| Autor |
Zpráva |
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 19:47
- Nahlásit
Tchor
S tímhle souhlasím, možná by nebylo marný zkusit to udělat tak, aby bez vyplněné kolonky "jméno" nešlo nic napsat, takže by dotyčnej musel použít aspoň nějakou zkratku nebo aspoň třeba "xxx", každopádně by to bylo přehlednější, ale jak je to složitý na naprogramování netuším...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 21:23
- Nahlásit
tak slib jsem splnila, a už jsem zaregistrovaná
Eimy
Nazdárek, tak se budeme potkávat už i tady
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 23:10
- Nahlásit
Janiii
Ahojkyyyy pozdravuj Bernie
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 07:25
- Nahlásit
Tak přátelé moji milí a Anonym přispívající v 7.16 hod. dnešního dne, Bufalo i Prudič 100 % i Prudič "Professional" jsem byla pořád jen já.
Kdepak, registrace je o ničem. Je dobrá pro ty, jež si pod svým nickem chtějí nést svou charakteristiku a vystupovat pod konkrétním nezaměnitelným jménem. Jakože Lenek je nás tady asi mraky, přičemž Garfield jenom jeden. A každý ví, o koho jde.. např. u Jirikovo 100 %.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 07:54
- Nahlásit
Garfield
Ale aspon vies, komu to mas adresovat a nerozpravas sa s dvoma anonymama, ako by to bol jeden U mna odstranenie anonyma je len o adresizacii (existuje take slovo vobec?), aby som vedela, ze odpovedam na anonyma zo 7:13 a nie tomu zo 7:15...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 08:14
- Nahlásit
pigie
Myslíš adresné připomínky adresované adresátovi?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 08:23
- Nahlásit
Garfield
Presne tak
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 08:24
- Nahlásit
Garfield
Je dobrá pro ty, jež si pod svým nickem chtějí nést svou charakteristiku a vystupovat pod konkrétním nezaměnitelným jménem
což může být někdy i na škodu... zvlášť v našem případě...
Hele ty... anonymko, proč už nejsi na chatu? Je tam bez tebe smutno...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 08:30
- Nahlásit
Ahoj, mně anonymové příliš nevadí, když někdo začne psát blbosti, tak je jednoduše nečtu. Mám ale radši když se dotyčný přihlásí pod nějakým nickem, ať vím, komu na dotaz odpovídám, nebo na koho reaguji. Já jsem často tak zmatená, že odešlu anonymní příspěvek taky. Tak pište, pište, třeba anonymně, já se s tím nějak smířím
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Led 2006 08:35
- Nahlásit
Já jsem taky člen,ale často mi to odmítá přihlášení,takže jsem nedobrovolně anonym,ale vždycky se podepíšu.Ale moc mě to štve,myslím,že chyba není na mojí straně tak s tím něco dělej TERRY Ami
|
wami
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 08:37
- Nahlásit
Garfield
Jo, nadherna ukazka toho, ze i po registraci zustava anonymita porad stejna...
Rozdil je ve dvou vecech:
1. vis, komu a na co odpovidas
2. ono to nektere (ne vsechny!) prudice opravdu odradi, takhle prohazovat nicky...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 08:40
- Nahlásit
Jandula
Pracuji, pracuji, mám fofry, nevím, kde mi hlava stojí.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 08:43
- Nahlásit
Garfield
práce není zajíc, neuteče...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 09:01
- Nahlásit
Garfield
no ale cas na prudeni jakozto profesionalni prudic si najdes ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 09:02
- Nahlásit
Jirikovo
no bejt tebou, tak pomlčím...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 09:45
- Nahlásit
Je mi jasné, že anonymové typu prudič "kazí" diskusi, ale je to také na odpovídajících. Mohli by odhadnout o co mu jde a nenechat se do toho zatáhnout...
(Jinak, registrace/anonym může zařídit jen admin, ne moderátor)
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Led 2006 16:44
- Nahlásit
vite,ja se neprihlasuju schvalne.nechci,aby se moc vedelo kde cvicim a skym cvicim.problem je v tom,ze lidi co delaji klasicke,nebo sluzebni obrany jsou v nasi republice porad na hrane zakona a mnoho lidi by je zrusilo vubec.taky hodne lidi nesouhlasi s vycvikovyma metodama co obcas radim tady,nebo na nemeckem ovcakovi.byl bych nerad,kdyby se pak nekdo vozil po mem vycvikari,nebo skupine co s ni cvicim.proto nikde ani neprezentujeme svoje fotky,nebo videa.pokazde se podepisu,tak v tom nevidim problem.na ty vysirace je jediny lek a to je absolutne ignorovat.vysiraci byli vzdycky vsude a budou i nadale.
petr
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2006 17:00
- Nahlásit
Petr
Ked sa podpises, je uplne jedno, ci si anonym, uz anonym nie si. Staci to zadat do policka jmeno, alebo co to tam je a to staci. Nemusis sa registrovat. Inak, admin velmi lahko zisti IP odkial sa pripajas. Toto je skorej fakt o tom, aby sme ta mohli oslovit a rozlisit od inych anonymov Len je to prehladnejsie, ak je meno v texte, lahsie sa prehliadne
|
Anonymní
|
# Zasláno: 13 Led 2006 17:07
- Nahlásit
ono pokud ten dotycny anonym ma fakt co rict,tak si ho kazdy rad precte i tak...
petr
|
Anonymní
|
# Zasláno: 14 Led 2006 07:47
- Nahlásit
jdete se vycpat s anonymitou je to snad každýho věc ne? vy stráčiiiii!!!!!!
|
WhiteWolf
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2006 09:42
- Nahlásit
Tak kvůli takovým jako Anonym nademnou bych tu anonymitu tady fakt zakázala.
|
Bora
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2006 22:10
- Nahlásit
WhiteWolf
takovým Anonymům jako je nad Tebou, nezbývá nic jiného než se pod svá slova nepodepsat, protože za podobné poznámky se slušný člověk může jen stydět.
Jedna má kolegyně by si povzdechla a řekla "Slabomyslní, chudí duchem ...!"
|