| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 11:04
- Nahlásit
Benda
kecnete na lišku číhající na bažanta
ne až takhle doslova, ale tuším loni to bylo, jsem vyrušila večer na poli lišku bystroušku která si ulovila křepelku, brrrrr , byla skorem tma a já se hrozně lekla. Ale to mám za to, že nevěřím čokloj, nechtěl tadyma jít, smrdělo mu to. Mně ne, páč nic necejtim. A v sobotu nebudu cejtit ani nohy, páč jdu 5x Péčka, to zas bude mazec.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 11:10
- Nahlásit
PetraK
co do Rudný do Pelhřimova sem jí měl poslat.
jsem vyrušila večer na poli lišku bystroušku
proboha kde to bydlíte ? to já jednou vnoci vyrušil kance s laňkou. Taky jsem na ně málem šláp a chtěl mi dát do huby. Tak jsem mu vysvětlil že kdyby u toho měli zvukovou kulisu zdaleka bych se jim vyhnul
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 11:18
- Nahlásit
PetraK
osobo, vy byste to měla číst rovnou na hajzlu, tagle procvrdlikáte majlant
no tak tagle určitě... a Davídkojc s plínkama nic, to je furt ňáka lezbyšou, ale praktický věci z ní čék nevybouchá...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 11:20
- Nahlásit
to já jednou vnoci vyrušil kance s laňkou
proboha, co tam dělali? snad ne mezidruhový křížení?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:01
- Nahlásit
malinka
Hele to asi něégdo dělal to vůdů a vomylem to seslal na mojů adresu
copa se vám stalo,pani??Se podělte,cizí neštěstí potěší
jbat
proboha, co tam dělali?
lýnyje ,přeciž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:02
- Nahlásit
Benda
vyrušil kance s laňkou
hotová sodómije, hotová sodómije
a měl ten kanec žuby žahnutý naholu?
proboha kde to bydlíte ?
tohle je u nás na chalupě, tam je zvířat habakůk (ono ale i nás tady v Prahé je jich celkem za barákem dost (od zajíců, přes lišku, srnky a jednou jsme našli scíplýho kance, brrr) Jen teď už se jim to krátí, zelení mužíci je v listopadu zase sejmou. No ale na chalupě se nám somrujou až na zahradu - letos 3x2 mrňatý zajíci tam bydleli, Ešus je hlídal. A jedna ta liška je slušnej obřík, vypadá zdatně spíš jako pes než liška. A chodí courat po kolejích. Asi liščí tramp ňákej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:03
- Nahlásit
davidkova renata
Davídkojc s plínkama
máte koukám novej nick
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:04
- Nahlásit
davidkova renata
lýnyje ,přeciž
jo no tak tomudle já vůbec nerozumím, línyje, revíry... netuším, co to je, ale asi ňáký šifry...?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:05
- Nahlásit
PetraK
máte koukám novej nick
a tak to je hnet ,třá vedle se zas rozdávaj funkce aniž vo ně žádáte
A chodí courat po kolejích. Asi liščí tramp ňákej
a zpívá si taky Rosu na kolejích?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:06
- Nahlásit
A chodí courat po kolejích. Asi liščí tramp ňákej
nebo liščí sebevrach s neplatným jízdním řádem...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:06
- Nahlásit
davidkova renata
třá vedle se zas rozdávaj funkce aniž vo ně žádáte
A některým kompetentům dokonce aji bes rozmyslu....kupříkladu u některých nechápu, k čemu sou kompetentní....ale třá je to jen fáma
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:08
- Nahlásit
jbat
paneboooože...lýnyje sou přece tak oblíbená línijová plemenitba u spousty ras.Nese vopčas nějaký pozitíííva,ale vzhledem k matroši hlavně negatíííva.S biluší sme si jí voblíbily a děláme na tom,sháníme vhodné jedince abychom je nakrývaly f kravínech a namastily si konečně kapcy!Vybíráme jedince zásadně podle toho ,kolik fyzických a psychických vad mají....čím více,tím cennější jedinec pro nás.DKK a podobný drobnosti neberem,to je slabý Mezidruhovému křížení se samosebou nebráníme,naopak Jasný??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
zas rozdávaj funkce
GDE SE ROZDÁVAJ FUNKCE?? TAKY CHCI FUNKCI, dyš mám nefunkční mozek, ať mám aspoň funkci. Ale nesmí na ní mít nic žádnej flif.
Rosu na kolejích
to doufám, páč esli si pěje ublíženýho Medvěda, tak to by mě pěkně natentotento
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:10
- Nahlásit
davidkova renata
Mezidruhovému křížení se samosebou nebráníme
tak se přihlašte pani do ŽOLOO, esli vám nevadí mezidruhový křížení. Povidal pan Fejk, že Richard, je prej děsnej samec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:11
- Nahlásit
jbat
s neplatným jízdním řádem
ani nemusí bejt neplatnej. Ten jízdní řád, voni f tom maj čédéčka takovej bordel, že už sami nevědi kam a kdy to jede
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:11
- Nahlásit
Gerda
....ale třá je to jen fáma
no já mám něco přirychtováno ,ale potřebuju nahrát nebo počkat až se to bude hodit
PetraK
GDE SE ROZDÁVAJ FUNKCE?? TAKY CHCI FUNKCI
blůfora vedle,ale sou jen dva druhy...bud ste oddaná a pavte kompetentní poradec nebo si dovolíte pochybovat a paxte vypravječ Prostě něco jako karma...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
PetraK
tak se přihlašte pani do ŽOLOO, esli vám nevadí mezidruhový křížení. Povidal pan Fejk, že Richard, je prej děsnej samec
tož nefím,Richard je můj synek,tak to by asi bylo incestní mezidruhový křížení...nejni to už moc?
janika
nebo mi přibyla nějaká nová zodpovědnosť??
ste navíc mynystr přes prdlý céfky ,jinak nevim...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
janika
zdravíčko mé já
přibyla nějaká nová zodpovědnosť
můžete třebas k tomu ešče chodit s košem a luxovat. to třebas osobně já nesnášim. . A máma mi todle furt vnucovala, že musím mít ňáký povinnostě a zodpovědnost taky
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:13
- Nahlásit
davidkova renata
V tejdnu pozdě pro náhradní díly(céfky, klouby), má je Davídkojc a jiní. V sobotu pozdě pro tííítuly, tak je má někdo jinééj. V nedělí pozdě na chlebííčké, sežral je někdo jinéééj. Večer pozdě po postééle, taky tam byl někdo jinééj. Dneska do kotce a byla tam lóóóuže.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:14
- Nahlásit
malinka
V tejdnu pozdě pro náhradní díly(céfky, klouby), má je Davídkojc a jiní. V sobotu pozdě pro tííítuly, tak je má někdo jinééj. V nedělí pozdě na chlebííčké, sežral je někdo jinéééj. Večer pozdě po postééle, taky tam byl někdo jinééj. Dneska do kotce a byla tam lóóóuže.
a do prdele,pani... tak to vás mušel proklít sám Velkej duch...asi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
Richard je můj synek
Tak jako tetkon nevim. Esli je Richard Váš synek, tak nevim esli máte bejt pyšná, že je to ext gorilí samec v Žoloo a nebo bejt smutná, že máte tagle chlupatý dítě? Fakt nevim.
bylo incestní mezidruhový křížení...
a co, šlechta to tagle dělala furt a podivejte kam to dotáhla
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:16
- Nahlásit
PetraK
promiň ale o liškách se s tebou bavit nebudu, onehdy jsem to udělal a už si neškrábl
davidkova renata
čus lidovče založ taky funkce, vždyt v EU jsme už nákej ten pátek.
Takže bych prosil kompetentní europoradce
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
jo tááák, no tak línije sou aji u koní, tak to je dobrý, to jsem in mísa.
jináč nejvíc degenerované zvíře v mém okolí je můj soused Smradlavičník, máte zájem, holky šlechtitelky?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:17
- Nahlásit
Benda
onehdy jsem to udělal a už si neškrábl
sem mimo, sem mimo, sem mimo!! Sem si asi prochlastala definitivně mozek a nic si nepamatujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:18
- Nahlásit
PetraK
Fakt nevim.
já právě taky ne...co mám teda dělat?
Benda
promiň ale o liškách se s tebou bavit nebudu, onehdy jsem to udělal a už si neškrábl
čus lidovče založ taky funkce, vždyt v EU jsme už nákej ten pátek.
Takže bych prosil kompetentní europoradce
njn...to bysme měli..co chceš bejt?Rozeberem si to než sem vlítnou ambicouzové a všecko vyžerou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
jbat
jináč nejvíc degenerované zvíře v mém okolí je můj soused Smradlavičník, máte zájem, holky šlechtitelky?
pošli aspon foto...mohly bysme jim nakrejt stahi až se vrátí asi z nemocnice Já jí hnet řikala,že pooperační slabost simulovat nebude ,takže by to mohlo klapnout
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
PetraK
nojono
jbat
Smradlavičník, máte zájem, holky šlechtitelky?
ale udej ho rychle aby nezasmrád
davidkova renata
za co je nejvíc prachů ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
Já bych chtěla bejt něco moc vznešenýho a krásnýho...dyby to eště ňák šlo....klidně odvolám to, že Nuny strašně smrdí a je teď bes srsti extrémně ošklivá a má křivý zadní nohy....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
já právě taky ne...co mám teda dělat?
určitě zajděte za panem řiditelem do ŽOLOO ať udělá testy. Teda vám a Richardovi, esli ste příbuzný čili nic. Dyš nic, můžete tam rovnou u Ríši zustat.
stahi až se vrátí asi z nemocnice
je tam? To to vzalo takovej švuňk? Chudák. Prasne jí kůl a už je f bílym.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2008 12:24
- Nahlásit
Gerda
má křivý zadní nohy
vyzdvihněte její rovnej karakter, to byste to tim mohla vyžehlit a bejt třebas ministr přes průsery
|