Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 17:29
- Nahlásit

davidkova renata
To ste řek pěkně,pane Benda. jednou hráč hraje za jeden tým no a podruhý zas za ten druhej
víte pani ale tohle je u těch sportovců normální vemte si třeba Jardu za kolik hrá týmů, jeden rok hraje s jedním v jedný lajně a druhej rok mu ten samej rozbije hubu u mantinelu ale pak tady sou taky ti divácí, rozumíte. To je taky důležitá skupina. Kupříkladu jeden můj kamarád, bruslit moc neumí (páč začal s tím hokejem pozdě) takže třeba na takovým veřejným bruslení kde je spousta lidí je schopnej i někoho porazit či skoro přizabít jak si na těch bruslích není jistej. Ale zase teoreticky to má zmáknutý že když de na zápas těch vopálenejch kluků ze sparty tak si sedne za jejich střídačku a po chvilce mu to nedá a začne jim radit. Sem takhle byl jednou hrát s jednou partou kde byl tenhle kluk a byl s náma jen tak je sklouznout jeden z tý sparty a ten na něj chvilku koukal a pořád říkal že ho odněkud zná a když si vzponenul že to ten co jim na zápasech radí tak ho po tom ledě honil jak Benda zajíce po lese.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 17:38
- Nahlásit

benda2
po chvilce mu to nedá a začne jim radit.
Jojo,to je častej jef.Teorie je moc důležitá a hlavně jednodušší,chápete..
no nic,du si dát kafe,myslíte,že můžu pane Benda?

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 17:39
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně mi vodepiš

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:09
- Nahlásit

tak kde jste všici ! se chci bavit

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:18
- Nahlásit

želva
si kup papouška araru nebo opičku ................... stačí pár rumíků

davidkova renata
du si dát kafe,myslíte,že můžu pane Benda?
dobrý večer paní Davídková, doufám že nemáte další kafe ? jedno si dát můžete ale více kafí už by mohlo být bráno jako závislost a berte to tak že nereprezuntujete jen sebe. Takže by bylo například hloupé aby někdo řekl vaše celá rodina je závislá na kafi když např. Váš syn kafe jistě ani nepije.
Takže předvídat prčka předvídat

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:18
- Nahlásit

želva
Tady jsem-pravda trochu nová,trochu stará,ale snad se tady dá trochu "dejchat" a někde jsem i četla,že se tu může místo "o,nikoliv" říct i "hovno",což vyhovuje mojí nátuře a averzi k diktatůře jinde.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:23
- Nahlásit

Neessi
někde jsem i četla,že se tu může místo "o,nikoliv" říct i "hovno"

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:24
- Nahlásit

želva
tak kde jste všici ! se chci bavit
Byla jsem se ve vaně zkultůrnit,ale huš hlásím nástup.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:25
- Nahlásit

benda2
heled jsi jdi koupit pivo na Ruzynské letiště bo tě vyjde třetinka na 135kš a voda bez bublinek čtvrt litru za 105 kč

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:28
- Nahlásit

Neessi
ó nikoliv.......... že by další poetická duše se sympatickým nickem

jablunka
Byla jsem se ve vaně zkultůrnit,ale huš hlásím nástup.
no proto, pořádek musí bejt a s želvou nejsou žádný žerty......... ta tě z-alfaželví dřív než řekneš švec

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:28
- Nahlásit

Neessi
Tož vítajte,pani,mám vyřídit pozdraf od tunajšího moderátora,víte,ono mu dnes není moc dobře(angína),ale vzkazuje všem,že se svých moderátorských povinností ujme opět f úterý a vymaže všechna´"ó nikolif",která zde do té doby budou napsána.

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:29
- Nahlásit

želva
co to je kš ?? jináč na letišti sem už párkrát byl

Tinta76
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:29
- Nahlásit

Nazdááár lidííí

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:30
- Nahlásit

jablunka
správně,tak tě tu vítám a povídej

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:31
- Nahlásit

jablunka

Jsem ráda,že jsem přispěla k tvojí evidentně dobré náladě,však jsem se sem doplazila taky za zábavou.Jen mne štve,že Želva dělá,jako by mě neznala,ale fotky Cindy a Dastyho pod mostem se jí líbily.No jo,čék se nevodvděčí,co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:31
- Nahlásit

benda2
jedno si dát můžete ale více kafí už by mohlo být bráno jako závislost a berte to tak že nereprezuntujete jen sebe. Takže by bylo například hloupé aby někdo řekl vaše celá rodina je závislá na kafi když např. Váš syn kafe jistě ani nepije.

Proboha!!To mě vůbec nenapadlo!Děkuju pane Bendo že ste mě upozornil na možná rizika..

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:32
- Nahlásit

tak povídejte at se bavím jako jinde

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:33
- Nahlásit

želva
jablunka
správně,tak tě tu vítám a povídej

jo a mě nevítáš jo.............. tak dobře. Sem byl ve vaně a ani sem se neutřel a už sem tady

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:33
- Nahlásit

Neessi
pod jakým mostem? kdo vlastně si? aspon napověz

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:34
- Nahlásit

benda2
ta tě z-alfaželví dřív než řekneš švec
Proto to taky dělám,né!
Neessi
Ale nemluvíš slovensky,že né???
davidkova renatamám vyřídit pozdraf od tunajšího moderátora,víte,ono mu dnes není moc dobře(angína),
Chůdě malý,jo anžína je kufa,to já vím.Taky zdravím!

želva
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:34
- Nahlásit

TAK VÍTÁM VŠECI

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:36
- Nahlásit

davidkova renata

Cože?!Tady se bude v úterý mazat?No to mě po....r,čék si chtěl užít tý demokracie a zase hovno.Nebo se bude mazat jen "o,nikoliv"?No jestli mu ty baktérie vyžerou jenom krk a né mozek,tak by třá mazal jen "nikoliv"

(proč nejdou ty smailíci pokaždé otevřít?)

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:36 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

davidkova renata
Děkuju pane Bendo že ste mě upozornil na možná rizika..
není zač paní Davídková, no to víte ona to není legrace. Vemte si že by mu třeba nějaká dobrá duše řekla že on něm nepřímo trousíte že je závislák a on by tomu uvěřil. No nakonec by Vás nepustil do pokoje a jak Vy by jste se dostala k nám na net když počítač má on.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:37
- Nahlásit

benda2
Sem byl ve vaně a ani sem se neutřel a už sem tady
Pane,to ale musíte,aby jste nám taky nepřistydnul,jako pan moderátor!

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:38
- Nahlásit

Tinta76

Nazdááááár,tak co lupulínek?Byl? A kolik kousků?
A včera jsi nenablinkala chlapcům za krk,když tě nesli z hospůdky?

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:40
- Nahlásit

jablunka
aby jste nám taky nepřistydnul,jako pan moderátor!
ježíšem mária no to bych vážně moc nerad, vona taková rýmička to je prevít a navíc než se s ní jeden vypořádá tak je kolem anarchie

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:42
- Nahlásit

želva
Teda ty máš vedení,jak transsibiřskou magistrálu.Vlastní "krev "nepoznáš!Abys náhodou nedostala traversou od Davítkový-znáš to.Za babču jsem ti v diktatůře byla dobrá,co.Počkej,si to s tebou brzo vyřídím,bude dovča,pojedu do Práglu a nepřej si mě.

Tinta76
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:43
- Nahlásit

Neessi
včéra jsem nebyla, v hospůdce nemaj internet, musela jsem se spokojit s vinnym střikem ale chvílema jsem myslela, že z lednice vyndám źubrówku

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:43
- Nahlásit

benda2
vona taková rýmička to je prevít
Jj,těžká nemoc mužů na 7 písmen.......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2007 20:44
- Nahlásit

benda2
Vemte si že by mu třeba nějaká dobrá duše řekla že on něm nepřímo trousíte že je závislák a on by tomu uvěřil. No nakonec by Vás nepustil do pokoje a jak Vy by jste se dostala k nám na net když počítač má on.
Pana bože,pane Benda,přestante mne už děsit!!!Člověku vůbec nedojdou ty souvislosti...
Helejte,je čistej vzduch??Bych vám potřebovala říct něco soukromně..mám totiž dojem,že mě dneska někdo sledoval!Vypadalo to na nějakýho sporťáka,měl totiž dres a nějakej nápis na něm,myslim něco jako otik nebo tak...já mám strach,pane Benda!

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání