| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:28
- Nahlásit
Pro všechny, co s hafíkem chtějí dělat nebo dělají tenhle super sport
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:33
- Nahlásit
Tak už jsem tady taky.
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:33
- Nahlásit
Zapomněla jsem se přihlásit.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:35
- Nahlásit
Dana a Day
Juu konečně někdo... Achjo, ale ten bordel tam je fakt docela zajímavej
Jooo jinak se musim pochlubit, dneska sme s mamkou byly kouknout na výprodej v hotelu Kozák a koupila sem si tam naprosto dokonalou a užasnou mikinu velikosti XXXL sice sem si ju před mamkou musela vyzkoušet, aby schválila, že mi neni moc velká, al euhájila jsem si ji
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:35
- Nahlásit
K.ate - jsem natvrdlá, nebo si při každé zprávě, kterou odesílám musím znovu přihlásit, jinak jsem za Anonyma?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:37
- Nahlásit
Dana a Day
Mně to nechává přihlášenou samo o sobě Tak nevim dokonce to většinou toho člověka nechá příhlášenýhoi když se odpojí od netu, což mi docela vyhovuje
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:37
- Nahlásit
K.ate ale to máš tu mikinu na přikrytí místo peřiny v takové šílené velikosti ne?????
a co přepravka? Eimy je v ní stále spokojená? My ji musíme koupit co nejdřív-na výstavy fakt nezbytnost. Jen pořád na ni nejsou zbytečné peníze....
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:38
- Nahlásit
Eimy
Tak teď to zkouším bez přihlášení. Mě totiž vždy to uživatelské jméno a heslo zmizí a musím ho zadat při každé odpovědi znovu.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:38
- Nahlásit
Dana a Day
No právě že mi to suprově zakrývá zadek, což je značka ideál a jinak to ani moc velký není, mamce řeknu ať mě vyfotí a hodim ti sem fotku
Přepravka v pohodě, ale VEverka do ní furt sama ne a ne vlezt... Hold postel je postel
|
Helena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:40
- Nahlásit
sem vás našla, čau holky
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:41
- Nahlásit
Eimy
No jo, tak budu za anonyma...nechce se mi to stále vypisovat. Stejně jsme tady zatím samy dvě.
S těma přepravkama je to totiž nejlepší učit už od štěněte, pak ji vezme opravdu za svoje útočiště a nemá problémy tam být. ale je fakt,že DAy by mi v přepravce taky nespala...ona se musí rozvalit se mnou na posteli.....
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:43
- Nahlásit
Helena
Heli ahoj, mě to pořád odhlašuje, tak ten anonym jsem já kdyby něco.
aha-tak mě to odhlásilo, jako že jsem podezřelá, když jsem anonym...je vidět, že to tady mají hezky ošetřeno...tak se musím hold stále přihlašovat.... abych s váma mohla komunikovat.
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:44
- Nahlásit
Musím říct Barči, zda by nebyla možnost udělat nějaký chat nebo diskusi přímo na mscoursing. To by bylo super, ale nevím, jak dalece je to reálné. Aby se pak nestalo to, co na mujpes, že to tam někdo zasviní těma blábolama na 100stran.
|
Lucy
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:45
- Nahlásit
K.ate....vezmou tě )))) Sraz v 8.50 na venkovním carfur parkovišti ju?
|
Lucy
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:47
- Nahlásit
To bybylo super kdyby byl chat přímo na webu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:48
- Nahlásit
Lucy
Jo, super děkuju moc Snad se tam s něma nějak najdu
|
Lucy
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:50
- Nahlásit
Budeme tam taky, tak jestli si vzpomínáš na Zelu a taky tam možná budou BX tak to bys nás nepřehlídla )Počkej dám ti ještě tel: na mě i tu se kterou pojedeš - takže pojedeš s Erikou kalovou 777748507 a moje číslo je 608257907
|
Dana a Day
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 13:50
- Nahlásit
No nic holky, já jdu pracovat, tak se pro dnes loučím a snad navečer bude mujpes fungovat, tak když tak tam. Všem hezký zbytek dne!!!!!
|
Lucy
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:52
- Nahlásit
Pěkný den Dani
|
Eimy
Člen |
- Nahlásit
Dana a Day
Teeeda se kvuli tobě nechám vyfotit, abys vyděla jak je ta mikina velká a ty zdrhneš
Lucy
aha, tak Zelu snad poznám BX určitě poznám Už si jen uložím ty čísílka , kdyžtak moje je 777 229 575
|
Helena
Člen |
- Nahlásit
kde budem???u Carrefouru bude sraz na sobotu?esi jo, tak tam budem ))
Danu, divný, že tě to odhlašuje!
šmarjá, já tady umřu.už bysem se viděla doma!
|
Lucy
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:53
- Nahlásit
Ahojky Heli...co ten sraz?
|
Lucy
|
# Zasláno: 16 Led 2006 13:55
- Nahlásit
Jojo Heli, psala jsem ti to v meilíku )))Jestli dáme sraz tam
Já chci taky dom, chci jit běhat s tim nasim spekounem a prat (teda to nechcu ale musim) co dneska delate Heli nechcete dojet na pivo?
|
Helena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:07
- Nahlásit
na pivo asi ne, jelikož sem včera ňák po cvičáku si pila doma s šů, pak mě bylo blbě a pak sem snědla kuře a pak se z toho:eek oblula, fui ) ale ven klíďo. Proč špekouna, vy máte nápady, dyk neni tlustá!
na pifko bysme mohli třeba f středu??????
|
Helena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:09
- Nahlásit
a žádnej mejlič mi nedošel
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:15
- Nahlásit
Já v XXXL mikině
A Veverka v maskáčovým oblečku
|
Helena
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:19
- Nahlásit
Tak ten obleček je BOMBA!!!!! šitej, nebo kupovanej???todle mít, tak je mě líp, pohybujíc se v lese v tomdlenc, uniknou myklivcovu oku,chacha
jdu zjistit, jak se sem strkaj ty fotky!nebo musí být někde na stránkách?hu
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:22
- Nahlásit
Helena
Je kupovanej, byl první, co sme potkaly asi po dvou tejdnech čekání a Veverce jakž takž seděl, takže byl hned náááš, stál jenom 299 korun, prodavač říkal, že kdyby je dodávali i v jinejch barvách, stál by tak 450
Fotky, aby se daly dat sem do diskuze, musí být někde na stránkách, sem se v podstatě vkládá jen odkaz na ty fotky...
|
Lucy
|
# Zasláno: 16 Led 2006 14:24
- Nahlásit
Jůůůů ten obleček je fakt super!!!!!!!!!!!!!Tak na to pivo pujdeme ve středu ))))
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:26
- Nahlásit
Děkuju za pochvalu oblečku Veverucha v tom totiž vypadá jak naprostej blboun a každej, kdo ju v tom vidí, tak sehrozně moc směje a děti říkají, že je to pes "voják" takže prostě budíme pozornost
|