Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 945 . 946 . 947 . 948 . 949 . 950 . 951 . 952 . 953 . 954 . 955 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:54
- Nahlásit

Fajka
čibuk a klošová

to je poddruch, to vyhubim zároveň!

Na kloše stačí difusil

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:57
- Nahlásit

tak sem si ted vyposlelchla jak si rodiče od švagrový byli přo štěníka berňáka..no nadšený, švagrová vyprávěla jak tam měli hafo kotců a těch plemen! šiby+ několik vrhů,bígloše, labradory (ted nějak nejsou nemůžou udat štěnata) berňáky a bůh ví co ještě bo nepoznala plemena...
sem myslela že mě švihne..
štěně tutu krásné malinkaté ani né 7 týdnů staré, nestandartně zbarvené ale při předávce jim ho vykoupali aby nesmrdělo a nebylo vod bahna

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 11:59
- Nahlásit

brut
růžová, růžová ta je ta nejlepší, růžovou, růžuvou tu já mám rád

eště že nežehlím
tyvago já musím.... bo sem dostala od čífa darem žehličku s modrým displejem! no chápeš co to je???? to přede nemůžu nechat ležet ladem

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:06
- Nahlásit

PetraK
katastrofa, zrada, konec světa!!

a bude hůř zas to BLBNE

psalas, žes jednou měla
no jo, ale to nebylo na vánoce

a na počítadle to nende?
ne, bo můj pičítač Amidamaru je totálně v hajzlu!!! Tam jen nastartovat systém trvá HODINU, votvírání prohlížeče zrovna tak a s Týví kartou se nebaví vůbec

Tak holt letos zas jen kucí germánský se budou muset snažit
vy ani ty rachejtle nepotřebujete

Fajka
o je fpoho furt nám zbejvá čibuk a klošová

vod kdy chceš bejt klošová?

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:07
- Nahlásit

Fajka
bo sem dostala od čífa darem žehličku s modrým displejem!

ts, mě teda obvykle technický kravinky celkem rajcujou, ale žehlička i kdyby blikala svítila a tancovala mě teda rajcovat nebude nikdá

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:09
- Nahlásit

inu
no dyž bude fajfka mrtvá tak co nadělám musím se teleportovat do čibuka v nejhorším případku do kloše

mě teda obvykle technický kravinky celkem rajcujou, ale žehlička i kdyby blikala svítila a tancovala mě teda rajcovat nebude nikdá
mě nerajcuje ani žehlička ani displej !

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:11
- Nahlásit

inu
brůtofko, kdyby byly, chceš????
URČITĚ !!!!!! Pokud by byly tak vem prosím od každé jednu - dvě( podle počtu druhů)...a hned dej vědět číslo účtu, ať ti pošlu korunky, aby si je měla obratem .... dííííííík

Ohledně Vánoc.... u nás se slaví kvůli dětem, i když ti dva už jsou velcí, ale nejmladšímu je jen 13. Navíc já mám atmosféru ráda a taky mám ráda "vůně" vánoc... vanilku, jehličí atd. Je to divný, ale neslavím je kvůli žádnému narození, protože stejně je trochu posunuté a vlastně slavíme v době, kdy se dřív slavili pohanské svátky.
Věnec mám několik let - slaměný, který zdobím sušenýma plátkama pomeranče, jablek, skořicí ... dávám pár větviček z jedle a svíčky. Ostatně svíčky máme naprosto všude, stejně jako skořici a další přírodní vůně, těsně před Štědrým dnem zdobím větvičky jedle ve váze a to je slaměnýma a dřevěnýma ozdobama popř. plátkama jablek, oříškama.
Jinak byt nezdobím, protože Svinííí se všechno moc líbí a ničí to nebo alespoň okusuje
Jo a stromeček musí být přírodní a plný dřevěných, slaměných a skleněných ozdob ( a ty musí být buď průhledné nebo barevné, ale mixem barev )... jediný ústupek který dělám je stříbrný řetěz a "třepení" taky stříbrný, aby to vypadalo jako zasněžený. Jo a nepoužívám kvůli kočce a psům klasické svíčky, ale elektrické různé tvary

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:13
- Nahlásit

Fajka
švagrová vyprávěla jak tam měli hafo kotců a těch plemen! šiby+ několik vrhů,bígloše, labradory (ted nějak nejsou nemůžou udat štěnata) berňáky a bůh ví co ještě bo nepoznala plemena...
se ti nedivím, bych na tom byla stejně

štěně tutu krásné malinkaté ani né 7 týdnů staré, nestandartně zbarvené ale při předávce jim ho vykoupali aby nesmrdělo a nebylo vod bahna
ještě lepší

tyvago já musím.... bo sem dostala od čífa darem žehličku s modrým displejem! no chápeš co to je????
chápu, že díky tomu musíš žehlit... já hlásám, že žehlička není potřebná, raději vysavač

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:19
- Nahlásit

inu
mě teda obvykle technický kravinky celkem rajcujou, ale žehlička i kdyby blikala svítila a tancovala mě teda rajcovat nebude nikdá
mám to stejně

Fajka
tě chápu ... jednu mám doma a leží ve skříňce odkud se vyndavá dvakrát do roka

Inuita
Linecké... babička:
42dkg hladké mouky
28dkg másla
14dkg cukru moučka
3 žloutky
1 vanilkový cukr

Linecké ....teta:
75dkg hladké mouky
50dkg másla
25dkg moučkového cukru
1 vejce
vanilkový cukr
trocha mléka + citron. kůra

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:19
- Nahlásit

Fajka
musím se teleportovat do čibuka v nejhorším případku do kloše

ty voe, vona bude mít šest noch

tak co tak nadšeně žehlíš???

brut
Pokud by byly tak vem prosím od každé jednu - dvě( podle počtu druhů)...a hned dej vědět číslo účtu, ať ti pošlu korunky, aby si je měla obratem .... dííííííík

a jaký chceš velikostě? Jinak fakt doporučuju víc kusů, bo jinak to vyboucháváš sto let jeden plech

i když ti dva už jsou velcí, ale nejmladšímu je jen 13.
ty máš tři harantí? já myslela, že jen dvě?

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:21
- Nahlásit

brut
Linecké... babička:

a kerý je lepčí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:29
- Nahlásit

brut
chápu, že díky tomu musíš žehlit... já hlásám, že žehlička není potřebná, raději vysavač

a tak sem to měla hásky vymyšlený...mamině se rozbila tak aby ušetřila sem jí dala tu svojí...pak sem dva roky vybírala a žádná se mě pochopitelně nelíbila nesplnovala požadafky...no a pak jednou snad v makru nebo kde měli předváděcí akci na tudle s diplejem sem myslela že mě šlehne
nic naplat moje sténání že se vobejdu i bez ní

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:31
- Nahlásit

inu
jaký chceš velikostě? Jinak fakt doporučuju víc kusů, bo jinak to vyboucháváš sto let jeden plech
pokud by byly ty malinký, tak ty a když ne, tak tu větší, co jsi měla na fotce a určitě jich budu chtít postupně víc od jednoho druhu, abych se u toho nezbláznila

ty máš tři harantí? já myslela, že je
moji sou ti dva starší, nejmladší je mužskýho

a kerý je lepčí?
já dělám ten první, holt babi je babi

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:32
- Nahlásit

Fajka
předváděcí akci na tudle s diplejem

ty seš roura! Taky jsi mohla tušit, že dysplej je splnitelnej požadavek
Kdyby sis navyfrněla, že musí umět přijít na zavolání a uvařit kafe, tak bys dneska měla klííít

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:33
- Nahlásit

brut
, tak tu větší

tu větší nebo úplně tu největší, co mám?

nejmladší je mužskýho
k tomu se nehlásíš, có?

já dělám ten první, holt babi je babi

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:33
- Nahlásit

Fajka
tak sem to měla hásky vymyšlený...
hezkýý ,tak nežehli a nech jí ve skříni, příště čííífa ani nenapadne aby ti kupoval něco, co nechceš

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:35
- Nahlásit

inu
brut
Linecké... babička:
a kerý je lepčí?

No já si doteď svátky užívala v klidu a navozovala jsem atmosféru podobnou vánocům s kamarádem, kdy jsme seděli u buřtguláše, krafali s ostatníma a bylo to prostě úžasný.
Jenže dítě si zaslouží klasičtější vánoce a tak zatim trochu tápu v tom, co zachovat, co přidat a co ubrat.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:36
- Nahlásit

inu
tu větší nebo úplně tu největší, co mám?
tu větší... největší neodhadnu velikost ( i u tý, co mám od tebe sem myslela, že je větší než ve skutečnosti je) a nebo to nechám na tobě, což bude nejlepší

k tomu se nehlásíš, có?
ale hlásím , jen on je u mámy ... a navíc s ním máme dost starostí na to, aby si ho člověk nevšímal

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:36
- Nahlásit

brut

Tak jsem se vrátila z kontroly a mám další dávku atb.

do.... háje , no tos to tím výletem vylepšila asi

růžová, růžová ta je ta nejlepší, růžovou, růžuvou tu já mám rád

sem nevěděla že plánuješ sebevraždu , to tě ty další ATB tak sebraly ?

magooor

sem je nezdobila a neslepovala, to až tetkon nějak.

díky za foto

von je boží a jméno?? No ehm, ehm..... šak ty víš

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:39
- Nahlásit

kachna_
No já si doteď svátky užívala v klidu a navozovala jsem atmosféru podobnou vánocům s kamarádem, kdy jsme seděli u buřtguláše, krafali s ostatníma a bylo to prostě úžasný
šak nikde není psáno, že musíte mít kapra a salát ani to, že nemůžeš sedět s kámošema a kafrat

Jenže dítě si zaslouží klasičtější vánoce a tak zatim trochu tápu v tom, co zachovat, co přidat a co ubrat.
ne že bych ti chtěla radit, ale po zkušenostech od dětí ze školy a školky, tak bych nějak ošéfovala cukroví a stromek, páč o tom děti všude mluvěj a je to pro ně dost důležitý ( mimo dárků samozřejmě). To ostatní už tak neberou a časem jsou rádi i za různé vyjímky oproti ostatním...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:40
- Nahlásit

žíšmarjá, já tady měla rozepsanej jeden příspěvek pro brůtici a voni popsaly mezitim deset stránek

Fajka

tak sem si ted vyposlelchla jak si rodiče od švagrový byli přo štěníka berňáka.

no prima

o přede nemůžu nechat ležet ladem

můžeš, naprosto můžeš. no a nebo.... s ní může žehlit číiff, dyby měl pocit, že je nevyužitá

inu

a bude hůř zas to BLBNE
budem se muset vrátit do dob dopisůch

no jo, ale to nebylo na vánoce
no a co, podružnej detajl

a s Týví kartou se nebaví vůbec
aha. A Kuboj?
a nebo na CD aspoň něco.

vy ani ty rachejtle nepotřebujete

a máš vlastně pravdu. navíc vo ty se postarám já svým pobytem v kuchyni

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

inu
ty seš roura! Taky jsi mohla tušit, že dysplej je splnitelnej požadavek
ale já požadafky nespecifikovala já furt jen ta né tahle né tahle už vůbec nééé a pak djdem kolem tý debilní akce a číf zařve TO JE VONA!!!!
a mohla sem křečet co sem chtěla..i dyby nežehlila tak to bude vona...krz ten dispej ..chápeš ?
brut
tak nežehli a nech jí ve skříni, p
říště čííífa ani nenapadne aby ti kupoval něco, co nechceš

hmmmmm napadne třá šicí stroj...
edit: pochopitelně taky s displejem ....

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:42
- Nahlásit

kachna_

jestli chceš radu vod omezený imunity, která si leccos eště pamatuje, tak do určitýho věku mě víc tankovala atmosféra, tj. světýlka, barvy, příbuzní, rodina. Od jistýho věku byly důležitější dárky. A teď na starý kolena mě to netankuje vůůůbec

Normálně pro malou naplánujte něco hezkýho: svítící stromek, jestli máš poblíž řeku, tak procházku za labutěma, nějakej ten dárek a tak.

brut
ejvětší neodhadnu velikost
máš ta u toho vyfocenou fixu

jen on je u mámy
jo tááák

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:42
- Nahlásit

inu

technický kravinky celkem rajcujou

božebože nebudu psát co bych chtěla, nebudu poooomoct!

Fajka

leportovat do čibuka v nejhorším případku do koše

do koše tě teleportuju já

no taky proto sem ti fčera na radu Inu poslala ten emajl

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:44
- Nahlásit

PetraK
taky proto sem ti fčera na radu Inu poslala ten emajl
kerej?
nestíhám..muším pryyyč tak kdybych vás tu už nezastihla tak heské vékend přeju

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:45
- Nahlásit

PetraK
budem se muset vrátit do dob dopisůch

no, tak to při rychlosti český počty vidím fatálně

aha. A Kuboj?
Kuboj bude doma u rodičůch, já budu doma u rodičůch.. společný Vánoce se v podstatě nekonaj...

Fajka
číf zařve TO JE VONA!!!!

číf může řvát třá haleluja abrakadabra, ale když žehlit odmítá, tak do toho nemá co kecat

.krz ten dispej ..chápeš ?
a na co je jako dysplej důležitej?

PetraK
Člen
- Nahlásit

inu

ty voe, vona bude mít šest noch

a ty budeš mít pohřep!!!
zahrajem ti něco pěknýho, hudbu budu vybírat já!

tak co tak nadšeně žehlíš???
no protože je ouhla, ne?

brut
Člen
- Nahlásit

PetraK
do.... háje , no tos to tím výletem vylepšila a
trošičku sem to neodhadla...ale nechlubila sem se, že sem porušila léčebný program

sem nevěděla že plánuješ sebevraždu , to tě ty další ATB tak sebraly ?
šak ti tak slušela, že jí už máš určitě ráda ... jo a první rada kterou sem dostala na barvení, tak nikdy ne do moc teplý vody, protože se ráda vlna scuckává, takže bych řekla, že za studena bude nejlepší.... jen ještě zjistím která, aby dobře kryla

sem je nezdobila a neslepovala, to až tetkon nějak.
to nevadí, páč mít dva druhy upečený v půlce listopadu značí magoooora

von je boží
tak to sem moc ráda

a jméno?? No ehm, ehm..... šak ty víš
takže zůstalo pracovní ... včera sem šila žlutýho a Brůtíkovec měl záchvat smíchu, když viděl, jak urovnávám budoucí hlavičku

inu
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:48
- Nahlásit

PetraK
božebože nebudu psát co bych chtěla, nebudu

hele, vo tvý supermegaultra sbíječce nebyla řeč

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:48
- Nahlásit

kachna_

dětský, prostě dětský vánočky- žádný vyšilování -ale hodně tajemství, světýlek , zvoneček co sám zazvoní, vůně purpůůůry /no ostatně to možná vynech tu purpuru, ať na štědrej den nehasíš jako já / a hlavně klid.

<< 1 ... 945 . 946 . 947 . 948 . 949 . 950 . 951 . 952 . 953 . 954 . 955 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání