| Autor |
Zpráva |
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 11:47
- Nahlásit
monika
Mám naprosto stejný názor. Nám se lidi divili, že máme v bytě GR a BSP, ale podle toho, co vidím, když jsem se psy na procházkách .... naprostá většina psů v RD zná jen svoji zahradu Moje dvě chlupatice s náma chodí všude, spí jen když jsme v práci ...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 11:49
- Nahlásit
Pavla
[Dobrý den, neprodali by jste mi vašeho psa" není zrovna jednoduchý. Zvlášť když si oni myslí, jak se u nich pejsa má nádherně.
tak za tohle jsem dostala když mi bylo 13 let přes hubu.Šla jsem si pro takového malého týraného pejsu, v ruce úspory a odhodlání psa zachránit a domů jsem šla s brekem a ještě jsem ty prachy cestou ztratila.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 11:51
- Nahlásit
janina
spí jen když jsme v práci
no to já se smála o svátcích.Naše feny byly nedospané, protože jsme byli všichni 10 dní doma a totálně jsme jim rozhodili jejich systém.Pořád jako by čekaly kdy vypadnem a ony zalehnou do peřin.
|
Hanz
|
# Zasláno: 12 Led 2006 11:51
- Nahlásit
No s těma lidma se nedá naprosto komunikovat. Oni si myslí, že pes je prostě nějaká věc ... původně si ho pořidili na hlídání, když ale zjistili, že si ho všichni lidi přes plot hladili a on jim zdemoloval celou zahradu, tak ho dali na řetaz. Jednou se jich moje kamarádka zeptala, jestli si ho může půjčit na procházku a oni jí vynadali, že má pohybu dost (to asi mysleli ten 2 kruh, co udělá na tom řetazu).
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:04
- Nahlásit
monika
Moni, u nás bylo naprosto stejný
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:10
- Nahlásit
Ja sice LR nemam, ale podla mna 2hodiny je na labradora malo. Ja svojmu, ovela menej temperamentnemu psovi davam denne tri... Oni su fakt zivle... Vidim to vsade naokolo.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:14
- Nahlásit
Nas Hugo nespi, ked som v praci, on by spal stale. Stale je niekto doma, tak ma rezim nadstaveny tak, ze v podstate 18 hodin denne prespi. Neviem, ci je to zdrave, ale nechce sa mi ho budit, pod ideme von. Viem, ze hlavne rano o pol piatej ma za to nenavidi. A sura sa za mnou a prvy krat zdvihne nohu o 200m dalej nez zvycajne Dokonale mu vsak rozhodi rezim navsteva u nasich, kedy ma musi strazit, aby som mu nahodou z toho divneho domu, nezdrhla domov Vtedy prideme, zalahne a spi v kuse tych 16 hodin. Ani jest nepotrebuje Psychicke vycerpanie sa tomu tusim hovori
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:16
- Nahlásit
janina
Kolko izbovy mas byt? Ja rozmyslam, ci by sa mi do trojizbaku natlacil este jeden fundlak (miesta bude viac, priatel si totiz v tom okamihu popakuje veci )
|
Anonymní
|
# Zasláno: 12 Led 2006 12:25
- Nahlásit
pigie
3+1 asi 82 m2 Vlezl by se i k nám ještě
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:26
- Nahlásit
Pořád se mi to odhlašuje, jak tooo?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:28
- Nahlásit
pigie
taky dobry reseni, jak mu naznacit, ze uz ho nechces ....
|
Hanz
|
- Nahlásit
Ketrin
Kolik hodin si myslíš, že by měl mít labrador denně pohybu?
|
pigie
Člen |
- Nahlásit
janina
To ja sa stahujem do 70m2, tiez 3+1. Problemom je, ze by urcite vliezol, len co susedia? To by som musela umyvat pred dverami uz kazdy den a nie dva krat do tyzdna Moja chovatelka totiz bude mat teraz koncom januara steniatka, zatial odolavam, ale uz mi to beha v hlave
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:29
- Nahlásit
Jirikovo
Nooo, on vie, aki su psi pre mna doleziti. On si dal taku podmienku, ja mozem za to, ze neviem, ci ju splnim?
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:31
- Nahlásit
pigie
Hlavně se na ty štěňátka nejezdi ani podívat
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:33
- Nahlásit
janina
Ved to! Som silna, dufam, ze vydrzim Ale ruku do ohna za to nedam. Ja len dufam, ze mi chovatelka neposle ich fotky!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:33
- Nahlásit
pigie
a uprimne, myslis, ze by fakt odesel, kdyby se tam k vam do noveho bytecku nastehovalo nove stenatko??
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:34
- Nahlásit
pigie
No já bych se s miminkama určitě pochlubila :-D
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:34
- Nahlásit
Jirikovo
Mozno by tyzden vydrzal. Asi by nezniesol, keby mu slintali dve obludy do taniera (On si ho tak naucil a mladsi by to urcite odkukal )
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:36
- Nahlásit
pigie
kdyz vydrzi jednu obludu, tak zvladne i dve. pokud te ma rad, tak prece kvuli jednomu psovi navic neodejde
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:36 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
janina
Nestras ma.
Hanz
Pohybu potrebuju vela, ale na rozdiel od mojho mumaka, zmysluplneho... Nie len sa prechadzat
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:36
- Nahlásit
pigie
To si piš! Sam se taky od Peggy naučil všechny zlozvyky hodně rychle
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:37
- Nahlásit
Jirikovo
No neviem, on sa mi vyhraza uz dlhsiu dobu, ze pokial bude mat stale chlpate trenky, tak tu dlho nevydrzi
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:39
- Nahlásit
pigie
Manžel taky původně nechtěl psa a teď máme dva a už mu nevadí ani chlupy v jogurtu nebo kuře na černo-hnědo-bílých chlupech
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:40
- Nahlásit
Hanz
Nezlob se, na to není jednoznačná odpověď "tolik a tolik."
Např.výcvik psa utahá víc a rychleji než obyčejná procházka.
U štěněte platí: častěji a krátce.
Až se se psem sžiješ, bude odrostlý, vychovaný a bude mít svůj zaběhnutý režim a budeš se mu denně věnovat, tak těch 9 nebo kolik hodin tvé nepřítomnosti pravděpodobně prospí, jak zde naznačují ostatní.
Nechtěla jsem Tě nějak peskovat, jen upozornit, co by se mohlo stát a byl bys nešťastný Ty i pes. Musíš vědět, do čeho jdeš.
I já chodím do práce a jsem z domu 4x týdně 9 hodin. Měla jsem štěstí, že první fena je extrémně klidná a ani jako štěně nikdy nic nezničila. No a ti další už vlastně nikdy sami nebyli, protože byli s ní.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:40
- Nahlásit
janina
No, chlpy mame my uplne vsade, horsie bude, ked sa to zdvojnasobi. To uz nebudeme jest jogurt s chlpmi, ale chlpy s jogurtom
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:42
- Nahlásit
pigie
No neviem, on sa mi vyhraza uz dlhsiu dobu, ze pokial bude mat stale chlpate trenky, tak tu dlho nevydrzi
tak mu rekni at se poradne oholi a nehaze to na chudaka psa ....
|
janina
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 12:47
- Nahlásit
Jirikovo
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 13:22
- Nahlásit
No a ti další už vlastně nikdy sami nebyli, protože byli s ní.
Takže Ketrin, by bylo úplně nejvhodnější pořídit si rovnou dva!!!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2006 13:32
- Nahlásit
Jandula
To neee, tak jsem to nemyslela!
|