| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:20
- Nahlásit
Syska
Blaňulinka by vám mohla vyprávět, málem jsme se kvůli tomu my dvě mezi sebou rozhádali na smrt, ale to už je za námi.. No, kdybych tě tenkrát měla po ruce, tak bych ti dala za uši a hlavně jemu... (pro něj to ale platí stále... )
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:26
- Nahlásit
blanulinka1
(pro něj to ale platí stále... )
pokud se to dalo pochopit tak pro něj to od kamarádek bude platit na furt..a dobře mu taak
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:43
- Nahlásit
už se bijou,už se bijou
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:30
- Nahlásit
abby
jako čokli
sarax
odpustím hodně, ale ne vše
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:03
- Nahlásit
blanulinka1
odpustím hodně, ale ne vše
a ne každýmu...prostě jsou věci co odpustit nejdou
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:10 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
sarax
tak tak... za "svoje lidi" jsem ochotná se prát a bojovat...a na ty skutečně "špatný" si dlouho pamatovat...a v případě potřeby jim to dávám řádně "sežrat" I když, poslední dobou spíš takový lidi ignoruju... nač si ničit zdraví a náladu... Věřím, že se jim to vše jednou vrátí minimálně dvojnásobně... I když "ku*vy" mají v životě víc štěstí, než poctivci...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:14
- Nahlásit
sarax
I když "ku*vy" mají v životě víc štěstí, než poctivci... viz příklad Brut... Ta holka vysbírala snad všechnu smůlu světa...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:15
- Nahlásit
blanulinka1
Koukám,že jsme všichni poučení životem stejně
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:19
- Nahlásit
abby
růžový brýle jsem sundala asi v 6té třídě...při jedné nepříjemné rodinné události...Je to lepší...když si nepostavím vzdušnej zámek, tak se mi ani nemůže změnit na reálnou barabiznu
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:29
- Nahlásit
blanulinka1
Tak mě to trvalo dýl.Asi až na VŠ,kdy jsem si uvědomila,že s některýma lidma nemá smysl ztrácet čas.Když ti někdo nesedne,proč dělat,že to tak není.
A v rodině jsem na to přišla až loni,kdy mi podtrhl nohy vlastní bratr
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:39
- Nahlásit
blanulinka1
růžový brýle jsem sundala asi v 6té třídě...při jedné nepříjemné rodinné události...Je to lepší...když si nepostavím vzdušnej zámek, tak se mi ani nemůže změnit na reálnou barabiznu
Tak to ti docela závidím,tohodle asi nikdy docela nedosáhnu!
abby
A v rodině jsem na to přišla až loni,kdy mi podtrhl nohy vlastní bratr
Tak mě ještě nepodtrl,ale minulý týden nás dostal do situace,kdy jsem si říkala,že je snad lepší být jedináček! Ale jsme čtyři!
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:44
- Nahlásit
hm tak to já se s lidma, co mi za to nestojí přestala zahazovat až dyž sem začla pracovat... do té doby sem se jako furt snažila byt s každým zadobře a tak - teď už na to ser*u
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:22
- Nahlásit
Tak nejdřív musím vyřídit toto:
abby
pro mě je taky nej Ostatní maminky a miminka prominou.
Tak to teda nevím a budu si to muset setsakramentsky rozmyslet, jestli toto prominu.
Syska
to je mi líto, ale vždycky je něco špatnýho pro něco dobrý a boží mlýny melou pomalu, ale jistě, neboj, taky na něj jednou dojde. A teď už máš určitě všechnu smůlu vybranou a čeká tě jen to lepší.
A asi jako poslední přeju všem Michalkám všechno nej nej, i tvojí Michalce sarax, i když se teď na tebe trošku zlobím, že máš to nej nej nej nej miminko. I když já to snad nějak rozdejchám a když ne, tak to možná zaspím a zítra bude líp.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:28
- Nahlásit
Martina
Tak přijeď na nějaký sraz,já si toho tvýho drobečka pochovám a bude
Všechny dětičkly tady jsou úžasné a krásné
jablunka
je snad lepší být jedináček Tak v této situaci jsem už dávno
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 16:46
- Nahlásit
Mar
do té doby sem se jako furt snažila byt s každým zadobře a tak - teď už na to ser*u to stejně nejde...člověka to moc vysiluje...a nakonec, k čemu taky? raději budu mít míň dobrejch kámošů, na který se mužu ve všem spolehnout, než "hafo jakokamarádů", co ti při nejbližší příležitosti bodnou kudlu do zad...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 17:04
- Nahlásit
sarax
Vikča je fešanda a mazaná, na sponku kašle, jde rovnou do nočníku
Michalkám, malým i velkým,vše nej taktéž
Syska
jestli se teď cítíš líp, tak je to jedině dobře
jo a já mám taky pořád stejného potencionálního otce a říkám si díky bohu za skvělou, i když někdy "nanervylezoucí" vlastní rodinu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 12:26
- Nahlásit
blanulinka1
viz příklad Brut... Ta holka vysbírala snad všechnu smůlu světa...
nene, já mám i štěstí ...dvě děti, které jsou moc fajn, konečně skvělého chlapa a pak ještě chodím, i když bych už dávno neměla......
ale jinak s těma kamarádama, mužskejma atd. ... máte naprostou pravdu
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 16:48
- Nahlásit
Martina
ahoj došel ti mail?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 21:39
- Nahlásit
Petra
ahoj, došel, jen jsem nestihla odpovědět, jsem v jednom kole. Dneska jsme měli křtiny, tak je tu v našem bytečku trochu zmatek. Petřík je moc krásnej a pěkně roste, konečně jsem ho viděla, takže díky za fotky.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2007 23:28
- Nahlásit
Martina
tak sem nějaký fotky Petříka šoupni Petře to nejde tak jí to snad nebude vadit ne?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 10:19
- Nahlásit
sarax
tak jí to snad nebude vadit ne?
Snad ne, jestli ti to Petro vadí, tak je hned smáznu. Ale myslím, že se ráda pochlubíš ne? Dávám sem všechny co mi poslala:
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 10:25
- Nahlásit
Martina
Petra
Péťa je roztomilej a moc pěknej...fakt
koukám že brácha mu dělá chůvu
letím na cvičák to zas budu zmrzlá
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 18:58 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Ahojte, děkujem za sváteční gratulace
My měli v sobotu vítání občánků.
Krásné fotky jste tu dali
Mám dotaz moudré matky : teď do takového přihnusnělého nulového počasí - mám Malé něčím mazat tvářičku nebo je to v kočárku, když je zababušená, v pohodě?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 19:41
- Nahlásit
Terri
já jako mažu normálka večer mám tlamičkovej krém od Seba medu..jinak to nehrotím..až bude pod nulou tak se asi radši zeptám dr..páč já se v mrazech mažu a velký děti taky
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 20:11
- Nahlásit
sarax
páč já se v mrazech mažu a velký děti taky
právě taky si myslím, že by se mělo, ale zas Dr. jsou většinou proti kosmetice, tak uvidíme.
Jestli něco zjistíš, tak pak písni ju?
tlamičkovej krém od Seba medu
mám jen prdelní
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2007 22:27
- Nahlásit
Terri
mi zakoupili i tlamičkovej optám se a dám vědět
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 14:06
- Nahlásit
Martina
Ahoj moc děkuji za ukázání Péti já to neumím, ještě ti něco pošlu a zase to sem flákni.
Blahopřeji ke křtinám
Terri
taky mažu a mě moudré matky poradily obyč modrou indulonu prý ja ze všeho nej. A je fakt že jsem jí používala i na Martina a nikdy se mu nic nestalo. A maže se sní do teď
sarax
děkuji za pochvalu mého dítka
|
abby
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 17:39
- Nahlásit
Nazdar Holky,tak jsem před chvilkou mluvila s kamarádkou.Koncem srpna se vdávala a už je v šestém týdnu Jen začala krvácet,tak teď leží v nemocnici
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 17:46
- Nahlásit
abby
tak snad to bude dobrý...držíme palce...
ale doufám že nebude muset na udržování...do 3 měsíce není vždy OK..ale slabý krvácení má hodně ženskejch
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2007 18:28
- Nahlásit
abby
krvácení má hodně ženskejch
jasně to je proto že to mimi se zavrtává do dělohy a proto ta krev teda aspoň mi to někdo říkal
Držím palce
dneska se mí kamarádce narodil chlapeček Jiřík vážil 2,40 a měří 48 cm.
|