Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:55
- Nahlásit

Tinta76
. kolik je těch psů? +- padesát?
Mám pocit,že mnohem víc.......

Du pryč,tak tu zase,PROSÍÍÍM,nenaflákejte zase vosum stran,gdyž vejcucářka nefunguje!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:56
- Nahlásit

Walda
tak já ti večer písnu SMS dyš pudu,ale spíš sem asi líná
jablunka
Tak to pak budou adventní mláďátka
budou samosebou dražší

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:58
- Nahlásit

davidkova renata

ti večer písnu SMS

OK, je to na tobě, počítá se s tebou.

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:58
- Nahlásit

davidkova renata
budou samosebou dražší
No to jistě! Mohly by se prodat hnet po narození, ať to případní zájemci stihnou jako dárek pod stromeček.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:00
- Nahlásit

rosnička
Mohly by se prodat hnet po narození
tak bježně dáváme čokly k vodjeru mezi 2. a 3.týdnem,jednak aby se pjekně navázali na páníka a dvanak gdo by se s těma šmejdama votravoval Tydle holt budou muset dříf,biznys je biznys

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:03
- Nahlásit

hele,lidi
gdo byl tudle na Snu zvířat...jak to tam vypadá?Bych potřála vzít s sebou Nyný bo děcko asi nebé doma..je to proveditelný?

rosnička
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Tydle holt budou muset dříf,biznys je biznys
Hlavně aby jich bylo dost, Vánoce sou nákladná záležitost, tak aby zbylo na dárky pro nás, že jo!?

StaHi
Člen
- Nahlásit

davidkova renata a Biluška
jak jako 'furt na neco vymlouva'??? zatim ste mi sehnaly 1, slovy jednoho nakrejvace (toho vlka z nekonecnyho pribehu) a podotykam, ze to uz bylo nekdy na jare a chlapec dodnes nedorazil! ..zjevne mate ve firme stejnej burdel jako gerda s rendlikem, kteryzto evidentne zmotaly dodavky a pravy varle PetryK dorazilo k rosne!
takze si v tom koukejte udelat poradek, za 12 dnu ocekavam kravin a kryce deluxe! ...Zanovi uz jste doufam napsaly!

jak dlouho bé u StaHi trvat březost vzhledem k tomu, ze teda pocitam s krytim pri kazdym harani, by me toto taky dost zajimalo ..Neeessi?

jinak teda bodre rano vsem, co se dneska jako ja ze sna vzbudili vzteky! (to bude zase den plnej vasne )

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:05
- Nahlásit

davidkova renata
gdo byl tudle na Snu zvířat...jak to tam vypadá?Bych potřála vzít s sebou Nyný bo děcko asi nebé doma..je to proveditelný?

já tam sice nebyla, ale co jsem tak pochopila vod pani z rumburskýho útulku, že musela "přihlásit" i svoje štěně, který tam musí vzít s sebou, bo ho nechce nechat doma samotný ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:07
- Nahlásit

StaHi
(to bude zase den plnej vasne

klídek , jo vášeň vám zakázali! tak bacha na to!

Tinta76

že musela "přihlásit" i svoje štěně,

takže to je jasný, Nyný jde do nabídky k osvojení! Nuný bude osvojená!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:10
- Nahlásit

Tinta76
že musela "přihlásit" i svoje štěně, kt
jakože Nyný tam udám jo?Zajímavá nabítka,ale budu chtít za ní prachy páč má PP a umí timpádem sedni!

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:12
- Nahlásit

PetraK
Nyný jde do nabídky k osvojení! Nuný bude osvojená!
Nyný nikam nejde, tu si osvojim JÁÁÁÁ! Jako potpultofku mimo pořadník!

Walda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

má PP a umí timpádem sedni!

Tak to tě nepodvedli, tak to má být. To bude ale drahá.

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Nyný tam udám jo

že vám nejni hamba!!To si řikáte milovnice zvířat? Napráskat vlastního psa!! Fuj, hamba. Ste ostuda místního litu!

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:13
- Nahlásit

davidkova renata
páč má PP a umí timpádem sedni!
Se mi zdá, že eště líp umí "štěkej" a "řvi"! No, co jinýho u vás taky mohla pochytit, že jo!?

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:13
- Nahlásit

davidkova renata

no jestli ji chceš udávat ale asi musí mít vyplněnou normální přihlášku, a vůbec, že se do toho montuju, dyš jsem tam nebyla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:19
- Nahlásit

Walda
To bude ale drahá.
kamaráde,to si piš!!!!!to bé pro horních 10tisíc

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

Se vám musim k něčemu přiznat, sem zasejc utrácela (ač teda nemám co). Sem šla vomylem do práce s přectihem a jak sem tak míjela vopchot s prádlem, zahlídla sem tam kámošku, co sem ji dlouho neviděla. Čistě s čirýho přátelství sem ji šla pozdravit a vodešla sem se dvouma soupravama prádla. A to sem prosim žádný nepotřebovala. Zato potřebuju vopatrovníka s bičem a bejzbolkou, co by mi podobný excesy fčas rozmluvil.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:27
- Nahlásit

StaHi
ocekavam kravin a kryce deluxe
tak tady

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:27
- Nahlásit

rosnička
Zato potřebuju vopatrovníka s bičem a bejzbolkou

ty jo tak rosnička se taky dala na sádlo-máslo praktiky!

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:40
- Nahlásit

Tinta76
jablunka
Já vím,že mě tady za to někteří sežerou,ale tam se měla udělat hnedka po odebrání veliká selekce..............tu ženskou,co je takhle nechala,bych selekovala taktéž.

si právě myslim to samý ... ač je mi to silně proti srsti ... kolik je těch psů? +- padesát? najde se snad tolik lidí, co by si je chtělo vzít? ... o tom silně pochybuju ... štěňata jsou v pohodě, ty se daj ještě dobře socializovat, ale dospělí psy ...

Já si to myslím taky. Tohle se nemělo "zachraňovat", ale buď utratit, nebo nechat vykastrovat a vrátit do toho bordela, aby tam v klidu dožili.
To co mám doma jsou de facto štěňata. Možná Timovi bude kolem dvou let, ale ti dva jsou zaručeně do jednoho roku. Aidana tipuju tak kolem čtyř-pěti měsíců, sotva přezubil. Budu považovat za zázrak pokud se podaří ochočit je natolik, aby dokázali být s člověkem v jedné místnosti a nezešílet přitom Je to stejné jako jít do ZOO, vytáhnout z výběhu rysa, nebo ledního medvěda a chtít z něho udělat psa

davidkova renata
Malý StaHátka budeme prodávat na Vánočních trzích na Václaváku. Nasadíme si ty červený čepičky a budem jako Santa Klauzofky. Tím pádem je pochopitelně přirážka 200%, páč o Vánocích je všechno dražší

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:43
- Nahlásit

davidkova renata
na Snu zvířat...jak to tam vypadá?Bych potřála vzít s sebou Nyný bo děcko asi nebé doma..je to proveditelný?

naprosto v pohodě, já tam vloni zajížděla rovnou ze svodu dobrmanů ze Sadský, neb jsem tam měla chlapa s naším autem, vysazovala mě tam kámoška, a než se to skončilo a rozvážely se konzervy a tak, (však jsem se druhý den potkaly, když se ty konzervy převážely z Ovčár na Vlčáry) tak jsem si v pohodě nechala Kobru na dece orazit a ještě si tam s ní pak dělala ovladatelnost mezi lidmam a koˇma a jinejma psama...klídek, pohoda, taková spíš promenáda, pěkný prostředí, zajímavý presentace,.....registrace u brány klasická výstavní, psi platný očkováky ....

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:45
- Nahlásit

davidkova renata

Hezky fotíš. To je z minulé neděle na chalupě?

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:46
- Nahlásit

Biluška
Já si to myslím taky. Tohle se nemělo "zachraňovat", ale buď utratit, nebo nechat vykastrovat a vrátit do toho bordela, aby tam v klidu dožili.
To co mám doma jsou de facto štěňata. Možná Timovi bude kolem dvou let, ale ti dva jsou zaručeně do jednoho roku. Aidana tipuju tak kolem čtyř-pěti měsíců, sotva přezubil. Budu považovat za zázrak pokud se podaří ochočit je natolik, aby dokázali být s člověkem v jedné místnosti a nezešílet přitom Je to stejné jako jít do ZOO, vytáhnout z výběhu rysa, nebo ledního medvěda a chtít z něho udělat psa

S podtrženym naprostej souhlas ...
Jinak i tyhle relativně mlaďounký psové, budou mít velkej problém ... rozhodně bych je nenechávala neustále spolu

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:55
- Nahlásit

Tinta76
Jinak i tyhle relativně mlaďounký psové, budou mít velkej problém ... rozhodně bych je nenechávala neustále spolu
To ne. Už sháním klece a půjdou od sebe. Budou každý v jiné místnosti, aby na sebe neviděli a nebyli vůbec v kontaktu. Ale budou v kleci, protože si prostě nenechám zničit ložnici, ani dětské pokoje Uvidíme jestli se ochočí. Fakt nadějně to vidím u Amora, dá to hodně práce, ale půjde to. Zato u Aidana o tom dost pochybuju. Udělám maximum co půjde, ale nevěřím tomu

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:56
- Nahlásit

davidkova renata
tak tady no potes.. esi vam pani de vo ten trvale udrzitelnej zisk, tak to este zvazte..takovejhle nakrejvac by me totis moh i zabit

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:57
- Nahlásit

Dobré ráno lidé krásní, chovní, tažní, luzní, hambatí, vyvenčení, vy, o ste dnes trošku zaspali a šli ven až v půl sedmé, vy, co ste museli prát psa, neb se vyválel v mrtvém ježku a měl jeho červy na krku, a pak ste přišli pozdě do práce a už na vás nezbyl žádnej chlebíček!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marie je krásně vypraná, bdue na zítřejší výlet moc krásná. Hlavně prosim vás nezapomeňte ten diplom, fakt ho potřebujem, když už ani tento podzim nebudeme mít ZOPku. Co mám teda dělat s háravou čubou, co odmítá chodit? A při falešce taky? Dyť ona se hejbe jen 4 měsíce v roce...ne že by mi to vadilo, ale ta zkouška nám tam neštimuje....taky chcem dělat revíry, ale jak to udělám s lenochem, co na protest čůrá na place?
Včera sme venčily se saraksovou, obě naše holky se bojej tmy. Měly svítící obojky, abychom je viděly v tmavém lese, ale nebylo to potřeba, protože ty blpky se nám táhly za patama.
Jak se máte?

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 09:58
- Nahlásit

Biluška
tak proč se do toho namontovávš ještě i ty? chceš se skutečně rozdat v drobných, poškodit tím všechny, co máš doma a v péči, a zničit i sebe a rodiiný režim, jen proto, že nevíš, kde jsou hranice lidský soudnosti?
Nikde není psáno, že každý zprsklý vořech musí přežít a žít!!!
Když se touhle falešnou sentimenalitou kolem záchrany braku realisují pošahaný hysterky či xindli, co větřej prachy od sentimentálních blbečků, chápu to, ale hrát tu hru na nonsens s nima?????
Ty nemáš žádný jiný cíle, výkonnostní, rodinný, chovatelský, klidový, prostě žít si v klidu s tím, co máš a na co stačíš, a na co máš peníze a čas, že se musíš štvát pro něco, co stejně nezměnníš,
věř mi, jediný, co se ti povede, je najít hranice svý inkompetence a pak se z nich blbě vracet do zvladatelnýho stavu...
Já hlásám jako jediný únosný způsob života se psy tzv. egoistický altruismus.
Zjednodušeně řečeno nestydět se mít zájem o vlastní potřeby, stanovení si pro sebe přiměřené míry stresu, přiměřené míry zátěže, dostačující k dosažení každodenních potřeb i naplnění pocitu jistoty a spokojenosti, a k tomu pěstovat přátelské vztahy s okolím, člověku příjemné,
jen tak se dostaneš do stavu, kdy budeš schopná díky svojí stabilitě být oporou pro druhý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:10
- Nahlásit

Gerda

PŘEDALA JSTE MAŘENCE MOU GRATULACI KE SVÁTKU???? esi ne, tak jí zítra vysvětlím, jak se má na zkouškách chovat a budete v háji uš naprosto! Tak vyřídila??????????????

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

Sali

Já Tě neznám a neber to prosím osobně, ale jednak rozumím tomu proč to Biluška dělá a opravdu a bez nadsázky je mi líto, že aspoň setinou nemůžu přispět tak jak přispěje ona ,druhak a to hlavně kdyby nebylo Bilušek tak.......spousta sprsklejch vořechů, který dneska žijou spokojenej život by ho nežili, ale takhle ho ŽIJOU. Díky Biluškám, kdyby byl každý jako já nebo Ty, tak tady nebudou a to právo na život mají taky, protože oni nebyli ti kdo se rozhodli že se narodí, rozhodl to za ně člověk a člověk by za ně měl nést odpovědnost.

<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání