Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zvuky paneláku-jak na ně zvyknout?!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mmartin
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2006 09:17
- Nahlásit

nika00
No záleží na tom, jakou stanici si jim naladila

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:47
- Nahlásit

nove hlaseni:
hlasim tedy, ze nepomohlo ani zapnute radio a jimmy udelal oper dva nove zarezy do jiz opravene zdi ...hajzl!

Jandula
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 10:59
- Nahlásit

nika00
budete teď o víkendu doma? Jestli jo, tak zkoušej znovu celou akci od počátku jak se štěndem, tj. odejít, když je klid, vrátit se a pochválit... když není klid, chvilku vyčkat a vejít a ignorace

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:03
- Nahlásit

Jandula
budem...ja to vlastne takhle delam furt...kdyz jdu s odpadkama..atd..nevim podle ceho soudi...ale nelikviduje to kazdy den..proste jen nekdy...ted jsem vypozorovala ze to udelal jen po vikendu...

podle me je mozny, ze o vikendu si zvykne na to ze jsme spolu vlastne 24hod nonstop a je desna prca...a pak se mu pondeli zda dlouhy...
vcera sem prisla..sla jsem do kuchyne..jen jsem sahla na ten zarez a koukam na nej...on nasadil vykuleny ocicka, dole vyjety belmo, usi sklopeny, ocas schovanej a bricho na zemi a lisal se mi z bote.hajzl to moc dobre vi...
kdyz pridu a je vse ok...jasaaaam chvaaaalim a dostane kosticku

Mmartin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:05
- Nahlásit

nika00
no, máš na ten rychlokurz 3 volné dny Jinak bych to s těma opravama nepřeháněl, dokud blbne, znám to z vlastní zkušenosti... Ale z tvého popisu jsem vydedukoval, že místo štěkání škrábe na zeď, tak aspoň něco pozitivního

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:06
- Nahlásit

Mmartin
no aspon si teda na stekani nikdo uz nestezoval...
opravy neprehanime...jen to musime zamaskovat..kdyby naaahodou pani majitelka chtela zkontrolavat stav bytu...

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2006 11:10
- Nahlásit

nika00
tak rocky i orry prave po vikendu nedelaj (skoro) zadnou neplechu protoze dohanej spankovy deficit z vikendu kdy vlastne cely den jsou v pohotovisti aby neprisli o nejakou srandu

nika00
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 09:47
- Nahlásit

Nove hlaseni-zadna stiznost, zed v pohode...ale pelech na kusy...

Mmartin
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:32
- Nahlásit

nika00
Tak vidíš, věci se dostávají do normálu My už jsme pelech zrušili, máme 2 deky z Ikey

nika00
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 10:34
- Nahlásit

Mmartin
jjojo
my deku nemuzem..oni ji nesnesou...furt ji pod sebou skrabou...asi moc hreje, bo co...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2006 11:28
- Nahlásit

nika00
Máme taky deku z Ikei a to povlečenou do starých povlaků. Brut i Denyna v pohodě, ale jak jim jí nechám jen volně, tak jí shrnou pod sebe

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:34
- Nahlásit

tak jo...ten zbytek pelechu, ktery predevcirem prezil..na vcerejsek uz z nej moc nezbylo....byl zbaven veskereho molitanu, ktery byl rozptylen po cele kuchyni a nyni je to jen vacek

co me ceka dnes?

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:49
- Nahlásit

nika00
no prece hodnej pejsek

Mmartin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:55
- Nahlásit

nika00
no záleží, co je pod tím pelechem... Typuju lino?

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 09:58
- Nahlásit

Mmartin
ta kto my měli Level 1 (můj název "začátečník") vysypaný odpadky, strhaný tapety kam až to šlo , Level 2 (mírně pokročilý) - lišty od lina všecky pryč,kabely,co vedly podd nima vytahaný na chodbu,co to šlo (např 1 televize byla přitáhlá až ke dveřím pokoje,páč mi pes tahal za kabel od kabelovky ) Level 3 (profík) sundaný lino až na holej beton(nebo panel,bo co to je) a botník na kousky

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:06
- Nahlásit

Mmartin
no jasne ze lino....ten pelech je (byl) takovej prenosnej ovalek..uz jen ovalek jako vypln..neb ty okraje sezral uz davno..

Mar3
tak to my sme uz profesionalove...doma znicil taky vse....oloupal komplet omitku, vyrval lino az na beton, dalsi prilepeny lino vytrhal..koberec rozkousal uprostred mistnosti...u vchodovejch dveri vyskrabal diru, to ze znicil nekolik bot uz ani nepocitam, nohy od stolu a on lavice uz taky neresim...
jsem rada ze ted v pronajatym byte zatim udelal jen ryhy do zdi a rozskubal pelech...
nevim jak bych jim vysvetlovala misto lina beton

Mar3
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:14
- Nahlásit

nika00
jo,tak koberec ještě nesnědl,ale jednou molitan (hrozně mi mlátil polohovací rošt vo takovej ten kříž co je pod roštem v posteli,tak sme ho obalili tenkým molitanem, a v pohodě (n oa druhej den koukám co to ten pes kadí . . . s hrůzou pak letím domů....a rošt byl zase holej )

nika00
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 10:25
- Nahlásit

Mar3
proste se mu nelibil..to se da pochopit

Katka52
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 13:07
- Nahlásit

Mrkněte se na nějaké rady zde, je to celkem obsáhlý článek: https://www.elektro-obojky.cz/Tema/radime/protiste kaci-obojek-navod-k-pouziti-a-jeho-funkce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 17:31
- Nahlásit

po jedenácti letech tento odkaz již jistě nepotřebují... Potřebujete to vy - umístění neplacené reklamy se jistě hodí...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání