Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 16:51
- Nahlásit

Kačaba
pak nebude tolik čas
no problém je,že ted je tu celkem klííít,ale v normálním pracovním tejdnu ty paka namastěj třá 6 stran vod rána do vodpoledne ,takže si zařid invalidní důchot páč jinak to nestíháš

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 16:53
- Nahlásit

davidkova renata
No jo, jenže ten klit je skrzevá chybějící vejcucářku! Takže si to s ní ňák pořeš, zvýšila bych jí pokutou tarify.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 16:53
- Nahlásit

Gerda
ajo...já hned všechno vidím naveliko(se nesmíš zlobit pak)...tak to betadina je mnohem mnohem lepší než humus voda. O pamlscích jsem četla(je to pravděpodobný) a sama dám raději kus oháňky syrový než nafedrovaný ucho(barevný tyčinky) s nějakou chemií. Ajooo a indiánská vodička-zelená. Hele držím packy,aby to dopadlo dobře a vy jste se brzy zbavili takových bolístek.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 16:54
- Nahlásit

Jo a jinak mastim z práce, nejdřív jdu do banky, potom za Melodyjovou a potom se uvidí, pak musim jít hlavně operovat Mařenu, teď mi kamarádka volala, co sme tomu psovi udělali, že nemůže chodit, že jí odchytla venku s mámou na prochajdě a mařena chodí po třech. Ach jo! Se pro ten framykoin stavim. Tak čus.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 16:58
- Nahlásit

davidkova renata
takže si zařid invalidní důchot páč jinak to nestíháš
tak to důkladně tedy promyslim,ale jak se znám tak si ani nevšimnu že nemám nohu

Kačaba
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 17:04
- Nahlásit

jdu se taky nachystat,jedeme k rybníku vykoupat psy..všem pěkný víkend

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 17:24
- Nahlásit

Mám labrouše, černého, asi čtyřměsíčního. Úplně čistý labrouš to nebude, ale je to hooooodně labroidní. V útulku tady u nás. V krajním případě můžu přivézt do Prahy první víkend v září, ale musel by odpřísáhnout, že si ho fakt vezme.
Framikoin taky mám, ten co mi kdysi poslala Maixnerová, už ani nevím pro kterýho psa. Dvě balení.
Může mi někdo plís udělat výcuc? Sem dokázala přečíst jenom dvě stránky a došly mi síly

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 17:41
- Nahlásit

Erin
Všem co mi včera na vedlefoře pomohli , srdečně děkuji.
Vím,že sem tam vlítla jak vítr do mlýnice,ale po pár SZ od spravedlivejch , sem se rozhodla pro variantu,když bynec tak pořádnej.

Vítám tě mezi prozřivšíma

jbat
Erin
Co se dělo včera ohledně Ovce? Než jsem přišla tak je to smazaný

jbat
O Akině teda víš, nebo ti mám odpovídat na tu sz?
A abych nezapoměla - tož vitaj. Sme skoro krajanky

malinka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:22 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit

Pro fšechny nové i stávající f czpes komunýtě.
Fšechno zlý (pro někoho), pro něco dobrý (pro nás).
Tak to má bejt. Pořebujeme hodně moc lidůch. A tak k nám můžete
přecházet i skupinovje.
http://www.glitter-graphics.com/graphics/94090

I špatná reklama , nese svý ovoce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:25
- Nahlásit

malinka
Pořebujeme hodně moc lidůch. A tak k nám můžete
přecházet i skupinovje.

Čoveče, neměli bysme jim to stavebko zakládat povinně už na hranicích? Přece jenom, je jich teď fakt daf a každej den co neplatí nám unikají prachy To si nemůžeme dovolit A krom toho jsem lakomá....eeee. spořivá sem chtěla říct .

Fšichni nově příchozí a ostatní lit - třikrát denně budete odvádět pátek a každej týden eště navíc daň. Začíná se ihned, počítá se to i zpětně k první stránce

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:36
- Nahlásit

Biluška
Fšichni nově příchozí a ostatní lit
Sem lit nebo nejsem lit????Páč esli jó,tak začne ňáká revoluce!!!Nic platit nebudu.A esli né a něco doteče i ke mě,tak souhlasím.
Erin
Teď sem ti koukala na stránky a vy máte skoročerstvý štěňátka IW.Tož gratuluju a ať rostou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:44
- Nahlásit

malinka
Pořebujeme hodně moc lidůch. A tak k nám můžete
přecházet i skupinovje.

jéžiš to budou mít vedle radost,taghle jim tam nigdo nezbyde
Biluška
počítá se to i zpětně k první stránce
a já bysem skásla i ty co psali na vedleforu!Taky zpětně!Dyš může bejt vypravječ mudr a ani nepíše,proč by nemohli cálovat ty co psali??
jablunka
Sem lit nebo nejsem lit????
myslim,že ste lit,páč ste lidovej vypravječ a ten vjetšinou pofstal z litu

StaHi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:57 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

davidkova renata
pani, vzpomenete nekdy, jak tahle fora zacala? bo jinak.. napadlo by vas u prvnich stranek, kam az to dotahnete?

..jsem se chtela preptat na to svy kryti, esli uz pro me jako neco mate, ale radsi du, nez po me budete chtit naky dane

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:08
- Nahlásit

StaHi
napadlo by vas u prvnich stranek, kam az to dotahnete?

Určitě nečekala,že tady z toho bé mít stoku a že bude lidová vypravječka.
davidkova renata
myslim,že ste lit,páč ste lidovej vypravječ a ten vjetšinou pofstal z litu

Ftom případě začínám vymejšlet ňákou šílenou demonstraci,páč nic platit nebudu!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:09
- Nahlásit

StaHi
jéééžíííš gde ste byla????????????Dyk já na vás myslela,esi ste už vrhla abysme to začly nabízet!Velký změny,pani...mušíte se votstěhovat do kravína a tam vás budem pokrejvat jen co prodáme tedle váš vrch.
napadlo by vas u prvnich stranek, kam az to dotahnete?
ani ve snu

StaHi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:17
- Nahlásit

davidkova renata
pani to ste asik vobratila nekolik stranek najednou, ne? jak jako tedle váš vrch ? ja uz jsem jakoze nakryta? : ..jsem si nejak nestacila povsimnout (to be asi ten pokrok v meducine a chovu voubec, co? )

jinak ja tu vesmes byla, ale inkognito , vladne tu nebezpecna doba a tusim, ze by se ze mne dost snadno moh stat usurpovanej lit..navic este tezce zdanenej! : upozornuju, ze takovou funkci DSPSN!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:23
- Nahlásit

StaHi
uz jsem jakoze nakryta? : ..
pani,já myslim,že jo!Dyxme vám i něco vybrali,ale už si nefspomínám a nakázali vám abyste vrhla!Jako pokrok nezastavíte...to se nedá svítit
jinak ja tu vesmes byla, ale inkognito , vladne tu nebezpecna doba a tusim, ze by se ze mne dost snadno moh stat usurpovanej lit..navic este tezce zdanenej!

tydle mám nejrači!Dyš se tvoří stát a dějiny,taxou f čudu a paxe najednou vobjevjej a chcou těšce vydobytý výhody!
DSPSN
za prvně nevim co to je a za druhý se mi to vůbec nelíbí

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:43
- Nahlásit

Hlásím,že sem nic neudělala,bo jsem si chtěla srovnat záda,že si jen chvilku poležím a usnula jsem jako špalek.Bordel tu zůstal stejnej-zázraky v podobě neviditelných rukouch se nekonaj.Mezitím mi dorazila SMSka,že mám být v 7 h ráno na cvičáku,pak SMSka že v poledne se připrdelej mladý-asi na voběd a tak........ a nevím,kde narychlo seženu to kouzlo na rozdvojení se,abysem fšechno stihla .Rady jsou mi naprt,chci kouzlo

StaHi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:46
- Nahlásit

davidkova renata
a nakázali
a jo tak to ja asi uz i vrhla..ale kam se teda ty cerchmanti podeli? to mi silne pachne uslym ziskem, jdu prohledat kos s pradlem a mrknu jeste za lednicku..esi nejsou tam, tak uz vazne nevim

tydle mám nejrači!
no jo, tak ja zas du jen vam jeste doplnim zcela zasadni mezeru ve vzdelani: DSPSN = Do Smrti Po Smrti Neprijimam..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:52
- Nahlásit

Neessi
.Bordel tu zůstal stejnej
taxi vobjednejte úklidofku vedle,né?Aby vám čék fšecko řikal
StaHi
kam se teda ty cerchmanti podeli
toť otázka,hlavně at se to nedoví Biluše,napaří vám pokutu,že jí béte splácet eště f príštim životě.Za doplnění vzdělání děkuju(čék se učí tak nějak furt) a klidně tu zvostante,abyste neprošvihla třá něco zásadního..

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:55
- Nahlásit

Neessi
Rady jsou mi naprt,chci kouzlo
abrakadabra

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:56
- Nahlásit

Biluška
abrakadabra
anebo čáry máry fuk

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:58
- Nahlásit

Biluška

abrakadabra

nic,furt jsem jedna a nejlepčí bé se na to vyprdnout,velebnosti a nechat to ležet.Stejně bude v noci lejt a čubiny zas nasviněj.Uklidím po cvičáku a basta.

StaHi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 19:59
- Nahlásit

mi napad dexempo hemenex! cvicak to asi neporesi, ale mlady budou mit aspon ten obed, ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 20:00
- Nahlásit

davidkova renata

taxem si fšimla nových funkcí na vedlefoře kompetentní poradce -to se vopičej po nás,co?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

StaHi
dexempo hemenex
anebo dexempo krumplex...to by zas páslo do toho kravína

Tinta76
- Nahlásit

Čau všicí

davidkova renata
Jsem to napsala rovnou tý Simoně, bo jsem nevěděla, kam to dát a beztak by tam bez vodkazu a fotky bylo hrozně málo informací ...

Tinta76
# Zasláno: 22 Srp 2008 20:03
- Nahlásit

Neessi
nových funkcí na vedlefoře

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 20:03
- Nahlásit

StaHi
hemenex! cvicak to asi neporesi, ale mlady budou mit aspon ten obed, ne?

to nejni blbej nápat,ale to musím před odjezdem na cvičák najít úkryt pro ten hem,bo by mi ho gaučák mezitím sežral

malinka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2008 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
Hele paníííí, dej sem nějaký pravydla :: jak já chudáááček, dobráááček, mám dělat na bydlííínkování, dyž sem přibejvá litu a nigde se nehláááásej.

Jinak -- daruju do dorých ruk - milííího, hezkííího a přítulnííího, někdy trochu kousacího, ale jináč hodnííího dvacetvosum led starííího sina. Huš mi štve - klacek jeden.
Podrobné info zašlu mejlem.

<< 1 ... 1458 . 1459 . 1460 . 1461 . 1462 . 1463 . 1464 . 1465 . 1466 . 1467 . 1468 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání