| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:17
- Nahlásit
inu
no zas mi přece nebude obléhat barák celej měsíc.... i když vlastně až na ňáký letáky mi pošta nechodííííí....
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:22
- Nahlásit
vlk
no zas mi přece nebude obléhat barák celej měsíc
pani, já bych to viděla tak na rok ale nechcu strašit
až na ňáký letáky mi pošta nechodííííí...
huž je to tady ))
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:22
- Nahlásit
Ad myši- účinná pouze lehce nechutná pastička- kyblík s vodou, musí být jen tak do poloviny. Přes kyblík upevnit tyčku a na ní protáčející se plechovku od piva namazanou něčím dobrým- např. sádlem,nutelou apod. Myši se v kýblu utopí. Není to extra humánní, ale účinné to je a nehrozí, že se zraní nějaké jiné zvíře. Ono kočka taky není extra humánní verze likvidace myší.
brut Nemáš ty náhodou australáky ?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:29
- Nahlásit
inu
..hele moje holčička bude hodná a bude mě poslouchat ( až tady budu brečet, že je to neposlušná mrcha, tak nepřipomínat) takže ty katastrofické scénáře nehrozííí.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:30
- Nahlásit
Hyena
..dobrej nápad, při nejbližší příležitosti si koupím pixlu piva a vyzkouším....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:31
- Nahlásit
vlk
šiba je kapku podivnej tvor a hračky a kousací věci si vybírá zásadně sama.... a pokud má možnost zdrhat tak to bude dělat, prostě sou už takový....
taky to zjistili.....v první chvíli se jim děsně líbila apokud by se nenašel majitel, tak si jí chtěli nechat. Ve chvíli, kdy jim zlikvidovala půl dveří, tak nějak ochladli a přemýšleli, jak jí zabezpečit po dobu, kdy budou ve škole a v práci
S tím zdrháním máš pravdu.... majitel jim to vysvětloval stejně .... nakonec tvrdil, že se šibinka dostane i z kotce, takže není prostě v jeho silách jí uhlídat a navíc jí v okolí všichni znají
Hyena
Nemáš ty náhodou australáky ?
jj, plesnivci jsou fakt skvělí...ale většinou takovéhle ptákoviny vymýšlí piraňa, Brut jí sekunduje řevem
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:36 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
brut
no pokud by měli šibu od mala tak většinou neničí.... stačí pár netradičních hraček, svázaný starý ponožky do uzlu, starej ručník, pár plyšáků.... myslím že ty dveře zničila spíš ze stresu, že je zavřená... zvlášť když je navyklá na určitou volnost
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:45
- Nahlásit
vlk
až tady budu brečet, že je to neposlušná mrcha, tak nepřipomínat
co mě to jen připomíná... co mě to jen připomíná
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:53
- Nahlásit
inu
co mě to jen připomíná... co mě to jen připomíná
..já nevím ??? Co ?????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 11:54
- Nahlásit
vlk
myslím že ty dveře zničila spíš ze stresu, že je zavřená... zvlášť když je navyklá na určitou volnost
taky si myslím, ale do dneška si dveře neopravili... prý je to památka na jednu nádhernou, ale šílenou čubinku
stačí pár netradičních hraček, svázaný starý ponožky do uzlu, starej ručník, pár plyšáků....
vidíš, tohle jim můžu poradit zároveň s tím, že by si šibinku měli pořídit (ovšem pak k nim nějaký čas nepojedu, abych nedostala koštětem hned mezi dveřma)
hele moje holčička bude hodná a bude mě poslouchat ( až tady budu brečet, že je to neposlušná mrcha, tak nepřipomínat) takže ty katastrofické scénáře nehrozííí.....
hahahaha ....si počkám a budu se velmi bavit
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:02
- Nahlásit
brut
vidíš, tohle jim můžu poradit zároveň s tím, že by si šibinku měli pořídit (ovšem pak k nim nějaký čas nepojedu, abych nedostala koštětem hned mezi dveřma)
Při nejhorším jim pdostrčíš na hlídání piraňu. Budou ti následně velmi vděčni, žes jim doporučila šibu, bo si jim taky mohla doporučit něco mnohem,mnohem strašnějšího
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:02
- Nahlásit
brut
hahahaha ....si počkám a budu se velmi bavit
..no vzhledem k tomu že už mám dvě takže přesně vím do čeho jdu, takže se budu bavit i já......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:04
- Nahlásit
Hyena
brut
jim taky mohla doporučit něco mnohem,mnohem strašnějšího
..něco mnohem modřejšího a mnohem pruhovatějšího
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:08
- Nahlásit
Fajka
a nebo tak
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:11
- Nahlásit
čus lidí, je tu spolek chcíplejch a marodů? se hlásim do davu
dovolila jsem si vybrati přesčasy a dnes a zítra se válím doma za účelem zbavit se střevních potíží, které mě navštívily a nehodlají mě opustit neb je jim u mě zjevně dobře
jak se máte a co novýho???? prosím o výcuc, páč jsem tu nebyla ani nepamatuju - nějak není poslední dobou nálada
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:15
- Nahlásit
Janiii
čus beználadová chcíplino! co si to kde zasejc uhnala?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:23
- Nahlásit
huuf. Lidi lítám tu jak urvanej vagón po nádraží
brut
ale dneska je mi o fousek lííííííp
čikovná holka ale........ neměla bys tolik pít...... páč pak to dopadne takhle vidím všechno co dávaj z olympiády... něco i dvakrát
jo Piraňa není vůbec blbá
vlk
katastrofické scénáře nehrozííí.....
samozřejmě!!!
jbat
no... čéka... bylo mu tak 70... t
doufám, že to není barák duchů
možná? kdo ví??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:25
- Nahlásit
Janiii
a hele ju, absentérku, to se nejdřív musí posejřit, aby přišla
hele zkus se domluvit s Inu - vona včera byla pro živočišný uhlí, či co
jinak ale teda vinšuju, ať je Ti co nejdřív dobře.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:30
- Nahlásit
koukněte mě někdo do kalendáře prosííím...kolikátej je tenhle tejden????
Díííík
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:32
- Nahlásit
Fajka
7. tejden
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:34
- Nahlásit
čus beználadová chcíplino! co si to kde zasejc uhnala?
hale nevim, asi nějakej bacil, páč tlumočník taky včera lítal, ale ten je už OK - já lítala v pátek a od tý doby se žaludek nějak nechce srovnat - dala jsem si dietku, ale po každým jídle žaludek teda pěkně cejtim
holky, jak moc velký svinstvo je Prednison?
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:34
- Nahlásit
brý den celý den,
tak mám čiči vykastrovanou, probouzí se akorát z narkózy, je to velkej bojovník, vypadá jak chodicí zombie.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 12:36
- Nahlásit
Janiii
dííííík
hale nevim, asi nějakej bacil, páč tlumočník taky včera lítal, ale ten je už OK - já lítala v pátek a od tý doby se žaludek nějak nechce srovnat - dala jsem si dietku, ale po každým jídle žaludek teda pěkně cejtim
asi něco lítá vzduchem tak opatrně piškutky a zasejc bude líp...uvidíš..
holky, jak moc velký svinstvo je Prednison
tak největší odborní na to tu je určo INU... hned jak sem jukne tak huvidíš její reakce
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 14:37
- Nahlásit
Fajka
olky, jak moc velký svinstvo je Prednison
tak největší odborní na to tu je určo INU... hned jak sem jukne tak huvidíš její reakce
Pani, určo myslíte Prednison? Bo ten "můj" utrejch se jmenoval Pregnyl
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 14:40
- Nahlásit
ale jinak co jsem koukla na příbalovou informaci k Prednisonu...
URL
tak jestli chcete znát můj skromnej názor, tak sračka
Všechno, co má v názvu "steroidní" je z dlouhodobýho hlediska svinstvo, zvlášť na pajšl
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 14:53
- Nahlásit
inu
díky pani
|
inu
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 14:55
- Nahlásit
Janiii
nevim, jestli je za co
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 15:03
- Nahlásit
inu
pošlu info dál, právě to "dlouhodobý hledisko" tady v tom případě neni asi moc aktuální
chjo, lidičky važte si zdraví svých hafanů
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 15:04
- Nahlásit
Janiii
co vás trápí pani?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2010 15:07