| Autor |
Zpráva |
Frog
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:02
- Nahlásit
Denisa Ahojky, dobrá... příští týden už by nám úterý mělo klapnout. V sobotu máme sraz s dogoušama a na tu neděli se určo ještě ozvu.
Díky za info.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 08:22
- Nahlásit
Frog
jasan
Puna
tak co vy a ta sobota? já bych šla tak na tu 9.h? anebo chceš později? a asi Medloše Pamela nahoře, jak minule... uvidíme co tam bude, snad nic, kdyžtak lesík no...
|
Puna
|
# Zasláno: 30 Říj 2009 09:48
- Nahlásit
Denisa
zdravíme, myslím že ta 9. je ok, s Pamelkou souhlasíme, těšíme se moc
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 11:15
- Nahlásit
Puna
bezva, tak zítra na Pamele čáááu!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 07:12
- Nahlásit
čau holky,
tak jak dnes? trošku nám nasněžilo co?! hm, my dnes můžeme a jedno kdy, ovšem neb nám páneček furt nevyměnil gumy, tak si netroufáme v new psím autí (už toho bylo letos dost myslím ), takže my bychom rádi, ale museli bychom vás poprosit o odvoz... tímto tedy prosíme pokud jdete
(výměnu máme naplánovánu na středu až )
jo a na www.giordiables.rajce.idnes.cz jsou nové fotky z coursingu + Giordi čutálistka a Giordi s balonkem... kdybyste chtěly mrknouti...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 09:52
- Nahlásit
Denisa
Ahojky,
my vás klidně přiberem. Ale nevím, jak se holky snesou.Ledaže bys sis dala Giordi pod nohy? Co? To by šlo,né? Jeli bychom asi Medloše... ale asi jenom na kruháček,co?
Mám trochu strach až tam dozadu.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:07
- Nahlásit
Frog
ajój, jé to byste byly hodné jo, G. určo pod nohy, ona je tak zvyklá z dřívějška, je malinká... se tam vcucne
tak v kolik, stačí když budeme čekat u baráku - naproti jsou 2 vjezdy, tak v nich bys zastavila, my na tebe budeme mávat už... anebo se máme někam pošoupnout, resp. kde bys nás naložila? a na kruháček by to bylo ok, jsme dlouho nebyly tam dozadu...
uvidíme, zda se ozve ještě Puna ona totiž Šárka byla o víkendu chudák nachcípaná, tak snad už je zdravá co Šáry?
|
Puna
|
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:00
- Nahlásit
Denisa
Frog
ahoj holčata, my jsme dneska ještě úplně mimo provoz , já už teda nejsem úplně na chcípnutí, potom co jsem proležela celej víkend, ale na chození po venku to ještě radši nechci pokoušet a navíc jsme taky bez auta, protože tam nejde jen o pneušky a olej ale ještě cosi jinýho tam budou dělat, takže auto bude asi až koncem týdne, jsem z toho úplně mimo, protože jsem nepočítala s tím, že to bude trvat tak dlouho, no hrůza...
Tak je nám to moc líto, že nám to dneska nevyjde, tak si to holky hezky užijte, G.a A. budou ze snížku určitě bez sebe
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:20
- Nahlásit
Puna
jé, teta, tak se dejte co nejrychleji do richtiku a i vaše autí!!!
a jak to s váma vypadá na ten coursing, toho 7. nemůžete a toho 8. jo? my jsme napsané na oba termíny
tak pa, těšíme se na vás na příště!!!
Frog
domluveno a děkujeme!!!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:20
- Nahlásit
Frog
Puna
holky, tak co úterý, jdete? my jo! se na vás těšíme, tak doufám, že jdete taky!
jinak u nás byla dceruška Freyuška, povykládám, pár foteček zde:
http://giordiables.rajce.idnes.cz/dceruska_Freyusk a_na_navsteve_v_Brne_Freya%2C_Giordi%2C_Loky_7.11. 2009/
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 13:07
- Nahlásit
Puna
Frog
cholký, tak kde se flákáte? dneska je celkem pěkně co? snad to vydrží do večera! tak v kolik a kde? čas si řekněte, sraz bych navrhovala až dole na Pamele a směr lesík...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 14:17
- Nahlásit
Denisa čauky my můžeme v 18:30 být na penelce .
Těšíme se na vás
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:06
- Nahlásit
Frog
jj, paráda!
|
Puna
|
# Zasláno: 10 Lis 2009 15:28
- Nahlásit
Denisa
Frog
holky, budem se snažit dorazit, kbyby to vypadalo, že ne, dala bych vědět, tak snad večer naviděnou
Těšíme se moc..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 07:55
- Nahlásit
s tím počasím jsem to zakřikla co? to byl včera humáč!
Puna
tak jak s tím víkendem? nám je to jedno, si přizpůsobíme program, sobota nebo neděle, dopo nebo odpo...
tak napište!
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Lis 2009 07:40
- Nahlásit
Denisa
Deni, nám by se spíš hodila neděle odpol, čas nechám na vás, je nám to jedno, a počasí taky vypadá dobře na víkoš, tak uvidíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 09:16
- Nahlásit
Puna
supr, tak tedy neděle a čásek tak v 15.h na Pamele u plochy? hodí se??? kdyby zrovna strašně lilo, tak si cinkneme a dáme spicha třeba později...
|
Puna
|
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:32
- Nahlásit
Denisa
oká, domluveno, už aby to bylo, těšíme se
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:50
- Nahlásit
Puna
Frog
čau holky, tak na kdy to zase vidíte?
Luckýsek už je na tom s nožkou dobře??? si představ, že ten coursáč stejně nebyl...
my máme v plánu tedy coursing v neděli, tak snad vyjde!
jinak dnes nic, čtvrtek máme naplánovaný s boxerem Dickem, ale klidně můžete jít s náma kdo chcete, pátek mám od 18.h sraz s holkama, takže venčení jen do 18.h...
tak u nás leda sobota asi??? co vy jak jste na tom???
|
Puna
|
# Zasláno: 20 Lis 2009 09:58
- Nahlásit
Denisa
Frog
Ahojte holky,
Deni, tak doufám, že jste si včerejší venčení s Dickouškem ve zdraví užili. Luckýs už má nožku mnohem lepší, ale ještě to není úplně dobrý, chodíme zatím jenom úplně jenom na krátký procházky, má nakoupených spoustu těch výživ na klouby a tak, ale přes víkend bych ho chtěla radši nechat ještě v klidu, i když už je zase úplně čilej, ne jak ze začátku, když byl z toho schlíplej a jenom ležel.
S coursingem škoda, přitom teď je fakt tak krásný počasí, tak snad vám vyjde ta neděle aspoň, budu na vás myslet.
Tak se mějte holky krásně, Deni, užij si dnešní srazík a příští týden se už doufám uvidíme konečně!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2009 15:43
- Nahlásit
Puna
ahojky, jasan, radši nechat odpočinout a pak zas hurá do lítaček!
pusu na nožátko a těšíme se na vás co nejdříve to půjde.
díky, si to dnes užiju, pokud nepadnu na hubu teď jsem dorazila a jsem doražená předem
pa a pěkný víkoš!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 10:22 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Puna
Frog
čau holčata,
tak jak zítra, má být opět "krásně", ale tak to je klasika
co Luckymánek? může už nožka běhat?
jinak nám corsáč opět odpadl, tentokrát kvůli mlze ale aspoň nemusí být smutný Luckýsek, o nic nepřišel
jo a připomeňte mi povykládat náš dobrodružný zážitek z letiště
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 21:29
- Nahlásit
Denisa
Ahojky teta,
my se zítřkem určitě počítáme a už se moc těšíme. V 18:30 můžeme být kdekoliv, tak pak napiš kam to vezmeme.
Puna
A co Luckýsek, sluníčko naše kaštánkový... už má nožku zdravou?
Půjdete taký?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 08:54
- Nahlásit
Frog
Puna
čaudík, no skrz to blato asi Sobule ne?
se mi tam teda nechce tím černočerným lesem, ale zas asi tam bude lepší cesta než v Medloších...
tak v 18.30h Sobky?
|
Puna
|
# Zasláno: 24 Lis 2009 13:02
- Nahlásit
Denisa
Frog
zdravíme, jste tak hodný, že na Lakouška myslíte
Ale pořád se mi to ještě nezdá úplně ok, nevím no, tak rádi bysme s váma šli, ale mám fakt strach, aby se to pak zas nějak ještě nezhoršilo a nevleklo se to...
Uvidím jak bude vypadat odpoledne a dám vedět ještě, jo?
Aha, Deni, tak coursing nebyl ani v tu neděli, škoda no, ale tak zase Luckin bude rád, že nic nezameškal, hned mu to dám vědět
Tak kdyby jsme nešli, tak si to udneska užijte, já se odpoledne určitě ještě ozvu, uvidíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 13:07
- Nahlásit
Puna
jasan, tak uvidíš odpoledne... však to neuspěchejte radši... budeme rádi, když se připojíte ať už dnes anebo příště a moc pozdravujeme!!!
holky, jdu mimo, takže na net se už asi nedostanu, doma nevím jestli bude čas ho vůbec zapnout, tak kdyby byly změny, tak prosím na mobil, děkuju!!!
jinak já počítám s tím, že v 18.30 tam, s Frog určo a s Puna neurčo
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 13:58
- Nahlásit
Denisa
Ahojky budeme tam a už se moc těššíme, každopádně ti to písnu ještě na mobilos.
Puna
Jéjejky, no však uvidíte... byly bychom rády kdyby jste šli, ale zdravíčko je zdravíčko... to je jasné, to chápeme.
Hlavně ať jste brzy fit .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 07:49
- Nahlásit
Frog
Puna
holky, tak jak dnes? doufám, že v plném počtu a doufám, že nám konečně nebude pršet!
předpokládám tedy že v 18.30h a Sobky? nebo máte jiný návrh?
připomeňte mi povykládat zážitky-2x letiště, vtipný coursing z neděle a ... no já si snad vzpomenu...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 13:02
- Nahlásit
tak nám celý den krásně chčije co...
tož kde jste baby?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2009 14:27
- Nahlásit