| Autor |
Zpráva |
zuzka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:07
- Nahlásit
tak právě mi přišla autodeka allside
nakonec jsem ji objednala u barona
splnila má očekávání, hned jsem vyzkoušela různé kombinace a opravdu jde uělat buď velkou "vanu", nebo poloviční
materál je fajn, taková jako batohovina se zátěrem na rubu, lze prát na 30°
jako jedinou "nedokonalost" vidím v tom, že ten zip uprostřed není nijak chráněný, takže pokud bych vezla třeba štěndo, které by se počůralo (pozvracelo) zrovna na zip, tak by to nejspíš prosáklo
to už není náš případ, jen na to upozorňuju, je to zkrátka "daň" za ten zip
uvidíme, jak se deka osvědčí v běžném užívání, budu referovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:52
- Nahlásit
zuzka
Tak to je fajn, že se ti deka líbí, ono nic není dokonalé, vždycky člověk najde něco, co mu nevyhovuje, ale hlavně že to nebyly vyhozené peníze. Určitě poreferuj, třeba jak drží po vyprávní a tak.
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:00 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
tak referuji po čtyřech měsících používání
deka je fajn, plní moje očekávání,
suchý zip u zapínání na pás se ukázal jako velice praktický, zejména když jsem jela vzadu s Belou, můžeme být připoutané obě, a umím si i představit vzadu dva lidi a pes, všichni připoutaní
co se týče zipu uprostřed, nejradši bych byla, kdyby měl rozepínání na druhé straně, tedy "mezi" předními sedačkami (rozepíná se uprostřed zadních sedaček), kvůli případné spolujízdě člověka vzadu
deka to sice řeší rozepnutím horizontálního zipu, což víceméně stačí, ale s porozepnutým prostředním zipem by to bylo lepší
jinak se velice osvědčila, žádné tekutiny nepropouští, snadno se čistí, jen je méně skladná než ta předchozí deka od Mikry.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2006 14:07
- Nahlásit
zuzka
Díky za zprávu, alespoň vidím ty rozdíly, třeba díru na pás my vůbec nemáme.
|
muf
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 12:13
- Nahlásit
zuzka
tak referuji po čtyřech měsících používání
Stále ještě slouží? Nebo jak dlouho sloužila? Taky nad ní uvažuju protože u té obyč od trixie se začal sypat po dvou letech ten zátěr tak kromě toho, že nefunguje dělá navíc i bordel. No a bez toho zátěru tu je jen taková jemná síťovina...
|