| Autor |
Zpráva |
kure
|
# Zasláno: 13 Bře 2005 22:04
- Nahlásit
Ahoj vsichni. Prosim poradte. Cekam na stenatko - fenecku a ma vymyslet inteligentni jmeno na L. Nechci ani Lady ani Lucku. Budu moc rada, kdyz mi pomuzete. Za vsechny vase navrhy predem dekuji. K.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2005 22:40
- Nahlásit
Lucky, Linda, Líza (ale to je spíš na kozu)...
|
K
|
# Zasláno: 13 Bře 2005 23:07
- Nahlásit
Kozu nechci i kdyz cerny terier je jen o malicko mensi. Prosim pomozte mi s vyberem.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2005 23:10
- Nahlásit
no já říkala Lucky, to má kamarádka irskou setřici
|
Sendy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2005 23:15
- Nahlásit
Laris, Lendy, Lawendy, Lesley, Loren, Limerica, Leri ......
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2005 23:25
- Nahlásit
Laura, Lada, Lara, Lea, Lena, Lesana, Lessy, Lia, Libra, Liga, Lili, Limba, Lipsi, Lira, Livie, Lola, Loreta
|
Mark
|
# Zasláno: 14 Bře 2005 08:18
- Nahlásit
Lisa ( jako se Simpsonovech )
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2005 09:22
- Nahlásit
Teď zrovna máme doma vrh na L, holky jsou Lentilka, Lesněnka a Limonka.
|
Shakita
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2005 10:07
- Nahlásit
ahojec,tak ja tady taky pridam par jmen Lori, Linsi, Laj, Leibr, Lace(Leis), Lein, Lansi, Liara, Lastly, Leitli!!! Snad si vyberes !
|
LUCKA
|
# Zasláno: 14 Bře 2005 10:11
- Nahlásit
zkus mrknout na nějaký www stránky. tam najdeš fůru jmen!! stačí zadat třeba na seznam "psí jména" a ono ti to najde hodně stránek. tak můžeš vybírat a vybírat...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2005 10:40
- Nahlásit
Tak jich taky pár přidám....Leila, Leticia, Laura, Lilian, Libera, Loira (čteno Loára), Larietta, Love, Larga,Lassie, Lorinda, Lucita (čteno Lusíta), Lisetta
snad Ti taky trochu pomůžu.. Určitě napiš, cos nakonec vybrala
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 15:29
- Nahlásit
A co Lolitka
|
Kure
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 17:30
- Nahlásit
ahoj vsichni, dekuji za vase navrhy. Neco uz vytypovane mam. Jeste nejsem rozhodnuta a tak nechci aby mi to treba nekdo vyfoukl Poslechla jsem radu a sla na vyhledavac. Narazila jsem i na(http://www.puppydogweb.com/names/single.htm) vrele vsem doporucuji. Jmena jako Labrador( treba pro vlcaka nabo civavu) Jatra, Milovnice deti,... preklad z anglictiny.Nejlepsi byla Latrina ta tedy vede
Jestli budu mit vecer cas, tak vam vypisu ty prave perly nejen na L. Ahoj Kure
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 17:42
- Nahlásit
La Lola Lolobridgida
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 17:43
- Nahlásit
viz. výše TO JE JEDNO JMÉNO, NIKOLI TŘI!!!
|
kure
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 20:45
- Nahlásit
Anonymní
a budu na ni volat jak?
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 07:42
- Nahlásit
kure
třeba "lololololoóóó" to je ale ujetý...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 07:45
- Nahlásit
Evik
...no když se jmenuje La Lola Lolobridgida, tak na ni samozřejmě budeš volat: "La Lolo Lolobridgido!!!". Když bude hodná, můžeš použít i zdrobnělinku "La Lolitko Lolobridgitko...", no není to krásný? Než vyslovíš jméno pes je desetkrát v prdeli, nebo přejetej osmi auty, nebo začne panička koktat. Ale je to honosné, ušlechtilé a přitom mrší
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:37
- Nahlásit
Garfield
tady se sice mluví čistě hypoteticky....já doufám teda, že se žádnej pes takhle blbě nejmenuje.....ale máš pravdu
Ona spousta psů má dlouhá jména (včetně toho mého) a páníci si to vždycky nějak hezky upraví, aby to pro psa bylo snesitelné a vyslovení netrvalo tejden... Moji známí měli jezevčici, která se jmenovala Artemis Adelaide a ještě něco......a říkali jí "miška"
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 08:58
- Nahlásit
Garfield
Evik
Mít takle pojmenovanýho psa, tak ten zečátek La lola Lolo vyhodim a řikam ji jen Brigi Ale to zas neni na L
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 09:06
- Nahlásit
LEILA, LINN, LOLLY
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 09:49
- Nahlásit
LAURA, LUNA
Muj sef ma psa, anglickýho setra, s silenym rodokmenem, vyhral spoustu vystav a silenym asi ctyr nebo peti slovnym jmenem (jeste ho ma z Anglie, takze ani ne cesky) a volali na nej: Janíčku, Honzo atd...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:18
- Nahlásit
Jandula
to je hezký to "Janíčku". Já znám dva psy, jeden se jmenuje Pepíček a druhý František....s těmi psy chodí jeden pán u nás a to je pak sranda poslouchat...,"Pepíčku ke mně, Franišku sedni...." Mě to přijde hrozně srandovní dávat psům takhle typicky česká jména....
|
nefer
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 11:27
- Nahlásit
No, známá má bostonského teriéra jeménem Eduard, řeckého honiče jménem Miluna a jezevčíka Trikyho
|
kure
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 16:08
- Nahlásit
Koukam, ze muj problem uz si zije vlastnim zivotem. Tak pridam taky jednu historku majitelky fenky jmenem Bony. Vencila ji na Male Strane/Praha/ a cubicka ji zdrhla. Honila ji asi dve hodiny a hlasite vyvolavala jeji jmeno. Dostala tri nabidky na na koupi a dve na prodej a malem ji zavreli esembaci. ( Bylo to par let pred listopadem - to pro ty mladsi)
A moje fenecka bude budto Lara nebo Lexis.
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 21:37
- Nahlásit
No já slyšela v parku: Lenine, nežer to, Leeniineeee k nooozee
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 22:11
- Nahlásit
u nás měla pani Pepíka a Ferdu, Ferda už neni, ale ujali se fenečky, kterou pojmenovali Žofinka
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 22:20
- Nahlásit
WhiteWolf
U nás chodí taky Žofka (Žofie, Žof) a Vendula (Vendy)
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 09:21
- Nahlásit
Jednu Vendulku znám vlastně taky a taky jednu Julču.
kure
Lara i Lexis jsou dobré volby...kdyby bylo na mně, vybrala bych si tu Lexis....Psu se nejlíp učí jméno nesklonné....
|
Evicka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2005 11:09
- Nahlásit
Tak jen pro zajímavost, my máme Kima-Dědek, Sama-Mumel, Kača-Kajda nebo Kafíčko, Zina-Čoča nebo Myška, Nelina-Nulísek, Berunka-Bedřík. To první je jméno a to druhé vždycky přezdívka. Slyší na to perfektně.
Kuře- já bych si vybrala Laru, jde to lepší z pusy.
|