Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 09:56
- Nahlásit

vlk
.jedině že bych ji kousla do péérdele.
brou chuť

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:13
- Nahlásit

Dobré ránko dámy

Ještě jsem nezačala péct, páč mám doma cérku a musela jsem jí vyřídit vyšetření u doktorky... na tu blbku v sobotu spadly dva pytle ( 15kg) s kukuřicí a od tý doby je jí blbě. Že by si ale došla k doktorovi jí ani nenapadlo Po kom to dítě je, by mně moc zajímalo ....

Fajka
no ale tím se ti to drobátko komplikuje
drobátko?

inu
obecný název pro chuchvalce bordelu, nacházející se nejčastěji na odlehlých místech jako je podpostel, podskříň a podobně
naštěstí nemám podskříň, podpostel atd. takže jsem bez nějakých prapodivných mrch ..... stačí mi sousedi z obou stran baráku

PetraK
no ,kdybych u toho používala rozum a ne duši, tak nezpůsobuje, ale duše měla přednost
takže vyhrála ta masochistka

ty vado to je spolek tohle jedna má urajíru další si barví vejce..... čeho já se tady ešče dočkám?
raději to nechtěj vědět

Jo a vejce sem nakonec nebarvila, páč jsem měla dva mooooc důležitý telefouny a nezbyl na vejce čas... takže na řadu přijdou za chvíli ( jen co nasypu všechny přísady do pekárny)

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:17
- Nahlásit

brut

blbku v sobotu spadly dva pytle ( 15kg) s kukuřicí a od tý doby je jí blbě

do háje!!! No dej vědět, jo??

ale duše měla přednost
takže vyhrála ta masochistka

panebože!! Takhle to zní hrozně!! To neeeeeeeeee!

raději to nechtěj vědě

někdy lepší nevědět, to je fakt

vlk

.jedině že bych ji kousla do péérdele..

a proč ne? Blbý je, že užs přezubila, takže nemáš patřičný jehličky

Jo a vejce sem nakonec nebarvila,

...nedáte-li malovaný, dejte aspoň bílý..... tak na co se s tim barvit, ne?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:23
- Nahlásit

PetraK
já NE! TO BRŮTOFKA! Ta je prodojená jak duchna. Já jen jednou!
tssssssssssssssssssssssssss, včéra jste to náhodou byla vy, kdo potřeboval sušit gaťky a dával je na okno u kanclíku
No a večír to bylo s močákem co... no cooooooo?
Myslím, že vedete na skore

Jinak dámy, musím říct, že mám velkou kliku, páč jsem byla těsně před zapnutím počítače na hajzlíku, jinak bych ty gaťky sušila též.... co ste to tu včera večír dělaly? Co příspěvek, to perla ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:30
- Nahlásit

brut

včéra jste to náhodou byla vy

ale JEN JEDNOU, dežto vy furt máte prtky na šňůře a sušíte

No a večír to bylo s močákem co... no cooooooo

vo tom jááá nic nevim

Jinak dámy, musím říct, že mám velkou kliku, páč jsem byla těsně před zapnutím počítače na hajzlíku, jinak bych ty gaťky sušila též

no a máme to tady!!

Hele pani nevzpomenete si?? Jak jsem vám loni psala vo tom libečku? Esli neni na ledviny? Sem psala Jabloni u Ledvinovýho Otika, že si ale nejsem jistá, vy si asi nepamatujete co?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:32
- Nahlásit

vlk
koukám, že Yumišátko zkouší, co vydržíš? Neříkala jsi, že ti končí dovča a půjdeš do práce?

PetraK
do háje!!! No dej vědět, jo??
dám.... jen doufám, že to bude jen něco malýho a ne nějakej průser, páč jinak dostane ještě nakládačku ode mně

panebože!! Takhle to zní hrozně!! To neeeeeeeeee!
to máš blbý... to nezamluvíš

nedáte-li malovaný, dejte aspoň bílý..... tak na co se s tim barvit, ne?
já potřebuju vyzkoušet to vyškrabování nebo spíš vybrušování... jinak bych vejce nebarvila, nejsem magor

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:35
- Nahlásit

brut

Neříkala jsi, že ti končí dovča a půjdeš do práce?

fůůůj si hnusně cynickááááá

spadly jí ty pytle na makovici? ježiš to je fakt blbka, držim palce

to máš blbý..

to vim no. To taky vysvětluje, proč mám teda furt pořezaný třeba ruce , že jo

nejsem magor

Neee?? OPRAVDU NEE??

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:40
- Nahlásit

PetraK
ale JEN JEDNOU, dežto vy furt máte prtky na šňůře a sušíte
je rovnou peru, páč by jinak zaváněly .....

vo tom jááá nic nevim
vy nic a všichni okolo jóó, páč to klofáte do písí? Trochu divné...

no a máme to tady!!
sem byla přetím, tak sem nic nemusela sušit

Hele pani nevzpomenete si?? Jak jsem vám loni psala vo tom libečku? Esli neni na ledviny? Sem psala Jabloni u Ledvinovýho Otika, že si ale nejsem jistá, vy si asi nepamatujete co?
libeček je stejně jako list petržele a celeru močopudný, takže se silice z něj používají do různých urologických čajů....

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:44
- Nahlásit

PetraK
fůůůj si hnusně cynickááááá
néééé, spíš malinkato škodolibá....

spadly jí ty pytle na makovici? ježiš to je fakt blbka, držim palce
právě, že na makovici a teď se jí motá palice, občas se jí dělají mžitky před očima a bleje, když udělá prudký pohyb ..... mám strach, aby neměla hnutou krční páteř....

to vim no. To taky vysvětluje, proč mám teda furt pořezaný třeba ruce , že jo
bingooooooooooooooo .... ale to by jsi se měla někde léčit, páč sebepoškozování je nemoc duše

Neee?? OPRAVDU NEE??
nikdy!!!!

Jdu strčit přísady do pekárny a pak se tu objevím..... cca za 15 min

inu
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 10:55
- Nahlásit

ale ale ale, co to tady čtu?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:13
- Nahlásit

Už jsem tu.... těsto v pekárně, na druhou várku vše odvážené a připravené. tak teď už zbývají jen obarvit vejce.... a vymyslet oběd.

inu
ale ale ale, co to tady čtu?

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:29
- Nahlásit

brut
Neříkala jsi, že ti končí dovča a půjdeš do práce?
...jojo v sobotu pofičím, se těšim jak si tam nááádherně vodpočinu....

PetraK
Blbý je, že užs přezubila, takže nemáš patřičný jehličky
...ale ten vlčí skus co máám.... ale netřeba, huš je to vzhůru a žere koberec....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 11:55
- Nahlásit

vlk

ale netřeba, huš je to vzhůru a žere koberec....

to se tak někdo má!ušetří za žrádlo!

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:02
- Nahlásit

PetraK
to se tak někdo má!ušetří za žrádlo!
... když jí stačí koberec, tak co bych utrácela.... kuřátkový prsíčka si sežeru sama....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:11
- Nahlásit

vlk

kuřátkový prsíčka si sežeru sama.

VIVAT VETAMIKS

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:16
- Nahlásit

vlk
ale netřeba, huš je to vzhůru a žere koberec....
to je nová výživová strategie nebo jen nedostatek minulé výchovy ( myslím fenky)?

Sviňa mi právě rozcupovala sáček s vanilkovým cukrem a řádně s ním posypala podlahu, navíc překlopila odměřené mlíko a ještě se v něm prošla Chtěla jsem jí koupat až po Velikonocích, tak má holt smůlu a do sprcháče půjde už dneska ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:19
- Nahlásit

brut

a do sprcháče půjde už dneska

nevděk světem vládne. Nebohá chtěla přiložit tlapky k dílu /nemůže za to, že jako bloncka je naprosto tupá! / a za odměnu ji namočej

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:28
- Nahlásit

PetraK
Nebohá chtěla přiložit tlapky k dílu /nemůže za to, že jako bloncka je naprosto tupá! / a za odměnu ji namočej
máš pravdu, přecedo ..... je to tupá bloncka, takže jí asi udělím milost ( ale jen díky tvé nepatrné přímluvě)

Jdu vyndat těsto a připravit další várku....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:38
- Nahlásit

brut

Jdu vyndat těsto a připravit další várku..

bacha na kočku, páč .... curiosity killed the cat!

( ale jen díky tvé nepatrné přímluvě)

do háje, dobrej skutek, to mi to doma dole spočítaj

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:38
- Nahlásit

PetraK
VIVAT VETAMIKS
...tydle sou z normálního obchodu, dneska máme jen masovej den bez příloh tak ať je to slušný masiko.....

brut
to je nová výživová strategie nebo jen nedostatek minulé výchovy ( myslím fenky)?
před tím se pohybovali na dlaždičkách, takže koberec by pro ni měl bejt lukcuc, ale evidentně néjni....

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:42
- Nahlásit

.... si od rána říkám, že je mi nějaká zima a čekám, kdy sepne topení. No a teprve teď mi došlo, že jsem ho včera dopoledne stáhla na minimum, aby nespínalo, když mám otevřený okno..... no a zapomněla jsem ho samozřejmě vrátit do původní polohy....

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:48
- Nahlásit

PetraK
bacha na kočku, páč .... curiosity killed the cat!
kočka je zavřená na chodbě a uraženě hnípe v pelíšku

do háje, dobrej skutek, to mi to doma dole spočítaj
jóóó, to holt muší bejt

vlk
před tím se pohybovali na dlaždičkách, takže koberec by pro ni měl bejt lukcuc, ale evidentně néjni....
si mi něco připomněla..... když k nám přišla piraňa, tak první dva dny spala s náma v obýváku, kde jako v jediný místnosti máme koberec ( ne na dlouho, doufám). Byla zvyklá na prkenou podlahu nebo na hlínu... No a v noci slyším, jak rotuje po kuchyni, tak se zvednu, kouknu a ona došla do prostřed obýváku a začala čůrat. Sem vylítla jak péro z gauče, popadla piraňu, proběhla s ní okolo zkoprnělýho Bruta a šupla jí ven.... Od tý doby nenávidí koberec a než by na něm spala, tak se raději napáskuje do mý postele a zahrabe se do deky, aby nebyla vidět ( naštěstí koberec nedemoluje) a dělá, že vlastně vůbec neexistuje

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 12:56
- Nahlásit

PetraK
tak holka jde na rtg krční páteře, dostala límec a nějaké léky. V pátek si má zavolat pro výsledek rtg a teprve od něj se bude odvíjet nějaká další léčba i kontrola. Jinak dostala vynadáno, že měla přijít už v pondělí a ne to odkládat, protože si tím mohla způsobit trvalejší následky. Taky dostala lístek do práce s oznámením úrazu a dalšíma nezbytnostma.... už jsem klidnější...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:02
- Nahlásit

vlk

dneska máme jen masovej den bez příloh tak ať je to slušný masiko.....

jistě,taky bych nejedla nějaký nevychovaný maso

brut

si od rána říkám, že je mi nějaká zima a čekám, kdy sepne topení. No a teprve teď mi došlo, že jsem ho včera dopoledne stáhla na minimum, aby nespínalo, když mám otevřený okno..... no a zapomněla jsem ho samozřejmě vrátit do původní polohy.

spíš než topení, by to chtělo, aby to někomu seplo v hlavěěě a pak se směj nebohý kočičí bloncce

uraženě hnípe v pelíšku

se jí nedivim, ale jak je vidět, na každýho jednou dojdee

tak holka jde na rtg krční páteře, dostala límec a nějaké léky

tak já držím palce, ať je rtg v pohodě.

stalo se jí to v práci?

už jsem klidnější...

chápu. To je dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:03
- Nahlásit

brut

Od tý doby nenávidí koberec a

pipinkáááá malinkááá

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:09
- Nahlásit

brut
jako v jediný místnosti máme koberec ( ne na dlouho, doufám).
...taky nejsem kobercovej typ, všude mám dlažbu bo bydlíme v záplavový oblasti ale pod konferákem a kolem postele mám takový ty zbytkový koberce když čék vstane bosou nohou než se trefí do papučky aby nenastyd..... vona na nich leží ráda, ale zároveň má nutkavou touhu je párat a vokusovat.... naštěstí na ně nečůrá...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:09
- Nahlásit

PetraK
spíš než topení, by to chtělo, aby to někomu seplo v hlavěěě
viď? si říkám, že zítřejší odjezd je už nezbytnou nutností... potřebuju vysadit a koukat do zeleného

pak se směj nebohý kočičí bloncce
já na rozdíl od ní nejsem blbá .... teda doufám

se jí nedivim, ale jak je vidět, na každýho jednou dojdee
ona vyhození za dveře bere jako děsnou újmu na zdraví a na těle, takže pak lítá po chodbě, řve jak prorvaný Slapy, skáče na všechny dveře ( a že jich v tý chodbě je...). Nakonec se uklidní a jde hnípat.... ovšem do večera se mnou mluvit nebude...

tak já držím palce, ať je rtg v pohodě.
stalo se jí to v práci?

jj, v práci... snad už to bude dobrý. Hlavně má dneska odjet na chatu a pokud vím, tak široko daleko nikdo není, lidi začnou jezdit až zítra.... tak budu mít alespoň klidnější noc..

pipinkáááá malinkááá
kráčmera je to a ne pipinkááá

Jdu dát další těsto do pekrány....

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:10
- Nahlásit

PetraK
jistě,taky bych nejedla nějaký nevychovaný maso
...no vidíš.... tak přece ho nebudu dávat těm ubohejm němejm tvářím....

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:28
- Nahlásit

vlk

. tak přece ho nebudu dávat těm ubohejm němejm tvářím.

jistě. Zvlášť, když už se vobsloužili sami, němý tváře jedny

brut

že zítřejší odjezd je už nezbytnou nutností.

ty jo Chocholoušek je koukám, dost flexibilní, hnedle našli místo

nejsem blbá ..... teda doufám

neni to trochu nadsazený vzhledem k tomu topení?

ovšem do večera se mnou mluvit nebude

to máš za to!
jj, v práci... snad už to bude dobrý

takže prac. úraz?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 13:36
- Nahlásit

vlk
taky nejsem kobercovej typ, všude mám dlažbu bo bydlíme v záplavový oblasti
tohle byla jedna z věcí, kterou jsem doma hlásila jako velmi důležitou... nekopovat barák v záplavové oblasti. problém je, že to člověk většinou těžko odhadne, takže jsem zvýšila požadavek na: Ne blízko potoka, říčky, řeky a když už, tak na kopci, nesmí být nad barákem rybník či nějaká nádrž ( myslela jsem tím, že nesmí být barák pod úrovní ) a hlavně se musí dát dohledat, jestli v těch místech někdy byl přirozený tok vody.... Mužskej je naštěstí natolik rozumnej, že mé požadavky nekomentoval a přijal za své....

pod konferákem a kolem postele mám takový ty zbytkový koberce když čék vstane bosou nohou než se trefí do papučky aby nenastyd....
ano, takhle to mám na chatě... jen materiál je rákos... moc oblíbená bašta všech našich psů

vona na nich leží ráda, ale zároveň má nutkavou touhu je párat a vokusovat.... naštěstí na ně nečůrá...
Denynka blahé paměti začala okusovat koberec v kuchyni... takovou předložku, tchýně o ní zakopla a bylo po okusování

<< 1 ... 603 . 604 . 605 . 606 . 607 . 608 . 609 . 610 . 611 . 612 . 613 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání