| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 10:29
- Nahlásit
Jandula
Rozmáčknu v ubrousku a spláchnu do WC, takže zamorduju a ještě utopím.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 10:51
- Nahlásit
Já ty hnusáky taky splachuju do záchodu.....někde jsem četla, že se klíšťata nemají pálit - že z nich při tom vychází ten jejich nebezpečný obsah....
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 10:58
- Nahlásit
Ja nevim, ja zas slysela, ze se nemaji mackat v ubrouscich, ale maji se bud spalit nebo utopit.Tak nevim...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 11:02
- Nahlásit
To sou právě ty protichůdný info, který jsem dostala i já.
Takže zatím mačkám a pak splachuju, ale hnusí se mi to. Dneska když jsem našla už toho odpadlýho hned po ránu, no měla jsem co dělat...
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 11:06
- Nahlásit
No, já bych řekla, že problém mačkaní jejen v tom, že se ti může dostat nějaký bordel třeba do záděr. Jestli mačkáte tak, že je klíště obalené ze všech stran a nemá šanci vycáknout přímo na vás, tak v čem je problém? Já tedy doteď pálila - zabalila jsem do kousku novin a hodila do krbových kamen, takže na mě také nic vylítnout nemohlo. Co budu dělat teď, když jsem se přestěhovala - asi topit, no
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 11:15
- Nahlásit
hlavně ty hnusáky musíme likvidovat včas, když je najdeme, ať už na psovi nebo na sobě.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 11:46
- Nahlásit
Evik
No jo, jenže u tý mojí malý potvůrky to není tak jednoduchý...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Dub 2005 12:49
- Nahlásit
Jandulo, máš u sebe ještě návod od Kiltixu? Teď mi známá říkala, že se tam prý píše něco v tom smyslu, že trvá cca týden, než obojek začne naplno fungovat!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 15 Dub 2005 13:08
- Nahlásit
Anonymní
Jo, to jsem cetla, ale uz ho má třetí týden a stále se na ní lepí klíšťáci. Taky se tam píše, že klíště se sice může vyskytnout, ale prý nesaje krev. No to by mě zajímalo, čím tedy bylo nasátý, když bylo veliký jak...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2005 13:19
- Nahlásit
To jsem byla já.
|
enrica
|
# Zasláno: 15 Dub 2005 14:09
- Nahlásit
Toto je prvy rok co ani nam nepomaha obojok Kiltix. Zrejme su tie hnusne tvory na latky obsiahnute v nom uz rezistentne. Ale nastvala som sa a mala som doma 5 rocny Difusil ), nastriekala som ho na psika a bolo po kliestoch. Nemienim Difusil pouzivat, ale zabral.
|
Alena
|
# Zasláno: 15 Dub 2005 22:10
- Nahlásit
Taky doporučuji Kiltix, po několika letech spokojenost!
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2005 16:27
- Nahlásit
Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu psa koupat, když dostal ty kapky mezi lopatky. (Nevím název-hned jsem to vyhodila)
|
tttynka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2005 11:09
- Nahlásit
ja jsem taky pro kiltix(kdyz ho maj my psi, nikdy jsem zadny kliste nenasla) a taky pro frontline (jerryk asi to jsou ty kapky co myslis). ja bych teda rekla ze se pes koupat nesmi, vzdyt je to i logicky. ale zase mi nekdo rikal ze prej koupani nevadi. ale ja si teda myslim ze ne, tak ted v tom mam bordel.....
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2005 11:25
- Nahlásit
Jerryk
Nasmí se koupat asi 2 dny po tom, co kapky dostane, pak jsem pochopila z příbalového letáku, že se smí. Jenže když naši psi měli Frontline a koupali se s tim, tak to nějak nefunkovalo...tedo ono nám to nefunkovalo ani když se nekoupali. Proto používáme už nějakou dobu Kiltix.
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2005 12:32
- Nahlásit
Tak ja ted koupila obojek Scalibor a jsem zvedava, jak bude fungovat.
|
Azoráček
|
# Zasláno: 17 Dub 2005 12:41
- Nahlásit
Já jsem vždycky měla obojky, ale nefungovali, loni si ho dokonce pejsa překousl A zjistila sem, že když měl obojek, chytali se na něj klíštata a po obojku najednou nic No letos mam sprej, je to i na blechy, puvodne sem to jupovala na blechy a když sem zjistia že je to dlouhotrvající antiparazitikum i na klíštata,proč ne Akorát mam dlouhosrsté plemeno (kokr:smirk , takže to zas tak nefunguje. Včera jsem pejsu vykoupala vyšamponovala a hned při uschnutí na zahradě sem jich našla asi 5 lezoucích Tak já je beru tema klistkama na pejsy, chytnu, 3x otočím a je venku Pak bud dám na zem a pořádně rozmáčknu botou, přímo tam šoupu nohu po zemi jak divá Ale nedávno mi strejda řekl že by to takhlůe mohlo vystříknout ( ik dýž nevím jestli by se to dostalo i přes botu jako ven:confused tak ted sem včea davala to novin, přeložila noviny, šlapy šlap a hodila do popelky
Jinak myslim že nejucinejsi jsou asi ty exspoty co se davaji do zatylku, bohužel ,na mě příliš drahé
|
Mirka
|
# Zasláno: 17 Dub 2005 16:29
- Nahlásit
Když dám psovi ty kapky do zátylku tak by ty klíšťata na něj neměli jít vůbec a nebo se nezakousnout. Já jsme mu dala ty kapky asi před 14 dny a po každé procházce mu najdu tak dvě klíšťata. Nejsou zakousnutý jen po něm lezou. Tak nevím jestli to vůbec funguje.
|
greenova
|
# Zasláno: 11 Kvě 2005 22:02
- Nahlásit
mame klistat hotovou epidemii, lezou kolem domu ve stovkach. Cim je postrikat, asi nas, vcetne psu, sezerou zaziva. Napatlany jsme uz vsim....stana9536.yahoo.com
|