Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Destruktivní nálada
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2005 14:03
- Nahlásit

Jéé, matraci nám rozkousal taky. Když byl malý štěně, tak jsme bydleli v bytě a do ložnice jsme měli jenom zašupovačky. Takže jsme zavřeli a po návratu (cca 2 hodiny) štěně leželo v posteli, televize zapnutá a totální binec všude kolem.
Ale taky jsme to přežili . Psi jsou opravdu děsně chytří a vynalézaví.

Alča
# Zasláno: 29 Dub 2005 18:15
- Nahlásit

Jo matraci má ten náš divoch na účtě taky. Naši mi odmítli koupit novou, tak mi teď z postele čouhají dráty. Jsme v paneláku, takže do kotce ho dát nemůžu. A do klece bych ho asi dát nedokázala, jsem totiž taky blbá a taky mi ho je líto. Je to hrozný závislák a dost ho vezme už to, že odejdu a kdybych ho zavřela do klece, asi by zkolaboval. No a taky na klec nemám, ony takové klece nejsou zrovna nejlevnější. No budu doufat, že se časem trochu uklidní...

Anonymní
# Zasláno: 29 Dub 2005 19:42
- Nahlásit

Tak vás tady všechny obdivuji,co necháte svoje mazlíčky zničit.Když se začala u mého psa projevovat tato destruktivní povaha,hned jsen zakoupila klec.Pejsek do ní dostal pelíšek,kovové misky na vodu a granulky,svoje hračky a kostičky.Ze začátku jsme mu toto místo chválili,krmili jsme ho tam a lehávali u něj a rychle si zvykl.Když chtěl spát,sám si do ní vlezl.Zavřená dvířka měl jen tehdy,když jsme nebyli doma.To jsme ze začátku vyndavali i pelíšek a nechávali kus koberce.Sice klec něco stála,ale vyplatila se.Když pes odrostl,klec jsme ještě dobře prodali a byl o ní zájem.Pro veliké psy jsem vyděla pěkné přepravky do letadla.Jsou sice drahé,ale to matrace,peřiny nebo boty taky.Samozřejmě čím větší,tím lepší.A musím říct,že mi jako chudák pes nepřipadal,naopak jsem se s ním po příchodu mohla pomazlit a nemusela jsem ho trestat.

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2005 10:20
- Nahlásit

Hmm, jak to tak čtu...
Náš pes nikdy nic nezničil. Mimo vlastního okousaného pelíšku, který se mu prve nezdál. Samozřejmě rozkouskoval spousty hraček, to také stojí hodně peněz, ale to pokládám za normální.

Náš předchozí roztrhal ovčí a kančí kožešinu, poškrábal zeď, rozlomil věšák... ale to snad byla všechno naše chyba, ne?

Docela také nechápu, jaktože vám pesani všechno ničí. Vy je necháte?

Alča
# Zasláno: 30 Dub 2005 15:16
- Nahlásit

Nic jiného mi nezbývá Klec si kvůli financím nemůžu dovolit. Kdybych mohla, možná bych o tom uvažovala, ale přijde mi to hrozný, držet ho celý den v kleci, která je většinou žalostně malých rozměrů. Pes se tam ani moc nemůže hýbat, leda tak se točit do kolečka nebo okusovat mříže, a z toho by ten můj asi za chvíli zešílel. Potřebuje mít možnost se aspoň trochu rozhýbat, což můj prostorný pokoj umožňuje, klec však nikoli.

Břetislava
# Zasláno: 30 Dub 2005 15:36
- Nahlásit

Souhlasím s Alčou. A i když dám všechno z dosahu psa, tak stejně něco zničil .. ať to byly tapety, lino ... to jsou prostě věci, které dát z dosahu nejdou. No náš pes si už udělal z chodby takový "pokojík", jaký se líbí jemu - bohužel jenom jemu Počkáme, až bude mít tak 2 roky a pak si z toho uděláme zase pěknou chodbu.

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2005 17:09
- Nahlásit

Přidám něco úsměvného - jednou jsme na chvíli odešli a psa nechali v kuchyni, kde má druhý pelíšek, ale bývá tam jen s námi. Když jsme se vrátili, pes byl jako vždy velmi velmi hodný. Jednou totiž dostal pořádně sprda, když si vzal a sežral ze stolu celou kačenu.
A najednou, na stole jsme měli misky a talíře s připravenými večeřemi - všechno v pořádku, ale u každé byly dvě tlapky, jak se na ně musel podívat...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání