| Autor |
Zpráva |
elf
|
# Zasláno: 15 Bře 2005 19:47
- Nahlásit
ahoj je tady nekdo z olomouce kdo by mel zajem o vychajdy se mnou a mym 17-ti mesicnim ridgebackem?jsem z neredina
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 09:23
- Nahlásit
Tady jsou to samí pražáčci.
|
Fan
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 10:07
- Nahlásit
Nejsou Já jsem z Prostějova do OL jezdím jednou týdně venčit se známými ze cvičáku Jinak pokud je tvůj ridgeback v pohodě na jiné psy, tj. na mého shibu 6 měsíců (je totiž dost otravnej a chce si hrát) tak není problém, abych do OL dojela 2x v týdnu, popř. pokud jsi pojízdná (ý) můžeš dojet do Prostějova, jsou tu hezké dlouhé procházky většinou s možností mít psa celou dobu na volno, pokud není notorický úprkář. Takže pokud znáš v OL místa kde se můžou psy vyblbnout na volno, tak je potom jen o domluvě
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 14:05
- Nahlásit
Fan
jooo super no ja mam v PVecku kamose takze no problem. pojizdna budu az snad na jare-leto,no ale vlakem se taky da nebo me kamos vezme autem a kdybys dojela ty tak u nas v neredine jsou pekne vychajdy kolem letiste je tam super alej kt.vede az do nejake vesnicky(nevim jak se jmenuje ) .)a muj rr je uplne v poho a klido bych se rada, pokud bych nebyla moc vterna ,pridala i k vasemu venceni ) tak pa.jo a jelikoz nejsem ne nete casto tak pokud muzes pis mi na mobil 777-258681 diik a pa
|
elf
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 14:07
- Nahlásit
sakra ja se zapo prihlasit tak to sem ti -fan- psala ja
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 18:51
- Nahlásit
Já jsem od Olomouce, a do Prostějova chodím na cvičák, ale moji psi moc na kamarádění nejsou, spíš kdybys chtěla pocvičit....
|
elf
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 19:34
- Nahlásit
PRO EBONY
o.k.tak to by se mi taky hodilo jeste sem tady na zadnej cvicak nezasla.a cviceni mu nikdy neuskodi.takze hele cislo tady na me mas tak mi pisni smskou kde bydlis a kdy kde se sejdem akorat az za dva tejdny,ja totiz jedu do 28.do prahy tak pa a tesim se moc na olomoucky new kamarady )
|
elf
|
# Zasláno: 16 Bře 2005 19:36
- Nahlásit
Ebony
a co mas za hafiky?
|
Fan
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 16:14
- Nahlásit
ebony
já zase chodím na cvičák do OL
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2005 18:10
- Nahlásit
mám německé ovčáky, jezevčíka a maliní mimino
Fan
a kam do Olomouce? já ještě chodívám do Bystrovan
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2005 22:04
- Nahlásit
EBONY
to jsem zase já, lucka s labradorem...čtu, že máš štěnisko malinoise....tak to mám v prostějově opravdu o čem pokecat jsem majitelka stejně střeleného plemene. napíšeš mi nějaký podrobnosti o tom malinoisím miminku?
|
Fan
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 07:42
- Nahlásit
Ebony
k Hněvotínu, ale to není cvičák na poslušnost, tam je to o socializaci pro štěníky, základní poslušnost bez zkoušek a hlavně agility. Musím říct, že je to super, cvičí se dohromady a cvičitel si tě všímá a o přestávkách jsou psi na volno a můžou spolu blbnout
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:16
- Nahlásit
Fan
k Hněvotínu? Tam já bydlím , teda kousek za Hněvotínem, na samotě, kde to tam je ?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:17
- Nahlásit
LUCKA
jo mám teď dvouměsíční malinušku Anakondu od Mlazických tůní, je to péro, tak jsem zvědavá, ještě jsem maliňáka neměla, ale zatím je super
|
Fan
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 09:10
- Nahlásit
ebony, když jedeš z hvěvotína do OL tak před mostem cca 500m za hvěvotínem a cca 500m před mostem, odbočíš vlevo směr OL, asi stará silnice do OL, na křižovatce je sklad skansky, a cca 500m za křižovatkou je mostek a polní cesta do bývalého vojenského objektu, tak tam to je každou neděli od 13 - 14 je to pro štěňata, nic se tam nedělá psi si spolu hrají, od 14 - 15 je základní socializační výchova, se psy na vodítku, chuze vedle sebe, proplétání se mezi sebou, potom chodí cvičitel o berlích, padá před nimi, a spoustu jiných rušivých věcí... mě se to moc líbí, potom je základní výcvik pro mlaďochy a začátečníky, momentálně obraty a od 15 do tmy jsou tam agilitáři....
mě se na tom líbí, že jsou tam psi na volno a můžou se spolu vyřádit
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 09:18
- Nahlásit
Fan
já už vím, kde to je, párkrát jsem tam viděla chumel psů, kdo to tam vede ?
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 10:32
- Nahlásit
EBONY
tak to si s malinoisem užiješ to jsou takový magoři, prostě to jsou rapli...ale já už nechci nic jinýho. malinois si mě získal a vždykcy už jen malinois! vyhrál u mě
|
elf
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:42
- Nahlásit
ajoj vsem, trapnej dotaz ale co je to za plemeno ten malinos??? no a teda mohla bych se s nekym nekdy teda domluvit na nejake te prochajde ci nejakem vyblbnuti nasich hafiku?muj pesan si desne rad hraje.
|
Fan
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:50
- Nahlásit
Ebony je to pan Palata dám ti odkaz na stránky http://canis.czweb.org/index.htm
|
hanule
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 12:04
- Nahlásit
Malinois je Belgický ovčák.
Kolik ti je? Bydlím u aut.nádraží,mám bulmastifa a NO,tak jestli chceš někdy procházky,tak napiš.
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 13:03
- Nahlásit
ELF
Malinois to je druh belgického ovčáka. Belgický ovčák existuje ve 4 variantách - GROENENDAEL-to je pes s dlouhými černými chlupy, TERVUEREN - ten má dlouhé chlupy krémové barvy, LAEKENOIS -to je málo známá varianta, má krátké kudrnaté chlupy a pak MALINOIS-ten je s krátkými světlými chlupy a je nejvíce známý z těchto 4 variant,protože je velice dobrý pracovní pes!! jestli chceš, koukni na http://www.volny.cz/koubovasw/odchovy.htm a tak jsou fotografie všech 4 variant...
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 13:05
- Nahlásit
jejda, omyl, spletla jsem adresu, ta správná,tam kde jsou fotky malinosů je http://www.bergerbelge.cz/ a v obsahu najedeš na "galerie"
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 15:08
- Nahlásit
LUCKA
to právě chci, ale i naše Liut je pěkný torpédo, takže už se těším,
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 17:40
- Nahlásit
tak to je dobrý, že jsi ještě v takové fázi, že chceš aby tvůj pes byl magor a rapl...říkala jsi, že té fence jsou 2 měsíce? tak počkej ještě 10 měsíců a budeš rychle měnit názor to je fakticky otřesný žít s malinoisem. je to o nervy ale pokud jsi kliďas, tak je to v pohodě a dá se to zvládnout. víš kolikrát jsem se já musela držet, abych po té fence nevyjela? hrůza, někdy je to fakt otřesný tak hodně štěstí a pevný nervy...
|
elf
|
# Zasláno: 1 Dub 2005 09:19
- Nahlásit
hanule
hanule
ajoj ja bych nekdy na vychajdu sla.u autobusaku-myslis v olmiku jo? jedem ted na vikend pryc ale pristi tyden bych moc rada neco podnikla klido i pres vsedni den.jen v utery mam odpoledne plne(chodim na vejsku ) . )tak mi napis prosim na mobil kdy bvy ti to vyhovovalo(spis odpoledne,nebo ctvrtek mam volny cely) 777 258681.a bulmastifek je na pesany v pohode-?ja toto plemeno miluju,uvazovala sem o nem nakonec zvitezil ridgeback tak pa
|
Anonymní
|
# Zasláno: 1 Dub 2005 12:10
- Nahlásit
LUCKA
kde budou nakonec ty vylučovačky? U nás v prostějově prý ne.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2005 12:11
- Nahlásit
to jsem byla já
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2005 13:47 - Změnil/a: LUCKA
- Nahlásit
vylučovačky z 26.3. v Němčicích byly zrušeny a přesunuly to na 21.5. do Karviné!!celkem je to na prd,protože 23.4. jedu do Bohumína a pak 21.5. bych měla jet znova až na ostravsko do karviné která je asi 15km od Bohumína? všichni morávaci jsou naštvaní!! já tam nejedu stejně v ten termín mám už vylučovačky na mládež ČKS a těm dám přednost,protože toto je psolední rok, co jsem v mládeži...ale třeba mi dospěláci vyjdou během těch 2 pokusů (sice pochybuji,ale Borg může překvapit:biglol
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2005 14:20
- Nahlásit
LUCKA
to víš, že vyjdou, jste přeci jedničky
|
LUCKA
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2005 16:36
- Nahlásit
no no, tak to si nejsem tak jistá. no vylučovačky se blíží a blíží a já mám nervy čím dál tím větší a větším...já doufám, že budeme mít štěstí,ale limit 250bodů je docela drsnej ale co se dá dělat. na mistrák se nemůže dostat jen tak nědko! moc se mi nechce, ale měla bych jít na stopu...tak já valím...
|