Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Diskuse a anonymita
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 10:54
- Nahlásit

Ahoj!
Tohle je otazka spis pro administratora stranek nebo pro moderatory, ale vlastne by me celkem zajimal i nazor vsech ostatnich.

Tohle jsou fakt nejpohodovejsi psi stranky na netu, co znam... Samozrejme hlavne diky lidem, co semka chodi.

A prave proto mi tu pak docela vadi "Anonymove - prudici". Myslim, ze registrace nebyla tak slozita, ale trocha te prace stala za to. Jasne, ze si nekdo muze vytvorit x mejlovych adres a pres to x novych registrovanych nicku, nicmene uz to stoji nejakou namahu a treba to nektere z prudicu omezi...

Co tedy zakazat anonymum prispivat (mohli by jenom cist)...?

Pupy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:04
- Nahlásit

to by bylo fajn...psát příspěvky smíš jen když se zaregistruješ!!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:06
- Nahlásit

uprimne, mne ti prudici zas tak nevadi. stejne tak jako ja se svyma pripominkama mimo tema vadim nekomu a ten dotycny moje prispevky necte, tak ja vetsinou preskakuji prispevky anonymu, protoze kdyz potrebuju neco poradit, tak se ptam lidi, o kterych vim, ze se chovem psu zabyvaji a ti tady anonymne nevystupuji ...

klára
# Zasláno: 12 Led 2006 11:11
- Nahlásit

wami
já teda moc nesouhlasím, prudiče odtud můžeme vyhodit nebo prostě nereagovat, jaký je pro mě rozdíl, že píšu anonymovi nebo třeba wami? Řekla bych že žádný (kromě toho, že o wami se dá zjistit spousta věcí - kde studuje, jaké má psy, co ji baví, jak vypadá atd... to mi přijde nebezpečné - přečíst a dát dohromady si to může kdokoli) Je fajn, že se tu lidi mezi sebou znají, ale anonymita na volně přístupných stránkách není k zahození.......

anonym
# Zasláno: 12 Led 2006 11:16
- Nahlásit

Bydlime ve svobodne zemi a co ti da to prihlaseni nevim. Stejne o tom cloveku nic nevis. Tady jsou lide slusni a tak polemika s nekym kdo je prihlasen a kdo ne preci nevadi. Navic nikdo neni povinnen odpovidat.

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:20
- Nahlásit

Jirikovo
Tve prispevky mimo tema ovsem nebyvaji vulgarni a nikoho neurazeji - v tom je podstatny rozdil...

klára
Zjistis maximalne obec, ve ktere me muzes teoreticky najit. Zna me spousta lidi i mimo internet, mam se bat, ze nektery z nich je psychopat?
A ze znas me jmeno? To taky neni prilis tezke zjistit...
Nemam duvod se za sve nazory stydet, nikoho neurazim, do nikoho se nenavazim. Treba jsem naivni, ale myslim, ze tak moc psychopatu, kteri by mi chteli ublizit bez duvodu, zase nebude...

Ale obema diky za nazory!

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:22
- Nahlásit

anonym
Prave ze mi nevadi polemika se slusnymi lidmi. Ale vadi mi lidi, kteri zbytecne "ceri vody" nesmyslnym a bezduvodnym navazenim do nekoho jineho... Ne, nemusim reagovat (a ja to taky nedelam), ale myslim, ze registrace (po ktere koneckoncu zustavas stale stejne anonymni!) by to mohla omezit...

Bora
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 11:25
- Nahlásit

Já bych anonymitu neodsuzovala. Ani já nemám zájem registrovat se na všech stránkách kam přijdu a chci se na něco zeptat. Navíc zajímá mne spíš názor jako takový, pokud je rozumný, a reagovat na útočné poznámky anonymů přeci nikdo z nás nemusí.
Nevýhoda anonymů je spíš ta, že když někdo píše pod označním "anonym" tak se těžko odhaduje, který z nich to byl když už se diskuze rozvíří do hádky! To je ale spíš jejich problém!
Já se za pod svůj názor klidně podepíšu protože si za ním stojím a diskuzi vítám

Lara
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:09
- Nahlásit

Já se stávám často anonymem proti své vůli. Když se odhlásím a pak mě nějaké téma chytí a píšu dřív, než se stačím přihlásit. Až vlastně teď jsem si všimla, že se nemusím pořád odhlašovat a přihlašovat a že to funguje i po odpojení ze sítě. To mě vůbec nenepadlo.

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 12:17
- Nahlásit

no ja si myslim, ze tady vetsinou prudi pouze jeden a tyz anonym, pan anonymni myslivec a ten me asi hodne nesnasi kvuli mym nazorum na ne. No a vlastne mu vadi vsichni s odlisnym nazorem. Ovsem vetsinou jsou jeho prispevky gramaticky velice vtipne.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:23
- Nahlásit

viky
ja mislym ze doticni mislyvec te rozhodne myluje ....

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:24
- Nahlásit

Anonymovia budu a nevadia mi. Vadi mi, ze nie su navzajom od seba rozpoznatelni. Neviem, ci si pisem so stale tym istym anonymom...

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 12:26
- Nahlásit

Jirikovo
mislys ? Ja ty tevym esly se takhle projevuje laska.....snad myluje ajy ti moje cokle

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:29
- Nahlásit

viky
ja mislym, ze rozhodne hlavne ti cokle. ti ma nejraci ....

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 12:31
- Nahlásit

Jirikovo
hm asy jo. Jenom dofam, ze neroztrajy nejako srnu na hadri, to bich pak mohla dostat do hubi

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:32
- Nahlásit

viky
sy pys. normalne bi te pretahl pazbo pres papulo. a cokle bi zastrelyl, bo chitat srnu nesmeju a zenski do ruki nepatry ....

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 12:37
- Nahlásit

Jirikovo
no jo na to sem zapomnela, dyt ja su baba, tak jak muzu myt cokle, ja sy je asy zastrlym sama. ale zajymalo bi me co babje do te ruki teda patry dyz ne cokl

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:39
- Nahlásit

Jirikovo, viky
O kolko viac vam to zabere napisat vetu gramaticky nespravne?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:41
- Nahlásit

viky
ja bich ty rekl, co babje patry do ruki, ale nechu bit takovi sprosti .... mislym tym samozrejme varecku a hrnec

pigie
hele a vis ze to jde docela samo a bez problemu?? ja taky myslel, ze to bude slozitejsi, ale kdyz se soustredis vice mene jenom na ty y a i tak to jde ....

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 12:44
- Nahlásit

pigie
jde to samo

Jirikovo
no ti sy teda fakt sprosti, ze ty neny hamba !!! copak muzu lytat s hrncem po lese, estce bi me zastrelyly, ze sem chcela srnu rovno sezrat

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:46
- Nahlásit

viky
abis sezrala rovno te srne, tak bis potrebovala y ohen a ten je v lesu zakazano rozdelavat tak dostanes y pokuti za ohen a dalsy za cokle a dalsy za hrnec. bo on te myluje, tak ty mysto pokuti jen zastrely cokle, protoze ty ty do ruki nepatry

wami
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:47
- Nahlásit

Ale jo, tak ja jsem rada, ze vam tu nevadi... Nemam prudice rada v jakemkoliv podani, nekde se to resilo prave zrusenim anonymity (a pomohlo se tomu), jinde to nepomohlo. Ale zajimaly me vase nazory, tak diky za ne...

BTW - k te gramatice: a co teprve chudak ja, ja mam dokonce povolenou profesionalni deformaci (koncim cestinu na filde)...
Ale vsimla jsem si, ze on ten dotycny konkretni anonym ani tak neblbne i/y, jakoze spis preventivne pouziva vsude jen jedno...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 12:48
- Nahlásit

wami
treba nezvlada celou abecedu a k y jeste nedosel ....

viky
# Zasláno: 12 Led 2006 12:51
- Nahlásit

Jirikovo
sy vemu zapyk a vohen rozdelam, ale moje cokle bi tu srnu zezraly y sirovo. ale dyz me do ruki nepatryjo tak to ja je necham na zemy at smalo po svech

Evik
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 13:37
- Nahlásit

nebo je ten anonym třeba Chorvat či Slovinec - ti mají taky jenom jedno I

jinak mně jsou anonymové taky v celku ukradení, akorát to rozpoznávání od sebe je horší....v tom souhlasím s wami, že i to přihlášení - registrace tady je víceméně anonymní. Pokud se nechci přímo "odhalovat", tak tam prostě napíšu jen nejnutnější údaje pro zaregistrování a hotovo. Pak tu vystupuji pod svým nickem a všichni vědí, že ten a ten příspěvek psal ten a ten pisatel.....To , že každý si může udělat kolik chce nicků je už vedlejší....s tím by se nikdo z nás, co sem chodíme častěji nezabýval...

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 13:42
- Nahlásit

Evik
doufám, že to nebyla narážka na mě...

Chorvati sice mají jen I, ale zato mají č a ć - je to něco jako na i a y, musíš se naučit nazpaměť, kde se co používá a ani sami chorvati to kolikrát neznaji...

zuzka
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 13:54
- Nahlásit

já myslím, že je to jedno
podívejte na mujpes prudiči nejsou vůbec anonymní, všichni je znají a nedá se nic dělat (tedy admi by mohl, ale asi to není tak jednoduché)

Anonymní
# Zasláno: 12 Led 2006 14:24
- Nahlásit

Ahojky, mě docela mrzí, že poté, co přesouvali ten server, tak zmizely moje příspěvky, které jsem jako "anonymní" psala Ale asi chápu vaše důvody, a proto slibuji, že se dneska doma zaregistruji - ikdyž nejsem prudič

monika
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 14:28
- Nahlásit

já si myslím,že je to jedno,jestli bude chtít někdo prudit, tak si cestu vždycky najde a některé právě tohle baví nejvíc.

Tchor
Člen
# Zasláno: 12 Led 2006 19:30
- Nahlásit

No ja bych se taky primlouval k omezeni anonymu hlavne kuli prehlednosti dizkuze dochazi obcas k nedorozumeni na ktereho anonyma vlastne odpovidam. Prudice to nevyzene ale trochu omezi.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání