Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:28
- Nahlásit

Denisa
Tééééédata úúúžasná! A jakej byl výlet? Hrozné vedro,že? My jsme jeli nakonec Agu vykoupat do těch Knínic za Kuřimí. Na obrany jsme se vykvákly! Bylo fakt hrozně! Teta nemohla bych tě poprosit ... co máš za ten druhej objektiv?

Denisa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:32
- Nahlásit

Frog
vedro děsný...
jé, tak si tam taky zajedeme spolem...
chm, se musím mrknout doma, z hlavy nevím... ale 200, se stabilizátorem a jakože seťák...?! žádnej Tamron nebo tak...
ale jako nevím, to by ti asi nejlíp poradili v obchodě fotomani...
a víš jak, já se s tím teprve sžívám, takže ani nemůžu říct, jestli jako se mi zdá dobrej nebo nee...

Puna
# Zasláno: 23 Čen 2008 11:43
- Nahlásit

Denisa
Frog

fotečky krásnýýýýý, taky jsem četla o těch veteránech, přesně jak jsme o tom akorát mluvily... je to fakt hrůza

Jinak se těšíme na středu, doufám, že to platí, pro Giordinku už jsme včera pořídili dáreček, Luckin osobně asistoval, tak už se těší, jak jí ho předá

Mějte se, já nic nestíhám, ach jo, ať už je pátek, nebo aspoň ta středa...

Frog
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 13:21
- Nahlásit

Denisa
Jasnačka prolezu fotografický diskuse
Stejně jako když jsem hledala, ketrej foťák a tak... ale stejně díky.
Puna
Denisa
Ve středu se budeme těšit. Včera mi holky normálně odpadl výfuk, ještěže jel se mnou Ondra. Tak je dneska autíčko u pana doktora.

Denisa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:01 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Frog
tak huž vím...
tentononc to je...
http://www.afoto.cz/prodej/Nikkor-55-200mm-f-4-5-6 -AF-S-DX-VR
Puna
jé, s asistencí Luckýska, no to se Giorda potentí blahem...
Frog
no úplně normálně že... chi chí, by ti mohla povídat teta Agčová jak jsem dojela na venčení s upadlým výfukem, teda poloupadlým, ale jsem vám to myslím říkala jak jsem si to s ním hrčela městem a až v Medlánkách zjistila, že jsem ho táhla za sebou a jak pak přijel Marťas, výfuk urval, hodil ho do kufru a že můžu jet...

Frog
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:10
- Nahlásit

Denisa
Hahhhááááá no jasný, Ondra udělal s výfukem to samé . Teďka je u opraváře, tak snad nám ho do zítra spraví,. Jinak musíme by MHD... V tom vedru fakt chuťovka...

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:20
- Nahlásit

Denisa
Puna
Děvčata, tak mám autí opravený a můžeme dojet kamkoliv! Tak kam to dneska vezmem?

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:30
- Nahlásit

čaute, dnes bych možná mohla i já, záleží ale na tom, kam a v kolik.........

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:33
- Nahlásit

Mar
jéééé super, budeme rádi... Počkej až se objeví holky, nějak to domluvíme, abyste taky stíhali a tak... Klidně vás můžeme přibrat do auta.

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:34
- Nahlásit

Frog
jojo,de aj vo to počasí, kdby ještě bylo tak šíleně horko, tak já s B nemůžu bo by ho asi kleplo inak tak v 18:00 mužu bejt někde ve městě myslim (spíš už i v 17:45)
počkám teda, jak se domluvite

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:37
- Nahlásit

all
joo,děcka, tady máte samý velký pse, určo byste mi mohli poradit. Sháníme nějakou želatinu na klouby a chrupavky pro štěně (asi v kapsích?) středního plemene (bez betakarotenu, aby štěně nezrezlo )

wami
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:40
- Nahlásit

all
o víkendu běháme v Brně na intercanisu, kdo se přijde kouknout...?

akorát pokud bude vedro, chtěla jsem jet v sobotu na večer do lomu v Lažánkách... no, ale kdyby se chtělo někomu v pátek večír (cca v 9) aspoň na chvilenku do Zamilca, než se setmí... strašně ráda bych vás zas viděla...

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:41
- Nahlásit

wami
ja tam budu v SO urco dojdu mrknout

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:41
- Nahlásit

Mar
Já jsem pro štěně na klouby používala toto http://www.hafani.cz/chassoton-4-400g/d-84581/
A fakt spokojenost.
Jasnačka domluvíme se...

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:44
- Nahlásit

wami
My na výstavu jdeme až v neděli. Bohužel nebudeme moci na prochajdu. Přijedou mi naši, musím se jim věnovat. Ještě v Brně za celých 4,5 roku, co tu bydlím nebyli. Moc mi to mrzí,ale v neděli se zastavím na agi na intercanisu.

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:46
- Nahlásit

Frog
diky a je to aj na chrupavky? de nejak vo to,aby to pomohlo aj tomu,aby mu staly usi bo co......

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:49
- Nahlásit

Mar
JJ mělo by to být i na chrupavky .

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:56
- Nahlásit

Frog
diky moc , a jeste (kopiruju):
CHASSOTON 4% by měl být podáván psovi po dobu 3-4 týdnů a to:

Preventivně – na počátku podávání chondroprotektiv (poté pokračovat přípravkem CANIVITON FORTE)

znamena to,ze potom se ma zacit davat to Caniviton forte? a ze steneti se tohle ma davat jenom 4 tydny?

diky
(estli jsou to dotazy divny, tak sorry, ale ja s pidipsem se v tomhle fakt nevyznam )

wami
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:04
- Nahlásit

Mar, Frog
tak aspoň na tom intercanisu se stavte...

Mar
ja Chassottone dávala celý rok, tak bych se toho nebála...

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:14
- Nahlásit

wami
jé, čauky!
já jsem v neděli na intercanisu, takže jestli budeš i v neděli, tak se určo na agi zastavím!
ať se vám vede běhačka!
jinak na venčení v ty doby co navrhuješ jsme pryč...
Frog,Puna,Mar
děcka, nám je to fukar... navrhujte!
Béčko pojď taky! nebudeš jediný chrochtal, Giorda bude mít taky jazour na vestě...
jo, jinak já dávala taky Chassoton, pak Caniviton forte, je to obvyklý postup... Chassoton je snad jakýsi i protizánětlivý, takže když je hůře, tak se nasazuje klidně na déle, neuškodí to...

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:18
- Nahlásit

Denisa
no jenze narozdil od Giordinky, Becko MHD v takovym vedru ani nedokaze doject uvidime, zatim pocitame, ze ano,jdeme

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:19
- Nahlásit

Mar
Přesně jak říká wami... taky jsem to dávala asi rok.
Denisa
No já bych navrhovala asi nějaký lesík... bude tam chladnějš.
A čas třeba 18:15?

Frog
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:22
- Nahlásit

Mar
Já Agu normálně na cestu mhd polévám vodou... Ale spíš se teda snažím jezdit až večer, kdy už to tolik nepraží...

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:23
- Nahlásit

Frog
no prave, kdyz pojedem od nas v 17:15 tak to bude na mrtvici - jeste navic 0,5 hodinky v busech a salinach a tak........no uvidim - podle pocasi

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:26
- Nahlásit

Mar
a jo, ještě to MHD no, to nepřidá...
a kde vlastně přebýváte teď, furt Holásky nebo si to pletu?
teoreticky bychom mohli my za váma, pokud tam máte kde venčit... já teda můžu dojet, nevím co Frog, Puna?
v Holáskách např. se dá i čvachtat ne? jsme tam s G. byli kdysi...

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:30
- Nahlásit

Denisa
jo,čvachtat jo,ale na venčení blbý, bo všude jenom pole (tže výheň)..........

Denisa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:35
- Nahlásit

Mar
chmmmm... tak až bychom jeli jen čvachtat, tak ale by to nebylo špatný dát tam srazík...
Frog
tak třeba vodárna, v 18.15?!?!?!

wami
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:42
- Nahlásit

Denisa
dík, hlavně, ať si neutrhnem ostudu...

jinak jasnačka, já doteď nevěděla, kdy do Brna pojedem, tak stejně je to moc narychlo... škoda škoda, ale nějak mi to nevychází tma teď jezdit, tak aspoň dejte vědět, když půjdete okolo na intercanisu...

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:00
- Nahlásit

Denisa
vodárna -

tam se dostanu MHD jak nevite nekdo? z kusim vzit PETku s sebou a polejvat

wami
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:13
- Nahlásit

Mar
hele, na ochlazení psa jsem dřív používala jednoduchej trik... namočit šátek a pověsit ho psojc na krk, sice vypadá jak děsnej frája, ale jak se to z toho šátku odpařuje, dělá mu to mnohem lépe dýchatelný vzduch...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání