| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 22:27
- Nahlásit
Neessi
vždyť není ještě termín,místo,čas.......nic
Začátek listopadu Želiv nebo 14.11. Lobeč. Odjíždím zítra na týden do Velkého Mederu, tak předpokládám, že to za týden bude jasnější. Jedeš?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 22:29
- Nahlásit
Ebony
a já jí do 3 dnů měla bez vodítka,1 den byla na stopce a už ten ted jsem myslela že jí prostě vypustím a bud zdrhne anebo se bude držet u nohy,jelikož jsem už ten den viděla že ze stopky nezdrhne,jsem se jí schovala a okamžitě mě hledala jak blázen ...
měli sme skoro rok u ní problém a ten,že nechtěla chodit ven s přítelem,páníčkem,tak jenda jí ze začátku nebrala,ale já když šel on,jí obojek nasadila,vodítko jsem nasadila a prostě se vytáhla ven a skoro po roce už jakmile jdou ven,tak se radostí zblázní a jde už ven bez protestu.... nekousala nic,ale prostě tíhla ke mě,jako že bezemně nemůže ani na krok...
je ještě trochu plašan,ale už je to něco odborané,ono se na ní nesmí po zlém,jako kdybych chtěla aby si lehla,tak se musí na ní jiným hlasem,než na dastyho,je ulně jiná než niní psy v okolí,ale naprosto v pohodě vydrží doma sama bez ¨štěkání ,bez blbostí doma ničit.
je to strašně hodná psí holka,ale nebyla by pro člověka co by na ní mluvil drsným hlasem...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 22:36
- Nahlásit
Neessi
Počkat,až zaleze do koupelny,zabavit všechno-ale úplně všechno oblečení,kromě spodního prádla,pozvat pár holek na návštěvu( teda holek jeho věku) tak,aby stály hezky před barákem a pak ho vyšoupnout přede dveře,aby si ho prohlídly,že přesně takhle půjde na imatrikulaci,páč odmítá oblek.Pak bych ho vzala do půjčovny obleků,aby si vybral
zkusit to můžu ... jen se obávám, že s jeho povahou se ještě před těma holkama bude předvádět a pak mi tu místo dvou bude zvonit tucet
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 23:09
- Nahlásit
brezen2008
co nejde, to nechápu? psala jsem, že se máš vyprdnout na domácího a vzít psa, a ty mi píšeš o vodítku?
"Sindy" mám doma dvakrát, jednu fenu a psa, možná přišli ještě v horším stavu....pes nedostával navíc ani žrát ani pít a byl bit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 23:10
- Nahlásit
Lola1
Pojedete někdo na sraz?
No já bych i ráda......ideální by bylo to od 31.10.Navíc mám ten den narozky,tagže by ta flaška Myslifce tentokrát prošla bez řečí.
Fifi
Ja myslim, ze kdyby sis toho inzose nevsimla ty, tak je pes ted uz bud sezranej nebo tam hnije doted, takze diky patri predevsim tobe!
hele,se tu můžem štengrovat jak chceme,ale já se jen rozčílilila...........TY SI JEDNALA!!!!! Tagže dík patří předefším tobě!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 23:12
- Nahlásit
Ebony
myslím, že tím brezen2008 chtěla říct, že by bedlivým očím domácího a jeho poskoků další pes neunikl a měla by potíže
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 01:58
- Nahlásit
Chjo, nemůžu spát, bolí mne celej člověk, kdo si se mnou bude povídat ?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 02:21
- Nahlásit
rosnička
hm jenže než si to přečtu asi spíš tak dobrou a tak vůbec
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 04:10
- Nahlásit
sarax
A tek zas spíte vy, bože, to je život .
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 06:51
- Nahlásit
Ebony
ahojda,já jsem nahoře psala že že sindy vytahovali snad pod práškama ven.....
a pak jsem si myslela že bych ti mphla dát přečíst její příběh + moje soužití
a domácí? ten je přesvědčenej že NO do bytu nepatří a tyky mi to ze začátku dával sežrat,jako že tam chudák,ale zas na druhou stranu nechápal jak je možné,že se odjíždím v sobotu ráno a vracím se až večer ,on tu nebydlí,ale máme tu Ukrajinskou rodinu a ty sním jedeou za jeden provaz,takže ze začátku mi i klidně ve 2 ráno bouchli do dveří,jenom aby se dasty a sindy rozštěkali a mohli si tak stěžovat domácímu ..... a jiné věci,já jsem si projistotu i zalepila i okénko,kam se na hlavní dveře dávala pošta,a hajzlíci se pak uklidnili,bo jsem se bála aby mu něco,jako maso tam nedali aon to nesežral....
takže mě i napadlo,jít za ním a slušně se ho zeptat,že je taková amková ahlavně že nemůže štěkat...
když já setoho bojím,bo nevím co by zas vymyslel
jako ve smlouvě nemám nic co se týče zvířat,ale já jsem ráda za to že je klid,zatím,než sio zas neco vymyslí...
jako já bych neváhala atu čubu měla hned doma
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 14:02
- Nahlásit
Šmankote,tady to nějak zamrzlo,bo co?
No tak když se nic neděje,tak si postavím na zahradě stan a budu s čubkama dneska v noci stanovat a basta.Jdu na to.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 6 Zář 2008 14:04
- Nahlásit
Neessi
na stan se vyprdni, se v něm v noci upečeš
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 14:18 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
NeessiTinta76
já sem tu na chvilku taky, místo, abych byla venku na vymodlený dovolený . Hodná sousedka, postavila hrnec s vařenou vepřovou kůží a nožičkama bez varování za dveře . No a jakmile jsem je otevřela, bobíšové do něj skočili a správně předpokládajíc, že jim to zatrhu zhltali co mohli... a teď se*ou, se*ou a se*ou a já jsem na ně trošku na*raná, že se*ou, ale zas na druhou stranu, v jejich věku... když se neděje nic horšího... tož tak.... .
Tak jsem navařila hrnec rejže s mrkví, do dávky jim přidávám malou lžičku ovesnejch otrub a doufám, že budou schopni delší cesty aniž bychom měli z ostudy kabát, možná i sako, hajzlíci kradačský pažraví...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 14:50
- Nahlásit
Tinta76
, se v něm v noci upečeš
bé pršet,tak to musím otestovat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 14:52
- Nahlásit
maixnerova
zhltali co mohli... a teď se*ou, se*ou a se*ou a já jsem na ně trošku na*raná, že se*ou, a
no potěš Bůh-jo hodná sousedka se vyplatí. Tak do nich nacpi živočišný uhlí,každýmu dvě tablety a bé líp.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 16:40 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Dnes jsem jela linkou číslo 5 (to je ta linka, co bourala), po dlouhé době. Otřesný zážitek. Zrovna si předávali službu dva řidiči. Ten nový ani nevěděl, co to má v rukou za tramvaj. Když na smyčce průvodčí zapískala, nic se nedělo (je to jednokolejná trať a na tramvaje od nepaměti píská průvodčí píšťalkou). Přišla blíž a zapískala silněji. Nic. Přiběhl nějaký maník, zatímco řidič horečně mačkal čudlíky, a ukázal řidiči, co má udělat, aby tramvaj jela. Tramvaj se rozjela. Ujelo se asi deset metrů, tramvaj zastavila a opět řidič mačkal co mu přišlo pod ruku a nadával. Měla jsem chuť vystoupit a na všechno se vybodnout, ale povedlo se mu to rozjet. Jel jak bravek, neuměl brzdit, všichni cestující pomalu porozbíjené tlamy a frajer ještě šišlal do mobilu dispečerovi, že úspěfně kžižoval pfotisměvnou tfamvaj. Byl to mazec...než jsme vyjeli, obíhal s kolegou celou tramvaj a ten mu ukazoval, kde to má kolečka, kde to má troleje, kde jsou okna...půl hodiny mu vysvětloval, co se kde mačká, ajk se otvírají dveře, jak se zavírají...a že jestli chce aby si stihnul zakouřit, tak musí v tom a tom úseku jet tolik a tolik...tomu říkám bezpečnost. Hlavně že je zajímají platby a neustále zvedají jízdné. Tramvaje řídí neproškolení a nepřipravení trubci se základním vzděláním. Nemám chuť jet zpátky tramvají, a radši jdu pěšky do vedlejší díry na autobus. Pak aby se neděly takové katastrofy, když do kabiny posadí kdekoho z ulice! Grrr.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 16:40
- Nahlásit
tak jsem se vrátila z Hafbo voříškiády,no bylo to supér,slunce smažilo,já zas nabíjela a krásně bylo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 17:09
- Nahlásit
A já se teť vrátila z posvícení a nohejbalu.Sem urvaná jako kráfa,se divím,že se o mě nepokusil infark!
nic sem nevyhrála,ale vyhráli jiný Bylaňáci,tagže pívo budééééééééééé!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 18:26
- Nahlásit
brezen2008
sorry ,ale já jsem to špatně pochopila, myslela jsem, že "domácí" říkáš svýmu chlapovi
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 19:12
- Nahlásit
Ebony
Tak ta fotka Růůfůůska mi připomíná švagra. I má drahá 1/2 to odsouhlasila. tak si ji můžu vytisknout a zítra mu ji ukázat??
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 19:15
- Nahlásit
brezen2008
tak jsem se vrátila z Hafbo voříškiády,no bylo to supér
Povídej, přeháněj, já tam taky měla dorazit, ale bohužel se mi to krylo s jinou akcí...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 19:35
- Nahlásit
Ebony
nee
rendik
bylo děsm¨né vedro,já a spol jsme ukazovali jak se běhá Flyball,psů mělo bejt asi 45 ale bylo jich asi 40?
jako bylo to dobrě organizované,ale jenom to vedro,fotky daj ,fotilo se hodně
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 19:40
- Nahlásit
brezen2008
Já tam měla jet na ukázku dogdancingu, ale jak jsem psala, krylo se nám to s jinou akcí, taky ukázky. O tom vedru mi povídej ty jo, přimět megavelkýho černýho psa aby někdy mezi třetí a čtvrtou vstal ze stínu a na slunci cvičil si žádalo vařený hovězí srdce z Vetamixu
No a na fotky se těšim, snad sem brzo někdo hodí ňákej odkaz.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 19:42
- Nahlásit
rendik
sem,né,ale spíš na hafbo,tam byl robert? a ten fotil
já fotila,ale né ze svého
jsem vorvaná,jdu spát
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 20:56
- Nahlásit
brezen2008
fotila,ale né ze svého
měla jsi tam zase svýho oblíbenýho fotografa ?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 07:23
- Nahlásit
Neessi
měla jsi tam zase svýho oblíbenýho fotografa ?
koho?
jinak dobré ráno všem,jsme byli už přes hodku venku vod 6
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 07:52
- Nahlásit
brezen2008
koho?
No Šaudka,přece
Jinak též bodré ránko všem,co nespali ve stanu !
Stejnak jsem se ve 2 h přesunula domů,bo mě všechno tlačilo ,Bordžínka chrápala,zato Aisha měla potřebu hlídat a neustále mě budila,že jí musím rozepnout stan.Po jejím 4.odchodu a příchodu jsem to vzdala,ustlala si na houpacím zahradním křesílku a čuměla jsem na hvězdy,dokud nezmizely pod mrakama.Pak jsem to zabalila.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 07:53
- Nahlásit
Neessi
a jo vlastně
tys měla romantiku,to je krása
tady jezatím pod mrakem....
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
Neessi
nooo tak to je skoro srovnatelný s tim upečenim ne-li horší
tady začlo pršet až ráno kolem šestý ...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2008 11:02
- Nahlásit
Tinta76
to je skoro srovnatelný s tim upečenim
Upíct se nehrozilo,bo jsem měla zvednuté ventilačky ve střeše a ve dveřích protimuší síť.Já mám HUSKY pro 3 osoby,takže jsme tam byly 3-Aisha,Bordža a já Ale to courání Aishy bylo nechutný-asi jí vadilo,že já mám molitan a ona jen prostěradlo
|