| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 20:33
- Nahlásit
Biluška
Hele, to jsem dělala na kompu z fotky a už nevím jak.
Gwen a Dinulka
pro tuhle barvu mám slabost....
Pro černobílou s čárama? Však v sobotu uvidíš.
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 20:41
- Nahlásit
Mucholabka
Pro černobílou s čárama?
jo, přesně pro tu
Však v sobotu uvidíš
se už těším na trhače
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 20:47
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
Ferdu neberu, sice on akce a tak zvládá, ale nebudu mít čas ho furt tahat s sebou a hlídat a nebudu riskovat, že zas někde půjde na skreč. Jinak Bucu a mladou beru.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2009 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
P.S.co Mumín?
dobrý, drží se, sice je na zabití, bo se doma příšerně nudí, tak teď zjistil, že jedinou jeho radostí je žrát, tak pořád žebrá a dokonce začal krást jídlo, hajzl ,na starý kolena, takovej hodnej a vychovanej pes to byl
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 06:17
- Nahlásit
Bodré ráno fšeeeeeeem je jenom - 3°C,doufám,že to nezačne tát a nebude bahno ,to nesnáším
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 07:23
- Nahlásit
dobré zasněžené ráno
tem co nemaj ještě vejplatu a těm co
psy maj veeeeeeeelkou radost že je snih a že snad odpol půjdem k přehradě
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 07:46
- Nahlásit
Dobrý ránko ,
Neessi
zdravím , my máme -4 a zatim nic netaje a pořád jenom sněží a sněží , tak snad se to umoudří
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 07:51 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
jo a ještě,včera jdu ráno se psema,dasty v náhubku a na vodítku a jde před námi ukrajinec,ale vod tý mladý a jak votevíral dveře jakohlavní,tak je těsně třísknul a dastyho málem přepůlilv v půlku ,jelikož tam v tu chvilku kousek byl
já vopařená a říkám mu ,ale nahlas a jeko bez přetvářek
ˇjako mi toho psa chcete zmrzačit? ˇ
a oin nic a šel čistit po sněhu chodník
tak jsem celou dobu hurdovala v duchu i nahlas, za rohem,jaký to sou šmejdi ukrajinci a co člověk vod nich může čekat atd....
tak se vracíme a povídá mi tim čechoukrajinským hovorem
ˇti je jednou stejně vodstřelím,bo čokli tu nemaj co dělat a ty taky ne ˇ
no já bych ho nejraději vzala tím koštětem,ale jen tak jsem si vduchu řekla - klid
no starej ukrajinec,ten aspon ty dveře podrží,když jdem se psema,nepozdraví,ale podrží dveře a já poděkuji,ale tenhle fracek mladej to je děs
no nebojte,tohle časem taky vyjde na jevo tam někde......
šmejdi ukrajinský
jenom mám v bytě psy,co jsem zachránila a vono je to špatné,ono je to dokonce snad i tresné
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 08:11
- Nahlásit
Dobré ráno fšem. Zase sněží
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 08:19
- Nahlásit
Dobré ráno všem, v Praze taky chumelí..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 08:53
- Nahlásit
Dobré ráno.
Jsem doma a stonám. Nevím jak jsem se dostala do práce, deset minut jsem pracovala a zabalila jsem to. Pak jsem se nevím jak dostala z práce, pouze jsem v záchvěvu vědomí byla venku se psema a řekla jim, že je mi zle, tak byli hodní a nechtěli mě ani moc zabít.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 08:55
- Nahlásit
brezen2008
S mojima nervama a povahou bych mu vrazila na místě a hledala bych nový byt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 08:58
- Nahlásit
Přátelé žumponoři, jedu do Holomóca A furt tam sněží Kdybych se nevrátila tak se postarejte o pejsky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:09
- Nahlásit
Kam se ztratila Gerda?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:30
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Kam se ztratila Gerda?
má sračkytýdu a blitýdu...snad už dneska dorazí
Mucholabka
S mojima nervama a povahou bych mu vrazila na místě
ste děsně agresííívní,pani ,tudle zas ten zmlácenej kultůůrista z tramvaje...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:42
- Nahlásit
no ty voe ,ta má dost..
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-1651-q-Daruji-poha dkoveho-pejska-Snoopy-hodnym-lidem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
ste děsně agresííívní,pani
Asi jo, páč mi všichni hážou klacky pod nohy. Za měsíc a kousek mám jít na Iron dog a z Hofera mi už dva měsíce posílají postroje. Buď si to koupím na prodejně, až pojedu do Brna, nebo nechám radši poslat odjinud.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:57 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
janika
Na poště? Mi vždy posílali přes General Parcel, poštovné drahé jak prase a ještě jezdí jen dopoledne...
No, bohužel jsou to dost specializované postroje...ale prý má MAG taky-tak zkusím mrknout.
A u zátěžáku se mě ptali na x věcí a stejně mi poslali malý. Všichni si stěžujou, že ty jejich zátěžáky dřou.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:57
- Nahlásit
janika
ta fotka zkresluje
asi k lepčímu ,mě dorazilo to "výstavní model",ta pizda si asi myslí,že je to modní doplněk
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 09:59
- Nahlásit
davidkova renatamě dorazilo to "výstavní model",ta pizda si asi myslí,že je to modní doplněk
Hlavně že má pětiletá fena ojeté uši.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:00
- Nahlásit
Nazdar všem, po dvou dnech opět zdravím, o dvjě kila lechčí, stále na megadyjetě, s heslem Náš hajzl, naše spása! v mysli. Krásné ráno všem, co mají fialový byt krz genciánu, všem, co mají a měli svátek a jsou to: AlenaD a Lucie Kratochvílojc! Šéééécko nejléépči defčátka! A dort sem nepekla, tady máte suchar:
Jinak si přectafte, že s tim blitim začala Maryje, dostala odtučněný kalciový ucho, kerý f úterý po Ordinaci celý vyblila, bo tak ráva to spolkla v obrovskejch kusech. No a pak sem začala já. Nakonec se spustilo vše najednou, byla to taková malá noční hudba. Maryje má všechny nohy rozkousaný. Už prdim na ňáký betadiny a hypermangány, trvá to dlouho a čuba má furt celý dny na hlavě trychtejř, takže dostala genciánu, framykoin, tim se to dycky hojí líp, takže sušim a mažu a dnes si snad po dobu samoty požere jen tu jednu zadní nohu, která eště neni zhojená. Jak se tu máte? Nemůžu vás teď číst, jdu tvrdě makat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:05
- Nahlásit
janika
no dyk přesně proto mě tak vytočila bo to vidim naůprosto stejně.
BTW vůbec neni heská,je naprosto votřesná ,akorát tedlencten imidž a jinak vylízáno
du ven
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:20
- Nahlásit
Biluška
maš maila se vomlouvám,včera ňák nebyl čas ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:33
- Nahlásit
Dobré ráno vespolek
Tady je tak moc hnusně, že se mi vůbec nic nechce. Od božího rána sněží, ale tak moc, že není vidět pomalu zeď přes silnici, napadlo cca 10cm sněhu, já ho musím jít uklidit z chodníku než si někdo zláme hnátu a my se mu nedoplatíme .... brrrr.
Jdu péct něco dobrého, abych si zlepšila alespoň chuť, když už náladu mám pod bodem mrazu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 10:50
- Nahlásit
http://hobby.idnes.cz/designove-bydleni-pro-psy-na chystejte-si-nejmene-400-dolaru-pnz-/hobby-mazlicc i.asp?c=A090219_230410_hobby-mazlicci_bma
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 11:02
- Nahlásit
Gerda
děkuju za přání, za ty suchary ti teda děkovat nebudu teda né že by dajetka byla na škodu, ale sis je mohla s klidem nechat kdyš máš tu kakušu, se ti budou tejkonc určitě hodit.
Tak se holky brzo uzdrafte a stou prací to zas tolik nepřeháněj.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:09
- Nahlásit
janika
Co je s isdpchem a jak dopadl hárající pes?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:11
- Nahlásit
Ty vole tak sedím u complu, píšu, koukám na hodiny, že za chvílu musím vyrazit v ten hnus..., přede mnou stojí hrnek s čajem, jen tak stojí, pára se z něj paří a sáček se v něm luhuje. Najednou koukám a takové to "držátko na sáček" - takový ten papírek za který se se sáčkem manipuluje se pohybuje, otáčí a lítá vzduchem..., vy vole, co to je?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:12
- Nahlásit
Garfield
vy vole, co to je?
perník..??? novej dýler??
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2009 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
Nevím, jestli lze Ledový kaštánek zaměnit za perník, ale budiš, dýler Tesco doposud nezměněn.
Papírek se vznáší vesele dál, průvan tu není. Ho ustřihnu a pomačkám.
|