jako prevenci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:28
- Nahlásit
kachna_
A necháš udělat EKG a kontrolu na štítnou žlázu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:30
- Nahlásit
Bry den, prdelni snih, posilam jednu xichtici rtw na toho tam nahore, ze uz jako stacilo!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:33
- Nahlásit
Fifi
Ježiš ta se chuděra ksichtí, na tom vobrásku je fakt strašně vošklivá, myslim, že vot zejtra je léto ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:38
- Nahlásit
Gerdadobry den vespolek a dobry den pani,tak me davidkoj nak trochu nacnula na tu canisku,asi bych pry bydlela v dubnu u vas pani i s panem hajanem,aspon bude sranda,jen doufam,ze hajan v deviti letech bude jeste slusne zdravej,jo a koukam,ze davidkoj zacina i s houbickami,no to bude zajimave
Fifise nedivim,ze se tak xsichti,to me mate videt po ranu kdyz vstanu a blbe se xsichtim,lidi ja uz ten snih nemuzu ani videt!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:42
- Nahlásit
nemethova5
dete na kanisku? Hele jako radi vas tu uvidime, to je jasny, jen me nesmi kousnout pan hajan )) A proč by nebyl zdravej, když je to za cca 2 měsíce? Musí bejt zdravej!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 15:51
- Nahlásit
nemethova5
My jdem na canisku v březnu k Biluši.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 16:04
- Nahlásit
Gerda
A necháš udělat EKG a kontrolu na štítnou žlázu?
Nejdřív po zátěži zkontroluju Besce tep a když bude pomalej, tak nechám udělat vyšetření a pak uvidim, co dál.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 16:37
- Nahlásit
Gerdaja nevim,co se muze vsechno stat,ale udelame si s hajou peknej vylet,proc by te mel kousat,on neni pako asocialni,akurat je sem-tam urvanej,ale to se dobre doplnuji s triletou simonou,dnes jsem s nema byla venku,ale deti fakt nechcu,trauma na cely zivot,nemohla jsem je dostat z toho hnusu snehu dom!
Mucholabkaje biluska porada canisku?ja to vemu jednimvrzem,navstivim davidkovou a spol.a udelam si peknej vejlet se vsim vsudy
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 16:49
- Nahlásit
Ahojte žumpíci, Brno hlásí sněžení....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 16:50
- Nahlásit
Halo,prosim vás!Je tu něgde veterinář,nebo aspoň zoolog?
Na blue něgdo píše ,že jeho pes neměl vaječník a po tachionech mu narost
Já jsem z toho dost zmatená.Sem myslela,že psi nemají vaječníky,že jen feny .Pak jsem si myslela ,že takováhle žláza po ukončeném fetálním vývoji už nenaroste a že je ve slově tachyon "y" -to je detail.
Tak buď z toho vedle udělali komiks a nebo .....................
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 16:56
- Nahlásit
Neessi
pes neměl vaječník a po tachionech mu narost , zdá se, že někde někdo něco zvoral , mým psům narostla varlata , vadný tachyon, dá se to reklamovat ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 17:02
- Nahlásit
mac1
vadný tachyon, dá se to reklamovat ?
No jo,ale vona tam píše,že jeden vaječník už měl ,tak to asi třá není vod toho tach-i-onu
Proto jsem z toho volaká zmetěná Jo to jako myslíš,že by moh bejt hermafrodit?Že varlata už měl,pak našli "jen"jeden vaječník a druhej dorost po tacháči,jo?No to tam nepíšou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 17:09
- Nahlásit
Neessi
vod toho tach-i-onu
to si pletete pani, to je vot Koh-i-noor a to znamená, že dostanete pastelku a vaječník dokreslíte.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 17:12
- Nahlásit
Gerda
a vaječník dokreslíte.
psovi? Pani,nebuďte jako modráci,bylo by vás škoda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 17:18
- Nahlásit
Neessi
No ke stáru mu z něj uděláte prostatu a můžete léčit časté močení....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 17:24
- Nahlásit
Gerda
už to nehul
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 17:28
- Nahlásit
Neessi
To není hulení, tady se přece od rána jedí houbičky a začala s tim garfíldová, dyš jí lítal po bytě papírek ))) My v úterý zachránili kolegu korektora, dostal zřejmě srdeční příhodu v přímém přenosu, dyš sme kouřili na verandě. Stěžoval si na bolesti, návaly a pocity mdloby, a co jako to může bejt, jestli to jen neni od zablokovaný páteře po operaci nohy, chtěl to jít domů rozležet a ibalginem, ale my ho hnali tágem do ikemu...a teď už je po bajpásu. Žumpa a kuřárna sou moc důležitý instituce!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 17:40
- Nahlásit
Neessi
Jo to jako myslíš,že by moh bejt hermafrodit?Že varlata už měl,pak našli "jen"jeden vaječník a druhej dorost po tacháči,jo?No to tam nepíšou
To sou teda neuvěřitelný věci, pani gde to píšou? Já to nemůžu najít
|