Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / 6ti měsíční Německý pinč s PP v útulku !!!!!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 09:13
- Nahlásit

Břetislava
Přesně tak tohle taky nechápu. A že takových inzerátů není zrovna málo. No asi ti lidi netuší, že pes žije dýl než třeba křeček nebo morče.

evina
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 12:17
- Nahlásit

Bohužel každý člověk má jiný náhled na stejný problém.Třeba můj manžel o psech nic neví,dokonce by ho mít ani nemusel.No a od začátku mi tvrdí,že mám agresivního psa(teď je mu 8.měs.)který napadá a já ho nezvládám.Také prohlásil,že mu pes vykusuje kusy masa.Tomu se naše rodina-plná pejskařů s chutí zasmála.Myslím,že i on by byl schopný tam psa strčit.Prostě tomu nerozumí a ani nechce.Vydí problémy kde nejsou a nechápe,že pes se musí vše teprve naučit.Neumí odhadnout reakce psa,nepozná kdy je to ze hry a kdy by ho měl už krotit.Bohužel právě takovýchto lidí je dost!

Břetislava
Člen
# Zasláno: 28 Led 2006 15:41
- Nahlásit

evina
Tak nějak jsem to taky myslela. Pro spoustu lidí je pes bohoužel stále jen požírač zbytků, který vlastně ani nic nepotřebuje. Jakmile je ale nějak začne omezovat a nebo se jim už ani tak nehodí, skončí to tak, jak to většinou končí.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání