| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 14:17
- Nahlásit
Erin
nádobí je ouplně nejlepčí umějvat hnedka po použítí
No je, s tím souhlasím. Enomže gdyž mě se nikdy nechce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 14:25
- Nahlásit
Biluška
nádobí je ouplně nejlepčí umějvat hnedka po použítí
No je, s tím souhlasím. Enomže gdyž mě se nikdy nechce
co kecáš,prosim tě?!Gde by se jako u vás vzalo POUŽITÝ nádobí?????
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 14:30
- Nahlásit
davidkova renata
co kecáš,prosim tě?!Gde by se jako u vás vzalo POUŽITÝ nádobí????
Biluško,předseda má pravdu,gyk na sporáku pavoučci,lednice prázdná.Ešte mi řekni,že pokud neumyjem a neuklidíme, z vlastních zdrojů nenavaříme odnesou to tvý psi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 14:33
- Nahlásit
Erin
Ešte mi řekni,že pokud neumyjem a neuklidíme, z vlastních zdrojů nenavaříme odnesou to tvý psi
ty seš trupka ))),du rači venčit s gerdou,necííí aby kuli mě umírali Biluše čokli
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 14:45
- Nahlásit
Čus žumpice,co je novýho?
Já jsem nasr*ná,Figurant mi přišláp Bordžínkovo nožičku a máme bebí,takže zejtra nikam nejdem.Musím jí to ofoukávat a hladit.Chvílema i nekulhá.
Zato se jí vydařil husarskej kousek když jsem jí dala očichnout Julinku -vnučku která zrovna vřískala jak turecký rádio.Bordža jí tou svou lopatou olízla celou,Juli přestala řvát,bo tak velkej jazyk dokáže i zavřít pusu a Bordža pokračovala v umývání mimina.Bohužel nás zahlídla snacha a ačkoliv se Julie začala smát,tak zase turecký rádio spustila snacha.Tak jsem jí řekla,že Bordžínka je čistokrevná,že to vůbec neškodí.Ach jo,zase mám průser.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 15:29
- Nahlásit
Neessi
Tak jsem jí řekla,že Bordžínka je čistokrevná,že to vůbec neškodí.
já většinou říkám že ten pes je čiustější a zdravější jak harant
dej snaše Lexaurin a zkus to znova
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 16:06
- Nahlásit
Neessi
Teda paní,ten figurant muší bejt vobezita,těžká vobezita.Jináč si nedovadu představit,proč by mamutce vadilo přišlápnutí pacinky.
S tou snachou to vidím na vočistec na zemi.Kam dal mozek ten tvůj kluk,když si vybíral?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 16:38
- Nahlásit
Erin
S tou snachou to vidím na vočistec na zemi.Kam dal mozek ten tvůj kluk,když si vybíral?
no kam asi?Jako každej chlap.Až na to všechno příjde a uvědomí si,že je za blba a snoba,tak bude mazec.A to jí teď koupil nové auto-Volvo nějaký CR...bleble-takový to obrovský s automatem,bo ona nezvládá šaltrpáku.To "starý" volvo měla"už "dva roky ,ale musela do kufru skládat kočárek a tady nemusí.Holky,já jsem z něj fakt na budku.Člověk by měl být rád,že se má jeho dítě dobře,ale tady to "dobře" není.Jsou jak herci na scéně,žádná radost a štěstí z nich nevyzařuje.Já myslím,že se snad i trochu dneska přede mnou styděl(nebo jsem si to přála vidět-nevím).To už dávno není ten veselej kluk.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 17:35
- Nahlásit
Neessi
To "starý" volvo měla"už "dva roky
tak to chápu..to jasně musí mít nový..po 2 letech..že se syn nebojí že bude takovým kvapem měnit jeho???i když možná by to bylo jenom jemu ku prospěchu...
Erin
.Kam dal mozek ten tvůj kluk,
hele jak píše Neesi..víš jak je to s tím mozkem a výběrem většinou....
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 17:57
- Nahlásit
Neessi
sarax
mě je jasný čím myslel,ale jak říká sarax,jen ať má snacha více a větší požadavky.Možná mu to docvakne
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 18:02
- Nahlásit
sarax
Erin
moc dobrej nápat-chtělo by jí to našeptávat,že ještě moc věcí jí chybí a snad se to urychlí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 18:11
- Nahlásit
Neessi
snad se to urychlí
hm...anebo se ten blb zničí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 18:26
- Nahlásit
Neessi
to jí teď koupil nové auto-Volvo nějaký CR...bleble-takový to obrovský s automatem,bo ona nezvládá šaltrpáku.To "starý" volvo měla"už "dva roky
Chjo,krasaveček můj inkeligentní se zbláznil.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 18:40
- Nahlásit
davidkova renata
hm...anebo se ten blb zničí
no když zblbnul,tak asi jo.Ale třá mu něco f tý mozkovně vostalo.
jablunka
se zbláznil-asi už jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 18:58
- Nahlásit
Erin
davidkova renata
co kecáš,prosim tě?!Gde by se jako u vás vzalo POUŽITÝ nádobí????
Biluško,předseda má pravdu,gyk na sporáku pavoučci,lednice prázdná.Ešte mi řekni,že pokud neumyjem a neuklidíme, z vlastních zdrojů nenavaříme odnesou to tvý psi.
No já pochopitelně zašpiním max jednu lžičku. Ale haranti a sameček si tady vyvařujou jak v interhotelu a kdo myslíte, že to po nich uklízí?? No jasně, matka Ale já se jim na to vykašlu a naučím je taky používat jenom jednu lžičku. Nejlíp aby ji měli všichni dohromady
Neessi
Ten figurant je velkej jako golem ne?
Jestli jí fakt něco udělal tak je Božka houbeles mamut My máme na cvičáku mamuty dva (bernské salašnické) a ti jsou úplně mamutovatí. Když bylo menší dítě ještě v kočárku tak jsem ji jednou na cvičáku uspávala, drncala jsem kočárkem, stála jsem přitom na kraji parkuru a vydávala jsem pokyny typu "jdi ten tunel znova", "ukaž mu tam pořádně" a "kruci, pořádně říkám" . Kočárek jezdil přes nějaký kořen, krásně drncal a Pupy spokojeně usínala. Po dvaceti minutách vytuhla, já odvážím kočár do stínu a koukám, že to co dvacet minut považuju za kořen je ocas mamutky Sárinky, která spokojeně spinká ještě dýl než to dítě
Jdu ohřát večeři,jestli to připálím odnesou to moji psi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 19:27
- Nahlásit
ahojda všem,se těším na pondělek,jestli se něco as dovím....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 19:30
- Nahlásit
brezen2008
Vy zas dete do hospy,co??? Njn,tohle sou ty okamžiky,gdy mě mrzí,že nejsem pražák.Ale jinak bych neměnila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 19:40
- Nahlásit
brezen2008
máš to číslo???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
mám,díky moc
jablunka
né hospoda je ve středu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 19:49
- Nahlásit
brezen2008
né hospoda je ve středu
To je fuck gdy!
A co je f pondělí???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 20:02
- Nahlásit
Taxme konečně odevzdali spratečka do rukou tatínka a ten se strašně divil,jak synáček poslouchá. Na to sem mu oznámila,že gdyž budou chtít,že ho vezmu na čtrnáct dnů na převýchovu jako RD psy a voni mi za to postaví novej plot. Nějak nechápal,ti nekynológové sou úplně mimo!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 20:12
- Nahlásit
jablunka
že ho vezmu na čtrnáct dnů na převýchovu jako RD psy a voni mi za to postaví novej plot.
Nějak nechápal,ti nekynológové sou úplně mimo!
no to bych pochopila,že nechápal
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 20:25
- Nahlásit
Neessi
no to bych pochopila,že nechápal
Njn,to je materijál,todlecto!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 02:03
- Nahlásit
jablunka
konečně odevzdali spratečka do rukou tatínka a ten se strašně divil,jak synáček poslouchá.
hele to taky znám ..cizí děti teda mě poslechnou super..teda i vlastní..taky bych chtěla domalovat pokoje a položit koberce..nechce někdo harantím ukázat gulak????
Neessi
chtělo by jí to našeptávat,že ještě moc věcí jí chybí a snad se to urychlí
hele nemá vona třá icq nebo něco takovýho..bysme si udělaly netovou známost a já bych našeptávala až běda
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 06:30
- Nahlásit
sarax
bysme si udělaly netovou známost a já bych našeptávala až běda
no určitě je na nějakých stránkách mateřských ,páč co je na intronétu to je pravda,ale vzhledem ke vztahům těžko vyšpioním pod jakým nickem.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 07:51
- Nahlásit
dobré ráno všem
Dasty dostal preparát na nožičky,tvarůžek,rybičku a prasečí nožičku a jak si pošmakával,sindy dostala to samé,ale bez prášku
a odpol jdem se projít k vodičce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 08:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
brýýýýýýý ránko všem co nedostali žádnej preparát na hnáty,ale zato by potřebovali nějakej na hlavu,páč právě vyprovodili američanku na letiště a sou totálně out
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 08:10
- Nahlásit
brezen2008
odpol jdem se projít k vodičce
dneska mělo být krásně a zatím to vypadá, že přijde vodička k nám.
Jinak dobré jitro.
davídkova renata
hele neměla si jít náhodou na cvičák a ne na letiště?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 08:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Lola1
hele neměla si jít náhodou na cvičák a ne na letiště?
sis mě spletla s neessi assi... ,ta ale taky nikam nende bo Božénka je raněná
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 08:15
- Nahlásit
davidkova renata
právě vyprovodili američanku na letiště a sou totálně out
Jakou Emeričanku????Něco sem zaspala????
Brýtro fšichni co sou hnet po ránu zmatený jak já.
|