Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1701 . 1702 . 1703 . 1704 . 1705 . 1706 . 1707 . 1708 . 1709 . 1710 . 1711 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 12:56
- Nahlásit

Fajka
.

všecko bo nevodpovídaj na emílky a tak vůbec mě sejřej
ale včera sem poslal urgenci tak se snad pochlapěj !

štvou mě páč tim pádem ten dárek nemůže nosit. no jestli nevodpověděj, tak nezbyde asi nic jinýho, než jít ke zlatníkoj, esli by s tim něco neuměl udělat, jináč nevim.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:00
- Nahlásit

PetraK
štvou mě páč tim pádem ten dárek nemůže nosit. no jestli nevodpověděj, tak nezbyde asi nic jinýho, než jít ke zlatníkoj, esli by s tim něco neuměl udělat, jináč nevim.

jo me to čtve taky a mrzí ještě víc chjooo ještě vydržte pani !

Hyena
A dobře dělá...já si hnedlinko vod pohledu říkala, že von bude inteligentní a vnímavej člověk
no spíš bych řekla že má svoje zkušenosti se hyjenama už

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:02
- Nahlásit

fujtajxl ted sem koukala co se na nás žene a kujva to zas u nás bé sněhu že se ani nevyhrabem z garáže
doprčic vemte si ten sních někdo u ná už je dávno DOST!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:03
- Nahlásit

Fajka.

a mrzí ještě

sim tě proč?? s váma to nemá nic společnýho, naopak mi pomáháš. Mě naopak mrzí, že tě musim otravovat.... takže koukám, že jsme urmzený vobě

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:08
- Nahlásit

PetraK

sim tě proč?? s váma

bo sme ti poradili abys vzala ten větčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:12
- Nahlásit

Fajka
doprčic vemte si ten sních někdo u

šak já bych ho brala! ale tu nic, a nic a nic. Pražáci to všivě asi bojkotujou, nechcou ho tu. lidi si libujou, jaká je to pěkná zima letos

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:13
- Nahlásit

Fajka

bo sme ti poradili abys vzala ten větčí

no pani, poradit sice můžete, ale konečný rozhodnutí jsem dala přeci já.
Kdyby ty sajrajti spolupracovali, mohlo už to dávno bejt.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:35
- Nahlásit

PetraK
bych ho brala! ale tu nic, a nic a nic. Pražáci to
tadyk máš tak se aspoň pokochej ! a máš to bez bolavejch zad vod házení !

Kdyby ty sajrajti spolupracovali, mohlo už to dávno bejt
vzhledem k tomu že snima spolupracuju už 15 let tak prostě vím jaký některý jsou a dost mě to sejří jako

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
jo pani !!!!!
já sem napnutá jak guma u spoďárů !!! tam to (víte co ) má vyjít už 26.1 !!!!

tož až pudete 26 do prásé tak to vem te přes víte co !! vy chodíte dřívějc do práce tak budu čekat na info

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:42
- Nahlásit

Fajka
tadyk máš tak se aspoň pokochej

jéžiši!!!! to je krásá vesmírná!!!!

vzhledem k tomu že snima spolupracuju už 15 let tak prostě vím
no já s nima právě doposaváde měla samý dobrý zkušenostě, narozdíl vod ostatních národůch.
tak to vem te přes víte co

myslíte jako přes butku, žejo??
vemu

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:48
- Nahlásit

PetraK
no já s nima právě doposaváde měla samý dobrý zkušenostě, narozdíl vod ostatních národůch.

no jooo ty si vovlivněná ramštajnama to je jednou jasný

myslíte jako přes butku, žejo??
vemu

jo přes butku!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 13:55
- Nahlásit

Fajka

no jooo ty si vovlivněná ramštajnama to je jednou jasný

já? ramštajnama?? nesmysl. S nima nemám vůbec nic společnýho! Já a ramštajni?? proboha! jak Tě to mohlo napadnout?? nechápu, fakt.

já náhodou myslela svou předchozí pracovní kariéru v mezinárodní stěhovací branži, kdy pracůvat s germánama bylo cajk, kdežto když to vezmu napříč evropkou - to sem se kolikrát narozčilovala dost.

jo přes butku!

tak dobrááá!

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
já? ramštajnama?? nesmysl. S nima nemám vůbec nic společnýho! Já a ramštajni?? proboha! jak Tě to mohlo napadnout??
nooo jako že si spíš pamatuješ to dobrý nebo to lepčí a nebo si snima nespolupracovala tak natěsno jako já bo když kolikrát vidim jak s náma jednaj a zametaj tak mě to čtve
ale neni to třeba jenom k mojí osobě třá můj bratr tam studoval měl snima napůl firmu a hovoři narozdíl vodemě naprosto dokonale a jak s nim vymetli a už poněkolikátý no hamba hamba a to přitom on je fakt férovej , pracovitej schopnej ale některý dojčlandi jsou halt všehoschopný

ejch vobraťme list nebo se naseru .... řidič už dneska nepřijede tak se načtvávat nemá smysl

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:11
- Nahlásit

UAAAAAAAAAAAAAAAAA JSEM BEZ NETUUUUUUU
Je jen dole v restauraci, ktera je ale v nedeli a pondeli zavrena.. by jednoho vomyli jako Na pokoji nemam ani posranou televizi, to je fakt bomba.. a ja debil sem si nestahla zadny serialy ze ano, pac sem koukala na web penzionu a vypadalo to, ze jako bude vse bez problemu. Echjo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:14
- Nahlásit

Fajka

nespolupracovala tak natěsno jako já

no to asi ne a co na to Číííf???

jak s náma jednaj a zametaj

no, možná to bylo daný tím, že jsme vlastně byli nadnárodní společnost, že jsme nebyli jen z čech,ale celosvětová s pobočkou po všech státech a tedy i v čechách. Ale je fakt že někdy - ale to obecně, někdo ze zákazníků (odkudkoliv), to dokázal dát najevo.

některý dojčlandi jsou halt všehoschopný

tak jako to už se ukázalo několikrát a češi si při tom vždycky tu držku natloukli.

e načtvávat nemá smysl

dnes ne, ale příště. ale to bude lepší nenačtvávat sebe, ale tak jako Fajfčičku zlehýnka... a pak... jejda, vona praskla karabinka....

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:15
- Nahlásit

Mathea

UAAAAAAAAAAAAAAAAA JSEM BEZ NETUUUUUUU

na tady máš !

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:16
- Nahlásit

Mathea

ani posranou televizi,

víš, co dyby ta televize měla bejt posraná- tak nejni vo co stát. Smrdělo by ti to v pokoji.

ktera je ale v nedeli a pondeli zavrena.

tak si rozhovory naštěluj aspoň nejvíc na neděli a pindělí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
no to asi ne a co na to Číííf???
ani se neptej děvenko!!!

tím, že jsme vlastně byli nadnárodní společnost, že jsme nebyli jen z čech
samo jak kde a jak kdo ...ale já mám ty zkušenosti spíšejc negativní , na druhou stranu máme jednu německou firmu co na nás nedá dopustit ...
no jo..někdy je třeba si nafackovat sám sobě aby se čék probral a držel si drobný odstup bo mám zkušenostě že třá jedem měsím byli schopný mluvit vo tom jak se postaví barák a rozjede velká pobočka a spřádali se plány na budoucnost a druhej měsíc přišla výpověď že rušej komplet čelou pobočku
jen tak z ničehoš nic..což mě teda jako férový nepřipadá kor dyž je tam zaměstnanejch 20 lidí...

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:26
- Nahlásit

Fajka
BUbaaaaaaaaaaaa, ale hrozne!!!

Esuska
Sem zjistila, ze tv muzu mit.. za 500 za DEN!!!!!

A rozhovory nemuzu stelovat, to zalezi na tom, jak budou moct lidi... ale prej jako bych pak mohla i na vyjezd primo do Prazice

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:30
- Nahlásit

Chááá FIFINO - MÁM TO!

CO DÁŠ?? / esli řekneš, že mi dáš přes držku, tak ten odkaz nevydám /

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:33
- Nahlásit

Fajka

ani se neptej děvenko!!

no ale já se právě PTÁM!

n tak z ničehoš nic..což mě teda jako férový nepřipadá kor dyž je tam zaměstnanejch 20 lidí.

no cooo, dyk sou to jen český kusofky

Mathea
. za 500 za DEN!!!!

za pětistofku?? posranou televizi?? kam ten svět spěje!

vyjezd primo do Prazice.

joooo??? a kdy?

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:45
- Nahlásit

PetraK
No jako petikilo za tyvy fakt nechapu tezce... Uz si domlouvam, aby mi nekdo z Prazaku, co znam, dovalil nejaky filmy.

Kdy nevim, to se budu rpipadne jeste domlouvat jak a co. Ale rikala, ze to navic bude uplen nova lokalita, takze bych do toho asi sla, ale jeste uvidim, jak to bude vychazet casove.. Je toho vseho nejak moc.

A HURAA, BRACHA MI SEM ZEJTRA S PSIKAMA PRIVEZE I SPOUSTU FILMU

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:53
- Nahlásit

Mathea
Kdy nevim, to se budu rpipadne jeste domlouvat jak a co

tak pak dej vědít.

koukala jsem na to, jede to tam od nás tak asi 3/4 plus tak 20 minut, abych se dostala na metro.

sem si říkala že bychom mohli v těch Horno Počo sem

http://www.mapy.cz/#q=horn%C3%AD%20po%C4%8Dernice% 20&x=14.632543&y=50.099803&z=12&l=15&t=s

do toho lesa za dálnicí na H.K.

I SPOUSTU FILMU

budeš kuldůrně vyžilá

Mathea
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:56
- Nahlásit

PetraK
Jasne ze dam

Hele misto mi je sumak, ja Vas proste naberu na Cernaku (coz bude prdel) a pak uz je to jedno

Jen abych nebyla spis vyzita ty jo..

A balim to tu a jdu makat, ble, humus pocasi, humus humus humus, vubec tu z toho nejsem nadsena.. zlatej Nymburk, to byl penzion jedna parada ty jo. No nif, co bolo, to bolo

Tak zatim a dej vedit jak a co

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 14:57
- Nahlásit

Fajka
PetraK
nebo si snima nespolupracovala tak natěsno jako já bo když kolikrát vidim jak s náma jednaj a zametaj tak mě to čtve
ale neni to třeba jenom k mojí osobě třá můj bratr tam studoval měl snima napůl firmu a hovoři narozdíl vodemě naprosto dokonale a jak s nim vymetli a už poněkolikátý no hamba hamba

mám tam část rodiny a nikdo z nich není z jednání dojčlandu nadšenej a to mají jejich občanství ... raději jednají s náma než s dojčlandem, při všech našich problémech je to tu alespoň trochu "lidštější".

brut
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 15:00
- Nahlásit

Mathea
teda koukám, že info o penzionku "lehce" pokulhává. Ještě, že ti brácha mimo chlupáčů přiveze i filmíky, aby ses neukousala nudou a nebo nepřespala

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 15:21
- Nahlásit

JUCHÉÉÉ

http://zpravy.idnes.cz/v-luzici-ziji-vlci-smecky-d o-cech-zavitaji-brzy-tvrdi-odbornici-psd-/domaci.a spx?c=A120119_1718874_liberec-zpravy_oks

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 15:56
- Nahlásit

PetraK
jéééééééééééééééééééé tak nejen že nemůžu s háravou Fajuš do vsi ted už ani do lesůch no ale dyby něco tak to svedem na jelito žáno

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 16:01
- Nahlásit

Fajka

Kombinace Fajfky s vlčím taťkou by byla rozhodně neodolatelná

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 16:08
- Nahlásit

Fujtajbl!! Rano krasne bilo a chumelilo, ted prso-snehuje, teplo je, taje to, bleeeeeeee...
PetraK
Chááá FIFINO - MÁM TO!

CO DÁŠ??

NAVAL!!!! Okamzite a strelhbite!!! Jak si to dohledala??
A nevim, co bys tak chtela? Tohle by ti mohlo stacit, ni?

<< 1 ... 1701 . 1702 . 1703 . 1704 . 1705 . 1706 . 1707 . 1708 . 1709 . 1710 . 1711 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání