Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / venceni s cz-pes Brno
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 162 . 163 . >>
Autor Zpráva
Frog
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 08:59
- Nahlásit

Denisa
JJ, já to beru. Tak v 18h na panelce! Počítáme s tím. Hahááá brácha má 75kg a Agů 57 jen tak pro představu. Dělala jsem si srandu,že Agů vypadá jako "chudá příbuzná" .
Mar
Haháááá tetááá no asi to nikdy neuvidíš... šlo to do Ruska. A podle kostýmů to vypadá na telenovelu přinejmenším. Prostě seriál o bohatých lidech. No a zahrál si i Ondra jelikož neměli nokoho kdo by psy udržel a vedl. Každopádně ho navlíkli do šílenejch hadrů... Přikládám foto:

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:02
- Nahlásit

Frog
a on je vedl tagle?

tyjo, tak to se mi na břicho podepíšou voba - velký ho na to mám teď momentálně po zimním období dost a dost

a co když za 1000 dalších dílů telenovely se Agu bude zase muset vrátit - viš jak je to v telenovelách ?
Kdy jedete dělat otisk pacek na chodník slávy do Holyvůdu?

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:29
- Nahlásit

Frog
díky, tak v 18h tam!

no jó, ale jinak jsou si podobní
tý jo, Ondra vypadá jak ruský mafioš... ještě měli těm psům dát na krky takový ty těžký obojky ze zlata, aby to bylo stylový!
stejně teda je dobrej, že je takhle udržel když každej táhl pešíčka na druhou stranu...

Frog
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:31
- Nahlásit

Mar
a on je vedl tagle? Takhle nakonec ne ,toto byla zkouška, jestli je vůbec utáhne ... hezky si hráli. No teďka nebudeme moci do Ruska, protože by nás tam samou slávou ušlapali fanoušci .

Frog
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:34
- Nahlásit

Denisa
No vypadá spíš jak houmlesák, chudáka navlíkli do hadrů minámlně o dvě čísla větších, ale ustál to!

Mar
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:43
- Nahlásit

Frog
to jo no, vystoupíte z letadla, securiťáci po všech stranách, lidi za páskou, a Agáta pózuje na schůdkách fotografum pro časáky a tááák
týjo, konečně mám fakt známý kámoše fakt super musim řict Berrymu, at ji odtedka šu*á ty kotníky nežně, že je ta celebrita

Puna
# Zasláno: 30 Dub 2008 09:52
- Nahlásit

Frog

téééda to jsou věci, z Agátky filmová star je to nádhera, krásný fotečky
Ale fakt, aby s náma ještě chtěla kamarádit, no snad jo

Denisa
tak v 17 na panelce Luckin byl včera úplně K.O., málem jsem ho musela posunovat a ve vaně skoro usnul fakt

Denisa
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 10:56
- Nahlásit

Puna
bezva, taky díky!
no ani se nedivím, že byl Luckýsek včera tak vyčerpán...

Kelly
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2008 11:35
- Nahlásit

Frog
Ahoj teta, my se s Heruškou půjdem tak trochu ztrapnit na coursing. Ať to mám za sebou a můžu říct už nikdy více. :-D

Denisa
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 10:09
- Nahlásit

Frog
teta, símtě tak se dnes ozvi, prosím ale na mobilos, neb už nebudu na netu a doma mi nejede...
je nám to úplně jedno, jak budete stíhat... jo?!
Puna
teta, doufám, že ti Janča vrátila tu skvělou kamerku...
jo, jen se nediv, já ji nakonec na ten L. běh stejně nepoužila neb to nešlo jaksi... ale běžela výborně a měli jsme tam fotografa Marťase totiž, se dojel mrknout... tak něco přece jen mám na památku...
Kelly
hele a vy jste byli na coursingu? já si nevšimla jestli jo nebo ne...
BinLadin
tebe jsem tam taky neviděla, ačkoli jsem měla avízo, že prý tam máš být s dobrmánkem... ?!

Puna
# Zasláno: 5 Kvě 2008 12:53
- Nahlásit

Denisa

ahoooj, jo jo, vrátila v pořádku já jsem si říkala, že by to asi bylo složitý s tou manipulací, napřed mě to vůbec nenapadlo... Slyšela jsem že běžela krásně - šikulka, moc je obě pozdravujeme

Jinak moc děkuju, jak si nás krásně natočila, já se úplně stydím, jak jsem to u Giordinky pokazila no zkusím potrénovat na tu Lednici...

Kelly
taky jsem si říkala, že jste asi nebyli, ne? vůbec jsem si vás nevšimla..

Kelly
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit

Denisa
Ahojky, no nakonec jsme na coursing nejeli, protože jsme ráno na procházce zmokli a s počasím to vypadalo i nadále špatně. Víš, já nemám auto, a to jsem fakt nechtěla riskovat, že Héra se promočí a poběží mokrá. Ani nevím, jestli je možnost se tam někde schovat před deštěm. Posílala jsem sms, že nedorazíme. Doufám, že nebudu platit "pokutu" 200 Kč, jen proto, že nechci mít nemocnýho psa. Myslím, že v případě, kdy to počasí vypadá na déšť a člověk nemá auto, to lze pochopit, že jsem se odhlásila.

Kelly
Člen
# Zasláno: 5 Kvě 2008 13:01
- Nahlásit

Puna
Jo, chtěli jsme to zkusit, říkala jsem si, že v nejhorším se ztrapníme. Po domácku vyrobený střapec Héra honí moc ráda.

No ale bylo zataženo, tak jsme se nakonec omluvili. Třeba to vyjde příště.

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 10:15
- Nahlásit

Frog
ajój, tak dnes v 18h na panelce??? snad dnes nezmokneme jak minule... každopádně si beru opět tu zas.anou bundu...
Puna
jé, vy už jste asi odjetí v Němčičkách že?
zítra se uvidíme na závodech se těšíme...

Frog
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2008 11:01
- Nahlásit

Denisa
JJ, my stíháme a tešíme se na vás, holky.

Puna
# Zasláno: 7 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit

Denisa

jste asi odjetí v Němčičkách že?

ahoj, odjíždíme odpoledne, no, tak se chystám a tak, zařizuju tisíc věcí, chaos...

Taky se zítra na vás moc a moc těšíme, tak štastnou cestu a pozdravujem moc tetu a Agátku, užijte si to dneska

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit

Zdar tety, jste tu???
Jdete dnes? Co takhle lesík - vodárna? v 18.h?
Už jsme zase samy... fňuk fňuk...
Zdraví vás duo D+G

Mar
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:00
- Nahlásit

cauec, dybyste chtěli hlasovat pro batmaní placatku, tak každou hodinku tadyk:
http://www.francouzsky-buldocek.cz/souteze/sklebbu l_soutez.html

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:14
- Nahlásit

Denisa
Tak jo... dáme Sobky,ale co takhle až v 18:15? Dříve nestíháme...

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 11:31
- Nahlásit

Frog
jasan, není problém... páček shledáček slintáček!

Mar
bóóóžíííí držkáčci!!!!!!!!!!!!!!!

Kelly
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:21
- Nahlásit

Frog
Ahojky teta, my už jsme včera večer na Špilas nešli. Já jsem měla včera celý den vyřizování a z odpolední prochajdy jsme se vrátili docela pozdě. Šli jsme až v noci. Ale příští úterý určitě půjdem.

Frog
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:29
- Nahlásit

Kelly
JJ v pohodě, zdravíme Herušku.

Kelly
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2008 12:34
- Nahlásit

Frog
Jasně, pozdravuj od nás Agušku. V pátek budem držet palce.

Denisa
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:27
- Nahlásit

Frog
Puna
zdar, tak kam to dnes vidíte? les či plocha?
trošku prší co?
ale tak aspoň nebudou ty prvomájové průvody jak jsme potkaly v sobotu s Puna

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 10:56
- Nahlásit

Denisa,Puna

Ahoooj, my můžeme dneska v 18h, tak místo navrhněte vy. My dorazíme vcelku kamkoliv

Puna
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:36
- Nahlásit

Denisa
Frog

ahoj, tak jsem tady, tak já nevím, ale vzhledem k počasí bych ani nebyla proti panelce dneska, ale záleží na vás... a čas vyhovuje, tak co říkáte na panelku, tety?

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 11:39
- Nahlásit

Puna
Tak jo. Pamelka v 18h, počítáme s tím.

Kelly
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:14
- Nahlásit

Frog
Ahoj teta, nezapomeň ve středu na to divadlo.

Jak jste dopadli s Agu u veta? Napiš mi to když tak na mail.

Mar
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:25
- Nahlásit

čauky, sme Vás s Ondrou a Agátkou viděli jeden den jít po Baštách na Petrov - večer - seděli sme na zahrádce na baštách a já byla zádama,ale petr poznal Agátku ale bylo už pozdě volat, bo ste byli už daleko

Frog
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2008 12:50
- Nahlásit

Mar
JJ, to jsme byli my. Šli jsme na poštu a pak zase zpátky přes Petrov domu. MJěli jste zavolat! Ráda bych vás viděla.
Kelly
Dopadly jsme dobře, teda lépe než jsem čekala. Však povykládáme ve středu. Ve středu s divadlem počítám a zítřejší procházku bych potřebovala šoupnout až na čtvrtek, jestli vám to nebude vadit.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 162 . 163 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání