| Autor |
Zpráva |
Jandula
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 12:55
- Nahlásit
Ketrin
dostává se to tu do varu...
Jak vlastně při třech (teď dvou) labících vypadá tvoje zahrada?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 12:56
- Nahlásit
Jandula
je zajimavy, ze celou dobu mlcis, ale pri prvni vyrazne narazce na me se toho hned chytnes .... nevdek svetem vladne
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 12:57
- Nahlásit
Ach jooo, ta přepracovanost a kancelářská nuda... co jsem to zas napsala. Kde je má důstojnost úměrná věku.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:01
- Nahlásit
Jandula
Teď vypadá dobře, protože je zapadaná sněhem.
A jinak... no, já myslím že představu jste si mohli udělat z toho kdysi zde komentovaného snímku "Uffff..." co mám v galerii.
A jestli budeme teď na jaře mít štěňata, tak se ten efekt ještě zmnohonásobí - totiž čím menší (mladší) labrouš, tím větší devastátor. Manžel jim říkal Teroristi z Al-Kakajdy.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:01
- Nahlásit
Ketrin
ja si myslim, ze k zadnemu veku nepatri dustojnost, takze bych si z toho na tvem miste tezkou hlavu nedelal ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:20
- Nahlásit
V zápalu debaty nad Jirikovo ocasem jsem přehlédla tuto perlu:
"...žehlicí prkno které používám místo stolku, na kterém cítila zbytky jídla...."
Tak to mě fakt pobavilo!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:25
- Nahlásit
Ketrin
no co, jsem chudy zamestnanec a na stolek nemam ....
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:27
- Nahlásit
Promiň já jsem si jen představila, jak na žehlicím prkně na stojáka jako u baru posvačím tlačenku přímo z papíru a pak se dám do žehlení pánských košil...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:37
- Nahlásit
Ketrin
tak to zase nefunguje .... ja tam mam polozeny treba ovladace od televize a od veze, hrnek s pitim a cas od casu tam odlozim prazdny talir od jidla, kdyz se mi nechce po dojezeni hned zvednout a odnyst to do kuchyne. takze zehlici prkno je neposkvrneno a lze na nem zehlit bez nutnosti opetneho prani zehlenych veci ...
|
nels
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:52
- Nahlásit
Jirikovo
takze si klidne bere klacky, ktere sotva unese
tohle moooc dobře znám,takže jednoznačně ridgeback
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 13:52
- Nahlásit
nels
dekuji, tak to uz mame dve ze ctyr ...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 17:58
- Nahlásit
Teda, člověk si na chvílu odskočí do školy pro zápočet a tady se to rozjíždí jako SODOMA GOMORA
nels
Ketrin
hele, nemužeme mu uznat rasu jen podle těch klacků.. měli bychom sestavit nějaký kritéria a úkoly (něco jako OVVR)
|
Shadow
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 18:38
- Nahlásit
a na jedný z těch fotek se oběvujou bílý znaky tak že by přece dalmatin?? musíš počkat až začne chumelit,Ronie vyblejsknout a máš jasnýho Dalmatina takže gratuluji
|
nels
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:28
- Nahlásit
Eda
souhlasím. takže jestli ronie ráda okurky,čokoládu a boloňský špagety + tahá se ráda o uzel + když má uši ve větru tak vypadá jak netopýr + skáče někdy jak koza....tak se přimlouvám za RR. to pak bude asi nelsonova ségra
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:40
- Nahlásit
Eda
"nemůžeme mu uznat rasu podle těch klacků..."
Edo neprovokuj!!! Mě to svádí k dalšímu teoretizování o vydřích a jiných ocasech
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:48
- Nahlásit
nels
dobře, z mojí strany musí vždycky, když vezmu do ruky klacek, míček, atd., tak musí říkat (Ronnie): "házej, házej, házej..!!!!", potom samožřejmě plavat a aportovat až do totálního zničení sebe i házecí ruku páníčkovu, potom taky si musí umět (pes) do huby MINIMÁLNĚ 2 aporty, musí milovat všechny lidi i psy, dělat, jako že za plotem hlídá, v lese při procházce znovuuspořádat klacky a větve i uschlé vzrostlé stromky výhradně DLE jejího úsudku, vždy být při chuti a připravena sežrat všechno, pouze s výjimkou něčeho, co by se podobalo třeba i vzdáleně nějaké tabletce, kterou musí sníst...
No, je toho ještě víc, ale to zatím stačí, jdu se učit, zítra dělám zkoušku...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2006 19:50
- Nahlásit
Ketrin
ne, vydří ocasy už neee!!!! vymysli něco jinýho, prosím!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:01
- Nahlásit
Jirikovo
Hele, našla jsem v jednom útulku tvoji Ronie v hnědé barvě! tudíž, až budeš žádat o uznání plemene, nezapomeň uvést, že se vyskytuje i v barvě "ruby"!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:04
- Nahlásit
ola
sim tě, myslíš, že se Jiříkovo někdy dočká uznání Ronie... já ne, ale jeho snaha je úžasná, kdyby tolik snahy vkládal do jinejch věcí, tak...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:10
- Nahlásit
Jandula
Ale, že ten pejsek je fakt podobnej?! Taky trošku labrador, ridgeback, dalmatin, netopýr a možná trošku vakoveverka...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:15
- Nahlásit
tak vazeni, precetl jsem si veskere nastrahy, ktere jste mi pro uznani plemene nastrazili a muzu s klidnym svedomi rict, ze tohle hrave zvladnem. tahat se o uzel, furt chtit neco aportovat dokud panicek stoji na nohou, sezrat cokoliv (a tim myslim skutecne cokoliv), skakat jako koza, ve vetru (a nejen ve vetru) vypadat jako netopyr .... vsechno je naprosto v pohode ....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:16
- Nahlásit
ola
spravny RLDC by se nikdy za zadnych okolnosti nenechal vyfotit takhle v klidu, protoze takovou polohu vubec nezna ....
Jandula
ja vynakladam spousty snahy i do jinych veci ....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:19
- Nahlásit
Jirikovo
no nekecej...
Hele, poďte na chat... Mně se tahle stránka fakt zavírá a nevím, co s tím mám dělat... Jsem jak magor (to není vyjímečné, pro rejpaly rovnou poznamenám) a furt musím znovuotvírat internet...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2006 09:24
- Nahlásit
Jandula
zavira ... tak holt budes otevirat
|