Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 16:53
- Nahlásit

Gerda
no to je taky pěkné,ale to se musím vodstěhovat z města,bo tady jak víš moc sněhu není

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 17:05
- Nahlásit

davidkova renata
Paní,díky,ale sem snad důchodec,abych poslouchala tohle????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 17:55
- Nahlásit

davidkova renata
Výběr mládeže na Tábor talentované mládeže do Starého Plzence

.Dne 25.5.2008 v 9.30 hod. na cvičišti ZKO Břevnov proběhne výběr mládeže na Tábor talentované mládeže do Starého Plzence. Účastníci přinesou vyplněný dotazník potvrzený svou ZKO. Praha má limit 5 účastníků. (přihláška)

nevíš co tam bude,je cenu jít se na to koukat?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 18:38
- Nahlásit

Gerda
zima je krásná, neni mrtvá
je mrtvá.Nic neroste.Nezelená se.Nekvete.Nezraje.Nerodí se...Je pořád zima,led a tma,jak po srážce s asteroidem.Nemůžeš mě přesvědčit,potřebuju ŽIVOT a ne mrtvo ke svýmu bytí.Navíc dobře víš,že sem v minulým životě byla na Sibiři a tutově tam umrzla,což jsem podvědomě tušila už dávno předtím,než mi to Neessi spočítala.Doufám,že f příštím životě se narodim v nějaký slušný a normální zemi,třá jako havajská břišní tanečnice.Dyby ne,tak snad budu aspon medvjedem.Je to velmi moudré zvíře,na podzim se nažere a de spát(to bych myslím zvládla bez problémů ).Vyleze až na jaře ,když se na zemi vrátí ŽIVOT.
A dyš praská led, křoupe pod nohama, můžeš poslouchat zemi do haaaaleeeluuujáááááááááá -
můžeš poslouchat jen do tý doby než pod tebou ten debilní led prdne a ty se utopíš
jablunka
ale sem snad důchodec
počítá se i invalidní?? Páč do toho byste se vešla,né?
brezen2008
je cenu jít se na to koukat?
nevim.ale stejně nejsi mládežník,to je do 19 let

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 18:59
- Nahlásit

pan ipsdch libajici se s panem jirikovem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:10
- Nahlásit

argosek
mě se to nevokáže

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:20
- Nahlásit

davidkova renata

no tak to mate blbe, slecno bodlakova

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:33
- Nahlásit

Ach jo ach jo. Ke všemu v práci jsem dnes přísně sledovaná a nahrávají se mi ouplně všechny hovory, aby zjistili, esli pracuju poctivě, bo mám málo prodejů. Asi jsem moc malá sfině na to, abych prodala za každou cenu. Ale denní plán jsem dnes přeplnila na 200%. Blbé čísla. Zítra budu sledovaná onlajn. Úžasné. Navíc jsem měla zkušební hovor, anglický, hrůza, ruky studené. A smlouvu mám do 31.5. A nová zatím nějak není v dohlednu, zajímavé, nooooo...

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:36
- Nahlásit

Mucholabka

co prodavas?

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:41
- Nahlásit

Tak sluníčko přestalo hřát,gril vyhasnul,fšecko je sežraný a vypitý,čubiny přežraný,tráva posekaná,koně se vypravili na večerní pastvu při západu slunce,já jsem vykoupaná a vyplavaná a můžu se jít svalit.A ten,kdo mi tohle všechno záviděl,tak nemá co,bo takových dnů je v roce sakra málo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 19:57
- Nahlásit

Mucholabka
Bysem od tebe něco koupila, ale fakt už nevím co Už máme od outůčka ouplně fšechno

rosnička
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 20:25
- Nahlásit

Čus fšicíííííííí,
máte deset minut na to, abyste mi podali stručnej vejtach fšeho pamnětihodnýho za osledních štrnáct dnůch! Tak kdo se hlásí???

Triniti
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 20:40
- Nahlásit

Nazdárek Rosníííí,
tak po tobje prej nebejvá vídu ani slechu, seš snat státně nebo medzinárodně hledaná? A já si říkala, že toho Usámu ešče nechytli.

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 21:04
- Nahlásit

je taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 21:27
- Nahlásit

a je to v prdeli

argosek
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 23:35
- Nahlásit

kozi kozi kozi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:19
- Nahlásit

dobré ráno blázni
argosek
ty jsi fandil tem blbcům,já tedy ne

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:28
- Nahlásit

brezen2008
argosek

no, dopadli jsme nevalně

JINAK DOBRÉ RÁNO FŠEM I TĚM CO FČÉRA KVŮLIVÁ GERDĚ NEMOHLI JÍT PO DLOUHÝ DOBĚ SVIČÁKOVAT, PÁČ BYLA BUŘINA--ty zámky na záchodech už dneska fakt nic nevydržej, zas se dostala ven

já jak blpka seberu veškerou svou odvahu, VLEZU ZA VOLANT A DOJEDU BEZ ÚHONY na svičák a vona na mě vyleje kýbl vody aby se mohla vochladit. A navíc ještě začne bouřit. A buřinu ja nerad

Mucholabka

Hele - koukám, že když se s..e jedno, tak se s..e všechno . Vydrž Prťka, vydrž, za nějakou dobu bude zas líp. Řikaj teda.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 08:50
- Nahlásit

PetraK
no tady byla taky buřina,ale bez deště

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:10
- Nahlásit

brezen2008

no, páč už žádná voda nezbyla, když to spadlo u nás . Ale déšť vem Čert, to by mi nevadilo, bylo to celkem příjemný, ale buřinu já fakt nerada, byla jsem v bouřce, která byla přímo nad náma a posílala dolů takový ty rozvětvený blesky, přímo pod vysokým vedením . Murphy se tehdy vyrval z obojku, jak se bál a vlítnul mi pod nejvyšší strom, který stál u jednoho ze stožárů. Vlítla jsem pro něj do toho křoví celá polomrtvá strachy. Fuj hnus, od tý doby ani jeden z nás bouřku nemusel. A že jsem ji do tý doby měla hodně ráda a Murphymu to bylo šumák

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:20 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus všicííí mladí a neklidní i staří a letargičtí
nestíhám,táhnu k rybníčku..
PetraK
kam chodíš cvičit?Tady nespadla ani kapka a bouřka teda taky nějak nebyla

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:33
- Nahlásit

davidkova renata

v Řeporyjích. A kam chodíte paní svičit vy? A berou tam na svičení taky šílence? Poslední dobou mi to časově na našem cvičáku nevychází a ten ke komu chodíme cvičit už ani tolik necvičí. A v týdnu vůbec málokdy, tak se porozhlížím, jestli bych nenašla někde něco jinýho. Já potřebuju hlavně aby se Ešus dostal mezi spoustu psů, od toho pita a RR je značně pošramocen psíchícky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:35
- Nahlásit

PetraK
my chodíme na Břevnov,to je na Ladronce u TV věže.Šílenců je tam jako dost,akorát ,že to nejni žádnej socializační cvičák,prostě normálka,tak po staru..Cvičí se f úterý od půl 6 a f sobotu v zimním čase od 14 a v letním od 15 hod.Prázdniny je zavřeno

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:38
- Nahlásit

davidkova renata

ách jo, to nestíhám . Doma jsem v pět. kdybych tam i stihla dorazit na půl šestou, tak tam přijedu s volem nadupaným energií, kterou nestačil vypustit a rozložil by vzornou sestavu . To by nebylo dobře

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:40
- Nahlásit

Zdarec,nestíhám,procházím........
Před chvílí sem odvolala chlapa s práce,páč Ted si skorem amputoval pátej prst na pravý přední,zastavila sem kref a čekám na auto!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:43
- Nahlásit

jablunka
Ted si skorem amputoval pátej prst na pravý přední,zastavila sem kref a čekám na auto!!!!
šiš co se stalo???????
Vy máte ale furt něco
PetraK
to nestíhám
škoda,mohla jsi rozšířit řady šílenců

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:56 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
šiš co se stalo??????
Běžel za kočkou a vo schod si ho urval,dement Irskej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 09:58
- Nahlásit

jablunka

pani - nemáte vy patent na katastrofy???? Tak hlavně, ať to dobře dopadne!

davidkova renata

škoda,mohla jsi rozšířit řady šílenců

no škoda, já nevím, asi by se u vás dost divili. On má opravdu představu, že cvičák funguje jako seznamka, že si tam zajde, vybere si babu a budou ty děti

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka

Paní já vás pobavím, scete?? Já jak to čtu jen v rychlosti, tak jsem původně pochopila, že ten pátej prst si urval váš pan mužík slovo Ted jsem totiž vzala jako teď a pak jsem nechápala, proč mužikovi nadáváte do irskejch dementů s proč honí kočky . Až teprv, když jsem si to přečetla P O M A L U U U a ještě jednou, dobrala jsem se jádra pudla

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2008 10:07
- Nahlásit

PetraK
pani - nemáte vy patent na katastrofy????
A schváááááááálenej!!!!
pak jsem nechápala, proč mužikovi nadáváte do irskejch dementů s proč honí kočky
To bych psala Othelo,nebo Brutar!A na kočky se nesmí ani podívat,natož je honit!

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání