Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / olomouc
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
LUCKA
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2005 16:36 - Změnil/a: LUCKA
- Nahlásit

no , tak to si právě nejsem tak jistá. no vylučovačky se blíží a blíží a já mám nervy čím dál tím větší a větším...já doufám, že budeme mít štěstí,ale limit 250bodů je docela drsnej ale co se dá dělat. na mistrák se nemůže dostat jen tak někdo! moc se mi nechce, ale měla bych jít na stopu...tak já valím...

elf
# Zasláno: 10 Dub 2005 19:19
- Nahlásit

hanule
Ajoj takže se chci zeptat zda bys (popř i nekdo jiny z olmiku)nemela tento tyden casek na prochajdu.popravde neznam moc mist , krom kolem letiste v neredine kam denne chodim , kam jit ale klido nekam s mym hafem dorazime za vyma,tak bych misto nechala spis na tobe jestli neva.a co tak streda ci ctvrtek?(pátek jedu zase na vikend pryc .)kdykoli.pa evca(777 258681 - dík)

elf
# Zasláno: 15 Dub 2005 11:18
- Nahlásit

ajoj Hanule,poslala sem ti mail s par fotkama prozvon zda ti dosel pa dik.e

elf
# Zasláno: 15 Dub 2005 11:25
- Nahlásit

jo jeste Hani ta adresa na coursing je www.mscoursing.com, ne cz jsem blbka pa a prepac

Suzi
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2005 16:24
- Nahlásit

Zdravim vsechny Olomoucaky... chtela jsem se zeptat, jestli byste mi nekdo nemohl poradit, zda nevite, jestli (...silena veta) v Olomouci negunguje nejspis nejaky cvicak (ci cokoliv jineho) kde by si bylo mozne dlouhodobe pronajmout kotec??

Anonymní
# Zasláno: 21 Dub 2005 17:10
- Nahlásit

Suzi
na cvičáku v Bystrovanech jsou kotce pro psy, ale nevím jestli už nejsou plné, pak vím, že mají kotce k pronájmu v neředíně, ale všude myslím je to jen pro členy cvičáku

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání