Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Velký knírač - ano či ne
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 09:36
- Nahlásit

Bobulka
Nemůžeš čekat od majitelů kníračů, že Ti budou pořízení kníra vymlouvat
Jinak pokud Ti nevadí její věk, tak bych se za ní prostě jela podívat....(jak je na tom se socializací)

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 09:52
- Nahlásit

tak bych se za ní prostě jela podívat....(jak je na tom se socializací)
nebo alespoň bych chtěla vidět fotky, z toho se dá taky trošku poznat, prostředí apod.

Bobulka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:07
- Nahlásit

Terri
Nečekám vymlouvání pořízení knírače, ale podstatné rady co a jak.
Podívat se určitě pojedem. Sice je to dálka, ale co se dá dělat, když jsme z konce světa
Amir
Fotku jsem viděla jen jednu a to tu s inzerátem na sbazaru. A z toho se moc nepozná.

Bobulka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:09
- Nahlásit

Ještě poraďte, prosím. Pokud tam pojedeme se podívat, mám brát holky s sebou?

Baileys
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:16
- Nahlásit

Amir:
no, já tedy s chovatelem ve skratce mluvila v sobotu!
Ad CHS Venduno-osobně pokud chci jen kamarádku VK, šáhnu tam.... Viděla jsem fenku z toho vrhu p+s VK,ale jen ležela,tito lidi jí mají odmala, ALE!!! asi jí uvidím ve středu,chtějí začít aspoň nějaké základy ve výcviku

Bobulka:
na fotky bych vůůůbec nesázela, pošlu ti takové, že si budeš myslet,že jsou to mistři světa
Vem si hračku, vem si rušivý předmět, tleskej, dívej se, jak reaguje, vem jí ven-snad ti to chovatel dovolí,protože ona je doma a ve smečce!!!! A že tam je MNOHO psů, o tom ani neuvažuj!!
Nastartuj poblíž auto. Žádné extrémní strašení. Jen nedej na to,kdyby to bylo náááhodou špatné, že se z toho to zvíře dostane!
Počítej s tím, že ho chceš do bytu, tudíž bydlíte v nějakém provozu.
Jsem zvědavá...
Odkud jste?????

Bobulka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 10:20
- Nahlásit

Baileys
Děkuji moc za rady. Ještě jsem takhle nikdy psa nevybírala, pokaždé jsem se k němu dostala tak nějak náhodou.
Jsme z Chebu.

Lexa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 12:10
- Nahlásit

Bobulka
no,nase prvni VK se k nam dostala v 6 mesicich (nebo v 7?) - a v pohode.
A ted mame jeste voriska-asocialka,take se k nam dostal asi v 6 mesicich - no,jde to hoooooodne pomalu,ale prece jen se neco zlepsuje.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 12:13
- Nahlásit

Bobulka
A psy s sebou neber. Musíš se věnovat jí

Bobulka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 15:08
- Nahlásit

Ještě jednou moc děkuji za rady a názory.
Musím vyčkat příznivé konstelace hvězd a znovu to probem s přítelem
Jinak určitě dám vědět jak to dopadlo.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 15:19
- Nahlásit

Bobulka
A pošli pak fotky (když to dopadne "pro" )

Bobulka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 15:26
- Nahlásit

Terri
Jasně, s tím počítám. Vždyť si to zasloužíte za skvělé poradenství

Baileys
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 15:27
- Nahlásit

Lexa:
nedostala ses k tomu p.p., co máš za jedince?????

Bobulka:
noo, blíže k vám o ničem jiném a starším nevím...
jedině tedy toto.... a ta fenka CHS Venduno

Baileys
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 17:28
- Nahlásit

Tak mám info od chovatelky, že fena ještě je, stáhla inzeráty, že by si jí i nechali, popř ,kdyby se iozval někdo rozumný!
Tudíž jde vidět, že fena je v dobrém stavu, a to jak psychicky, v povaze, tak i v exteréru.
kontakt: CHS Venduno

Lexa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:41
- Nahlásit

Baileys
ne,ja se stromecku zbavim az kolem Velikonoc.Jinak ona neni z CR.Ale az to PP vystracham,poskytnu uplne informace.Fotku muzu poslat mejlem,kdyby nekdo chtel.

Lexa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:51
- Nahlásit

Baileys
Bobulka
Ja jsem vlastne cely pribeh o premnozeni VK v nasi rodine uz tady jednou vypravela - je to bud "Shanime pejska" nebo "Tak ho mame doma...Help!",tak se muzete mrknout.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 18:58
- Nahlásit

Lexa
Fotku muzu poslat mejlem,kdyby nekdo chtel.
Já chci

Lexa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:01
- Nahlásit

Terri
Tak zkusim,ale potrva to tak 30 - 40 minut

Lexa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:29
- Nahlásit

Terri
uz to tam mas,ale jenom jednu,strasne to trva

irenaa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:29
- Nahlásit

Ahoj,
my jsme teď před vánocema přítelovým rodičům přivezli černého VK a musím říct,že je to naprosto kouzelné stvoření. Původně taky uvažovali nad pepř a sůl,který měl půl roku a žil v kotci, ale po mém rozhovoru s poradkyní chovu, co se týká DKK pepřáků u nás jsme to nakonec vzdali. A taky jsme se báli špatné socializace a toho, že pejsek nebude zvyklý na venčení mimo dům. Nakonec jsem ráda, pejsek má teď skoro 4 měsíce, řekne si, když chce ven a je hrozně učenlivý. Sama mám 2 maďarské ohaře a to prostě nejde srovnat. Oni jsou hrozní pošuci a ten VK je elegance sama, takový rozumný a klidný pejsek.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:40 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Lexa
Mi taky Podívám se na to zítra z práce Díky.

irenaa
VK je elegance sama, takový rozumný a klidný pejsek.
Tý jo, a fakt máš VK? Ne, to není myšleno špatně A jakého teda máš, když už Lexu "znásiňujem" o rodokmen

Lexa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:42
- Nahlásit

irenaa
a ten VK je elegance sama, takový rozumný a klidný pejsek.

Ta nase,kdyz byla mladsi,mela krasny zvyk - jakmile jsem ji pustila z voditka,s silenym (ale fakt silenym) revem vystrelila,ritila se neuveritelnou rychlosti,po asi 50 metrech se zastavila - a silenou rychlosti letela zpatky.Samozrejme,nestihala zastavita vyhnout se srazce.Takze kdyz jsem byla uz "hodne tehotna",prochazka vypadala takhle - vylezly jsme z baraku,po uzke cesticce dosly ke sloupu,ja ho objala ,jednou rukou odepla voditko,pockala,az moje zlaticko udela o svoje "sileny kolecko" - a pak jsme v klidu pokracovaly.Jenze to jsem si neuvedomila,ze hned vedle je domov duchodcu.A tak,po par dnech "absence",kdy fenulu vencil manzel,jsem byla prekvapena naprosto necekanym vykrikem:"Jeeee,jak je to mozny,my jsme si mysleli,ze jste uz porodila!".Uplne neznamy dedek.Tak jsem se ptala,odkud mme zna,a on na to,ze se vzdycky vecer jdou podivat z okna,jak vencim pejska,pry je to hrozna sranda,a jak mne nevideli,tak s mysleli,ze uz mam mimco.Pry mi cely domov duchodcu drzel palce
Tolik k vyjadreni o rozumnem a klidnem VK

Lexa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 19:44
- Nahlásit

Terri
Tý jo, a fakt máš VK?
no take jsem se divila...
irenaa
jen to neber ve zlym,my je take milujeme

Baileys
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:08
- Nahlásit

Lexa:
tak nemáš náhodou Slovenku??Když není z ČR???

Irenaa:
Tak nám písni, kam jste pro štěndo jeli??

irenaa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:17
- Nahlásit

Pejska nemám já, ale přítelovi rodiče, jmenuje se Druppy z Bedýnky a paní chovatelka je z Havířova. Já nevím, možná to je tím, že mám dva maďarské ohaře a to jsou opravdu největší blázni, jaké znám, tak se mi zdá VK úplný kliďas. Samozřejmě si poblbne s naším mlaďochem, ale stačí mu 15, 20 minut a je úplně hotový. Nejvíc se mi líbí, že často jenom tak sedí na boku a kouká kolem sebe, to je úplně úžasné. Já to od zrzounů neznám, staršího máme od jeho roka, ale mladší, který má 18 měsíců, byl štěńátko jako z hororu. Vůbec nespal, pořád něco vymýšlel a že by jenom tak nečinně seděl, to vůbec neexitovalo. Když usnul, chodili jsme po špičkách a skoro se mi vždycky chtělo brečet dojetím, že si ho konečně můžu v klidu prohlídnout Když jsme teď pro Deniska(Druppyho) jeli, připravila jsem se jak na souboj, celé auto obalené dekama, hračky, aby kousal do nich a ne do mě, piškotky a já nevím, co všechno. Dali jsme ho do auta a on tam seděl, pak se prošel po sedadle tam a zpátky, pak si zase sedl a koukal. A koukal tak dalších 120 km, prostě pohoda, byla jsem z toho úplně nemocná. Když jsme vezli našeho maďara, celou cestu nepříčetně ječel, což mu mimochodem zůstalo, všechno a všechny kousal a skákal po autě. Tak nevím....

irenaa
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:19
- Nahlásit

Lexa

LucieS
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:41
- Nahlásit

irenaa
úžasný popis

Jenom poznámka trošku mimo VK. Dispozice k DKK se přece dají zjistit z RTG už v těch 6 měsících, ne? Navíc dědičnost není všechno a u každého psa bude myslím výsledek RTG dost ve hvězdách. To je sázka do loterie. Jinak co by u některých plemen dali za 2/2.

A k tomu věku. 6 měsíců není nic ztraceného, pokud tedy nejsou zavření na metru čtverečním. Aspoň odpadnou štěňátkovské povinnosti.

Jeď se na ni "jenom" podívat, vím, jak to dopadá .

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 08:59 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Lexa
To dělá můj torpédoborec taky, vyrazíme, on čeká na povel "volno" (přes cestu) a pak tryskoletem udělá pár kol kolem sousedovic zahrady Ale naštěstí je něžný, to rodičovic Arnold to do mně klidně napere...
Ale domov důchodců tu nemáme ovšem s větším břichem...no to jsem taky zvědavá

irenaa
Tak to jo A fajn, že Ti takový VK vyhovuje, s našimi "dalšími maďary" plus to, že to kouše jak může a je to tvrdohlavé až hrůza by ses nejspíš vydala zpět k chovatelce

Baileys
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 10:26
- Nahlásit

Irenaa
viděla jsem nějaké sourozence, měli by to být moc, moc hezcí jedinci,že je tak klidný k tomu taky sedí, ale myslím si a mám pocit,že právě tato nátura bude rodičům vyhovovat....
(i když bohužel díky těmto a mnohem více chovů VK se dostává a dostal v pracovní použitelnosti tam, kde je...!!)

Terri
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:35
- Nahlásit

Baileys
VK se dostává a dostal v pracovní použitelnosti tam, kde je...!!)
No jo, poptávka/nabídka. Holt se budem muset smířit s tím, že VK bude za chvíli pouze mazlík. Si ale neumím představit, že bych si pořídila Malinu, to bych nechtěla ani náhodou

Baileys
Člen
# Zasláno: 16 Led 2007 11:42
- Nahlásit

Terri
Noo, ty máš aspoň toho X% VK!!! a tím pádem i mírně šmrncnutého kolem povahy BOM

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání