Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:18
- Nahlásit

Tinta76

ale von je docela prostornej ten komín. a když už by tam lozila, aspoň by byla užitečná nějak

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit

http://www.westmorce.com/menu/plemena.htm
tak ta úprvní fotečka je podobná co mám doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:20
- Nahlásit

brezen2008

ty sou boží! Já chci taky. Ale mi to doma nepovolej

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:22
- Nahlásit

http://www.westmorce.com/menu/archiv.htm
ale tohle je bomba,tohle mít doma,ale už není místo a čas

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:24
- Nahlásit

PetraK
se neptej,já se taky neptala jéni jestli můžu mít 4 morče,ale mám 3 holky a jednoho toho kluka,takže je tady skupinka,ještě jedna klec se sem vejde,jako na tuhle metr 80,ale víc už ne,ted večer škubu trávu a suším na seno

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit

PetraK
tak mi ho sem pošli!
A ekspres!!!!!Právje si totiž řekl vo domácí knedlejk!!!Má smolíka,do Kaflandu to má autem 15 min!

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:26
- Nahlásit

brezen2008

Dalmatínek je božovej!!
Von by to Brtnik asi nerozdejchal. A já ho potřebuju, páč neumim řídit to auto

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit

jablunka

No tak když už bude v tom autě směr Kaufíld, ať se tu staví. Já takhle aspoň vypustím páru, jemu vysvětlím co to znamená chovat se doma slušně a na bábu pak budu odpoledne v nějaký tý nakupovací ohavnosti milá

Triniti
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit

Čus lidi,
uš aby byl zasejc večír. A vůbec, chci prázdniny a basta a ci ci ci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:11
- Nahlásit

Triniti

chci prázdniny

když budu moc chtít dostanu je taky?

Triniti
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:24
- Nahlásit

PetraK
když budu moc chtít dostanu je taky?
Toš to vám nepovim. Ale abyste si nemyslela, do práce já stejnak budu chodit, ale aspoň budu mít uzavřitou školu!!! A to teprf bé paráda, to se budou dít vjecy - vohňostroj, divokej tanec, chlastací a žrací orgyje, budu furt se psem f lese a přídu dom enom na jídlo a spaní, vejlety, zmrslina a tááák. Uš aby to bylo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit

Triniti
Taky cííí takový prázdninýýýýýý

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:41
- Nahlásit

kozi kozi kozi
seru na vas, jdu si koupit auito

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 11:48
- Nahlásit

Triniti

orgyje

tý to órchije ve škole - to by bylo něco pro pana argoska (esli dobře odhaduju). Ale von si šel koupit toho plecháče, tak se to asi ani nedozví

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 12:30
- Nahlásit

PetraK
Odpoledne musím cárat s cizákama po tý Praze a pak navrch s bábou nakupovat. HILFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL A POMOC.
Udělej to jako v Pretyvůmen. Dej bábě kreditku (šéfovu pochopitelně, ne svoji), zaveď ji do nějakého sekáče a poruč prodavačkám ať ji rozmazlují

Bábu do komína chci taky, pokud vyjde levnějc než kominík.

Lidi, právě jsem přijela z veteriny. Nechala jsem tam 6500,- A to ještě musím koupit granule, ty mě vyjdou na dalších 1500,- nejmíň. Prosím vás, řekněte mi jak to ti množitelé dělají, že na tom vydělávaj? Zodpovědně jsem namnožila setry a jsem v hlubokým mínuse . S klidem namnožím ještě někoho, ale nevím koho, poněvadž krom Pumy se nikdo nehárá a stejně na ni nemám zodpovědnýho kryče, poněvadž Davídková ještě nepřišla s tím jozefpčíkem na klíček

Muchoš, máš otestované nějaké dobré druhy trávy? Poněvadž jestli Mášenkovi dneska na oběd nachystám jílek nadívaný ovsíkem a jetelovou polívku a nebude to k žrádlu tak sem mrtvá....

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 13:00
- Nahlásit

Tak sme před obědem zachránily s mojí kolegyní malou sýkorku. Přistála mi na tričku na zahradě, když sme vypalovaly zobáky. Neuměla pořádně lítat, furt se válela po zemi, tož tak sme ju naložily do krabičky, daly na psí boudu v zadní části zahrady a mamka sýkora si pro ní přiletěla, zfackovala jí, kde se jako fláká, a vzala na strom. To mrňavé sýkoře potřebovalo přestávky a stejnak letělo při zemi jak průzkumník. Nakonec vše dobře dopadlo a my šly na oběd. Na kuřecí pikantní roládu s br kaší - mňáááááááááááááááááám!

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:32
- Nahlásit

jablunka

co to máš za nevychovanýho Othéla?Svíčkovou v tomhle pařáku!!!Ať si venku ugriluje buřta a bé klid.Když je vedro,doma nevařím-hodím sirku na briketky do grilu a ať si tam každej osmahne,co chce.(I když dneska gaučáka napadlo,že tak dva plátečky libový krkovičky a pár uvařených nožiček by rád ogriloval.Tak jsem pár nožiček dala do papiňáku,ať si je pak ogriluje.)
Jdu se rochnit-solární panel zařídil,že už mám tu správnou teplotu vody.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:35
- Nahlásit

Gerda
zachránily s mojí kolegyní malou sýkorku

voni jsou tak hodná.
Moje vlaštovky v aťasu mají v hnízdě už 5 mladých a se*ou mi na pracovní stůl,v garáži zatím zahřívají vajíčka v hnízdě,špaček už má taky rodinu a hrdličky už taky sedí na vejcích.Tady se vtáci množej kosmickou rychlostí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:36
- Nahlásit

Biluška
právě jsem přijela z veteriny. Nechala jsem tam 6500,-

To je ta nezištná láska ke zvířátkům-ta je drahá (

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:46
- Nahlásit

Neessi
Je pravda, že se na toho malýho ptáčka nesmí šahat, aby si pro něj máma zpátky přilítla? my na něj bohužel šáhly. Pokoušel se odletět pryč, ale jen přeletěl plot naší zahrady a usadil se za plotě zahradní hospody naproti. Poprosily sme jednoho kolemjdoucího, a´t nám to sýkorče podá v krabičce zpět přes plot, takže na něj šáhlo víc lidí. Přesto si pro něj sýkorová přiletěla a vysvětlovala mu to lítání. Jo a musim říct, že sem zapojila talent a pípala sem mu po sýkorsku. A on mi odpovídal!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:52
- Nahlásit

davidkova renata
budeš zítra u rybníku?????????, já bych vzala malou a přijela bych s ní a kdyžtak bych přijela tak na 10

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 14:54
- Nahlásit

Gerda
tak naše Gerda je už i paní sýkorková anejenom velkokynologová

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:41
- Nahlásit

Gerda
Na kuřecí pikantní roládu
nebyla z tý sýkorky??????
Biluška
Nechala jsem tam 6500

mi kuli vám rosčilením prdla céfka,to ste si tu kliniku koupila bo co??????????????????
argosek
seru na vas
taky tě máme rádi
brezen2008
nefim,ale esi jo tak pozdějc

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 15:55
- Nahlásit

davidkova renata
mi kuli vám rosčilením prdla céfka,to ste si tu kliniku koupila bo co??????????????????
Ne, to jsem zaplatila tu otravu, očkování Lilátka, Gozérky, Kutulky a Semtexe a koupila tři (slovy tři !) ex-poty. Zuřím. Řekni mi, jak na tomhle může někdo vydělávat? Jak to sakra dělají? Okamžitě jsem nařídila fšem fenám, že mají začít hárat a ihned je nechám nakrýt. S Gozérou to mám nejjednodušší, malamuta mají přímo u nás ve vesnici. Šarpeje mají o dvě vesnice dál. Je sice nestandartně zbarvený, ale na to kašlu Šeltiáci jsou až v Bruntále, to je 40 kiláků Vzhledem k tomu, že budu muset jet takovou dálku tak zabiju obě šeltie pokud nebudou mít každá nejmíň 10 štěńat. Kutulu uvážu před čínskou restaurací. Stejně ho nikdo nekoupí a nebudu ho živit zbytečně. Taky s okamžitou platností ruším objednávky z Vetamixu a najíždím na Tescogranule, stejně jsem si vedle přečetla, že je to stejný hnus

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:27
- Nahlásit

Gerda
Je pravda, že se na toho malýho ptáčka nesmí šahat

Já nevím,ale když špačkům vypadne holátko z hnízda nad okapem,tak si vezmu vždycky žebřík a vrátím jim ho tam a starají se dál.Taky by si mohli spravit tu "verandu",ať jim ty děti furt nepadají.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:34
- Nahlásit

Neessi
Taky by si mohli spravit tu "verandu",ať jim ty děti furt nepadají.
třá jí nemaj spravenou schválně...
Biluška

. Řekni mi, jak na tomhle může někdo vydělávat
Lehce
helejte,kupte v Jednotě nějakou brožúrku Veterinářem snadno a rychle,něco si přečtem a vrhnem se na to,lííínije nějak nenesou a todle je zlatej důl.Nakoupíme levně nějaký přirozený granule a budem je k tomu prodávat,cedulky přelepíme na Superekstraprémijofku a kastrovat budem fšecko co se mihne vokolo
Du zas dřít

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:35
- Nahlásit

Neessi
Taky by si mohli spravit tu "verandu",ať jim ty děti furt nepadají
Jesi má špačková neschopnýho starýho, tak se jen tak nedočkaj.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:37
- Nahlásit

davidkova renata
brožúrku Veterinářem snadno a rychle
To nepotřebujem. Praxi máme dostačující, to nám dá nejvíc

Nakoupíme levně nějaký přirozený granule a budem je k tomu prodávat,cedulky přelepíme na Superekstraprémijofku
Třá by nám Gerda mohla vyrobit nějaké obaly a do těch bysme přesypávaly Tescogranule a za drahý prachy je prodávaly

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:41
- Nahlásit

Biluška
To byste nejdřív musely někdě vyšetřit prachy na to, abyste mě zaplatily, bo návrhy obalů sou dost drahá sranda. Takže začněte tu veterinářskou praxi trochu jinak a až budete mít dost našetřeno (půlmega) tak se domluvíme, jo?

Jo a jinak letim domu, přijde velkostavitel a Pardálka, takže nazdar.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 16:48
- Nahlásit

Gerda
abyste mě zaplatily
To jsi kámoš jo? Si ty pitomé obaly uděláme sami

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání