Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nejen coursingové forum
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Helena
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:28
- Nahlásit

Eimy
chjo, to takovej obleček na ty naše by stál o fous víc
Luci, ten vypleštěnej smajloš s cukatůrou na oku je nejlepčí)šáhlej, si představuju, jak mě takle cuká vočisko,chich
tak necháme aj to venčení na středu, nebo dneska taky?co scete. Opi sem zjistila, po větší námaze furt kulhá, včera se vyspala po cvičáku a pak zase se belhala jak stařena, ale do dvou hodin ok, to sou stopro ty šlachy.

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:30
- Nahlásit

Helena
To asi jooo, ale zase je to podšitý umělou kožešinkou, jakby z Beránka, však v sobotu mužu ukázat

Gina
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:30
- Nahlásit

Ahojte, Eimy mi prozradila, kde vás najdu tak jsem tadýýýý.
Ahojteeee

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:32
- Nahlásit

Gina
Ahojkyyy

Helena
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:44
- Nahlásit

Gina

Hahooj

Eimy

v sobotu se teda podivam, jestli vás najdem!pže na větších cc akcích koukám, abych držela a nic jinýho nevidim, k tomu mám brejle, vlastně nemám - Malvína mě je rozkousala, takže vidim prd, kdyby něco, tak na mě houkněte!nebo se nalepim na Zélovou a jeji oči budou moje oči,chacha
anebo - což je pravděpodobnější ty potvory přikurtujem k železnýmu zábradlí a šmitec a budem korzovat a vyzařovat inteligenci
já bych právě chtěla spíš jen šusťák jakoby na déšť, jim neva žádný počasí, ale kuli rýmě atd bych to chtěla, no a ten vzor se mě líbí strašně strašlivácky moc!

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:46
- Nahlásit

Helena
No, jestli sem to dobeř pochopila, tak vy budete na tom parkovišti, kde mám bejt já s Veverkou taky , takže by neměl být problém obleček vytáhnout a ukázat, případně ho možná na sobě Veverka bude mít, pokud bude zima...

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:48
- Nahlásit

Lucy
Jo jještě mě napadlo, že když fakt nebudu vidět nikde nikoho, tak na vás s Veverkou zaštěkáme, teda spíš vona zaštěká a vy mužete zaštěkat potom zpátky a my pudem po sluchu

Při posledníhch pár procházkách sem zjistila, že kamošova fenka spolehlivěji běhá na Veverčino zaštěkání než na normální zavolání, aspoň ke mně jooo

Helena
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 14:53
- Nahlásit

Chacha, to pude, Malvína sice ještě štěkat na povel neumí, ale Bambula jo,haha
dyž mě nedošel ten mejl eště do Lucky...na parkáču v sobotu v nějakou hodinu,abysme stihli a veverkojc naberou nějaký další lidi autem?My máme bílou fabii combi, vzadu dvě velký hlavy

Barča
# Zasláno: 16 Led 2006 14:59
- Nahlásit

Anonymní

ahojky holky.. tak sem na Vás na moment jen mrkám, ale jelikož mě to tady zrovna extra moc nesedí to vypisování atd, tož nevím nevím, jak to budu stíhat..

nefer
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:02
- Nahlásit

Barča
To půjde

Barča
# Zasláno: 16 Led 2006 15:04
- Nahlásit

no snad jo, ale nemám nato čas - makám v práci až se ze mě kouří a ještě dolaďujeme web do finále..

Joooo dámy.. posílala jsem Vám maila ohledně únorové objednávky, takže si to pohlídejte! příští týden objednávám

Helena
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:23
- Nahlásit

šiš, máme ještě dost, vzhledem k tomu, že krmím dohromady dva pytle, asi zase dva objednam a uvidim, šmírnu to.Barča

Andik
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:55
- Nahlásit

Čau ženský, jsem si vás taky našla. Andy je obsazené, tak tu budu jako Andik.

Jsme byli teď s Beníkem na prochajdě, jsem myslela, že ho sejmu. Klouzalo to jak hrom a on nadšeně lítal v kruzích kolem mě a chytal mě za nohavice. Pak lapnul nějaké fence klacek a odmítal se vrátit. No na zabití, jak urvanej z řetězu. Ale alespoň se trochu vyblbnul )

Eimy vypadá v tom oblečku super )

Andik
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:58
- Nahlásit

ha há ti smajlíci jsou super, jen mně teď nějak nejdou zapnout (

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 15:58
- Nahlásit

Andik
Já vyhodila na prochajdu maminku, teda ona se nabídla sama, abych se mohla učit, tak se du fakt jakože učit, protože zejtra píšem dvě mega písemky, achjo, já už se tak těším na čtvrtek, kdy pudu do školy poslední den a pak až v únoru....

Andik
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 16:00
- Nahlásit

hmmm, to já musela, páč páneček nám nějak chcípe a chuděra Beník už ani neví, co to velká procházka je.
a smajlíky jsem našla shozené na liště

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 16:02
- Nahlásit

Andik
No já budu muset večer, ale Veverka už teď vyžaduje velkou procházku každej den, jinak je jak střelená... Hroznej pes.... No , co nadělám, teď tady vožírá palmexmana, lítá s ptakopyskem a nevim co ještě

Andik
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 16:09
- Nahlásit

Tak to doma je Beník tichá voda, prakticky o něm nevíme. Buď chrápe u nás v posteli, nebo u sebe v přepravce a vylízá, jen když si myslí, že mu chceme utéct ven, nebo se jde jíst

jen teď po výstavě,kdy dostal zeleného pískacího plyšáka, tak blbnul asi hodinu a pískal

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 16:30
- Nahlásit

Psolušně hlásím, že na mympsovi už je všechno OK

Andik
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 17:01
- Nahlásit

hurá zpět )

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání