| Autor |
Zpráva |
malinka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:06
- Nahlásit
Erin
gratuliji, máš zatím nelepčí řát.
A nemáš votpovědět taky SZ ?? To že to vodnesou jen a jen jeho psi, je pravda po tom co tam napsal pavouček. S tím, jako souhlas.
To teda bylo dílko, hodné pochvaly. Byla si tam aš do konce?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:10
- Nahlásit
malinka
Asi jsem do konce nebyla,mušela jsem blej velebnosti.
Ráno sem se tam nemohla dobouchat.Stejnak metaři a popeláři jeli v mimořádné směně celičkou noc
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:13
- Nahlásit
brezen2008
tak dobře, domluveno.Co nejdřív... Gdyž sem teda ta tchýně, tak ti důvěrně řeknu, že od něj budeš mít pokoj 3 neděééle, přijééde v pátek a v neděééli maksimálně v ponděélíí , zase vodjed na 3 neděééle. Tagže pohoda.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:17
- Nahlásit
Erin
Cože nám to na czpsovi přeletělo přes nosy,že útočíme tak zlým způsobem.
Tagže my uš sme úúúúúúútočná stoka........to je skoro bijologycká zbraň!
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:17
- Nahlásit
Erin
ty fakt makali fest. Ten poslední př. pavoukovo, teda byl!!
pro zdělovatele.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:19
- Nahlásit
zkrátka jssme šli po poli do Běchovic,sindy na vodítku,bo furt lítala za srnkama a tak,odvolání měla
a dasty na volno,moje blbost,no furt se mě držel u nohy,dělal si svoje tempo
no a zničehosnic vystřelila zajíc,asi 10 metrů od nás a dasty za ním,já i hned volám ˇDASTÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ,nic,znovu,dastýýýýýýýýýý ýýýý,zpětttttttttttttttttttt,noa nise nevohlídnul ˇa než jsem 2 x zamrkala nebyl vidět
já ihned šla do kolen,v tý chvili mi bylo jedno že je snad 30C a že jsem vyprahlá,že mám vedle sindy a lucku,nic jsem nevnímala,ihned mě napadali děsné i záchrané myšlenky,jako ce ted dělat,co bych měla udělat,myšlenyk ve vteřinách,už jsem ho viděla jak to tady vysvětlím svojí blbost,že dasty není,co řeknu davídkoví a atd....
no nic jiného mě nenapadlo,že jsem prostě ušla ještě tak asi 50 metru směr kam běžel a prostě jsem se zastavila a říkala jsem si že tady zůstanu,bo bylo vidět na konec pole a za pár vteřinek se ukázal
holky jako radost jsem měla,že když přběhl za ˇmámouˇ tak jsem pouze řekla,ty jsi byl za zajíčkem a fakt jsem uronila slzi,nevím,prostě zničehos nic,jsem ronila
no má blbost,víckrát už neudělaám,ale ty myšlenky ....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:19
- Nahlásit
Erin
Stejnak metaři a popeláři jeli v mimořádné směně celičkou noc
Cože nám to na czpsovi přeletělo přes nosy,že útočíme tak zlým způsobem.A že to odnesou jen a jen jeho psi
ach jo...
brezen2008
anebo vám to popíšu hned,vydržte
nevydržím ,du spát...zejtra
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:31
- Nahlásit
jablunka
agže my uš sme úúúúúúútočná stoka........to je skoro bijologycká zbraň
No ON to specifikoval jako,že jsme vytvořily pakt o vzájemném útočení.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:34
- Nahlásit
davidkova renata
Všimla jsem si,že jsi se ptala jakým problémem trpí ten černý ovčák z rubriky"kandidáti na utracení"a furt nic.
Asi nejsi hodna informace,která může psovi životně pomoci.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:35
- Nahlásit
Erin
doufám že tam patřím taky a jestli jo,tak to mám radost
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:44
- Nahlásit
brezen2008
Tak sem se koukla a jóóó seš tam taky.No vždyť ty všechny práce kolem krupáků musel nějak ohodnotit,že?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 22:48 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
No vždyť ty všechny práce kolem krupáků musel nějak ohodnotit,že?
Erin
no heled nějak tomu nerozumím,asi jsem fakt blbá
no ale co se týče Dárečka,taky jsem slišela názor,že jsem Dárečka zabila umlslně aby přišel Dasty ,jako nechala utratit schválně
jako jestli to tam někdo napíše,jako vedle,tak fakt je rovnou posílám do .....,bo na tohle jsem háklivá dost a dost
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 23:20
- Nahlásit
tak jsem se jako odhodlala, že napravím svojí životní chybu, zařeknu se a budu číst, dokud tady neusnu, abych věděla jako ten správný lit, kolik to teda budu platit za ty přidaný léta svého života (když se tady furt řechtám jak kobyla a to prej způsobuje spoustu života navíc) neboli daně v tom vašem fórovém státě, ale někdo tam nahoře si to nepřeje, protože je tady zkur....buřina a furt mi padá připojení a fakt mě už pěkně se.. že se musím furt připojovat a odpojovat a já nevím, co ještě...nevím, kdo mi poradil tak debilní věc jako je WIFI připojení...
Všem přeju dobrou noc a doufám, že u vás to buří taky...abych v tom nebyla sama, že
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 23:24
- Nahlásit
davidkova renata a spol...
jsem na tom vejletě s Luckou,pronesla památnout větu:
ˇDasty není blbej,to jenom to zněj dělám já ˇ
bo Lucka začala jíst špendlíky a dasty začal trhat taky a obsluhoval se sám,se opřel o keř a jal se škubat špendlíky
no na vejletě jsem ho nechala dělat svoje tempo, a naprosto byl v poho, ale když jsme dorazili k Lucce na baráček,baráček,to je vila jak ....,tak jsem mu dala povel,aby si na chvilku lehnul a chvilku ležel,ale stejně musel furt někde něco šmejdit,dokázal si otevřít barel a vněm sežral,nevím kolik,tvrdého pečiva,furt kde byla Lucka,tam byl i on a za mnou furt,Lucka mu posluhovala,támhle sežral tohle,támhle tohle,jako by u ní byl tak měsíc a pes by byl tlustej jak prase
zejtra dám volno a v něděli někam zas na vejletek,lucka zůstala na vile,takže jdu sama s nima
Bolesti nemá žádný a neměl,fakt naprosto v poho,v noci spal na posteli a uplně v poho,sindy to samé
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 23:26
- Nahlásit
brezen2008
nevím sice jak co bylo, nebo co, ale při prvním napadení se málo braň a hodně úútoč. To zabírá. Gdo to ví, tak ti určo pomůže.
A pak se zase bude uklíízet a uklíízet. A na víc, gdyž už si v tý jiný skupině, tak si v přesile. Nenech si nic líbit.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 23:27
- Nahlásit
arwen
tady je pěkná bouřka a leje,že není vidět na protější barák
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 23:48
- Nahlásit
tak jdu spát,bo stejně už vypadám jak dzedzy,bo mám ted nejvíc posledních přízpěvků
ale zas neradím,jenom píšu svoje myšlenky......
dobrou noc všem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 06:21
- Nahlásit
Erin
Tak sem si přečetla další SZ a pan nejvrchnější udělovatel řádu "zlatá vypravěčka lidová",se mě táže zcela vážně.Cože nám to na czpsovi přeletělo přes nosy,že útočíme tak zlým způsobem.A že to odnesou jen a jen jeho psi.
To je škoda,že sám si nenadělil řád "Vrchní lidový vypravěč a geniální konfabulátor" ,protože by si ho fakt zasloužil
A na co že tady útočíme tak zlým způsobem? Na pravdu,kterou se neuráčil sdělit dárcům předem?No jo.A ta poznámka,že to odnesou psi je fakt dojemná-copak to tu čtou ti psi?
Jo aha-to nečtou psi,ale potencionální dárci peněz na pozemek.Tak to je fakt škoda Jo ,pravda vždycky vyleze na povrch ,tak by se člověk měl podle toho vyjadřovat,že!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 06:22
- Nahlásit
Dobré ránko fšeeeeem, už mám nachystáno na cvičák a frčím,bo figurant nám dal nástup v 7 h
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 07:25
- Nahlásit
Neessi
taky veselo tam bylo naposled někdy před rokem,až to pak někomu vadilo,že jo!
To se paní pletete . Veselo bylo loni přece hned dvakrát. Napřed jak zašantročili Ovečku a podruhé jak se vedl spor o to, čí titul je víc titulovatější
Erin
Jistěže to odnesou především jeho psi. Když nebudou sponzoři bude muset Rudínek do práce, tak jako všichni ostatní. Pejskové budou muset být osm hodin denně sami doma, tak jako pesjkové normálních lidí. Nebo bude muset vypnout elektřinu, internet i kamerový systém a začít jíst kořínky, protože nemá žádný příjem, jak neustále všem tvrdí. Co budou žrát psi to nevím, to je starost jejich majitele. Asi přejdou na BARF a sežerou Rudínka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 07:35
- Nahlásit
dobré ráno všem
Neessi
Biluška
holky vy se nezdáte .....
jako jak píšete pravdu a nebojíte se,že vás vedle nepustí na forum
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 07:40 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
brezen2008
jako jak píšete pravdu a nebojíte se,že vás vedle nepustí na forum
Čeho, že bych se to měla bát?? To si snad děláš prdel ne? Tak mě tam nepustí, o co jako přijdu?? A za druhé mám pořád možnosti jak se tam dostat . Copak už jsi zapoměla jak jsme mu tam řádili s Nadbůchem, jak Rudínek na všechny strany zoufale volal, že CHVD má hacknutý celý seznam, ať mu nikdo neposílá důležité maily, nebo jak se snažil CHVD zabanovat? Sice by mi dalo trošku práce uvést to všechno do provozu, ale když budu chtít tak se tam kdykoliv dostanu. I do uzavřených sekcí. Otázka je jestli mi to za tu námahu stojí, protože číst tam takovou sbírku primitivních keců, sledovat jak se neustále maže, uklízí, lže a mlží.... to si radši pokecám tady v žumpě, kde to má alespoň úroveň
P.S. Až ti příště někam uteče pes tak nikam nechoď. Zůstaň stát přesně na tom místě, odkud zdrhnul, oni se tam vrací. Jakmile mu ta zvěř uteče obrátí se a jde nazpátek za tebou. Ale když ho ty mezitím půjdeš hledat můžete se minout a je to celé v pytli.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 08:03
- Nahlásit
Biluška
no tak to máš dobré,
můj názor na něj je:
jako já co se týče psů,tak to on někdy i umí,ale co se týče lidí,tak umí perfektně manipulovat s lidmi,já nechápu jak mu můžou cpát peníze, na co? že nemaká,na jeho psy?
mě a lidem tady, nikdo nepřizpívá na psy,nechodí vám na nějaké konto peníze,tohle mě desně s...e,ale na druhou stranu,když jsou tak blbý,tak to je jejich problém
já jsem zase ale ráda že jsem díky melody a rudy mohla najít Dárečka,jako ona mě tam dovedla a láska byla ...
to mu za zlé nemám,jak to dopadlo,no slišela jsem na to hodné názorů,jak a co....
tak v tomhle sem ráda že jsem ho poznala,taky mi zezačátku přišel jak Bůh,jako jsem si i říkala že bych mu nějakou kačku poslala,ale pak jsem si říkala co jsem už psala...
fakt nechápu jak někdo mu může dát několik stovek i tisíc peněz,podle mě to stejně vráží do elektroniky a moc do psů ne
prosím,tohle je jenom MŮJ názor na Rudu desenského
klidně se do mě i pustte,mě je neva
Biluška
no příště si fakt sednu,ale ty myšlenky.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 09:08
- Nahlásit
brezen2008
Já jsem ho neměla ráda nikdy. Už když jsem ho poprvé (před x lety) viděla v televizi jak kouše psy do čumáku tak jsem si říkala "co je to, proboha, za magora". Pak jsem si řekla, že ono to nebude tak žhavý, že televize to mohla dost zkreslit. Postupem času, jak jsem o něm četla víc a víc tak jsem se utvrzovala v tom, že fakt nic moc. No, je hodnej, že se postará o ty psy, ale to je nakonec i fůra babek kočičkářek a útulkářek a nikdo o nich nenatáčí reportáže. Způsobem života v maringotce ať se neohání, ten si vybral sám. Je to jeho volba, nikdo ho do toho nenutil. To jsem ještě žila v představě, že má třeba nějakou rentu, nebo úspory, ze kterých žije. Když jsem zjistila co se kolem něj hýbe za "sektu" a jakým způsobem se o něj starají tak jsem zůstala úplně paf. Bylo to v té době, kdy jsme s Kájou sledovali jeho komunikaci tak nějak tajně. Fakt jsem zírala jak on prohlásil "mám chuť na buchty" a ty nanynky se mohli strhat, která tam přiveze lepší buchtu a dřív. Nakonec spousta je toho na blue foru i veřejně. Viz třeba seno pro koně a pár Erininých drobných. Sousedi mají taky koně, dokonce dva. Pokud jsem si stihla všimnout seno si suší sami, případně dokupují . Asi jsou nějací divní .
Nejvíc mě dostal když si před léty zamanul, že potřebuje ten kamerový systém, aby mu nikdo nemohl otrávit psy. Netuším kolik taková hračka stojí, ale určitě to nebylo řádově v tisících. Ti trubci se mu na to zase poskládali (a jakým fofrem). Přitom je tam x psů a nejsou to zrovna čivavy. U nás prakticky stejně velký pozemek hlídá jeden (slovy jeden) foxteriér z útulku a hlídá ho možná líp než ten Rudánkův kamerový systém. Prakticky každý výcvikář ví, jak odnaučit psa žrát hozenou potravu (když už má teda RD strach, že by toho hlídače někdo otrávil). Že by to neuměl?? . Nebo jenom nutně "potřeboval" novou hračku? Nakonec tohle známe všechny, které mají doma chlapa. Stará televize v pohodě funguje, ale nutně musíme mít novou, plazmovou. Starý počítač funguje, ale nutně musíme mít nový, namakanější.... v autě se taky furt musí něco tunit a vylepšovat.... Prostě chlapi potřebují svoje hračky. No, proč ne když na ně mají, že Rudo?
No a když už tady Březnovi píšu takový elaborát (nad kterým se štábní asi zcvoknou ) rýpnu si ještě do jedné věci. Rudánek ovládá ty kouzelné tachyony, že jo? Na svých stránkách má dost podrobně rozepsané jak moc dokáží čarovat, diagnostikovat a léčit. Každý si tam může přečíst, že tachyon dokáže zastavit rakovinu a podobné kydy. Akélka měla blbý zánět v uchu. Nevím jak rozsáhlý, nedostala jsem kontakt na veta. Všichni vědí, že jakákoliv manipulace s Akélou byla dost obtížná. I Sali tady svého času popsala jak dva silní chlapi (Ruda a Tchoř) museli Aku držet, aby jí ona mohla kápnout kapky. Ptám se, proč toho chudáka psa tak stresovali? Proč tak utráceli spoustu času? Proč zbytečně riskovali zranění? Proč, když stačilo kolem ucha zamávat tachyonem?? Že by nezvládal blbý zánět v uchu když zvládá rakovinu? Může mi na to někdo odpovědět?
Rozhodně nejsem v tomto směru nijak skeptická, věřím na spoustu věcí mezi nebem a zemí, věřím na léčbu "silou vůle" (a dost často ji praktikuji), věřím na duchy, věřím na přenosy myšlenek.... tak proč ten tachyon nevyléčil Akince ten zánět?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 09:48
- Nahlásit
brezen2008
no ale co se týče Dárečka,taky jsem slišela názor,že jsem Dárečka zabila umlslně aby přišel Dasty ,jako nechala utratit schválně
no tak todle sem ale od nikoho vedle fakt neslyšela,to opravdu ne.možná to tak viděj sousedi u tebe,ale nevim o tom,že by si to myslel někdo odvedle...
ˇDasty není blbej,to jenom to zněj dělám já
no to ti řikáme fšichni už dááávno!!
Erin
Všimla jsem si,že jsi se ptala jakým problémem trpí ten černý ovčák z rubriky"kandidáti na utracení"a furt nic.
Asi nejsi hodna informace,která může psovi životně pomoci.
njn...třeba tam nebyl,až ráno...nakonec dostala odpověd tinta,ale stejně nic podrobnýho.To máš fuk,páč sem s tím počítala a tinta toho psa dala už včera během dne na NO v nouzi,je tam vlevo jakože nutné..Jen jsem chtěla vědět,komu se určitě nehodí a z jakých důvodů.
jinak čus fšicíííí zavržení
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 09:51 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Já si tím prošla od loňského ledna,ale trochu jinak.
Když sem RD viděla poprvé v té reportáži,řekla jsem si,že je to blázen,ale budiž,když dokáže psům pomoct.Potom jsem tak pomalinku chytala co se kde o něm píše,ale do "zákulisí" jsem neviděla.Když loni v červnu začala Bůca,po smrti Argose,blbnout,dokonce jsem moc uvažovala,že za ním zajedem.
Mezitím sem se objevila tady,přihlásila se i velkému modrému a pomalinku jsem začala střízlivět!Poslední kapkou bylo prohlášení o drobných a almužně,Akéla a dorazilo mě to co se dělo teď.Nepotřebovala sem k tomu,abych prohlídla,nic jinýho,než si přečíst pár příspěvků z blů fóra.
Jestli RD tvrdí,že to odnesou psi,má pravdu,ale může si za to sám on a jeho přisluhovači.
Brýýýýýý rááááánko žumpaři a žumpařky.......
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 09:57
- Nahlásit
Brýýýýýý rááááánko žumaři a žumpařky.......
to jue stejně příjemnejej pocit se probudit a vědět kam patříš ne??mě to uklidnuje
taky brý ráno všem
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 10:00
- Nahlásit
sarax
příjemnejej pocit se probudit a vědět kam patříš ne??mě to uklidnuje
Ten nejlepčí........teď tady byla kámoška,vrátit dózu od buchétky co sem jí dávala ochutnat a hrozně se divila,že sem ještě f pyžamu.Tak sem jí oznámila,že jakmile napíšu do žumpy,tak se zkulturním.......dívala se hóóóódně divně.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
ne,odvedle to nebylo,to ti sousedi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2008 10:26
- Nahlásit
Co se pořád ohání tím "odnesou to psi"? Když nebudu makat taky to odnesou moji psi. Nebudu mít na žrádlo, na hypotéku, skončím pod mostem a psi tam budou se mnou. Pokud teda nezdechnou hlady. Vždycky můžu říct, že to odnesou psi. Ale ještě nikdy mě nenapadlo říct "milý kliente, uzavři se mnou ty smlouvy, jinak to odnesou moji psi" . Ani "milí rodičové, pošlete sem ty haranty na tábor, jinak nebudu mít prachy a odnesou to moji psi". Dokonce ani " pošlete mi prachy, mám tady pět psů z útulku,odnesou to oni " . I když se mi to nejeví jako zase tak špatné řešení, asi to začnu praktikovat
|