| Autor |
Zpráva |
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 12:10
- Nahlásit
Evička
no to jsou tedy opravdu originální přezdívky moji psi mají taky každý svou přezdívku, na kterou slyší.... Ferda - mufule, Aki - pytlísek.....(jako štěně byl divoký jako pytel blech - odtud pytlísek.....)
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 12:40
- Nahlásit
No není to roztomiloučké? Taky pěkné přezdívky. Třeba to mumel bylo jednou ve filmu a byl to člověk takový nemastný neslaný, a to přesně sedělo na našeho mladého pejska, kterého jsme měli, taky byl takový ňouma. A od té doby je Mumel. Nebo spíše zdrobněle Mumlík.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 13:34
- Nahlásit
Evička
no jasně...člověk vždycky vymyslí takové sladké pitominky, a pak se to zažije a některým pejskům už se pak jinak neřekne... Našemu Ferdovi jsme na tu "mufuli" přišli úplně spontánně....on totiž ze spaní dělá takové zvuky "mfff, mufff"
Dělá to už 14 let...takže je prostě mufule...
Když už jsme u přezdívek....jeden babiččin přítel má pekinéze s děsně dlouhým rodokmenem a neřeknou mu jinak než "piggi" (jako prasátko - protože ten pes je děsný čuně a vyválí se v kdejakém fujtajblu)
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 13:40
- Nahlásit
http://www.bichon-havanais.websnadno.cz
jestli se chcete pobavit nad jmény, vřele doporučuji tento odkaz - snad to ani nepotřebuje komentář
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 13:56
- Nahlásit
Bezva, pokud štěňata zůstávají doma, tak je to fajn, ale někteří noví majitelé kroutí hlavou, co všechno může člověk vymyslet, takže se při dávání jmen štěňatům držíme trochu zpátky. Teď máme doma Leroye, Lexuse, Lorentina, Lentilku, Lesněnku a Limonku. A právě si odváželi Lexuse a byli z toho jména celí podráždění. Přejmenovali si ho na Bena a je to. Jo a jinak nefer, ty surfuješ ostošest, že ano? Já používám internet jen jako pracovní nástroj a tohle už mě nebaví. Koukám do té bedny 8-10 hodin denně a nic navíc nehledám. Ještě že tě mám, vždycky hodiš do placu dobrý tip.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 13:59
- Nahlásit
Evičko, vzhledem k tomu, že mě živý tvorba internetových stránek, jinou možnost nemám. Člověk hold pořád někde shání inspiraci.
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 14:04
- Nahlásit
Škoda, že jsem to nevěděla dřív, když jsem zadávala tvorbu našich webových stránek. Určitě jsi zodpovědnější a spolehlivější než náš webmaster. To je kluk na zabití. Předem zkasíruje peníze a já na dodatky a úpravy čekám třeba měsíc. Někdy už to není ani aktuální. Prostě hrozný člověk. A ty keci, kterýma mě různě oblbuje a šálí, no to je něco.Tak aspoň příště mám dobrý tip na spolehlivou osobu. Pak bych tě kontaktovala osobně na mail, něco by z toho mohlo být. Pokud by tě to neobtěžovalo.
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 14:11
- Nahlásit
U nás se platí vyjma větších projektů až když je práce hotová a se zákazníkem se dohodne na spokojenosti. Stejně tak aktualizace. Děláme je téměř okamžitě už proto, že chceme peníze co nejdříve, že. Jen na naše stránky není moc čas, takže rozšíření referencí nějak vázne. Naše stránky jsou: www.orangecube.cz a můj osobní mail: neferneri@seznam.cz (funguju tam mnohem lépe než na firemním)
To je ale reklama, šéf by měl ze mě radost
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 14:53
- Nahlásit
No vidíte a ten můj miláček se sice jmenuje tak jako přísně a současně šibalsky GARFIELD, ale já mu neřeknu jinak než "Gafátko", přítel mu říká "slepico", protože je hrozná drbna a zvědavej a když ho něco zajímá tak okolo toho běhá krátkými krůčky a přátelé mu neřeknou jinak než "vlků vlkošede". No a pak vymýšlejte jména.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 15:45
- Nahlásit
Garfield
co by tomu říkali chovatelé, kteří pracně vymýšlejí pro ty chlupáče co nejvznešenější jména a noví majitelé pak začnou štěňátku říkat např. "pupíčku nebo prdelko" (znám jednu paní, která tak volá na pudla)
Tomu mému pejsovi brácha ještě vymyslel další přezdívku "blembák" (kvůli tomu, jak vždycky každého olíže -oblembá na uvítanou)
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2005 06:46
- Nahlásit
Víš, směšný je, že všichni tři, co mu teď říkáme střídavě "Gafátko" "Slepico" a "Vlkůůů vlkošede" (na všechno slyší chudáček můj malej ), jsme seděli asi 4 hodiny a hledali mezi jmény něco "extra", výsledkem byl onen GARFIELD, který je dnes už jen v očkováku.
|