Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 07:48
- Nahlásit

Biluška

Degeny neudávej, může to bejt cenej šlechtitelskej materiál do těch vašich línyjí...

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:06
- Nahlásit

jbat
No to určitě může, ale osobně se divím, že si Mášenek ještě nezbalil kufry. Přála bych ti vidět jak momentálně vypadá náš barák. Pavilon opic je proti němu voňavý příbytek Všechno, totálně všechno smrdí po psích ho...ch . V koupelně mám ty tři štarnováky. Celé první patro okupuje labrador Bruno co je tady na výcvik. Když ho chytne amok tak začne běhat sem a tam. Po dřevěné podlaze. Dole je slyšet jak dupe. Moji kreténi začnou řvát, protože je to hrozné nebezpečí. Pak Lilii něco vlítne do čumáku. Začne frkat a ten blb nahoře začne řvát, protože TOHLE JE TEPRVE TO STRAŠNÉ NEBEZPEČÍ. Degen Amor ze Štarnova řve furt, ten tu klapačku ještě nezavřel co tady je. Když se chce jít někdo okoupat odchytneme hadíky a přemístíme je do ložnice. Oni se mi na oplátku poserou v posteli.... je to fakt k zešílení a k tomu všude ten neskutečný smrad. Nechápu proč jsem je sem vlastně přitáhla a žádám, aby mi v tom příště někdo příčetný zabránil
Jsou neochočitelní. Fakt už nevěřím tomu, že se z nich podaří udělat normální psy. Přestali kousat, to jo, ale šíleně se bojí jakéhokoliv doteku člověka. Kde můžou, tam před ním uhnou. Vůbec si neumím představit, že je dám do adopce a že by někde měli normálně fungovat.

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:12
- Nahlásit

Biluška
Asi si ani nedokážu představit, jakej masakr to je...
vůbec mě nenapadá, co bych dělala já, ale já bych určitě nikdy nebyla tak statečná, abych si vzala degeny neochočitelný... dá se ti nějak pomoct?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:12
- Nahlásit

dobré ráno všem
přeji všem zítra krásnou procházku,já jdu flybalovat i se sindy,sindy jako divák
užijte si víkend podle svejch představ

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:15
- Nahlásit

dobré ráno ispidich - Blbís vzkazuje, že až tě potká, tak tě sní, abys věděl, jak vypadá tlustej pes...

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:21
- Nahlásit

Biluška
A mně budou lidi říkat, že jsem blázen. Toto označení by mělo být zcela výlučně rezervováno pro tebe a každý, kdo ho použije v jiném spojení, by ti měl platit tantiémy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:25
- Nahlásit

Biluška
Jsou neochočitelní. Fakt už nevěřím tomu, že se z nich podaří udělat normální psy
no hele,krom toho ,že seš prokazatelně magor si myslim,že za dva dny nemůžeš chtít zázraky.To fakt bude trvat podstatně dýl..
čus fšicíííí co nevěděj esi zas budou nestíhat jako dycky

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:25
- Nahlásit

Brýýýýýtro fšem,co jako já standartně nestíhaj................

Biluška
Hele a nemyslíš,že tím,jak máš sama dost svých psů,mají ti psi ze Štarnova porád ten pocit velké smečky???Já vím a věřím,že se k nim snažíš přistupovat hodně individuálně,ale uznej sama,že to při tomhle množství psů není to pravý ořechový.
Osobně tě za tu odvahu obdivuju,já bych do toho asi nešla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:26
- Nahlásit

jbat
dá se ti nějak pomoct?
Jo, můžeš mi poslat kytky na hrop (upozorňuju, že nenávidím jiřiny a astry, takže tyhle prosím vynech )

isdpch
nepotřebuješ 160 Kč ?
Ne, pustím si plyn, vyjde to levněji . Teda, ani ho nemusím pouštět, stačí když na pár hodin zavřu okna a sme tuzí všichni

kachna
Tak to si teda vyprošuju. Nejsem blbá, jsem rozkošně střelená. Říkávál kdysi Mášenek.... je fakt, že od doby kdy počet psů u nás přerostl první desítku už to neříká

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:26
- Nahlásit

Dobrý ráno fšem co maj jejich fenky dneska svátek!!

FŠECHNO NEJLEPČÍ MARUŠKOOOOOOOOO!!!

Lidi já toho čokla zrzavýho asi rozkrájim na nudličky. To co předved fčera je na zastřelení, navíc nemám řetízkáč, páč jsem ho přetrhla . Řetízkáč, psa přetrhnu vbrzku.

Biluška
Jak to všechno vydržíš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:27
- Nahlásit

rosnička
Biluše vás zařadí do línyjí a užijete si volný lásky aš vás to bé mrzet!
zdovolením my uš jí dááávno do lýnyjí zařadily!!!akorátže se furt na něco vymlouvá a ted bé snat eště navíc přectírat povoperační slabostTo je materyál todlectoAle at si s náma moc nehraje nebo jí prodáme za symbolickou cenu třá hlídat drůbežárnu!!!

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:27
- Nahlásit

davidkova renata

deš zejtra ?

Jestli jo, vezmu tě do Waldabusu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:29
- Nahlásit

isdpch
dost možná se na to vyfláknu,petra by mě tam naložila,ale zpátky by mě něgdo mušel naložit,páč jedou jinam.Navíc se mi nechce fstávat zas nejpozdějc f 7

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:32
- Nahlásit

jablunka
a nemyslíš,že tím,jak máš sama dost svých psů,mají ti psi ze Štarnova porád ten pocit velké smečky??
Oni jsou úplně sami. S mýma psama ještě nepřišli do kontaktu, akorát na sebe štěkají přes dveře. Ale už jsem přišla na to, že je budu muset rozházet a držet každýho zvlášť, protože takhle se v tom svém strachu podporují. Nejlíp je na tom Amor, ten se ochočit dá. Když je chvíli se mnou tak mi dobrovolně leze do klína. Ale jak ho vrátím do koupelny a přijdu za hodinku znova tak zase šílí z toho, že na něj chci sáhnout.
Tim se bojí, ale ne nějak panicky, možná to časem půjde.
Aidan je nejhorší ze všech, na toho když šáhnu tak vypadá, že strachy zdechne. Normálně úplně vytuhne, fakt mám strach, aby mi nezdechl na klíně.
Přemýšlím, že Amora strčím normálně do svojí smečky, aby viděl, jak se chovají ostatní psi. Zatím to bezkonkurenčně zabralo na Rozárku z Jarošova i na Miu. Ale je fakt, že ty ani na začátku nevyváděly tak jako tihle hadíci.

Mimochodem, kdyby chtěl někdo přispět na očkování tak se určitě bránit nebudu, ale hypotéku za mě platit nemusíte, to ještě zvládám

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:33
- Nahlásit

davidkova renata

by mě něgdo mušel naložit

No dyk ti to nabízím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:34
- Nahlásit

Biluška
Mimochodem, kdyby chtěl někdo přispět na očkování
musim jít .dneska určitě nestíhám..a asi ani zejtra

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:35
- Nahlásit

Walda
jj,sem to,psala současně s tebou.a na jak dlouho to vidíte,přibližně..jako gdy asi návrat.

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:36
- Nahlásit

Biluška

nechci ti do toho vubec kecat, ale myslim, ze ti psove potrebujou individualni pristup, a na to ty mas tech psu strasne moc ...

jinak zdravim ouplne vsechny

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:36
- Nahlásit

isdpch
prohlídni jim uši ne ?
Nejsu blbá, to sem udělala ještě ve Šternberku. Policajti řvali smíchy když jsem drapla nějakého psa a hned mu lezla do uší se slovy "jestli máš zánět tak rovnou posypeš za roh"

davidkova renata
my uš jí dááávno do lýnyjí zařadily!!!akorátže se furt na něco vymlouvá a ted bé snat eště navíc přectírat povoperační slabost
Musíme ji okamžitě nakrýt. Sem se nedávno dozvěděla (od veta, prosím ), že když má fena císařský řez tak se musí hned další hárání nakrýt znova. Páč když se prý nenakreje tak se tam nadělaj srůsty a pak už je další březost problematická. To si rozhodně nemůžeme dovolit, problémů máme už tak dost. Okamžitě ji musíme nechat nakrýt

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:37
- Nahlásit

Biluška
Oni jsou úplně sami. S mýma psama ještě nepřišli do kontaktu, akorát na sebe štěkají přes dveře.
To sem pochopila,že je nemáš dohromady se svejma,jen si myslím,že jim stačí,že o blízkosti těch druhých vědí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:38
- Nahlásit

Tinta76
nechci ti do toho vubec kecat, ale myslim, ze ti psove potrebujou individualni pristup, a na to ty mas tech psu strasne moc ...
No to jednoznačně. Víš o někom kdo má jednoho a vezme si je? Alespoň některého? A až vypadnou ode mě tihle tři tak je dalších třicet v kotcích u policajtů ve Šternberku, dvaadvacet v Olomouci a asi třicet ve Štarnově (převážně kojící feny s mláďatama). Jo a deset v Čechách pod Kosířem a jedenáct v Ostravě u paní Synkové. Všichni stejní jako u mě, takže je zapotřebí opravdu spousta individuálního přístupu

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:39
- Nahlásit

Tinta76
ale myslim, ze ti psove potrebujou individualni pristup, a na to ty mas tech psu strasne moc ...
To si myslím právje taky.Vůbec nechci znevažovat Biluščino úsilí,ale tady u těch vlčátek to bude asi složitější.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:40
- Nahlásit

Biluška
Okamžitě ji musíme nechat nakrýt

Gde chceš takhle nahonem sehnat nakrejvače? Víš jak je to těšký sehnat pořádnýho dělníka? Možná esli by pan Moderátor nevědě? On umí sehnat různý věci!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:40
- Nahlásit

Biluška
pak už je další březost problematická. To si rozhodně nemůžeme dovolit, problémů máme už tak dost

tak hele,je to jasný!Kerýho navrhuješ?Co třá nějakej ten asociál co je máš doma?Nejlepčí by byl asi ten jak nemá tu nohu,ale to je čuba,že jo?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:42
- Nahlásit

Biluška
je dalších třicet v kotcích u policajtů ve Šternberku, dvaadvacet v Olomouci a asi třicet ve Štarnově (převážně kojící feny s mláďatama). Jo a deset v Čechách pod Kosířem a jedenáct v Ostravě u paní Synkové.
Kurwa................no můj názor je jednoznačnej!Ani náhodou se nepodaří všechny ty psy zařadit do normálního života.

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:43
- Nahlásit

Biluška
jablunka

myslim, že víc než složitější ... tohle je naprosto beznadějnej případ ... kdyby těch psů bylo 10, tak moooožná, ale tohle ne-e ... navíc, i když je jakž takž zvykneš na lidi, nikdy v životě už stejně nebudou normální ...

rosnička
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:43
- Nahlásit

Biluška
Okamžitě ji musíme nechat nakrýt
Vydršte eště pár dnůch- veti jí zakázali volnou lásku na štrnáct, něco uš uteklo..........btw už někdo spočítal, jak dlouho bé u StaHi trvat březost? Jesi ty dva měsíce, tak na potomcích něco trhnete co nevidět!

Walda
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:47 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

davidkova renata

na jak dlouho to vidíte,přibližně..jako gdy asi návrat

No asi půjdem jen těch 11 km a dosažený čas bude zřejmě záviset na počtu osvěžoven cestou a na kvalitě piva v nich.
Nezapomínej, kdo všechno půjde.

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:48
- Nahlásit

rosnička
už někdo spočítal, jak dlouho bé u StaHi trvat březost? Jesi ty dva měsíce, tak na potomcích něco trhnete co nevidět!
Tak to pak budou adventní mláďátka.
Tinta76
myslim, že víc než složitější ... tohle je naprosto beznadějnej případ ... kdyby těch psů bylo 10, tak moooožná, ale tohle ne-e ... navíc, i když je jakž takž zvykneš na lidi, nikdy v životě už stejně nebudou normální ...
Já vím,že mě tady za to někteří sežerou,ale tam se měla udělat hnedka po odebrání veliká selekce..............tu ženskou,co je takhle nechala,bych selekovala taktéž.

Tinta76
# Zasláno: 12 Zář 2008 08:52
- Nahlásit

jablunka
Já vím,že mě tady za to někteří sežerou,ale tam se měla udělat hnedka po odebrání veliká selekce..............tu ženskou,co je takhle nechala,bych selekovala taktéž.

si právě myslim to samý ... ač je mi to silně proti srsti ... kolik je těch psů? +- padesát? najde se snad tolik lidí, co by si je chtělo vzít? ... o tom silně pochybuju ... štěňata jsou v pohodě, ty se daj ještě dobře socializovat, ale dospělí psy ...

<< 1 ... 1557 . 1558 . 1559 . 1560 . 1561 . 1562 . 1563 . 1564 . 1565 . 1566 . 1567 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání