Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:04
- Nahlásit

Terri
To je fakt boží,už to mám objednané,ale musela jsem to snaše avízovat,protože je šílená a má snad úplně včechno,co viděla u svých kamarádek.Synek sice vydělává dost dlouhý peníze,ale zase to nemusejí přehánět-když dám jeden příklad za všechny:už má 3!!!kočárky-jeden na zahradu,jeden do terénu(bydlí kousek od letiště) a jeden "do města"....tak to snad stačí. Stejně ji klepne,až přivezou mimko k nám a moje krakenky ho láskyplně olížou

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:12
- Nahlásit

Neessi
Stejně ji klepne,až přivezou mimko k nám a moje krakenky ho láskyplně olížou
Jen ať si mamka zvyká!Kdyby se mladý cukali,dej vědět,pošlu tu fotku,jak náš nejmladší papá ze psí misky.:winkneska to dopiloval k dokonalosti,páč nanosil kuřátko s bramborama vedle misky,nechal to milostivě psovi a vyjedl zbytek těstovin s držkama.Asi tak.

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:29 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

jo a jedna se sponečkouta není moc vidět a pak další s nočníkem..ještě nevíme na co to přesně je

Neessi

já mám kočáry zatím jen dva ale golfáče ještě přikoupím
ale dopředu sem to nějak nehrotila
a volízaný miminko bejt musí
u nás klepá zas návštěvy když to viděj
jablunka
ten Štěpánek je ale šikula hodnej

jo a co jsem fakt ocenila je koš na plenypokud má člověk teda barák tak mu asi netřeba...ale v bytě je to supera to sem se tomu tak dlouho bránila...než čuba zjistila že nejlíp bude to fšechno vybalit

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:41
- Nahlásit

sarax
než čuba zjistila že nejlíp bude to fšechno vybalit
Mě na to přišel Bruce docela nedávno(čtyři dny?),nechala sem pytel s použitejma v dosahu a zahrada během chvilky vypadala jak zakázaná skládka!

Vikinka je činaná a nočník používáme naprosto stejně!

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 07:18
- Nahlásit

Dobré ránko holky, krásné fotečky.

Všem Michalkám, velkým i malým vše nej k svátku....

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 07:20
- Nahlásit

Terri
se přidávám k Sysce a přeju všechno nej Michalce tý svý popřeju asi taky
jablunka
Vikinka je činaná a nočník používáme naprosto stejně!

faaaakt??to sem ráda

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 07:40
- Nahlásit

sarax
tý svý popřeju asi taky

Musím říct, že Vikča je jedno z nejnádhernějších miminek, jaký jsem viděla...je opravdu kouzelná..

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 07:42
- Nahlásit

Všechna miminka jsou tu krásná, ale Vikča mě tak nějak okouzlila, možná těma čertíkama v očích...

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 07:43 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Syska
ty jo se červenámděkujem za pochvalu taky jsme si dali záležet
já sem vodvařená ze všech miminek

momentálně držím palce Miškovi na Slovensku...snad bude dobrej

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 07:50
- Nahlásit

sarax
Hmm to já taky, snad to zvládne..
Já jsem taktéž vodvařená z miminek, ze všech. Ale teď jsem trochu přehodnotila své plány na rodinu, tedy né přehodnotila ale posunula, tak si na toho svého broučka budu muset ještě chvilku počkat, až najdeme vhodného tatínka...

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 07:53
- Nahlásit

Syska
počkej počkej..já myslela pokud se nepletu že potenconální otec už nějak byl ne???já teda myslela že seš vdaná mám v tom guláš..promin

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 07:56
- Nahlásit

To je jedno, nechci to probírat po netu (kdysi se mi to nevyplatilo), ale ano, máš pravdu, potencionální otec byl i jsem vdaná, ale jaksi to nevyšlo, potencionální otec to pos...toť vše.. Ale ono vlastně není s čím dělat tajnosti, teď když jsem se konečně rozhodla to skončit hlavně ve své hlavě.. Blaňulinka by vám mohla vyprávět, málem jsme se kvůli tomu my dvě mezi sebou rozhádali na smrt, ale to už je za námi..

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:02 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Syska
tak víš jakpokud ses rozhodla a seš v poho je to fajna schvaluju ti to je lepší že takový rozhodnutí člověk udělá dřív než ty děti má...pak je to vždycky horšíale takhle to bude klídek
sem mrsknu ještě jednu Vikinku jen škoda že se mi nevydařila ta fotka..že na ní není celá

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:06
- Nahlásit

sarax
To máš pravdu..

Má krásný lacláčky!! Teda jestli jsem to správně poznala.. A řehtá se úplně neuvěřitelně, je hodně veselá co?

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:45
- Nahlásit

Fšechno nejlepčí fšem Míšám!!!!!!!!!!!!!!!
sarax
Michalce za nás samo popřej sólo!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:36
- Nahlásit

Syska
lacláčky sou boží mají přidělanou rybičku a ta se jí moooc líbídneska je blejsknu celý
jablunka
no jooo..pravila že se k vám těší...máme fofrem prej koupit auto :

abby
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:46
- Nahlásit

sarax

Já teda nechápu,proč jí kupuješ sponečky,když stejně neljíp vypadá s nočníkem

Ke gratulaci se taky připojuji

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:47
- Nahlásit

sarax
pravila že se k vám těší...máme fofrem prej koupit auto
Moje řeč!Taky se na Vás těšíme,hlavně Buffy,páč už jí dopředu vysvětluju,že když nebude hodná nechám jí koš k hlavě přišít!!!

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:54
- Nahlásit

jablunka
počki to jako pustíme Trinču s Buffy??s košema jsem pro

abby
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:54
- Nahlásit

Syska

Buď ráda,že jsi na to přišla dřív,než to miminko vyšlo.Vhodného tatínka a partnera seženeš,neboj.

Holky,jak tak na to koukám,tak jsem tady zbyla jediná,která potenciálního tatínka ještě nevyměnila.Budu se nad tím muset vážně zamyslet

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:58
- Nahlásit

abby
Už jsem... Jen už nejsem ta pravá kynoložka... Bo pejsa zůstala jemu, je to tak lepší i pro ni, má na ni víc času, protože já chodím v týdnech i na brigády a navíc má teď společnost druhýho psa. Já si ji beru na víkendy...

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:01
- Nahlásit

sarax
počki to jako pustíme Trinču s Buffy??s košema jsem pro
No budeme se muset pokusit,páč už není žádný teplo a venku tu Bůcu nechat nemůžu.A gdyž se začala chovat jako debil,tak jí nic jinýho nezbyde!

abby
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:04
- Nahlásit

Syska

Klidně si přijď půjčovat našehotaky jsem přemýšlela,co by bylo,kdyby jsme se rozešli.Abby je psaná na Zdendu a vím,že by mi ji nedal.A kdyby byl rozchod z mé strany, jak ho znám,tak by mi ji asi ani nepůjčoval

sarax

Rozumím sysce.Všechna mimča tady jsou super,ale pro viktorku mám slabost.Asi je to tím,že byla první,viděla jsem ji,.... ale pro mě je taky nejOstatní maminky a miminka prominou.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:06
- Nahlásit

Přeji Michalkám vše nej, nej k svátku

Fotečky jsou jako vždy skvělé a holčičky krásné

Syska
bude dobře, hlavně, že jsi v pohodě

abby
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:15
- Nahlásit

brut

A jak jsi na tom ty s nohou?

brut
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:28
- Nahlásit

abby
noha už je naštěstí dobrá ( sice se ještě najdou problémky, ale pracuju na odstranění) , zůstala mi tam bulka a tak doufám, že se postupem času vstřebá. Už zase venčím Bruta, jen večer s ním chodí Martin, prý z bezpečnostních důvodů ( další zlomená noha by prý byla problémem pro děti ..... ale spíš pro něj, když musel chodit nakupovat )

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:37
- Nahlásit

Syska
po psu se ti bude stejskat nejvíc

Syska
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:41
- Nahlásit

Stýská se mi moc, ale jsem ráda, že ji mám aspoň na tý víkendy a ona je fakt moc pohodová, když si ji vezmu k sobě někdy do podnájmu, tak vůbec neřeší, kde je, hlavně že je tam postel, hned začne blbnout a řádit a při vracení taky naprostá pohoda, takže ten pes je opravdu zlatej.

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:44
- Nahlásit

Syska
tak to je super
je fajn že je pejsa v pohodě

abby
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:48
- Nahlásit

Syska

To je dobře,že to tak máte

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání