Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 18:58
- Nahlásit

Gerda
A pro Marii taky stačí půl? Nebo míň?
ty ses pos*ala ne?????Ten balík nech povolit a rozděl si ho na 4 díly,jeden je pro ní až až ,je jak prase.To jako myslim vážně.
Mucholabka
MÁM NOVÉHO PSA!!!
ten tlustej? Naval foto a nedělej Zagorku
jak dá človjek pauk psovi meno, tak si ho pak muší nechať, ale ni ni ni
no hele,co teda třá něco jako Grebeníček,Klaus,Topolánek a tak..nebudeš se moct dočkat až vypadne
jablunka
Sem tak vycákaná
šiš pani,koho tady zajímá váše seksuální frekvence??!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 19:04
- Nahlásit

davidkova renata
šiš pani,koho tady zajímá váše seksuální frekvence??!!!

Nikoho,ale všem to ráda povím!!!
du se rehydratovat,tak zatím páček shledáček.........

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 19:40
- Nahlásit

Mucholabka
Říkej mu Čestmír. Nebo Luděk. Voba byli kdysi mí šéfové a oba mě neskutečně sejřili. Ale nejpitomější ze všech šéfů byl Bohumil, ten mě sejřil šíleně moc. Každé z těch jmen ti dává záruku, že se budeš těšit až pes vypadne daleko víc, než kdyby se jmenoval Topolánek
Kdyby se ti Česťa, Uďa a Bohouš nelíbili tak navrhuji Ivan (exmanžel)

PetraK
Nemáš být cíťa a mohla ses rochnit taky. Ale jestli tě to uklidní tak já se taky nekoupala, protože voda byla jak led. Rochnili se jenom psice a to ještě jen některé. Půlka smečky vodu miluje a druhá půlka je přesvědčená, že se jedná o koncentrovanou kyselinu sírovou . Takže plave Puma, Lilátko, Winky a Šagy. Na ně ze břehu hystericky ječí Hesinka a Bon-Bon. Gozérka neječí, ale se zájmem sleduje jestli ty čtyři ve vodě zdechnou hned, nebo jestli stačí doplavat na břeh. Armageddon a Mia se distancují a raději hledají v rákosí zdechlé ryby. Vody se vyloženě nebojí, ale prý nemají důvod se v ní ráchat když za to nic není. Kutulka a Semtex se ještě nerozhodli k jakému táboru se přidají. Na naše výlety k rybníku se chodí dívat děti z celé vesnice a uzavírají sázky kdo bude dneska plavat a kdo ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 19:47
- Nahlásit

Biluška

kdo bude dneska plavat a kdo ne

hele a jakej bereš kurz??? . Esi to máš nějak výhodně nastavený, tak bych se přidala

Tak my co nemám na množství - páč jako jen jeden pes- doženeme na krávovinách, takže bavíme okolokoupající se dobrodruhya slunící se estéty (jako sem já). Ešus zásadně do vody vstupuje rozletem, kdy roztáhne všechno co může, aby se mu povedl gejzír přesně jako maj na Islandu a plave stylem kolesovýho parníku. Dneska ho ale trumfla jeho jedna z mnoha manželek picbumka Natynka (ta si pro něj chodí drze k nám domů ), protože krom vytváření gejzírů navíc plave jako žába. Kdyby spolu s Ešusem měli někdy děti, naroděj se jim tutově pulci

Triniti
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:21
- Nahlásit

Děfčatá, dokážu si živje přetstavit ty vaše plafce. Škoda, že se k vodě v nejbliší dobje nedostanu.

Ale mám jinej zážitek a pro mnohé i varování: dávejte móóóóc pozor f okamžiku, dyš komukoli votvíráte dveře vot bytu! Moch by vás něgdo třá i znásilnit a to během pár fteřin. Táhnu takle dneska tašky s nákupem do našeho paneláku a přiběch ke mně pes - jezefčík, tlapkami mi skočil na stehna a čumjel na mně. Tak mu říkám "ti voní dobroty f tašce, že?". Mezitím ho došel takovej dorostenec, vzal si psa z mých nohou, plesk ho po zadku aby šel. Já mezitím čekala aš mi votevřou zvonkem dveře, vlezu do nich a f tom se zase řítí jezefčík. Zastoupila sem mu cestu a dorostenec si ho zas vodtáh. Držela jsem dveře eště manželovi, ale mezitím prošla těma dveřma ňáká paní a s ní samozřejmě opjet jezefčík. Právje f tom okamžiku se otevřely v našem bytě dveře (bydlíme hnet f přízemí), vykoukla Jájina hlava, aby se podívala, gdo to de a milej jezefčík to vzal klusem do našeho bytu. Jája samozřejmě hárá a já dobjehla ve chvíli, gdy si jezefčík vomotával pacinky kolem mojí Jáji!!!
No nic... poslala sem ho letecky spátky na chodbu, ani si chudák neštrngl. Aš poté mě napadlo, že sem jeho pánečkovi mohla názorně přetstavit vodítku, třá i s názornou ukáskou, k čemu slouží. Ani nepoděkoval, zmetek

A tak si právje říkám, že si holky taky musime dávat pozor, dyš votvíráme dveře, codyby tam na nás čekal ňákej ouchyl - to čék nestihne ani mrknout brvou a může bejt voptěškán

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:25
- Nahlásit

Triniti
dávejte móóóóc pozor f okamžiku, dyš komukoli votvíráte dveře vot bytu! Moch by vás něgdo třá i znásilnit
že si holky taky musime dávat pozor, dyš votvíráme dveře, codyby tam na nás čekal ňákej ouchyl -
du vyčihovat,ke dveřím,třá budu mít kliku

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:25
- Nahlásit

Triniti

jak to tak čtu - kdyby to nebyl jezefpšík, bála bych se, že se mi někde urval Ešus. To je totiž jeden z takovejhle ouchyláků. Furt ho musím dozorovat, aby nepěstoval děti

A voptěškána jako dalšíma taškama,jo? No to je hrozná představa

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:27
- Nahlásit

davidkova renata

třá budu mít kliku

no pani, esli nemáte u dveří kliku, tak se obávám, že jste se ocitla v Bohnicích - páč to je jediný místo kde je nemaj

Triniti
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:44
- Nahlásit

PetraK
no pani, esli nemáte u dveří kliku, tak se obávám, že jste se ocitla v Bohnicích - páč to je jediný místo kde je nemaj

Tak, tak, bacha i na kliku.

davidkova renata
Pani, dyštak přiťte k nám, třá se vobjeví i jezefčík. Anebo můžete jít provokovat a zevlovat kolem paneláku - já bych vám pučila Jáju. Ale musela byste mi ji vohlídat!

PetraK
jezefpšík
Tak mně napadlo, eslipak slovo jezefčík nevzniklo z "Jozef pšík" (nevim eslipak to znáte, ale u nás je pšíknout = kýchnout)

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:49
- Nahlásit

Triniti

Jozef pšík

no jasně, že to tak mušelo bejt! - pšíknutí znám taky jako kejchnutí. I když teda dáma pšíká a já kejchám , páč to je vždycky taková rána, až se mi zvedne pravá noha

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:50
- Nahlásit

Triniti

Pani, dyštak přiťte k nám, třá se vobjeví i jezefčík.

no jo teď mi to došlo celý! Paní Davídkojc už zase řeší lýnyje a tak by se jí nějakej józefpšík šiknul

Triniti
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:54
- Nahlásit

PetraK
až se mi zvedne pravá noha

přední, nebo zadní?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 20:57
- Nahlásit

Triniti

přední, nebo zadní?

vobje naráz, a sem rázem mimochodník jako vembloud

Triniti
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 21:12
- Nahlásit

PetraK
A to by mně zajímalo, japak si pak přešlápnete. Ledaže byste těma pravýma nohama jen pádlovala a po levejch poskakovala.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 21:14
- Nahlásit

Tady jsou pořád nějaké srandičky, prčovinky, jozefpčíci, ale že se začíná hárat Puma a pořád nevíme s kým ji nakrejem, aby ta línije byla echt, to je fšem jedno co?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 21:19
- Nahlásit

Biluška

Ják jedno?? Dyk Davídkojc šla s klikou někam shánět toho jozefpšíka přeci! Tak snad si ho nenechá pro sebe?

A tak mě napadá - když šla s klikou - aby si to nespletla a místo józefpšíka nepřitáhla flašinet???? To by byly móc divný lajnyje! Moc divný!

Triniti

japak si pak přešlápnete

pak už nepřešlápnu, padnu na bok a čekám až mě zvednou. Blbý je, když je to před hospodou

Triniti
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 21:23
- Nahlásit

Biluška
No já navrhuju napříklat psomuta. Má to dlouhou históriji a není to zatížený současnýma nemocema a vadama.

Triniti
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 21:26
- Nahlásit

PetraK
aby si to nespletla a místo józefpšíka nepřitáhla flašinet???? To by byly móc divný lajnyje! Moc divný!

Ják difný? Vdyk by byly muzykální přeci! A to tu eště nebylo. Tagže Davítková - stopa - hledej flašinet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 21:57
- Nahlásit

Triniti
Tagže Davítková - stopa - hledej flašinet

ešče ale bacha, aby si flašinet nespletla s flaškou. A to bych se obávala, že esli ji cestou nevyžunkne

Ale jinak muzýkální józefpšík by moch bejt dobrej majstrštyk

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Kvě 2008 22:17
- Nahlásit

fran ci je
fran ci jeeeeee

uaieeeee uaieeeeee
jedu za slecnou alizee
pozadat ji, aby se rozvedla
a vzala si me. jestli rekne ne,
tak sezeruy psa

brezen2008
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 07:03
- Nahlásit

dobré ráno všem jezefčíkům,klikařům,háravkám,těm co chtěj furt děti a tem co je v noci chytyli křeče do nohy a co jsou nachcípaní a maj mandle v ....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 07:17
- Nahlásit

Gerda
Dalmatínek ho nemá rád. Holt to zdědil po tatínkovi a mamince. Ale Bucce se Česťa (jáj, to je fajné) líbí aji bez koše. A líbí se jí aji Ferušák, tak je to dobrý.
Včera jsem mu odstřihla obojek. Měl ho už na těch fotkách z Trebišova. Řetěz, na který byla natáhnutá hadice a spojené drátem. Přeštípla jsem to kleštěma na drápy Ale s tou hadicí si musel někdo dát moc práce. Asi si začnu dělat sbírku podivných obojků.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 07:51
- Nahlásit

To je zase den
Setr si ráno zlomil nohu. Nechápu jak to dokázal. Ve čtyři ráno se pravidelně budí a otravuje nějakého psa tak dlouho, dokud si s ním někdo nejde hrát. Nejčastěji se mu podaří vzbudit Semtexe. Následně pak probudí celou rodinu, protože ti degeni si prostě neumí hrát potichu Už jsme si zvykli a dokážeme spát i při bojovém vrčení, štěkání a kňučení. Najednou začal vřískat úplně jinak než vříská obvykle, pravou přední držel ve vzduchu, visela mu jak hadr a Kutulka plakal a plakal. A vydržel to pěkně dlouho. Fakt nechápu kde si v obýváku dokázal tohle udělat. Na budíku čtvrt na šest. Váhám jestli si můžu dovolit budit veta v takovou nelidskou hodinu. Asi nemůžu, to by mě fakt zabil . Strčila jsem Kuťu do klece s tím, že tak hoďku to tam vydrží a pak už snad budu moci vzbudit veta. Mezitím se pochopitelně probudili všichni ostatní a dožadovali se venčení. Vylezli jsme na zahradu a Kutulka v kleci plakal a plakal. Jdu za ním vysvětlit mu, že tu hodinku to prostě musí vydržet. Kutulka stojí vesele na všech čtyřech, přešlapuje jak prvňáček ve frontě na záchody a ječí "pusť mě ven, okamžitě mě pusť ven, já chci taky na zahradu a cí a cí a cí!!! " Máme zázračnou klec co léčí zlomeniny

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:15
- Nahlásit

isdpch
To teda nevím, ona je dost malá. Je to klec na šeltii, asi se tam nevlezeš . Možná po částech, že bys tam dal na chvíli ruku, potom nohu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:27
- Nahlásit

isdpch
No, jestli se nacpeš do mikrovlnky tak už vlezeš i do téhle klece
Máme i velké klece, třeba do Šagynčiny by ses vlezl i dvakrát, ale zase nevím jestli má ty léčebné oučinky. To by se mušílo vyzkoušáť

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:27
- Nahlásit

Biluška
Úplně jsi mě vyděsila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:30
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co jejich pes učí děti přecházet a všem, co píšou tak dlouhý příspjefky, že kvůli tomu musim o hodinu dříf do práce, abysem to přečetla!
Marie byla včera vychovatelkou, vodila se se Sárou (moje kmotřenka 2,5 roku) na vodítku a učila jí přecházet silnici. Blbé bylo, když se s ní Sára chtěla proběhnout, musela sem Mařku popohánět, aby tý holce trošku udělala radost. A velice roztomilé bylo, když Sára Mařku odměňovala - Mařena je pažravá, tak Sáře jedla ruce i s tou dobrůtkou a Sára jen řikala - Máňo, nepapej mě, nepapej mě! A pak se smála a už jí to nechtěla dávat, protože jí Máňa kouše. Ale naučily sme jí, že musí natáhnout prstíčky a dávat jí to z dlaně, tak to se jí strašně líbilo, jak to na tý ruce šimrá, takže Mařena za procházku v lese sežrala pytel dobrůtek a pak už se Sárou i trošičku popoběhla. Sára strašně důležitě nosila košík, pak se rozhodla, že Máňu nechce na vodítko, ale že jí povede za obojek, Mařena na mě koukala, jestli to jako myslim vážně, řekla sem, že jo, ať holce udělá radost, tak se spolu vláčely po chodníku kolem stáda muflonů, který měli i maličký mufloňátka a Mařka vůbec nevyběhla, ani Sáru neporazila. Za odměnu se jí Sára pokusila nandat košík, což jsem po prvním pokusu zatrhla, bo jí ho chtěla cpát do oka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:37
- Nahlásit

Biluška

Biluškooo- ty máš v kleci Lurdy??????? . To nemůžeš nechat ležet jen tak ladem, to je životní šance todleto!

isdpch

můžu doma vlézt do mikrovrnky
Ty lidi už dneska nevědi roupama co by dělali

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:38
- Nahlásit

isdpch
ano děti jsou velmi roztomilé ... tagle přes intronét
Hlavně se na nich dá trénovat pes, což je docela dobré, a neboj, s touhle Sárou půjde ven i Čertoj )))

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2008 08:39
- Nahlásit

Gerda

Blbé bylo, když se s ní Sára chtěla proběhnout, musela sem Mařku popohánět

no tak nejdříf chcete línýho psa a když se vám to splní, tak ho zase honíte Chudák Mařenka nebohá

<< 1 ... 1107 . 1108 . 1109 . 1110 . 1111 . 1112 . 1113 . 1114 . 1115 . 1116 . 1117 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání