| Autor |
Zpráva |
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:11
- Nahlásit
handula
a co košík z kožených pásků? Já ho tedy viděla jenom na kokrovi - malá velikost a pak ještě takové ty košíky s tvrdé kůže na pitech a stafech, ale ten z pásků by pro Tvé potřeby byl asi nejlepší...Tím by pes nikoho nezmlátil
Jinak náš pátek 13. byl taky ve znamení vrčení.....starší pejsa se urazil, když babička pohladila dříve mladšího psa než jeho, takže na ní vrknul a odešel trucovat na pelech...pak tímto způsobem ještě "sprdnul" několik lidí z domácnosti, kteří udělali stejnou "chybu" jako babička....(jindy to psovi naprosto nevadilo, že hladíme i mlaďocha...nikdy předtím nereagoval vrčením...) Takže se psem teď nemluví ani babi, ani děda, přítel si to hodně rozmýšlí, zda s ním zase bude mluvit....jediný, kdo teď není na psa nas-aný jsem já ......no jestli to bylo tou datovou kombinací nevím..........
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:13
- Nahlásit
mě jinak pátek vyšel dobře
handula
já bych se na ně vybodla, kdyby měli keci, tak bych vzala psa třeba na procházku
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:15
- Nahlásit
Nejhorší na tom je, že tahle kurvěj (pardon) ty děti, oni by si i s ním hráli, ale dospělí jsou jak smyslů zbavený. Co z nich tak může vyrůst...nulovej vztah ke zvířatům...hrůza, je mi těch dětí líto.
handula
tohle znám,mám takovou sousedku.její děti si k nám chodí tajně hrát s naší doginou a když jsou s ní tak statečně hrajou hysteráky.jen pesina nechápe co se děje,proč s ní kluci najednou nemluví.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 15:39
- Nahlásit
Evik
asi byly nějaký erubce na měsíci...
Ten koženej je dobrej nápad, bude sice vypadat jak Doktor Lecter z Mlčení jehňátek, takže bude budit hrůzu jen při pohledu, ale řešení je to asi taky....
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 17:01
- Nahlásit
Já bych na ně naprosto kašlala.U nás se návštěvy příbuzných po tom,co mám psy omezili na minimum a jsem za to jedině ráda.Pokud tam jdou na návštěvu,tak nemaj co kafrat.Pokud je Váš pes nežere hned u dveří,což nedělá,tak klídek.Jestli umí povel místo,tak mu nechte někde v koutě pelech když přijde návštěva,tak ho tam pošlete.To mu musí naprosto stačit-teda bratrovi.Inteligentní řeči pouštějte jedním uchem tam a druhým ven.
|
ananym
|
# Zasláno: 16 Led 2006 17:11
- Nahlásit
handula
Devce, delas co muzes. Chapu a cenim toho, ze nechces mit problemy v rodine. Dej tomu cas a vysvetluj pro ty nevedouci. Urcite to dostanes zpatky. Jestli nekdo zna sveho psa tak to jsi ty. A jinak dobra tchyne, ze to tak vzala. A bracha, ten si zvykne.
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 07:05
- Nahlásit
handula
Čéče, ani nevíš, jak Ti strašně rozumím. Moje (nikoli tchýně), nýbrž matka partnera je velkým milovníkem psů. Kdyby neměla syna, řekla bych, že si své mateřské pudy aplikuje na zvířatech a ňuhňá je a hňápá jak babička vnouče. Se svým psem (jezevčík), ať si dělá co chce. Ale jsem šílená vzteky (a přesto se usmívám, jsem milá a vlídná), když přijde k nám a cpe psa vším, co najde, pořád ho muchlá a otravuje a tahá si na noc do postele apod. Za prvé se mu to taky jednou nemusí líbit a on ji vnímá jako cizí. A tragédie je, když si jej bez dovolení (třeba když spíme) bere ven. Bez náhubku. Nejenže ji absolutně neposlechne, ale jeho nepřátelský a velmi útočný postoj k dětem dostatečně zaměstnává mě samou, kterou respektuje a poslechne, ty vole, až ona s ním jednou na chodbě potká děcko, tak sousedi přijdou o ratolest a já o psa. Je to na zabití. Lidská blbost je na zabití.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 07:42
- Nahlásit
handula
Já ohlávku občas používám (kámoška Hafina taky),dáváme ji psům když si hrají a klasic.košem by se dotloukli.Necháme ji hodně povolenou,pes vezme v pohodě do tlamy míček,jen neotevře čelisti naplno.Musíme jim to dát kvůli policajtům..ale rozhodně takhle je to omezuje míň než koš.Je to lehký a zmuchláš ji v pohodě do kapsy.Prodávají je nejen ve zverácích,ale i v některých supermarketech.Stojí kolem 200.-
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 08:39
- Nahlásit
bord
čemu říkáš ohlávka? ten koženej náhubek? nemůžeš mi poslat odkaz na web, jak to vypadá?
|
bord
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:03
- Nahlásit
handula
Jó holka já ti pošlu prd,protože neumím ani dát fotky do galerky,ale poprosím Hafinu,ať to vyfotí,ta je schopnější.Není to z kůže,ale z pevných pásků.Je to obojek kolem krku na suchej zip,kterej je spojenej krátkým páskem po obou stranách mordy a končí to malým ,,kulatým obojkem'',kterej nasadíš na čumák.Ten je taky na suchej zip.
Napsala jsem to jak dement,nevím jestli si to představíš..zkusím tu Hafinu.
|
bord
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:12
- Nahlásit
handula
Teď jsem se dívala na Barona na halti ohlávky,je to skoro totéž,ALE nemá to žádné posunovací očko,které psa stahuje a taky očko na připnutí karabiny je normálně nahoře.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:14
- Nahlásit
bord
myslíš tohle?
http://www.allpet.cz/images/sklady/gimborn_nahubek _plus_obojek_16_35cm_0.jpg
|
moll
|
# Zasláno: 17 Led 2006 09:16
- Nahlásit
výše popsaná ohlávka je asi protitahací HALTI ohlávka, která se prodává ve větších zoo obchodech. ještě by se na to měly dát přidělat něco jako otěže, které se drží místo anebo spolu s vodítkem - když pes zatáhne, oteže a ohlávka mu skloní hlavu trochu dolů a to mu má zabránit v dalším tahu. už jsem to taky viděla v městské hromadné a řidič nic nenamítal (možná taky proto, že pes měl 2 kg i s výstrojí). moll
|
bord
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:21
- Nahlásit
handula
Jo to bude ono,našim psům to fakt vadí míň než koš.
|
handula
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:22
- Nahlásit
nó to je přesně to co jsem myslela, nechám mu to volnějc, aby mohl pít a dýchat a příbuzenstvo nebude moct nic namítat a bude...koš náš pes nesnese, je to sice blbý, ale není na něj moc zvyklej, tohle si myslím by mohlo být řešení
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 11:56
- Nahlásit
Jo jak píše bord, tak je to pro psa mnohem příjemnější než koš a ti naši blázni se tím aspoň nepomlátí. Je to vlastně jako ohlávka pro koně akorát bez toho čelního pásku. Není to halti ohlávka, ale úplně obyčejná ohlavka.
|