| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit
jablunka
Běžel za kočkou a
škoda,že nedobjech až sem
Tagže...než sem si tu početla ,kočka se vychcala a vysrala na nový stanoviště dyš se mí jí pracně povedlo vyštípat z jejího záchoda.Bydlí teda na koberci,v mezeře mezi balgónem a komodou.To mi neva.ale že se vychčije a vysere prostě tam kde je,to mi va V noci asi na pekáči byla bo tam bylo nachcáno a mini bobek,ale asi byla zrovna něgde poblíž,jinak to neřeší.Fčera ani nežrala tu paštiku,jen olízla a k ránu jí dojedla,ale od včera rána jen sedí,celkem žádná aktivita.Sem momentálně rozhodnutá zejtra s ní jít,nevim jak ráno,ale tohle už fakt nezvládám!Okamžitě se vyjádřete!!!!!!!!!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:12
- Nahlásit
davidkova renata
Sem momentálně rozhodnutá zejtra s ní jít,nevim jak ráno,ale tohle už fakt nezvládám!Okamžitě se vyjádřete!!!!!!!!!!!!!!!
Já bych tohle neustála,tagže moje vyjádření je jasný.......buď začneš kupovat slípenplej i kočce,nebo jí nechat pomoct.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:13
- Nahlásit
jablunka
buď začneš kupovat slípenplej i kočce
to mě zruinuje
si ale připadám jak svině,chápete..."si navždy zodpovědný za svou růži,kurva..."
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:17
- Nahlásit
davidkova renata
si ale připadám jak svině,chápete..."si navždy zodpovědný za svou růži,kurva..."
To není potřeba,dala jsi jí dost a ono je zodpovědný i to nenechat jí trápit a to že už si dělá kam chce a chrápe v hovnech je nepřirozený pro takhle čistotný zvíře a musí bejt taky nešťastná!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:19
- Nahlásit
jablunka
musí bejt taky nešťastná
dyš to já ale právje nevim ,nemyslim,že by si to taghle uvědomovala,a nevim esi jí je něco aji fýzicky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:25
- Nahlásit
davidkova renata
nemyslim,že by si to taghle uvědomovala,a nevim esi jí je něco aji fýzicky
no nevím,f pořátku to 100% nejni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit
jablunka
hm,no uvidim ráno,ale dík,pani...
du ven nebo mi škrábne
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
ale dík,pani...
Vot toho tu sem..............
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit
jablunka
enem esli na tom schválení máte taky kolek!!!
nesmí ani podívat,natož je honit!
..... a tak sem mu pro jistotu vypíchla vočička a přiuřízla nožičky
davidkova renata
tak já paní neporadím. Já bych taky nevěděla. Je mi totiž jasný že ustát se nedá s čistým štítem ani jedna varianta. Buďto by hrozilo, že se zblázní a nebo si to budu vyčítat. . Uvidíte co poví pan dochtor.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 13:52
- Nahlásit
janika
portfolio nezvedáte
já sem ráda, že zvednu hrnek s kafem. Ešče abych zvedala nějaou folii
Řeší se tu, že jablunka nadává svému muži to irskejch dementů, páč jí začal honit kočky . Tak nějak jsem to pochopila já!
No a paní Davídkojc má pořád problém s mňoukafkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:07
- Nahlásit
janika
to jednou muší skončit
to je jako bez debaty, že to jednou skončí. Otázka je jak - jestli se dřív Davídkojc zcvokne, nebo mňoukafka chudinka humře.
a Gerda ať zůstane tam kde je!Fčera mi zkazila cvičení . Náš pan svičitel svičil po hrozně dlouhý době, podařilo se mi tam vervat a ... smolikof, páč u nás bouřilo a péršilo
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:42
- Nahlásit
davidkova renata
Do klece s ní.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 14:46
- Nahlásit
Tak jsme zase byli v Holomócu. Měla jsem tam školení na hypotéky a už vím, kde Gerdě obstarat ten půlmilijoun i když je ten byt družstevní.
Jela jsem tam s Amálkou. Amálka je zelená felicije gombi a máme se navzájem moc rády. Hned když jsem ji v bazaru viděla tak jsem věděla, že je moje. Amálka mě má taky ráda a vůbec mi nedělá naschvály. Dělá je akorát Mášenkovi . Dneska jsme tak krásně jeli domů, sluníčko svítilo, ptáčci zpívali a čiklisti v Holomócu se nám motali pod kola. Já jsem zpívala a Amálka k tomu pískala brzdovým kotoučem, poněvadž ho má rozbitý. Kousek za Holomócem najednou začala Amálka kulhat a plakat, že ji bolí kolečko. Koukla jsem a fakt. Kolečko bylo úplně placatý. Průšvih. Volám Mášenkovi a popisuju mu Amálčino kolečko. Okamžitě měl hotovou diagnozu a vnucoval mi myšlenku, že jsem píchla. Sprdla jsem ho, že to vím i bez něj a ať mi okamžitě řekne co mám dělat. Dala jsem mu na výběr dvě možnosti. Buď stopnu nějakého Brůse Vilise, nebo alespoň Davida Duchovnyho, aby mi to vyměnil. Nebo zamknu Amálku, jedu domů stopem a on si sem pak pro Amišku přijede. Mášenek pravil, že vyměnit kolo zvládne každé malé děcko a je tudíž nepatrný předpoklad, že bych to mohla dokázat i já. Stopnout Máldra mi zakázal, poněvadž je žárlivej Podle jeho pokynů jsem z kufru vydolovala náhradní pnojmatiku a takovou divnou zrezivělou věc, která asi musela být hever, poněvadž nic jiného tam nebylo. Přitom jsem našla zahrabanou stehenní kost, značně rozleželou a smrdící. Proklela jsem Śagynu do sedmého kolena. Taky jsem si od pnojmatiky zašpinila moooc čananou halenku a proklela jsem Mášenka do sedmnáctého kolena. Hodinu jsem si hrála s tou divnou rezavou věcí a snažila se přijít na to jak se to nasazuje na auto. Mášenek do telefonu řval, že to rovné placaté přijde na zem a já po něm ječela, že na tom není rovný jediný centimetr, když nepočítám tu rukojeť, se kterou se má točit. Pak jsem to trošku omlátila šutrem, tím se to lehce srovnalo a dalo se to použít. Zvedla jsem Amálku a nařídila jí "zůstaň". Taky jsem jí oznámila, že jestli se pohne tak si zlomí něco důležitého v tom kolečku a že na autolékaře nemáme, tak ať se radši nehýbe, nebo ji nechám utratit. Podle Mášenkova návodu jsem šla povolovat šrouby. To ovšem nešlo. Točila jsem s nimi sem a tam a zase sem a úplně bez efektu. Nepohly se ani o chlup. Chlap na telefonu vydal další pokyn. Sundat Amálku z heveru a šrouby povolit násilím. Vynadala jsem mu strašlivě sprostě a odmotala ten hever zase dolů. Roztrhla jsem si silonky. Pak jsem opět nasadila takový ten divný kříž co na něm chybí ten svatý na kolečko a opět se snažila otočit šrouby. Tahala jsem pravou rukou, levou rukou i oběma. Zkoušela jsem na to šlápnout. Na závěr jsem se oběma nohama postavila na kříž a poskakovala po něm. Všechno marné. Následoval další telefonát domů a Mášenkova fantastická rada "zkus do toho něčím bouchnout". Zeptala jsem čím, jestli bude dostačující mobil. Protože nic těžšího v tom autě není. Mášenek pravil ať nejsem nervozní a najdu si nějaký šutr. Oznámila jsem mu, že pokud si to dosud neuvědomil tak že vážím 85 kg. A že moje váha s tím šroubem nepohla. Nevím jak si asi představuje, že vezmu 90-ti kilový šutr a budu s ním mlátit po kříži. Na závěr jsem mu sdělila, že ho takovým šutrem vezmu po hlavě jen co se objevím doma a že jdu stopnout nějakého kamijoňáckého Máldra, který má svaly jako hory a ten šroubek povolí. A že pokud za odměnu bude chtít sex na lesní cestě tak přijedu domů pozdě
Nenávidím píchlé pnojmatiky a neschopné chlapy na telefonu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:02
- Nahlásit
Hele, další neškodný herbicid http://www.novinky.cz/clanek/139892-chemikalie-zab ila-v-rybniku-stovky-ryb.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 15:24
- Nahlásit
Biluška
Hele to je lepčejší stóry než Akta Iks
já vim proč nedělat řidičku /s malejma výjimkama /
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:04
- Nahlásit
jablunka
isdpch
co si myslím, že máš udělat zejtra ráno jsem ti jasně řekl po tel
tak karty řikaj,že prej ne...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:06
- Nahlásit
Biluška
hele a stopla ste toho Máldra???Případně Ričrda Gýra nebo tak prostě někoho?Se vypaříte jak smrad a my ničehož nic nevíme Jako stran seksu nal esní cestě myslim...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:07
- Nahlásit
davidkova renata
taky leje a je buřina
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:08
- Nahlásit
brezen2008
taky leje a je buřina
tady taky,Gerda se vybourala z hajzlu
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:13
- Nahlásit
svarovat se da v tilku a kratasich ale rezat ocel bruskou ne, pratele.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:13
- Nahlásit
davidkova renata
hele a stopla ste toho Máldra???Případně Ričrda Gýra nebo tak prostě někoho?Se vypaříte jak smrad a my ničehož nic nevímeJako stran seksu nal esní cestě myslim...
Stopla jsem takovýho jako Retfórda, ale měl v autě haranta a manželku. Takže jenom vyměnil pnojmatiku a sex na lesní cestě bude jindy
taky leje a je buřina
tady taky,Gerda se vybourala z hajzlu
O víkendu mám závody. Celý dva dny Důrazně žádám všechny pražáky, aby Gerdu na tom ajnclíku zazdili. Maltu, cihly, šutry a podobné propriety okamžitě posílám.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:15
- Nahlásit
Biluška
nezazdí,bo jde závodit taky s mařenkou v sobotu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:16
- Nahlásit
argosek
svarovat se da v tilku a kratasich ale rezat ocel bruskou ne, pratele
vodkad píšeš,máš nojbůk na chíře?
Biluška
Stopla jsem takovýho jako Retfórda, ale měl v autě haranta a manželku.
Copak taghle se stopuje???????????3iš to je materyjál,todlecto
O víkendu mám závody. Celý dva dny Důrazně žádám všechny pražáky, aby Gerdu na tom ajnclíku zazdili
no my máme závody f sobotu,gerda závodí taky,tagže nevim jak to pořešit.Dyby sme uřízli dno vod Toi toi budky,mohla by to vodcvičit aniž by vylezla ne??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:22
- Nahlásit
davidkova renata
no my máme závody f sobotu,gerda závodí taky,tagže nevim jak to pořešit.Dyby sme uřízli dno vod Toi toi budky,mohla by to vodcvičit aniž by vylezla ne??
To by třeba šlo. V krajním případě může vylézt, odklusat si to ípo a zase zalézt. Tu hodinku to snad půjde přežít. Ale ne, že bude lít celý víkend
Copak taghle se stopuje???????????3iš to je materyjál,todlecto
Se polepčim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:24
- Nahlásit
Biluška
V krajním případě může vylézt, odklusat si to ípo a zase zalézt
já bych nebyla tak demogratycká,co dyš se nám pak vysmekne a budem jí nahánět po place jak zajíce ,nic bude v butce
Du dřít,přátelé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 16:32
- Nahlásit
Biluška
sex na lesní cestě bude jindy
a nejste jako ouzkoprsá pani?
Maltu, cihly, šutry a podobné propriety okamžitě posílám
se potřebujete zbavit matroše na ten plůtek co???
argosek
svarovat se da v tilku a kratasich ale rezat ocel bruskou ne, pratele
no pravda, člověk se pak diví, kde se vzal smrad ze spálenýho masa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 17:23
- Nahlásit
davidkova renata
PetraKnazdar decka,tak nataceni bylo super,hajan se hrozne prazakum libil,pry je čačanej,moc si k nemu nedovolili vlizt,bo vohrnoval pysky,tak jak to bude na nasi firme,konkretne na strankach firmy,dam vedet,podpisy posleze,za odmenu hajan mohl jit do hospody,ja jsem byla jen jeho doprovod,kdyby neco,tak jsem muaspon udelala klukovy staremu radost,no jinak gerda by vypadala zajimave,jenom kdyby ji trcely nohy z budky,taky dobrej napad.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 17:53
- Nahlásit
nemethova5
Tebe někdo natáčel? A kdy a kam?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 18:33
- Nahlásit
nemethova5
takže hafan bude hvězda,jo??
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2008 18:58
- Nahlásit
Tak prst sme zachránili,ale dráp je komplet venku.Tedík byl móóóóc statečnej a f Chrudimi na veterinární klinice si ho dokonce fotili jako VIP pacoše!
|