Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1683 . 1684 . 1685 . 1686 . 1687 . 1688 . 1689 . 1690 . 1691 . 1692 . 1693 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Benda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:04
- Nahlásit

není štrůdl,ale "tvarohový závin",
toto jsou maminčiny výtečné vídeňské noky, žádné knedlíky !

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:06
- Nahlásit

Benda

ňoky, benda ,ňoky

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:07
- Nahlásit

Erin
"staniž se"tfuj,tfuj,tfuj

howgh

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:09
- Nahlásit

davidkova renata

ten vod toho oltáře kličkuje, z ostravy přes zlátěku a dál

Kličkovat může chtít,ale má smolíka,bo mu prdla céfka,tahá minimálně jeden oud po zemi,takže sestry....nóó noční lov začíná...teda asi nééé bo vochrnutý cosi se lovit nedá.Tak dáme drink a počkáme až se doplazí

Benda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:09
- Nahlásit

Neessi
nebo také kňoky na povrchu mazlavé a uvnitř suché.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:10
- Nahlásit

Benda
toto jsou maminčiny výtečné vídeňské noky

du se votrávit v naší nové elektrické troubě dyš natbůch dal přednost bobroj
hele a ty se staf,mám doma ten paralyzér,můžem si zahrát nějakou hru,třá Vyděržáj,pyjaněr ,uděláme si heskej večer jo?

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:13
- Nahlásit

Benda

kňoky na povrchu mazlavé a uvnitř suché

čoveče,ty si úchyl,sme tě vodhalily,zrovna,dyž TO!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:16
- Nahlásit

Erin
dyž TO!

seks f přímým přenosu,to sou vymoženosti,todleto
Erin
Tak dáme drink a počkáme až se doplazí
hele a můžem mu dát pracovní méno Meresjef,může si i veršovat dyš bé romanticky naladěnej,hele třá..dolezu,dolezu,támle k tomu pařezu

Benda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
řá Vyděržáj,pyjaněr ,uděláme si heskej večer jo?
ano a já ti budu vyprávěj jak jsme na čáře zastavili nebezpečného narušitele s koženou brašnou ))

Erin
ouchyl sem ale musím i když nerad přiznat že žrádlo vítězí, tudíž se ta uchylka nazívá obžerství

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:18
- Nahlásit

Benda
a já ti budu vyprávěj jak jsme na čáře zastavili nebezpečného narušitele s koženou brašnou
roskas zněl jasně...

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:20
- Nahlásit

Benda
ale musím i když nerad přiznat že žrádlo vítězí, tudíž se ta uchylka nazívá obžerství

Co nám to tady chceš nakukat? Dyk jsem tě viděla před 2 týdny a byl jsi hubenější než závodní chrt!Ty už jsi se s chutí nenajed pjéééééékně dlouho!Přijeď-vykrmím!A vem s sebou Davítkojc,třá ji taky trochen vylepčím

Benda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:21
- Nahlásit

davidkova renata
ano a věěli jsme jen že pojede na motorce a bude mít koženou brašnu.

ps: hele můžu Jbat vyprávět ten příběh jak sem byl na volně u psovodů a seznamoval se s novým psem čévéčkem ??

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
méno Meresjef

Paní to je nápad,von totiž bufetil i zdechlý ježoury.To je lepčí než můj nápad ,že ho budeme (toho inkriminovanýho ženicha)zovati ZLOPRCKEM

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:25
- Nahlásit

Erin
To je lepčí než můj nápad
to bysem neřekla...budem ho zovat Zloprcek Meresjef,každej má méno a přímení,proč ne von?
Benda
hele můžu Jbat vyprávět ten příběh jak sem byl na volně u psovodů a seznamoval se s novým psem čévéčkem ??
můžeš,stejně si z tebe bude dělat akorát kozy bo co by dělalo čévéčko na vojně

Benda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:26
- Nahlásit

Neessi
je fakt že mám o 9kg mín než kdykoliv za posledních 10let ale zase 93kg není žádná podvýživa

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:30
- Nahlásit

Neessi
Von jak byl taťka kdysi mladej - je takový pořekadlo: dříve erotik, dnes už sklerotik - a to, v jaký fázi se nachází, dá se snadno poznat podle toho, že se zapomíná řádně a s chutí nažrat.

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:32
- Nahlásit

Benda
i když nerad přiznat že žrádlo vítězí

To je náhodou fajné,nacpaný chlap je spokojeným chlap..nevymyšlí chujoviny a furt se naculuje..

Tinta76
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:34
- Nahlásit

právě nám zdechla pračka a ve smrtelnym záškubu stihla ještě zakousnout moje epesní tričko

Benda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
bo co by dělalo čévéčko na vojně
počkej počkej sem to tenkrát vobšleh z vebu ajchlera bo koho

Erin
no hlavně je to jediná jistota bo řízek nikam neuteče

Gerda
už máš hotovo ?

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:38
- Nahlásit

Tinta76
právě nám zdechla pračka

třá se jen zasek buben kvůlivá kameni-si nedávala ten khálgónít asi.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:39 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

tak mi to nedalo a koukám do Pražské kuchařky z r. 1881 a tam není o tvarohu ani slovo... žemle, vejce,mléko, sůl,, rozinky, cukr, tlučená skořice, smetana, máslo
To samé jsem našla v další kuchařce "Kuchařka Lady" z r. 1913
Ono to bude s těma jídlama a kuchařkama trochu složitější ... vždyť se tu prolíná kde jaká národnost a každý si vařil po svém, takže se nelze divit, že je tolik obměn.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:41
- Nahlásit

Tinta76
a exla úplně? Mně se občas zasekne, tak do ní musím pořádně bouchnout a aona se zase vzpamatuje a jede.... tak to zkus

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:43
- Nahlásit

brut
do Pražské kuchařky z r. 1881 a tam není o tvarohu ani slovo... žemle, vejce,mléko, sůl,, rozinky, cukr, tlučená skořice, smetana, máslo

A co ta smetana?To je zase varianta tvarochu,né!
Já mám přeloženou vídeňskou kuchařku ještě s poznámkama inkoustovou tužkou

Erin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:46
- Nahlásit

Tinta76

Bysem ji láskyplně promluvila do bubnu a prolila voctem,ten je lepčí než kalgonít.
Taky je dobrý poděkovat za služby minulé a začít listovat v katalogu s novejma růženama...mám to vověřený

brut
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:47 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Neessi
A co ta smetana?To je zase varianta tvarochu,né!
tou to poléváš

Já mám přeloženou vídeňskou kuchařku ještě s poznámkama inkoustovou tužkou
takovou měla babička, přinesla si jí ze služby v Rakousích, ale po její smrti záhadně zmizela ( asi se moc líbila jedné mé tetičce:mad a tak mám prd

Tinta76
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:48
- Nahlásit

Neessi
třá se jen zasek buben kvůlivá kameni-si nedávala ten khálgónít asi.

tak buben se teda zasek! ale ne z nedostatku kalgonitu ... se ulomily takový umělohmotný pidizoubečky, za který se držely uvnitř bubnu žebra, žebro vypadlo, v bubnu vznikl votvor a vylezlo jím kus prádla (to tričko) mimo buben a ten se zasek, urvalo se topení, vytekla voda, spálil se řemen a hrozně to zasmrdělo ... tyvoe, kvůli takový krávovině umělohmotný je v prdeli celá pračka

brut
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:50
- Nahlásit

ve větě : ( asi se moc líbila jedné mé tetičce:mad .... nemá být úsměvný smajlík, ale ten hnusný červený

rosnička
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:52 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit

Gdo je ZLOPRCEK a gde se tu vzal? A pomalu a polopatycky, mám vygumováno, (mi tu řve Bivokej Bill, až drnčej vokna ). A umřel mi intronét.

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:53
- Nahlásit

Benda
už máš hotovo ?
eště ne....

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2008 20:55
- Nahlásit

právě sem lovila jednoho našeho novýho labradora, co sem začal chodit taky do práce. Neumí eště skákat oknem, ostatní psouni to uměj, Oliva je to naučila. A taky už uměj hlídat, zrovna dnes, když na nás na zahradu pokřikovali ňáký vejlupci, Garp s Viktorií spustili pěknej cajmrsk u plotu, až se chlapci dost polekali. Myslim, že by je kousli, kdyby chtěli vlízt dovnitř. pejsky sme řádně pochválili. Albert eště neumí nic. Do okna sem ho musela vytlačit. Je to velmi velký labrador.

<< 1 ... 1683 . 1684 . 1685 . 1686 . 1687 . 1688 . 1689 . 1690 . 1691 . 1692 . 1693 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání