| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 22:41
- Nahlásit
Terri
sarax
holky miminka naprosto úžasné. Až je mi líto, že už to mám za sebou
Jinak pro vás chystám další dávku fotek, ale musím je nascenovat.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 06:36
- Nahlásit
Terri
Michalka už se zvedá , hezká holčička
sarax
jak chceš abychom ti chválili dítě(všimla sis?), když sem nedáš žádná nová fota
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 09:49
- Nahlásit
Ahoj holky
prosim vás dneska mi odešla zátka za jak dlouho to mám čekat, vyčetla jsem že do tří dnů, jak jste to měly vy. Já u Martínka nic takovího neměla prostě byl hned porod.
Terri
teda ta je šikulka, jak píšesarax má krásný oči
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:15
- Nahlásit
Terri
Michalka je moc šikovná a jak pod bedlivým dohledem Zorráska pase koníčky...prostě super
A jak je tobě po kousačce?
monika
se tešíme
Petra
Mně u holky taky odešla a mladá se narodila za necelé dva dny, u kluka mi rovnou praskla voda
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:32
- Nahlásit
Petra
no jo..už to bude hlavně se nepozoruj a žádný nervy jinak čekáš do října
zátka je počátek...ale dokud nepraskne voda nikam se nehrn..kdyz rupne voda..do 24 hodin musíš odrodit´
AOZ
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:40
- Nahlásit
sarax
hezká holčička, hlavně ta peřinová
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 10:42
- Nahlásit
sarax
super
Petra
buď v klidu, přesně jak píše sarax ..... všichni ti držíme palce, ať to máš pak rychle za sebou ..... a až budeš po porodu, tak mi dej vědět na mobil, já sem dám zprávu
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 11:48
- Nahlásit
Děkujem za tolik pochval
Malá má tvar očí po manželovi, velikost asi po mně
(Inteligentní výraz samozřejmě po mně )
Sarax
Na té první fotce to vypadá jak v moři nebo tak...moc hezké a Vikča má též šibalský výraz
Petra
Držíme vše co máme!
Kousačka - jsem ok, nic nebolí. Ale kondička je v ...., měla jsem co dělat a fík taky (když jsem se pohla o metr...)
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 12:40
- Nahlásit
brut
prosím napiš mi ho radši ještě jednou na mail, díky
Holky nijak se nenervuju jsem v poho jen mě to trošičku překvapilo jak už jsem psala u Martina nic a teď tohle.
Moc Vám Všem děkuji za uklidně ní a podporu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:54
- Nahlásit
Petra
odesláno
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:28
- Nahlásit
brut
Děkuji taky jsem ti napsala
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 22:37
- Nahlásit
sarax
Viktorka je nádherná.
Petra
mě odešla zátka u holek až s prvníma kontrakcema takže vždycky v den porodu, ale švagrový cca 10 dní před porodem, takže se zatím na porod moc těšit nemusíš.
jinak jeden dnešní úlovek:
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 23:01
- Nahlásit
Martina
Dorotka je nádherná )by mě zajímalo na co myslí????
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 23:10
- Nahlásit
sarax
by mě zajímalo na co myslí????
by mě zajímalo na co myslí dneska, protože ještě nespí. Koupala jsem okolo půl osmé, vždycky mi vytuhne u cisterničky, položím jí do postýlky a je po spaní. Tak už jsem to od osmi udělala asi 10x a už mě to opravdu ale opravdu nebaví.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 23:34
- Nahlásit
Martina
si to užij
já sem satanku naučila že se naji kolem 22 a pak nějak usne na ruce: v postýlce moc ne
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 07:55
- Nahlásit
sarax
tak jsem ten včerejšek holčičce odpustila sice usnula asi v půl dvanáctý, ale spala až do půl sedmý, jenom jsem k ní v noci jednou vstala a dala dudlík, takže paráda. Jinak taky usíná kolem desáté i když jí vykoupu třeba v sedm. Ale mě to tak vyhovuje, proč by spala, když já tady musím kmitat, to radši ať spí až se i já chystám do postele ne?
pak nějak usne na ruce: v postýlce moc ne
tak já se zatím snažím, aby usnula v postýlce, ale když jí něco zlobí tak jí vezmu. Kolikrát si říkám v noci, že by bylo pohodlnější jí udrndat v náručí, ale zatím oddolávám a asi tak 20x k ní vstanu než usne. Já si totiž první holku naučila uspávat na sobě, jako břicho na břicho a ona pak jinak nechtěla usínat. Takže to byla pakárna a toho se chci tentokrát vyvarovat. No uvidíme jak to půjde. Ale nejlepší manžel, ten když hlídá, tak jí frkne do sedačky do auta a houpe a houpe a houpe. Tak to jsem zatrhla.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:09
- Nahlásit
Ahoj holky,
Martina
Dorotka je kočka, a je hodná že tě nechala trošku vispat.
Dneska v noci opět poslíčci jako blázen vůbec jsem nespala trochu uklidím a jdu si lehnout jsem jak po flámu
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:32
- Nahlásit
Martina
Ale nejlepší manžel, ten když hlídá, tak jí frkne do sedačky do auta a houpe a houpe a houpe
ono je vůbec zvláštní jak jsou v tom momentě chlapi vynalézaví a umí si poradit aby ty dětičky byly zticha a oni s něma neměli tolik práce.
Já si pamatuju, že jsem kdysi šla k holiči a manžel hlídal kluky. Bylo jim v té době cca 4 a 2 roky. Když byli doma se mnou tak byl bordel v pokojíčku, věčně se rvali a furt něco a když jsem se vrátila od holiče, tak mě nejdříve zarazilo hrobové ticho v bytě. Šla jsem jak myška do pokojíčku a kluci si hráli s autíčkama, v pokoji vzorný pořádek a manža si v kuchyni vykuřoval. Jsem se ho ptala co jim udělal a on, že nic, že se spolu dohodli No přiznám se, že dál jsem raději nepátrala. Kluci ho doslova žrali a to je nikdy ani neseřval, já doma byla vždycky za toho zlého a bylo mi to prd platné.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 09:35
- Nahlásit
monika
Kluci ho doslova žrali a to je nikdy ani neseřval, já doma byla vždycky za toho zlého a bylo mi to prd platné.
Tak tak je to u nás, jen stím rozdílem že kluka mám jen jednoho(zatím)
Prostě jsou chlapi autorita
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:20
- Nahlásit
Martina
mno juá měla obě děti braný doost u huby
takže mazlím trošku no...a kdžy jí dám do postýlky tak ona brečí a já vydržím nejdýl pír minut...pak jí vezmu sednu si držím jí..během 5 minut spí a dám jí zpět
monika
Jsem se ho ptala co jim udělal a on, že nic, že se spolu dohodli
to by mě dralo ale vono to tak je ..matky ječej a děti z nich maj prču a otec zavelí a fungujou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:26
- Nahlásit
sarax
Jak je na tom Vikča s ramínkem, už v pořádku?
Jinak máme doma rozmarodíno, tak raději nejezděte, aby jste něco nechytili. Jitka má chřipku a já od ní chytla rýmu, Martin taky prská.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:27
- Nahlásit
monika
u nás teda slovo tatínka neplatilo, za to maminky ano....začíná se to ale měnit pubertou, i když mladá poslouchá daleko víc než kluk
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:50
- Nahlásit
brut
Taky nějak marodíme, Martin už od minulího týdne kašle a má rýmu, dneska měl jet na plavání tak jsem ho nechala doma, a mě začíná pálit nosohltan tak to vypadá na rýmu.
Holky plodová voda je narůžovělá? už od 12v noci mi trošku teče už mám třetí vložku, dlouho nic a pak najednou takový nečekaný šplouch, ale hodně to není.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:55
- Nahlásit
Petra
hele už sakra jistě že když je v pořádku je i růžová..to píšou všude..a pokud ti odtéká se do hájíčka zbal a jdi s tou vložkou k doktorovi..oni to zjistí..zapomněla sem čím...to by asi věděla Neesi ale polejou vložku a zjistí jestli je to voda...jako nehodláš čekat jen tak doma???pokud ti odtéká voda a je to voda už tě nechají ve špitále neb se musí do 24 hodin odrodit...je nebezpečí infekce a tak...tohle sem si všechno hledala na netu před porodem
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:02
- Nahlásit
sarax
jsaně že nechci čekat doma a na netu jsem to všechno hledala ale chtěla jsem ještě vědět co na to vy zkušené matky. Díky jdu se vykoupat a jedem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:06
- Nahlásit
Petra
hele vem tu "jetou"vložku...páč cos říkala nheteče to pořád tak at to maj z čeho poznat..pokud tě tam nechaj písni smsku Brut at víme držím palce
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:08
- Nahlásit
sarax
jasně vemu ji s sebou, díky napíšu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:16
- Nahlásit
týýýý jo, Petro, už jsi asi pryč, ale držíme všechno co se dá. Ať to máš rychle za sebou.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:42
- Nahlásit
Petra
myslíme na tebe a držíme všechny palce i tlapky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:07
- Nahlásit
Petra
taky se přidávám.... hlavně v klidu, je lepší udělat planý poplach než čekat a odrodit po cestě, takže držíme palečky a jak dorazí smska, tak hned písnu sem
|