| Autor |
Zpráva |
Puna
|
# Zasláno: 28 Čec 2009 07:33
- Nahlásit
Denisa
tak kdy tento týden můžete?
Ahoj Deni, dneska mám službu, takže bysme šli zítra? klidně i dřív, záleží na vás, jak chceš
jo, u BCC trénink,
ha, tak to jdu hned zkontrolovat, díky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2009 13:25
- Nahlásit
Puna
jo jo, tak zítra a čas si dáme ještě teda vědět jo?
nám je to taky fukar, můžeme i dříve... záleží asi spíš na počasí skrz vedro/nevedro
|
Puna
|
# Zasláno: 29 Čec 2009 07:52
- Nahlásit
Denisa
jasně Deni, dáme si vědět, právě jsem si říkala, že kvůli Giorďáskovi a příp. vedru uvidíme
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 10:20
- Nahlásit
Puna
ahojík a jeli byste i koupat? za Kuřim? kdyby jo, tak můžeme dát sraz v 18.30 už tam?
kuknu sem tak po 14.h... jinak budu i na mobilu pro rychĺejší domluvu, dík!
|
zzizalka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2009 13:23
- Nahlásit
ahoj, můžem s váma taky koupat? Jestli ano tak mi napište cestu.díky
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2009 17:30
- Nahlásit
zzizalka
jé já sem nakukuju až teď!
jsme si to pak potvrdily už jen mobilem...
tak příště...
ale kdyžtak ty máš můj mobil že jo... anebo je na webu!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:29
- Nahlásit
Frog
ahojky, tak platí ta vaše rezervace na dnes?
Puna
můžete?
tak dneska asi jen Sobky ne? čas si řekněte...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:23
- Nahlásit
Denisa Ahoj teta, tak bohužel nám to dneska nevyjde, co zítra?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 15:53
- Nahlásit
Frog
jasan, dík za founa, a zítra klíďo píďo, písneme si.
Puna
co vy? necháme to teda taky na zítra na až na to společné?
|
Puna
|
# Zasláno: 4 Srp 2009 18:02
- Nahlásit
Denisa
Ahoj, já jsem dneska teda úplně zaspala, tak už to necháme na zítra, můžem, půjdem, těšíme se
Já jsem zas teprve přijela dom, hrůza se mnou, fakt
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 09:40
- Nahlásit
Puna,Denisa
Tak jak dneska holky? My můžeme být od 18h kdekoliv. Kam to vezmem? Třeba Sobky?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 11:49
- Nahlásit
Puna
však včera bylo počasí na spaní
Frog
Puna
tak jó, v šest a tak jó, Sobule... jen dnes jsem nějak z formy, že mě kdyžtak poponesete?
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 12:37
- Nahlásit
Denisa Dobrá, dobrá počítáme s váma . A těšíme se.
|
Puna
|
# Zasláno: 5 Srp 2009 13:29
- Nahlásit
Frog
Denisa
tak jo, budem tam, počítáme s váma, těšíme se
A s tím poponášením Deni nevím, sama bych potřebovala, tak leda že Luckin s Giordinkou by se o to postarali?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2009 10:41
- Nahlásit
Frog
Puna
čau holky, tak jsem to celkem rozchodila, v úterý teda zdá se budu moct, směrujeme prochajdu na úterý že jo?
zatím ahojky!
|
Puna
|
# Zasláno: 11 Srp 2009 10:15
- Nahlásit
Denisa
Frog
Ahojte, tak Deni fajn, že Ti je líp
My jsme v neděli nakonec taky nebyli, protože Luckin se zase zramoval nějak, tak že chodil po třech, a ještě to není úplně dobrý, takže dneska tu prochajdu s náma moc nevidím
Jako mrzí mě to, ale radši ho chci nechat v klidu ještě, i když je to těžký s ním, že...
Včera si stoupl k autu a stál a čekal kam se pojede, chudák, mi ho bylo úplně líto
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 11:25
- Nahlásit
Puna
jé, tak to je nám líto s pacinkou... to je jasný, že radši klídeček... tak se domluvíme na jindá, třeba o víkendu nějakou malou... moc ho pozdravujeme a ať je to dobré!!!
Frog
a co vy, nechoříte, nekulháte doufám
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2009 13:15
- Nahlásit
Puna Jéjej to je teda smůla. Tak hlavně ať je Luckýsek zase brzy fit.
Denisa
My jsme ready . Dneska můžeme v 18h být kdekoliv. tak pak napište kam máme dorazit .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:16
- Nahlásit
Puna
Frog
holky zdravím, my jsme tento týden mimo dění, mrkněte kdyžtak prosím na web BCC do fora venčení s A.+G.+...
nechce se mi to rozepisovat celý sem Puna už je navíc dost v obraze
Frog
nový objektiv jsem tudíž neměla kdy, na kom odzkoušet, ale vypadá krásně teď ještě aby mi to s ním šlo...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 15:23
- Nahlásit
Denisa
Jéžiškote, to jsou teda novinky .Ale hlavně, že už je líp.Dejte si oraz a budeme se těšit na příští týden .
Puna
A vy zítra budete moci jít? Co Luckýskova nožka? My bychom mohly tak v 18:30 místo je nám vcelku fukar .
|
Puna
|
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:58
- Nahlásit
Frog
Luckýskova nožka se už zdá být ok, takže určtě dneska půjdem, protože už je na zabití...
18:30 stíháme a kam nevím, na koupání asi není dneska dost teplo, tak jestli Sobky? ale jak si vybere Agátka, nám je to jedno
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:04
- Nahlásit
Puna
Tak supééér budeme se těšit... Co takhle Medlošky? Panelka vzadu? Minule jsme tam byly s holkama Giordinkovejma a super.
Co vy na to?
|
Puna
|
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:58
- Nahlásit
Frog
Co takhle Medlošky?
no tak jo, tam už jsme nebyli ani nepamatuju, ale teda koukám, myslela jsem, že jseš proti nim v létě zaujatá, ani jsem je nezkoušela navrhnout
Tak se těšíme, budem tam
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 12:21
- Nahlásit
Puna Ne, ne zaujatá... spíš tam na tu stranu byla samá zácpa a bylo rychlejší se dostat do Sobek .
Minule zácpy nebyly, tak to zase risknem .
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:11
- Nahlásit
Puna
Frog
čau holčata!
my jsme dopadly v pátek na veterině skrz tu ďouru ještě blbě, ještě jí dali atb a nohu musíme furt čistit...
dnes jdeme právě na další kontrolu...
jako to nám nebrání už v lítačce, akorát nejlépe někde po suchu, prostě se to nesmí namočit v nějaké sračce... ehm, no budu ji muset uřvat a mít furt na očích... kde je nejmíň bordelu???
teda a nevím jak to dnes stíháme, asi jo... na tu půl sedmou třeba, ale kdybyste mohly zítra, bylo by to lepší pro nás...
ale jestli nemůžete zítra, tož to nějak stihneme...
na chajdalupě řádila jak magor
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 08:16
- Nahlásit
Denisa,Puna
No my raději dnes nebo ve čtvrtek. Středa je pro nás úplně mimo. Ale dneska můžeme klidně na těch 18:30 a nevadilo by nám ani 19h, alespoň už nebude tolik lidí .
Místo vyberte vy... podle potřeby Giordasky . My se přizpůsobíme.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:29
- Nahlásit
Frog
tetinooo, potřebuju tě sehnat a potratila jsem tlf. číslo, sím sím, mohla bys mě třeba jenom prozvonit? (723842310) kujiii
a holčata, doufám, že už mi konečně klapne ta návštěva, akorát teď mám chorou Bánší, tak zas nemůžem...
|
Frog
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 09:53
- Nahlásit
wami
Ahoj tetááá, co je chuděře Banušce? Tady je to samé zranění samá nemoc...
|
wami
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 10:14
- Nahlásit
Frog
co je chuděře Banušce?
si v sobotu strhla drápek na pátým prstu až na lůžko... no neumře na to, ale pajdá, tak ji nechci s sebou nikam moc tahat na nějaký capací akce, aspoň pár dnů...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2009 10:17
- Nahlásit
Frog
čtvrtek zas nemůžeme my, takže dnes
a na tu půl sedmou teda, akorát fakt nevím kam... nejlépe na plochu, ovšem to by musela být volná...
hele, tak si dáme sraz na Pamele nahoře u plochy a podle toho zda jo či ne se kdyžtak přesuneme do lesů... akorát musím vzít G. na vodidlo podél kukuřičného rybníka a snad nebude nikde kaluž jí to zkusím nějak preventivně ovázat... nejlépe nohu do sáčku, to se jí bude určo líbit
Puna
doufám, že jdete?
wami
ať se Banuš brzo uzdraví!!!
|